שלוןןןן [ארוך]

מ

שם: גיל: תאריך לידה: מזל: מספר מזל: מקום מגורים: יש לכם שרשרת או צמיד שאתם תמיד לובשים אותם?כן הצמידים שילי..לא יורדים אפעם מה תמיד אבל תמיד אפשר למצוא אצלכם בתיק/בכיס?מפתח (במקרה שלא נאבד) אם היו צריכים לקחת לכם משהו מה זה היה: פלאפון מחשב או טלוויזיה? מחשב אתם מסוגלים לחייך מתי שרק תרצו?כן אתם מאמינים בגן עדן וגהנום?גיהנום רולז מאמינים באסטרולוגיה?כן איזה שפות אתם דוברים?אנגלית עברית אתם מתאימים את הגרביים לבגדים?אם מתחשק לי " " " התחתונים " ?כנ"ל אתם אוהבים תינוקות?איכככככככ אתם אוהבים בעלי חיים?כןןןןןןןןן יש לכם אחים? כמה?1 איך תקראו לילדים שלכם?מממ..אם זאת ילדה אז לא עולה ליי עכשיו מה השם הכי מוזר שאי פעם שמעת עליו? שכחתי אבל זה היה מוזר איך בחיים לא תקראו לילדים שלכם? ממ שמות שאני לא אוהבת אולי? אתם אוהבים פרחים?כן אוהבים עצים?מממ מה הצבע האהוב עליכם בבגדים?שחור בחורף אתם הולכים עם מטרייה?כן
בשיא הגשם אני אלך לי בלי מטריה נכון?אז זהו שלא.. משפט שעולה לכם כרגע בראש:לכו להזדיין בחמולות
אתם אוהבים להדליק נרות?כן מה/מי מעיר אותכם בבוקר?הפלאפון שלי גלידה או ארטיק?גלידה הראל מויאל או סקעת?פחחחחח אף אחד בנים או בנות?בנים פלאפון או טלפון?פלאפון שחור או לבן?שחור קיץ או חורף?חורף סתיו או אביב?סתיו שמש או ירח?ירח קור או חום?קור בחורף: מזגן או תנור?מזגן בקיץ: מזגן או מאוורר?מזגן יש לכם דובי? כן עם כמה כריות אתם ישנים?2 מה המאכל האהוב עליכם?הכל..סתם ממ כל מיני אתם אוהבים לאכול?כן
הייתה לכם פעם אובססיה?כן איזה?
הסמיילי מדבר בעד עצמו התמכרויות?כן אתם אוהבים להצטלם?לא אתם פוטוגנים?לא יש לכם כתב גדול?לא אתם אוהבים לכתוב?לא יש לכם כישרון?מאיפה לי איזה כשרון הייתם רוצים שיהיה לכם?ממ לאדעת דבר שאתם לא יכולים בלעדיו:אוכל אתם שקרנים?לפעמים שצריך
אובססיבים?לא חלמניים?כן קמצנים?אני קמצנית רק של דפי A4 מה מסכנים העצים עוברים התעללות..רק בזה נו באמת אני לא קמצנית
פרפקציוניסטים?שזה? סאדיסטים?כן מזוכיסטים?כן אתם אוהבים שולחנות עם פינות או בלי?עם משולש או משושה?משולש מקצועות: יש שאלה, אתם בוחרים את התשובה, ובסעיף הבא אתם עונים על השאלה שמתחילה בתשובה שכתבתם. מובן? ספרות או אנגלית? [הדרכה: אם בחרתם ספרות תענו על השאלה הבאה ואם בחרתם אנגלית תענו על השאלה שאחריה.] ספרות או אומנות? אנגלית או הסטוריה? אומנות או ערבית? אומנות- הסטוריה או תנ"ך? היסטוריה ערבית או מדעים? תנ"ך או ערבית? ערבית או תנ"ך? ערבית או מדעים? תנ"ך או הסטוריה? מדעים או אומנות? משפט חכם:אל תסתכל על הקנקן-גנוב אותו! בדיחה:פעם היה איש שהלך ואז אחד אמר לו "סליחה אפשר שקל" ואז האיש אמר לו "לא" והרג אותו דבר שנוא:גוייבות דבר אהוב:

מה השם הכי מוזר שאי פעם שמעת עליו?

