שלון על ג'וני!

שלון על ג'וני!

סתם אני שואלת אותכם כל מינישאלונים על ג'וני מי שרוצה שיהנה מה גורם לך לאהוב את ג'וני? מה הדברים שאת לא אוהבת אצל ג'וני? מה דעתך על צורת המשחק של ג'וני? מה את יודעת על ג'וני? איזה סרטים ראית של ג'וני? הסרט שהכי אהבת? הסרט שהכי פחות אהבת? מה את חושבת על המראה של ג'וני? מה את הכי אוהבת ביופי של ג'וני? מה את הכי פחות אוהבת ביופי של ג'וני? באיזה סרט הכי אהבת את הדמות של ג'וני? באיזה סרט הכי פחות אהבת את הדמות של ג'וני? באיזה סרט לדעתך ג'וני הכי יפה? באיזה סרט לדעתך ג'וני הכי פחות יפה? באיזה סרט לדעתך ג'וני הכי סקסי? באיזה סרט לדעתך ג'וני הכי פחות סקסי? איזה סרט של ג'וני שהגיע לארץ שלא ראית את הכי רוצה לראות? איזה סרט של ג'וני שהגיע לארץ שלא ראית ואת הכי פחות רוצה לראות? איזה סרט של ג'וני שעוד לא הגיע לארץ את הכי רוצה לראות? איזה סרט של ג'וני שעוד לא הגיע לארץ את הכי פחות רוצה לראות? איזה סרט של ג'וני שעוד לא יצא את הכי רוצה לראות? איזה סרט של ג'וני שעוד לא יצא אני הכי פחות רוצה לראות? מה היית עושה אם היית פוגשת את ג'וני? מה דעתך על אישתו של ג'וני? מי היית הכי רוצה שתיהיה עם ג'וני? (ואל תגידו את עצמיכן!
) מי את מעריצה חוץ מג'וני? ולסיום... מה התמונה שאת הכי אוהבת של ג'וני?

חחח אני עונה../images/Emo6.gif

מה גורם לך לאהוב את ג'וני?: זה שהוא הבן אדם הכי מוכשר בעולם! יש לו אופי כל כך מיוחד! הוא מדהים! הוא לא ממושכר! בוחר את התפקידים שבא לו לא משנה אם הם ניצבים או ראשיים! הוא נראה איך שהוא רוצה ולא איך שהציבור רוצה שהוא ייראה! הוא שונא את התהילה ואת האוסקר וכל מה שסובב סביב זה! הוא שחקן כי זה מה שהוא אוהב וזה מה שהוא רוצה להיות! הוא מתייחס יפה לאנשים! הוא מקעקע שמות של האנשים שהוא אוהב! ובנוסף להכל... הוא הבן אדם הכי סקסי בעולם!!!!!!! מה הדברים שאת לא אוהבת אצל ג'וני?: הוא מעשן... וגם זה שהוא שונא את אמריקה... בכל זאת זה העם שלו... אבל זה לא ממש מפריע לי רק טיפה מה דעתך על צורת המשחק של ג'וני?: מ-ע-ו-ל-ה הכי טובה שיש ואני רצינית! בחיים לא ראיתי שחקן טוב יותר! מה את יודעת על ג'וני?: חחח הרבה!
איזה סרטים ראית של ג'וני?: שודדי הקאריביים, שוקולד, פלאטון, חלון סודי, נער השוליים, ממעמקי הגהינום, שאיפות, למצוא את ארץ לעולם לא ו-90 דקות לרצח! הסרט שהכי אהבת?: שודדי הקאריביים! הסרט שהכי פחות אהבת?: פלאטון! מה את חושבת על המראה של ג'וני?: מהמם! הוא כל כך סקסי ויש לו פנים מושלמות! גררררררר מה את הכי אוהבת ביופי של ג'וני?: אמממ קשה קשה! כל הפנים שלו! פשוט זה עושה אותו כזה סקסי כל הפנים שלו יחד! מה את הכי פחות אוהבת ביופי של ג'וני?: האף... באיזה סרט הכי אהבת את הדמות של ג'וני?: שודדי הקאריביים! ג'ק ספארו
באיזה סרט הכי פחות אהבת את הדמות של ג'וני?: אמממ... אני חוששת שאת הדמות שלו מפלאטון... אבל האמת שאי אפשר לא לאהוב אותה ולא לא לאהוב אותה כי התפקיד שלו כל כך קצר שם שאי אפשר לדעת... אז אברליין ממעמקי הגהינום! באיזה סרט לדעתך ג'וני הכי יפה?: שוקולד אההההההההה
באיזה סרט לדעתך ג'וני הכי פחות יפה?: שודדי הקאריביים
באיזה סרט לדעתך ג'וני הכי סקסי?: שוקולד
הכי סקסיייייייי בעולם כולו
באיזה סרט לדעתך ג'וני הכי פחות סקסי?: 90 דקות לרצח איזה סרט של ג'וני שהגיע לארץ שלא ראית את הכי רוצה לראות?: המספריים של אדוארד! איזה סרט של ג'וני שהגיע לארץ שלא ראית ואת הכי פחות רוצה לראות?: היו זמנים במקסיקו איזה סרט של ג'וני שעוד לא הגיע לארץ את הכי רוצה לראות?: צ'ארלי והשוקולדה! איזה סרט של ג'וני שעוד לא הגיע לארץ את הכי פחות רוצה לראות?: Ils se marièrent et eurent beaucoup d'enfants איזה סרט של ג'וני שעוד לא יצא את הכי רוצה לראות?: שודדי הקאריביים 2! איזה סרט של ג'וני שעוד לא יצא אני הכי פחות רוצה לראות?: The Diving Bell and the Butterfly נגיד ש
אין לי מושג
מה היית עושה אם היית פוגשת את ג'וני?: או שהייתי צורחת או שהייתי משתתקת במקום! שהייתי קצת נרגעת הייתי רצה אליו (אם עוד מישהו כי אני לא מעיזה לבד
) ומתחילה לדבר איתו (ולנסות בכל הכוח לא להתנפל עליו שלא ייבהל!) הייתי אומרת לו מה שאני חושבת עליו מבקשת ממנו חתימות לי ולכל העולם וכמובן הייתי מצטלמת איתו ומצלמת אותו בנפרד
אךךך ג'וני! מה דעתך על אישתו של ג'וני?: לא מזמן לא הייתה לי בעיה איתה... את שורד סיפרה לי שהיא כלבה ושרלילה שמצטלמת בעירום
ומאZז אני שונאת אותה! והיא גם עם ג'וני אז זה מגביר את השנאה! ואני מודה לורד דארלינג
בזכותה אני יודעת מי זאת באמת אישתו של ג'וני
מי היית הכי רוצה שתיהיה עם ג'וני? (ואל תגידו את עצמיכן!): אמממ... קשה קשה... נראה לי שמי שמשחקת איתו בלמצוא את ארץ לעולם לא קיית' ווינסלט
היא ממש חמודה! מי את מעריצה חוץ מג'וני?: אורלנדו בלום, אשטון קוצ'ר ורופרט גרינט
ולסיום... מה התמונה שאת הכי אוהבת של ג'וני?

בקשר לנשוי אני יודעת

פשוט אני כבר רגילה להגיד שהוא כן...
והוא כן שונא את האמריקאים... הוא אמר את זה בעצמו

בוא נראה

מה גורם לך לאהוב את ג'וני? אני לא אוהבת אותו כי אני לא מכירה אותו ואי אפשר לאהוב מישהו שלא מכירים מה הדברים שאת לא אוהבת אצל ג'וני? ונאכסה?
מה דעתך על צורת המשחק של ג'וני? זה למה אני אוהבת אותו כשחקן, כי הוא עילאי ואין כמוהו מה את יודעת על ג'וני? הרבה דברים איזה סרטים ראית של ג'וני? את כולם חוץ מאריזונה דרים הסרט שהכי אהבת? השער התשיעי, שאיפות, אד ווד הסרט שהכי פחות אהבת? אשת האסטרונאוט, שודדי הקאריבים מה את חושבת על המראה של ג'וני? שוויזון מה את הכי אוהבת ביופי של ג'וני? את האף והעיניים מה את הכי פחות אוהבת ביופי של ג'וני? אין דבר כזה באיזה סרט הכי אהבת את הדמות של ג'וני? פחד ותיעוב בלאס וגאס באיזה סרט הכי פחות אהבת את הדמות של ג'וני? האיש שבכה, פשוט חסר לדמות עומק וזה לגמריי לא אשמתו, אלא אשמתם של התסריטאים באיזה סרט לדעתך ג'וני הכי יפה? השער התשיעי ומעמקי הגיהנום באיזה סרט לדעתך ג'וני הכי פחות יפה? לא קיים באיזה סרט לדעתך ג'וני הכי סקסי? מעמקי הגיהנום באיזה סרט לדעתך ג'וני הכי פחות סקסי? אין איזה סרט של ג'וני שהגיע לארץ שלא ראית את הכי רוצה לראות? לא קיים איזה סרט של ג'וני שהגיע לארץ שלא ראית ואת הכי פחות רוצה לראות? לא קיים איזה סרט של ג'וני שעוד לא הגיע לארץ את הכי רוצה לראות? אין איזה סרט של ג'וני שעוד לא הגיע לארץ את הכי פחות רוצה לראות? אין כזה איזה סרט של ג'וני שעוד לא יצא את הכי רוצה לראות? וילי וונקה איזה סרט של ג'וני שעוד לא יצא אני הכי פחות רוצה לראות? אין כזה מה היית עושה אם היית פוגשת את ג'וני? מזמינה אותו לקפה מה דעתך על אישתו של ג'וני? צרפתייה מכוערת לכל הדעות מי היית הכי רוצה שתיהיה עם ג'וני? (ואל תגידו את עצמיכן!) קייט וינסלט מי את מעריצה חוץ מג'וני? כריסססטופר ג'ון קורנל נשמתי ולסיום... מה התמונה שאת הכי אוהבת של ג'וני? זאתי

