שלון על ג'וני!

Eowyn of Rohan

New member
משעמם לי וזה היומולדת של סיד וישס

אין קשר אבל בא לי לענות
מה גורם לך לאהוב את ג'וני? האמת שחשבתי על זה לפני שקראתי את התשובות של ניקול.. אין לי מושג. אולי זה כי ניקול באמת צודקת ואי אפשר לאהוב בן אדם שלא מכירים אישית. מה הדברים שאת לא אוהבת אצל ג'וני? עישון.. מה דעתך על צורת המשחק של ג'וני? עילאית. מה את יודעת על ג'וני? הרבה דברים.. מזתומרת. איזה סרטים ראית של ג'וני? מאלה שיצאו, הכל חוץ מ'סיוט ברחוב אלם'(זה יושב לי שנים על המדף:|), private resort, פלאטון וחלום אריזונה. עכשיו שמתי לב שלא ראיתי ממש קצת
הוריי לי הסרט שהכי אהבת? וואי.. שאלה קשה. כל סרט שלו שאהבתי, היה משהו אחר שאהבתי בו.. הטופ 3 אלה: בני וג'ון, המספריים של אדוארד ופחד ותיעוב. הסרט שהכי פחות אהבת? היו זמנים במקסיקו מה את חושבת על המראה של ג'וני? יאמי
מה את הכי אוהבת ביופי של ג'וני? צ'יק בונז^^ ואצבעות מה את הכי פחות אוהבת ביופי של ג'וני? אין באיזה סרט הכי אהבת את הדמות של ג'וני? סליפי הולו, בני וג'ון ופחד ותיעוב באיזה סרט הכי פחות אהבת את הדמות של ג'וני? אין באיזה סרט לדעתך ג'וני הכי יפה? אמ.. כל סרט הוא שונה0_o באיזה סרט לדעתך ג'וני הכי פחות יפה? אין באיזה סרט לדעתך ג'וני הכי סקסי? ראו שתי שאלות מעל באיזה סרט לדעתך ג'וני הכי פחות סקסי? אין איזה סרט של ג'וני שהגיע לארץ שלא ראית את הכי רוצה לראות? פלאטון איזה סרט של ג'וני שהגיע לארץ שלא ראית ואת הכי פחות רוצה לראות? אין איזה סרט של ג'וני שעוד לא הגיע לארץ את הכי רוצה לראות? כולם איזה סרט של ג'וני שעוד לא הגיע לארץ את הכי פחות רוצה לראות? אין איזה סרט של ג'וני שעוד לא יצא את הכי רוצה לראות? אמ.. כולם איזה סרט של ג'וני שעוד לא יצא אני הכי פחות רוצה לראות? אין מה היית עושה אם היית פוגשת את ג'וני? אומרת לו שהוא ענק ומבקשת חיבוק כדי להסניף אותו מה דעתך על אישתו של ג'וני? היא לא אישתו דבר ראשון.. ודבר שני, היא לא עשתה לי שום רע אבל הקיום שלה מעצבן מי היית הכי רוצה שתיהיה עם ג'וני? (ואל תגידו את עצמיכן!) פעם היתה לי אחת מושלמת.. ועכשיו שכחתי
מי את מעריצה חוץ מג'וני? אדוארד נורטון, כריסטיאן סלייטר, גארי אולדמן, סאם רוקוול, שון פן, כל מיני זמרים.. ולסיום... מה התמונה שאת הכי אוהבת של ג'וני? התיקיה שלי במערכת הפעלה השניה אז תוותרו לי הפעם.

זה שוכב אצלך שנים ועוד לא ראית את..

זה
וואו איך את מסוגלת
לא הייתי עומדת בזה! אגב בקשר לפלאטון... זה סרט ממש משעמם (לפחות לדעתי) וג'וני מופיע שם ממש מעט... אבל לא יודעת אם את אוהבת סרטים שסגנון אולי תאהבי את זה אני אישית לא מתה על סרטי מלחמה בסגנון הזה

Eowyn of Rohan

New member
זה פה.. אבל אני דוחה את זה/שוכחת../images/Emo3.gif

אני דווקא אוהבת סרטי מלחמה חוץ מזה שוויליאם דפו שחקן ענק(שכחתי להוסיף אותו לרשימה שם) ואני לא רואה סרטים רק כי ג'וני שם.. סתם היתה שאלה אז זה מה שכתבתי.

אהה אוקיי...

האמת שגם אני לא... כלומר לא רק אלא גם! אני רוצה לראות את כל הסרטים של ג'וני! אבל אני גם רואה סתם סרטים טובים!

איי ניד הלפ פליז../images/Emo9.gif

אמממ.... כנסו בקשה לקומונה שלי ותצביעו לשירשור הזה אני יודעת שזה לא ג'וני ושזה לא קשור ושהתור של ג'וני כבר היה! אבל אני חייבת את עזרכתן בכל זאת! בבקשה בשבילי
תודה

אוקי..

מה גורם לך לאהוב את ג'וני? עצמות הלחיים מה הדברים שאת לא אוהבת אצל ג'וני? הקופה שגרה איתו בכול בית מה דעתך על צורת המשחק של ג'וני?מעולה מה את יודעת על ג'וני?נאמ נאמ הרבה איזה סרטים ראית של ג'וני? הרבה הסרט שהכי אהבת? סליפי הולו הסרט שהכי פחות אהבת? אשת האסטורונוט מה את חושבת על המראה של ג'וני? <<ריר על כל המקלדת>> עונה לכם? מה את הכי אוהבת ביופי של ג'וני?עצמות הלחיים מה את הכי פחות אוהבת ביופי של ג'וני? שיער?,,? נעעע אני אוהבת אצלו הכול באיזה סרט הכי אהבת את הדמות של ג'וני? סליפי הולו באיזה סרט הכי פחות אהבת את הדמות של ג'וני? אשת הסאטרונוט באיזה סרט לדעתך ג'וני הכי יפה? שודדי הקראיבים באיזה סרט לדעתך ג'וני הכי פחות יפה? פחד ותיעוב בלאס וגאס P: באיזה סרט לדעתך ג'וני הכי סקסי? סליפי הולו באיזה סרט לדעתך ג'וני הכי פחות סקסי? פחד ותיעוב בלאס וגאס איזה סרט של ג'וני שהגיע לארץ שלא ראית את הכי רוצה לראות? את כל מה שעדיין לא הגיע לארץ איזה סרט של ג'וני שהגיע לארץ שלא ראית ואת הכי פחות רוצה לראות?פחד ותיעוב בלאס וגאס איזה סרט של ג'וני שעוד לא הגיע לארץ את הכי רוצה לראות? מה היית עושה אם היית פוגשת את ג'וני? רצה עליו ומחבק אותו ויורה בקוף שלידה מה דעתך על אישתו של ג'וני?בעעעעע מי היית הכי רוצה שתיהיה עם ג'וני? (ואל תגידו את עצמיכן!) ניקול P: מי את מעריצה חוץ מג'וני? אינויאשה ולסיום... מה התמונה שאת הכי אוהבת של ג'וני? יש יותר מידי

FIRE GODDESS

New member
חח אתם מדברים על ניקול כאילו...

הוא שונא אותה מוות ואתם גם.....

למעלה