נזכרתי!!!שגלצ רוצה לקרוא לילדה שלה סולאריס!!!! מסכנה ילדה זה נשמע כמו סולר..לכי תמלאי דלק בסינית או משהו השם ירחם..

*עונה* (אני אוהבת את הפורום הזה!!!)

שם: וולפי גיל: 17 תאריך לידה: 0.09.87 מזל: בתולה. מספר מזל: 3. מקום מגורים: אי שם בחור בצפון הצפון של הנגב. יש לכם שרשרת או צמיד שאתם תמיד לובשים אותם? שרשרת של המזל שלי. מה תמיד אבל תמיד אפשר למצוא אצלכם בתיק/בכיס? בתיק... מסרק, פלאפון, דיסקמן. (ועכשיו גם את האלבום של דרים תיאטר) אם היו צריכים לקחת לכם משהו מה זה היה: פלאפון מחשב או טלוויזיה? טלוויזיה. אתם מסוגלים לחייך מתי שרק תרצו? כן. אתם מאמינים בגן עדן וגהנום? די. כי לפי הרעיון הזה יש המשך אחרי המוות. ככה פחות מפחיד. מאמינים באסטרולוגיה? לא ממש... אבל אם זה בן אדם רציני שחוקר את זה... אז כן. איזה שפות אתם דוברים? עברית. רוסית. אנגלית. וקוראת וכותבת בערבית למרות שלא מבינה מה בדיוק רשום. אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? לא... לפעמים... לעיתים ממש רחוקות. " " " התחתונים " ? לפעמים. אתם אוהבים תינוקות? כן! אבל אחרי בערך 3 חודשים... כשהם כבר לא מצ'וקמקים. אתם אוהבים בעלי חיים? כן! יש לכם אחים? כמה? 2 אחיות גדולות. איך תקראו לילדים שלכם? יש שמות רק לבנים והם יהיו מסכנים עם השמות האלה: לאון וטוביאס. מה השם הכי מוזר שאי פעם שמעת עליו? המממ... לא זוכרת כרגע. איך בחיים לא תקראו לילדים שלכם? שמות שאני שונאת. יש רשימה שלמה של כאלה. אתם אוהבים פרחים? כן... זה יפה. אוהבים עצים? כן... בעיקר להיות ביער... מה הצבע האהוב עליכם בבגדים? תכלת ושחור. בחורף אתם הולכים עם מטרייה? רב הזמן. למרות שכבר הספקתי להתרטב החורף כמה פעמים. משפט שעולה לכם כרגע בראש: "צריך להעביר את השיר הזה..." אתם אוהבים להדליק נרות? זה נחמד רק שלא שימושי במיוחד בימינו. למרות שיוצר אווירה. אני אישית לא זוכרת מתי בפעם האחרונה הדלקתי נר. מה/מי מעיר אותכם בבוקר? השעון המעורר בפלאפון. גלידה או ארטיק? גלידה! שוקולד עם פיצפוצי שוקולד! הראל מויאל או סקעת? לא שאכפת לי.... אבל אם כבר אז מויאל. בנים או בנות? תלוי בקשר למה. אני מעדיפה בנים. מאז מתמיד הסתובבתי עם בנים יותר מאשר בנות. פלאפון או טלפון? פלאפון. זה נייד. שחור או לבן? שחור. קיץ או חורף? שאלה קשה.... אני אלך על חורף. סתיו או אביב? אביב. שמש או ירח? ירח. ירח מלא. ליילל לירח מלא. קור או חום? חום. בחורף: מזגן או תנור? תנור. בקיץ: מזגן או מאוורר? מזגן. יש לכם דובי? לא דובי... כלב פרוותי... יש! עם כמה כריות אתם ישנים? אחת גדולה ורוסית. מה המאכל האהוב עליכם? בשר.... כל בשר שהוא טעים מתקבל בברכה. גם פיצה. ועוד הרבה הרבה אוכל טוב... אתם אוהבים לאכול? כן!!! הייתה לכם פעם אובססיה? מה זאת אומרת הייתה? יש! איזה? להסתכל כל שנייה על השעון!!! התמכרויות? שוקולד!!!! חבר שלי!!! הפיק של ג'סי "צל"!!! אתם אוהבים להצטלם? לא ממש... אתם פוטוגנים? לא... יש לכם כתב גדול? בדרך כלל כן. אתם אוהבים לכתוב? כן. יש לכם כישרון? המממ.... ציור? איזה כשרון הייתם רוצים שיהיה לכם? נגינה. בעיקר על גיטרה חשמלית. אבל כל כלי אחר יתקבל בברכה ואפילו הרבה כלים ביחד... דבר שאתם לא יכולים בלעדיו: חבר שלי. אתם שקרנים? לעיתים רחוקות מאוד שקרים גדולים. שקרים קטנים בלתי נמנעים. אובססיבים? לא הייתה כבר שאלה על אובססיות? אם לגביי שקרים... אז... כן... לקטנים... לפעמים. חלמניים? יאפ... קמצנים? אם להיות קמצן נקרא לבזבז את כל כספי היומולדת כמעט על מצית זיפו לידיד שאני מכירה רק חודש ואז לקנות עוד זיפו לחבר הנעלב שלי... אז תקראו לי קמצנית. פרפקציוניסטים? לפעמים. סאדיסטים? לא ממש... קצת. מזוכיסטים? קצת הרבה. אתם אוהבים שולחנות עם פינות או בלי? בלי. משולש או משושה? משולש. מקצועות: יש שאלה, אתם בוחרים את התשובה, ובסעיף הבא אתם עונים על השאלה שמתחילה בתשובה שכתבתם. מובן? ספרות או אנגלית? [הדרכה: אם בחרתם ספרות תענו על השאלה הבאה ואם בחרתם אנגלית תענו על השאלה שאחריה.] ספרות או אומנות? ספרות אנגלית או הסטוריה? אומנות או ערבית? אומנות הסטוריה או תנ"ך? ערבית או מדעים? מדעים תנ"ך או ערבית? ערבית או תנ"ך? תנ"ך ערבית או מדעים? תנ"ך או הסטוריה? הסטוריה מדעים או אומנות? (לא נראה לי שממש הבנתי את הקטע הזה....) משפט חכם: תשמור את החברים שלך קרוב... אבל את האוייבים עוד יותר קרוב. בדיחה: אוח... אין לי כוח עכשיו לבדיחה... גם ככה כמעט כל יום מבקשים ממני לרשום בדיחה.... דבר שנוא: קנאה. דבר אהוב: חבר שלי (כן... אני מתייחסת אליו כל אל "דבר") וולפי.