יש לי עוד כמה שאלות!

איפה לדעתכן ג'וני משחק בצורה הכי טובה? הכי פחות טובה? אם הייתן פוגשות את ג'וני... מה בתוך ליבכן הייתן רוצות לעשות לו? אני עונה! משחק בצורה הכי טובה?: קשה... באמת קשה... כי הוא השחקן הכי מעולה בעולם וכמעט בכל הסרטים שלו הוא משחק יוצא מן הכלל! אבל אני נאלצת לבחור את שודדי הקאריביים ששם רמת המשחק שלו היא מעל הכל! הכי פחות טובה?: נער השוליים... וזה לא היה רק הוא! כולם שיחקו שם ממש מאולץ! נראה לי שזה היה בכוונה! בתוך ליבי?: להתנפל עליו, לחבק אותו, לנשק אותו ובקיצור לאנוווווס אותו!!!! גרררר

=]

אני חייבת לומר,שקראתי את התשובה של ניקול,וגם נזכרתי ב-מה שדוד שלי אמר לי. אני באמת לא מכירה אותו,אז אני לא יודעת אם אני יכולה לאהוב מישהו שאני לא מכירה. מצד שני אני אוהבת אותו כבנאדם. לא אוהבת אצל ג'וני? שהוא מעשן. למרות שזה קצת מדליק,אני לא רוצה שהוא ימשיך. אם לא הייתי אוהבת את המשחק של ג'וני,לא הייתי דואגת לדעת עליו,והנה גם התשובה לשאלה הבאה. אני ממש לא חושבת שאני יודעת עליו הכל אבל אני יודעת הרבה. לא ראיתי רק שני סרטים של ג'וני,וזה Private resort (ככה כותבים?) ועוד אחד שאני לא יודעת אם הגיע בכלל ארצה. הכי אהבתי את סליפי הולו. לא אהבתי? אממ..אני חושבת שאם מתייחסים לסרטים בהם הוא לא בתפקיד קטנטן,אז את 90 דקות לרצח. המראה שלו מדהים,פיקנטי שכזה,אחד שעושה חשק לעוד. אני אוהבת את העיניים האמיתיות שלו. וגם את השיניים =] לא אוהבת במראה? אין כזה דבר. הכי אהבתי את הדמות בסליפי הולו,אד ווד והמספריים של אדוארד. אני אוהבת את הדמויות שטים מלביש לו. אין דמות שלא אהבתי,כל דמות מיוחדת במינה. הכי יפה? הוא יפה בכל הסרטים,וזאת תשובה גם לשאלה הבאה. וואו,סקסי? האממ..אשת האסטרונאוט,היו זמנים במקסיקו,חלון סודי. כשהוא רשע הוא הכי סקסי. הוא תמיד סקסי. אני רוצה לראות את השניים שלא ראיתי. אין כזה. צ'רלי אנד דה צ'וקלט פקטורי. אין כזה. אותה תשובה ממקודם.. אם הייתי פוגשת אותו? סביר להניח שמחבקת ומנסה לקבל כמה שיותר תשומת לב ממנו,כדיי שידע כמה אני מעריכה ואוהבת אותו. היא לא אישתו. לא אוהבת אותה. מי אני הכי רוצה שתהיה עם ג'וני? ניקול. שון פן,רובין וויליאמס,אל פאצ'ינו. זאת -