ל י א ן 1

New member
הננננננה

שם:ליאן גיל:15 תאריך לידה:שמיני לינואר מזל:גדיייי מספר מזל:8 מקום מגורים:מרכז יש לכם שרשרת או צמיד שאתם תמיד לובשים אותם?כןן שרשרת זהב מסבתא מה תמיד אבל תמיד אפשר למצוא אצלכם בתיק/בכיס?פלאפון ו\או כסף אם היו צריכים לקחת לכם משהו מה זה היה: פלאפון מחשב או טלוויזיה?פלאפון אתם מסוגלים לחייך מתי שרק תרצו?לא אתם מאמינים בגן עדן וגהנום?כן מאמינים באסטרולוגיה?כבר לא איזה שפות אתם דוברים?עברית, אנגלית, צרפתית וספרדית אתם מתאימים את הגרביים לבגדים?יס " " " התחתונים " ?לפעמים...רק אם הג'ינס נמוך אתם אוהבים תינוקות?כןןןן אתם אוהבים בעלי חיים?חלקם יש לכם אחים? כמה?אחות איך תקראו לילדים שלכם?הממ...בנים-תום,מאור וליעד בנות-ליאן,אלכס וטל מה השם הכי מוזר שאי פעם שמעת עליו?ציפורן איך בחיים לא תקראו לילדים שלכם?ציפורן או ערבה או כל השמות הערסים למינהם-אושרי,אבי,מאיר וכדומה אתם אוהבים פרחים?כן אוהבים עצים?כן מה הצבע האהוב עליכם בבגדים?שחור אבל לא בהגזמה...גם אדום וטורקיז יפים(לא ביחד) בחורף אתם הולכים עם מטרייה?אם יש לי פן...חובה משפט שעולה לכם כרגע בראש:מה לענות בשאלה הזאת(?) אתם אוהבים להדליק נרות?כיין מה/מי מעיר אותכם בבוקר?אימא או לבד גלידה או ארטיק?גלידה הראל מויאל או סקעת?סקעעת חיוךךךך בנים או בנות?בנים או בנות במה? פלאפון או טלפון?פלאפון שחור או לבן?תלוי מתי קיץ או חורף?קיץ סתיו או אביב?סתיו שמש או ירח?שמש קור או חום?פושר? בחורף: מזגן או תנור?תנורר בקיץ: מזגן או מאוורר?מזגן יש לכם דובי? כן עם כמה כריות אתם ישנים?2 לראש ועל המיטה עוד איזה 4 מה המאכל האהוב עליכם?סלט מרוקאי חריףףףף שאימא עושה אתם אוהבים לאכול?מאוד הייתה לכם פעם אובססיה?לא התמכרויות?אייס קפה אתם אוהבים להצטלם?תלוי מתי אתם פוטוגנים?לא כל כך יש לכם כתב גדול?בינוני אתם אוהבים לכתוב?כן יש לכם כישרון?כן איזה כשרון הייתם רוצים שיהיה לכם?לשיר דבר שאתם לא יכולים בלעדיו:אהבה אתם שקרנים?כצריך שקר פה שקר שם כן אבל לא דבר טוב ולא קבוע אובססיבים?כשצריך חלמניים?לפעמים קמצנים?לא פרפקציוניסטים?שזה אומר בעברית...? סאדיסטים?שזה אומר בעברית...? מזוכיסטים?ממש לא אתם אוהבים שולחנות עם פינות או בלי?כל עוד השולחן יפה אז זה לא כזה משנה משולש או משושה?משולש? מקצועות: יש שאלה, אתם בוחרים את התשובה, ובסעיף הבא אתם עונים על השאלה שמתחילה בתשובה שכתבתם. מובן? ספרות או אנגלית? [הדרכה: אם בחרתם ספרות תענו על השאלה הבאה ואם בחרתם אנגלית תענו על השאלה שאחריה.] ספרות או אומנות?אומנות אנגלית או הסטוריה? אומנות או ערבית?אומנות הסטוריה או תנ"ך? היסטוריה ערבית או מדעים?מדעים תנ"ך או ערבית?תנ"ך ערבית או תנ"ך?תנ"ך ערבית או מדעים?מדעיםםם תנ"ך או הסטוריה?היסטוריה מדעים או אומנות?מדעים עזבו הסתבכתי אז עניתי על הכל משפט חכם:אין אהבה טהורה...לכל הבנים אותה מטרה בדיחה:אילם סיפר לי שחרש שמע שעיוור ראה נכה רץ אחרי קירח ומושך לו בשיער חה חה חה דבר שנוא:שקרים,צביעות דבר אהוב:אהבה

גם אני יענה! חחח משעמם לי

שם: גיל: 14 תאריך לידה: 5.11 מזל: עקרב =] מספר מזל: 7 מקום מגורים: מרכז יש לכם שרשרת או צמיד שאתם תמיד לובשים אותם? כן, שרשרת עם סיכת בטחון... מה תמיד אבל תמיד אפשר למצוא אצלכם בתיק/בכיס? פלאפון עיפרון שחור לעיניים ושפתון. אם היו צריכים לקחת לכם משהו מה זה היה: פלאפון מחשב או טלוויזיה? נראה לי טלוויזיה אתם מסוגלים לחייך מתי שרק תרצו? לא אתם מאמינים בגן עדן וגהנום? לא ממש מאמינים באסטרולוגיה? ככןןןן איזה שפות אתם דוברים? עברית אנגלית ורוסית אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? כן " " " התחתונים " ? לפעמים אתם אוהבים תינוקות? כשהם לא מעצבנים כןןן אתם אוהבים בעלי חיים? מאדד יש לכם אחים? כמה? לא אין איך תקראו לילדים שלכם? קשת, צליל משו כזה מה השם הכי מוזר שאי פעם שמעת עליו? אכזבה [תתפלאו, הם רצו בן יצאה להם בת ככה הם קראו לה... מסכנה.] וקטורת... מסתבר שיש גם שם כזה. איך בחיים לא תקראו לילדים שלכם? קטורת ואכזבה! אתם אוהבים פרחים? כןןן אוהבים עצים? כןןןן מה הצבע האהוב עליכם בבגדים? שחור ולבן בחורף אתם הולכים עם מטרייה? לא משפט שעולה לכם כרגע בראש: Don't Worry Be Happy אתם אוהבים להדליק נרות? כןןןןן מה/מי מעיר אותכם בבוקר? שעון מעורר/פלאפון גלידה או ארטיק? גלידה הראל מויאל או סקעת? סקעת בנים או בנות? בנים פלאפון או טלפון? פלאפון שחור או לבן? שחור קיץ או חורף? חורף סתיו או אביב? סתיו שמש או ירח? ירח קור או חום? קור בחורף: מזגן או תנור? תנור בקיץ: מזגן או מאוורר? מזגן יש לכם דובי? לא עם כמה כריות אתם ישנים? 3 מה המאכל האהוב עליכם? פסטה ואגרול אתם אוהבים לאכול? כןןןןן
הייתה לכם פעם אובססיה? כן איזה? חסוי התמכרויות? כן אתם אוהבים להצטלם? לא אתם פוטוגנים? לא יש לכם כתב גדול? לא אתם אוהבים לכתוב? כן יש לכם כישרון? משחק וכתיבה נחשב? איזה כשרון הייתם רוצים שיהיה לכם? ציור דבר שאתם לא יכולים בלעדיו: קפה אתם שקרנים? לא אובססיבים? כן חלמניים? כן קמצנים? לא פרפקציוניסטים? לא סאדיסטים? לא מזוכיסטים? קצת אתם אוהבים שולחנות עם פינות או בלי? עם פינות! משולש או משושה? משולש! מקצועות: יש שאלה, אתם בוחרים את התשובה, ובסעיף הבא אתם עונים על השאלה שמתחילה בתשובה שכתבתם. מובן? ספרות או אנגלית? [הדרכה: אם בחרתם ספרות תענו על השאלה הבאה ואם בחרתם אנגלית תענו על השאלה שאחריה.] ספרות או אומנות? אנגלית או הסטוריה? ספרות אומנות או ערבית? הסטוריה או תנ"ך? ערבית ערבית או מדעים? תנ"ך או ערבית? מדעים ערבית או תנ"ך? ערבית או מדעים? ערבית תנ"ך או הסטוריה? מדעים או אומנות? הסטוריה משפט חכם: אופנה היא מה שאתה מאמץ לעצמך כשאינך יודע מי אתה. בדיחה: לא'דעת דבר שנוא: שקרים דבר אהוב: כנות