כל העניין הוא שזה היה אמיתי,

את באמת הראשונה שחשבתי שמגיע לה
את זה שאני אוהבת אותך את כבר יודעת

אני גם אוהבת אותך :)

המוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמון המוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמון המוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמון המוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמון המוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמון המוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמון

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif התשובות המושלמות שלי..חח

מה גורם לך לאהוב את ג'וני? העובדה שהוא כ"כ שונה מכל שחקן אחר והוא מאוד אמיתי במשחק שלו, בוחר רק את התפקידים שהכי מתאימים לו למשחק ולא רוצה להיות ה"חתיך הורס" למרות שזה דווקא יוצא לו לא רע גם בלי רצון=] מה הדברים שאת לא אוהבת אצל ג'וני? העבר שלו, עבר מפוקפק מאוד עם הרבה נסיון באלכוהול סמים ורוקנרול, והוא נשאר עם ואנסה רק בגלל ההריון.. מה דעתך על צורת המשחק של ג'וני? אין מילים מה את יודעת על ג'וני? כל מה שאנשים יודעים על האליל שלהם.. חוץ מאיך ואנסה במיטה..חח איזה סרטים ראית של ג'וני? שה"ק, חלון סודי, פיידינג נוורלנד, אדוארד, שוקולד, פחד ותיעוב בלאס וגאס, אד ווד, השער התשיעי, סליפי הולו, ממעמקי הגיהנום, נו ועודדדד... הסרט שהכי אהבת? אדוארדדד... אני בוכה כל פעם מחדש הסרט שהכי פחות אהבת? נראה לי שאיפות.. הפסקתי באמצע (גם כי לקחו לי את הטלויזיה) מה את חושבת על המראה של ג'וני? הגבר הכי יפה שראיתי בחיים שלי, סקסי בטירוף מה את הכי אוהבת ביופי של ג'וני? את העצמות לחיים, את האף והשיער מה את הכי פחות אוהבת ביופי של ג'וני? נאדהההה באיזה סרט הכי אהבת את הדמות של ג'וני? ג'ק ספארו ברוררררר באיזה סרט הכי פחות אהבת את הדמות של ג'וני? לא זוכרת שוקולד נראה לי כי הדמות הייתה שולית מידי וטוב שהוא לא עשה את כל הסרט באיזה סרט לדעתך ג'וני הכי יפה ? אדוארד..חח סתם, שוקולד ושה"ק באיזה סרט לדעתך ג'וני הכי פחות יפה? פחד ותיעוב בלאס וגאס, הוא נראה שם כמו שאול מופז עם הקרחת באמצע הראש באיזה סרט לדעתך ג'וני הכי סקסי? אני חושבת שעניתי על זה באיזה סרט לדעתך ג'וני הכי פחות סקסי? כנ"ל איזה סרט של ג'וני שהגיע לארץ שלא ראית את הכי רוצה לראות? לא עולה לי כרגע בראש, חח כל הסרטים שלא ראיתי איזה סרט של ג'וני שהגיע לארץ שלא ראית ואת הכי פחות רוצה לראות? אני יודעתת.... אין לי שמץ איזה סרט של ג'וני שעוד לא הגיע לארץ את הכי רוצה לראות? כל הסרטיםם, צ'ארלי, שה"קים וכל מה שאמור לצאת חחח איזה סרט של ג'וני שעוד לא הגיע לארץ את הכי פחות רוצה לראות? לא ידוע לי על אחד כזה איזה סרט של ג'וני שעוד לא יצא את הכי רוצה לראות? נו זה אותה שאלה איזה סרט של ג'וני שעוד לא יצא אני הכי פחות רוצה לראות? -"- מה היית עושה אם היית פוגשת את ג'וני? הייתי נושמת לרגע כדי להרגע, ואז הייתי קופצת עליו ולא עוזבת אותו, חח סתם.. הייתי מצטלמת איתו מבקשת חתימה ואומרת לו שהוא הכי מקסים שיש מה דעתך על אישתו של ג'וני? דעה משתנה.. כרגע אני חושבת שהוא מקסים אבל יש לי בעיה עם העבר שלו.. אבל לא נורא נסלח לכוסון על מי היית הכי רוצה שתיהיה עם ג'וני? (ואל תגידו את עצמיכן! ( אמממ... עם קיירה..חח סתם, מי שהוא הכי אוהב כי אני בטוחה שזאת לא ואנסה מי את מעריצה חוץ מג'וני? גלעד שמואלי הכוסון על הכוכב הבא של ישראל, אורלנדו, אורי אומנותי, עידו רוזנברג ועוד כמה שאנ'לא זוכרת עכשיו ולסיום... מה התמונה שאת הכי אוהבת של ג'וני? זאתי שהוא עם הסגריה .. כ"כ סקסי בטירוף

אוקיי אני מבינה שאנשים לא הבינו....