יאי ^^ אני אוהבת שאלונים../images/Emo70.gif

שם:נטע גיל:14 תאריך לידה:28.7.90 מזל: אריה מספר מזל: 2 מקום מגורים: קרית ביאלק יש לכם שרשרת או צמיד שאתם תמיד לובשים אותם? נופ מה תמיד אבל תמיד אפשר למצוא אצלכם בתיק/בכיס?מסטיק אם היו צריכים לקחת לכם משהו מה זה היה: פלאפון מחשב או טלוויזיה?מחשב אתם מסוגלים לחייך מתי שרק תרצו? בטח אתם מאמינים בגן עדן וגהנום?ממממ לא מאמינים באסטרולוגיה?מממממ בערך... איזה שפות אתם דוברים?אנגלית,עברית,ספרדית אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? מממ כן אפשר להגיד.. " " " התחתונים " ? לא.. אתם אוהבים תינוקות? יאפ אתם אוהבים בעלי חיים? יאפ יש לכם אחים?יאפ כמה? 3 איך תקראו לילדים שלכם? לא יודעת... מה השם הכי מוזר שאי פעם שמעת עליו? רואי איך בחיים לא תקראו לילדים שלכם?ממממ "יהלום" אוו כישרון אתם אוהבים פרחים? יאפ אוהבים עצים?יאפ מה הצבע האהוב עליכם בבגדים? ורוד או שחור בחורף אתם הולכים עם מטרייה? יאפ משפט שעולה לכם כרגע בראש:אווו קררר לי
אתם אוהבים להדליק נרות? יאפ מה/מי מעיר אותכם בבוקר? ממי גלידה או ארטיק?ארטיק הראל מויאל או סקעת? סקעת בנים או בנות? שנות פלאפון או טלפון? פלאפון שחור או לבן? שחור קיץ או חורף? קיץ סתיו או אביב?אביב שמש או ירח?שמש קור או חום?חום בחורף: מזגן או תנור? תנור בקיץ: מזגן או מאוורר?מזגן יש לכם דובי? יאפ עם כמה כריות אתם ישנים?4 מה המאכל האהוב עליכם?שוקלד אתם אוהבים לאכול? יאפ הייתה לכם פעם אובססיה? יאפ איזה?דניאל רדקליף התמכרויות?סוכריות ללא סוכר ומסטיקים אתם אוהבים להצטלם?נופ אתם פוטוגנים?מממ נראה לי יש לכם כתב גדול?נופ אתם אוהבים לכתוב?יאפ יש לכם כישרון?מממ אני כותבת איזה כשרון הייתם רוצים שיהיה לכם? ציור דבר שאתם לא יכולים בלעדיו:בוב וגלעד אתם שקרנים? נופ אובססיבים?נופ חלמניים?אולי קצת קמצנים?נופ פרפקציוניסטים?יאפ סאדיסטים?אולי קצת.. מזוכיסטים? נאאא אתם אוהבים שולחנות עם פינות או בלי? עם משולש או משושה? משולש מקצועות: יש שאלה, אתם בוחרים את התשובה, ובסעיף הבא אתם עונים על השאלה שמתחילה בתשובה שכתבתם. מובן?יאפ ספרות או אנגלית?אנגלית [הדרכה: אם בחרתם ספרות תענו על השאלה הבאה ואם בחרתם אנגלית תענו על השאלה שאחריה.] ספרות או אומנות? אנגלית או הסטוריה?הסטוריה אומנות או ערבית? הסטוריה או תנ"ך? הסטוריה ערבית או מדעים? תנ"ך או ערבית?תנ"ך ערבית או תנ"ך? תנ"ך ערבית או מדעים? תנ"ך או הסטוריה? הסטוריה מדעים או אומנות? משפט חכם: משלושה יוצא אחד בדיחה: - דבר שנוא:רוע דבר אהוב: שלווה

../images/Emo13.gif

שם:שלומצה גיל:15 וקצת יותר מחצי תאריך לידה: 23.3.89 מזל:טלה מספר מזל:אין מקום מגורים:מרכז יש לכם שרשרת או צמיד שאתם תמיד לובשים אותם?כן מה תמיד אבל תמיד אפשר למצוא אצלכם בתיק/בכיס?מצית אם היו צריכים לקחת לכם משהו מה זה היה: פלאפון מחשב או טלוויזיה?טלוויזיה אתם מסוגלים לחייך מתי שרק תרצו? לא אתם מאמינים בגן עדן וגהנום? לא ממש מאמינים באסטרולוגיה? לא איזה שפות אתם דוברים? אנגלית ערבית עיברית אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? לא " " " התחתונים " ? לא אתם אוהבים תינוקות? לא אתם אוהבים בעלי חיים? כן יש לכם אחים? כמה? כן,3 איך תקראו לילדים שלכם? לא יודעת...אם יהיה בכלל.. מה השם הכי מוזר שאי פעם שמעת עליו? ים...אבל זה היה מיזמן...עכשיו זה כבר לא מוזר לי... איך בחיים לא תקראו לילדים שלכם? מור אתם אוהבים פרחים?כן אוהבים עצים?לא מפריע לי מה הצבע האהוב עליכם בבגדים?שחור בחורף אתם הולכים עם מטרייה?לא משפט שעולה לכם כרגע בראש:...Illusion never changed into something real אתם אוהבים להדליק נרות?כן מה/מי מעיר אותכם בבוקר?אמא גלידה או ארטיק?ארטיק הראל מויאל או סקעת?סקעת בנים או בנות?בנים פלאפון או טלפון?פלאפון שחור או לבן?שחור קיץ או חורף?חורף סתיו או אביב?אביב שמש או ירח?שמש קור או חום?קור בחורף: מזגן או תנור?תנור בקיץ: מזגן או מאוורר?מזגן יש לכם דובי? לא עם כמה כריות אתם ישנים?1 מה המאכל האהוב עליכם?עוגיות בריאות של סבתא של חברה שלי אתם אוהבים לאכול?לא הייתה לכם פעם אובססיה?כן...ועדיין יש איזה?דיאטה התמכרויות?סגריות אתם אוהבים להצטלם?לפעמים אתם פוטוגנים?לא יש לכם כתב גדול?לא אתם אוהבים לכתוב?כן יש לכם כישרון?לא איזה כשרון הייתם רוצים שיהיה לכם?לשיר דבר שאתם לא יכולים בלעדיו:אסף אתם שקרנים?לא אובססיבים?לא חלמניים?לא קמצנים?לא פרפקציוניסטים?לא סאדיסטים?לא מזוכיסטים?לא אתם אוהבים שולחנות עם פינות או בלי?עם משולש או משושה?משושה מקצועות: יש שאלה, אתם בוחרים את התשובה, ובסעיף הבא אתם עונים על השאלה שמתחילה בתשובה שכתבתם. מובן? ספרות או אנגלית? [הדרכה: אם בחרתם ספרות תענו על השאלה הבאה ואם בחרתם אנגלית תענו על השאלה שאחריה.]ספרות ספרות או אומנות?ספרות אנגלית או הסטוריה?הסטוריה אומנות או ערבית? אומנות הסטוריה או תנ"ך?תנ"ך ערבית או מדעים? ערבית תנ"ך או ערבית?תנ"ך ערבית או תנ"ך? תנך ערבית או מדעים?ערבית תנ"ך או הסטוריה? תנ"ך מדעים או אומנות?אומנות משפט חכם:תעשו חיים בחיים כי מהחיים בחיים לא תיצאו בחיים בדיחה:גנב נכנס לבית של פרסי בלילה, הפרסי שומע קולות ומתעורר ואז רואה את הגנב שול אותו: מה אתה עושה פה? , הגנב: "אני מחשפ אוצר!" הפרסי:"אם תימצא משהו תעיר אותי"! דבר שנוא:אבא שלי דבר אהוב:אסף

Mrs big

New member
הוא לא חזר?