אותי ממש אז אני אסביר יש הבדל בין סרט שעוד לא הגיע לארץ לבין סרט שעוד לא יצא בכלללל שודדי הקאריביים 2 נגיד בכלל עוד לא יצא! צ'ארלי והשוקולדה יצא ועוד לא הגיע לארץ! שודדי הקאריביים 2 עוד לא יצא בכלל! הבנתן? ו... קפטן נומי ספארו אני לא חושבת שהבנת את השאלה הזאת מה דעתך על אישתו של ג'וני? אישתו הכוונה לוונסה... למרות שהיא לא אישתו אבל ככה כולם קוראים לה
נראה לי שחשבת אשיותו אולי?

טוב טוב סליחהה

אני מתנצלת על הבורות הרגעית.. פשוט אנ'לא כ"כ יודעת על מה הסרטים שעומדים לצאת וזהה.. אז..מילא וכן חשבתי אשיותו..כמעט אותו דבר חחח...בקשר לואנסה..היא מן טיפוס כזה קטן דק וערמומי ואנ'לא ממש אוהבת אותה.. ד"א היא זמרת או שחקנית צרפתיה?

moran14h

New member
ונסה גם זמרת גם שחקנית וגם צרפתית

:] והצחיק אותי בטירוף שאמרת שונסה ערמומית...

Wonka Depp

New member
../images/Emo108.gif התשובות שלי

מה גורם לך לאהוב את ג'וני? אני חושבת זהו סוג של אהבה .הכישרון שלו איך שהוא מדבר. מה הדברים שאת לא אוהבת אצל ג'וני? ממה שאני יודעת עליו, כלום. מה דעתך על צורת המשחק של ג'וני? מדהימה ואמיתית. מה את יודעת על ג'וני? הרבה. איזה סרטים ראית של ג'וני? המספריים של אדוארד,בני וג'ון,שודדי הקאריביים,האיש שבכה,השער התשיעי,ממעמקי הגיהנום,איש מת,שוקולד,למצוא את ארץ לעולם לא,סליפי הולו, מה עובר על גילברט ודוני בראסקו יש עוד רבים שלא ראיתי מקווה לראות את כלום. הסרט שהכי אהבת? בני וג'ון המספריים של אדוארד הסרט שהכי פחות אהבת? סליפי הולו-כולם משחקים שם מהממם ,לא אהבתי את העלילה . מה את חושבת על המראה של ג'וני? מושלם באמת לא רואה אף חיסרון במראה שלו. מה את הכי אוהבת ביופי של ג'וני? עצמות לחיים ועיניים. מה את הכי פחות אוהבת ביופי של ג'וני? אין כזה . באיזה סרט הכי אהבת את הדמות של ג'וני? אהבתי את הדמות של אדוארד הכי הרבה. באיזה סרט הכי פחות אהבת את הדמות של ג'וני? לא יודעת. באיזה סרט לדעתך ג'וני הכי יפה? כעיקרון בכולם אבל הכי בממעקי הגיהנום. באיזה סרט לדעתך ג'וני הכי פחות יפה? ג'וני תמיד יפה! באיזה סרט לדעתך ג'וני הכי סקסי? ממעמקי הגיהנום, שודדי הקאריביים. באיזה סרט לדעתך ג'וני הכי פחות סקסי? לא יודעת אולי המספקיים של אדוארד. איזה סרט של ג'וני שהגיע לארץ שלא ראית את הכי רוצה לראות? אד ווד. איזה סרט של ג'וני שהגיע לארץ שלא ראית ואת הכי פחות רוצה לראות? אין .אני רוצה לראות את כולם. איזה סרט של ג'וני שעוד לא הגיע לארץ את הכי רוצה לראות? צ'ארלי והשוקולדה. איזה סרט של ג'וני שעוד לא הגיע לארץ את הכי פחות רוצה לראות? אין. איזה סרט של ג'וני שעוד לא יצא את הכי רוצה לראות? צ'ארלי והשוקולדה איזה סרט של ג'וני שעוד לא יצא אני הכי פחות רוצה לראות? אין. מה היית עושה אם היית פוגשת את ג'וני? אומרת לו כמה שאני מעריכה אותו על האומנות שלו. הייתי רוצה לנשק אותו וזהו אבל זה לא מציאותי אז הייתי מבקשת תמונה איתו. מה דעתך על אישתו של ג'וני? צרפתיה,אנורקסית מכוערת עדיף את קייט מוס או וינונה. מי היית הכי רוצה שתיהיה עם ג'וני? (ואל תגידו את עצמיכן!) לא יודעת אני לא יודעת מי מתאימה לו. מי את מעריצה חוץ מג'וני? אני לא חושבת שאני מעריצה עוד מישהו ככה ...אבל אני אוהבת כל מני להקות וכל מני זמרים-נירוונה למשל. ולסיום... מה התמונה שאת הכי אוהבת של ג'וני? זאת יפה! קשה לבחור את האהובה יש הרבה.

ורד דפ

New member
אני [:

מה גורם לך לאהוב את ג'וני? האישיות שלו, האישיות המדהימה שלו. הוא כל כך צנוע ומקסים, וכמובן שמוכשר בטירוף. מה הדברים שאת לא אוהבת אצל ג'וני? ונסה =/ מה דעתך על צורת המשחק של ג'וני? הכי אמיתית, מרגשת ומדהימה שראיתי. מה את יודעת על ג'וני? דיי הרבה. איזה סרטים ראית של ג'וני? שה"ק, המספריים של אדוארד, אד ווד, לפני שהלילה יורד, היו זמנים במקסיקו, חלון סודי, סליפי הולו, איש מת, האיש בכה, פחד ותיעוב בלאס וגאס, אבודים בלה-מנצ'ה, שאיפות, 90 דקות לרצח, מה עובר על גילברט, השער התשיעי, למצוא את ארץ לעולם לא. הסרט שהכי אהבת? אד ווד
הסרט שהכי פחות אהבת? חלון סודי. מה את חושבת על המראה של ג'וני? מדהים. סקסי ומיוחד, יש לו פשוט סגנון שאני כל כך אוהבת. מה את הכי אוהבת ביופי של ג'וני? את עצמות הלחיים המאוד מדהימות, עיניים, שפתיים, זרועות וחזה. מה את הכי פחות אוהבת ביופי של ג'וני? אין. באיזה סרט הכי אהבת את הדמות של ג'וני? אד ווד, המספריים של אדוארד, שה"ק. באיזה סרט הכי פחות אהבת את הדמות של ג'וני? האמממ.... בחלון סודי. באיזה סרט לדעתך ג'וני הכי יפה? סליפי הולו
באיזה סרט לדעתך ג'וני הכי פחות יפה? אני לא יכולה להגיד כזה דבר. באיזה סרט לדעתך ג'וני הכי סקסי? הא, שודדי הקאריבייםםםם. באיזה סרט לדעתך ג'וני הכי פחות סקסי? אין אצלו כזה מצב. איזה סרט של ג'וני שהגיע לארץ שלא ראית את הכי רוצה לראות? סיוט ברחוב אלם. (ואני רואה ביום שישי, יאי). איזה סרט של ג'וני שהגיע לארץ שלא ראית ואת הכי פחות רוצה לראות? אין כזה דבר. אני רוצה לראות את כולם. איזה סרט של ג'וני שעוד לא הגיע לארץ את הכי רוצה לראות? צ'ארלי ומפעל השוקולד. איזה סרט של ג'וני שעוד לא הגיע לארץ את הכי פחות רוצה לראות? אין. איזה סרט של ג'וני שעוד לא יצא את הכי רוצה לראות? האמ, לא יודעת. איזה סרט של ג'וני שעוד לא יצא אני הכי פחות רוצה לראות? אין. מה היית עושה אם היית פוגשת את ג'וני? הייתי פורצת בבכי, צורחת ודוחפת את כל מי שהיה מפריד ביני לבין ג'וני, ואז הייתי מנסה איכשהו לדבר איתו אם לא היו הורגים אותי בדרך. מה דעתך על אישתו של ג'וני? איכס. על תדברו איתי עליה. מי היית הכי רוצה שתיהיה עם ג'וני? (ואל תגידו את עצמיכן!) שרליז ת'רון, ניקול קידמן או קייט ווינסלט. מי את מעריצה חוץ מג'וני? אהה, הרבה. עדיף שאני לא אתחיל. ולסיום... מה התמונה שאת הכי אוהבת של ג'וני?
=>

למעלה