שם: ענבר. גיל: 13 והרבה חודשים. תאריך לידה: 30.1 מזל: דלי. מספר מזל: יש שניים. מקום מגורים: כאן. יש לכם שרשרת או צמיד שאתם תמיד לובשים אותם? עונדים* לא. מה תמיד אבל תמיד אפשר למצוא אצלכם בתיק/בכיס? פלאפון, ארנק. אם היו צריכים לקחת לכם משהו מה זה היה: פלאפון מחשב או טלוויזיה? טלויזיה. אתם מסוגלים לחייך מתי שרק תרצו? לא.. אתם מאמינים בגן עדן וגהנום? לאדעת. מאמינים באסטרולוגיה? חלק. איזה שפות אתם דוברים? אילו* עברית בלבד. אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? משתדלת. אתם מתאימים את התחתונים לבגדים? לא. אתם אוהבים תינוקות? כן. :] אתם אוהבים בעלי חיים? תלוי אילו, ותלוי עד כמה הם רחוקים ממני. יש לכם אחים? כמה? שניים. איך תקראו לילדים שלכם? בן - גיא/תום/שלומי/עידן. בת - שחר/עדי. מה השם הכי מוזר שאי פעם שמעת עליו? גשם. :| איך בחיים לא תקראו לילדים שלכם? גשם[?]. אתם אוהבים פרחים? כן, כשמביאים לי אותם. אוהבים עצים? o_O מה הצבע האהוב עליכם בבגדים? גווני כחול. בחורף אתם הולכים עם מטרייה? בדרך כלל לא. משפט שעולה לכם כרגע בראש: "את כל הזמן בוכה, אפילו בשמחות.."[מתנגן בווינאמפ, נו]. אתם אוהבים להדליק נרות? כה. -פירומניתבהתהוות- מה/מי מעיר אותכם בבוקר? אמא/אבא/פלאפון. גלידה או ארטיק? תלוי איזו גלידה ותלוי איזה ארטיק. הראל מויאל או סקעת? טח. בנים או בנות? בנים. פלאפון או טלפון? טלפון. שחור או לבן? שחור. קיץ או חורף? לאדעת. אולי עדיף קיץ. סתיו או אביב? אביב. שמש או ירח? שמש שוקעת
. קור או חום? פושר. בחורף: מזגן או תנור? מזגן על חימום. או פשוט כלום והרבה שכבות בגדים. בקיץ: מזגן או מאוורר? מזגן. יש לכם דובי? יש כמה. עם כמה כריות אתם ישנים? שתיים. מה המאכל האהוב עליכם? כלמיני. אתם אוהבים לאכול? כן.]: הייתה לכם פעם אובססיה? עדיין. איזה? איזו* הרבה. התמכרויות? מחשב, שוקולד מריר. אתם אוהבים להצטלם? לאלא. אתם פוטוגנים? כל כך לא. יש לכם כתב גדול? לא כל כך. אתם אוהבים לכתוב? כן. יש לכם כישרון? לא. איזה כשרון הייתם רוצים שיהיה לכם? כתיבה.. דבר שאתם לא יכולים בלעדיו: החברים שלי. אתם שקרנים? לא. אובססיבים? כן. חלמניים? לעיתים. קמצנים? לעיתים. P: פרפקציוניסטים? כל כך לא. סאדיסטים? כל כך לא. מזוכיסטים? לעיתים. אתם אוהבים שולחנות עם פינות או בלי? לא משנה לי, העיקר שלא י]לו לי על האצבע ברגל, זה כואב.]: משולש או משושה? אף אחד מהם. מקצועות: יש שאלה, אתם בוחרים את התשובה, ובסעיף הבא אתם עונים על השאלה שמתחילה בתשובה שכתבתם. מובן? ]פחות או יותר, אנסה. ספרות או אנגלית? ספרות. ספרות או אומנות? אומנות. אומנות או ערבית? אומנות. [טוב, עכשיו זה נדפק.] ערבית או מדעים? ערבית. תנ"ך או ערבית? ערבית. ערבית או תנ"ך? ערבית. תנ"ך או הסטוריה? הסטוריה. מדעים או אומנות? אומנות. משפט חכם: "חייכו, מחר יהיה גרוע יותר". בדיחה: ארבעה אנשים הולכים בשדה- מזוכיסט (אוהב להכאיב לעצמו), נקרופיל (אוהב גופות), פירומן (אוהב לשרוף דברים), וזאופיל (אוהב חיות). הזאופיל אומר: "בואו ניקח חתול- ונזיין אותו!", הנקרופיל אומר: "בואו ניקח חתול, נרצח אותו, ואז נזיין אותו!", הפירומן אומר: "בואו ניקח חתול, נרצח אותו, נשרוף את הגופה שלו, ואז נזיין אותו!" המזוכיסט אומר: "מיאו!" דבר שנוא: גזענים, מפלים, קרציות, מתנשאים. דבר אהוב: החברים שלי, המוזיקה שאני אוהבת, האוכל שאני אוהבת[טוב, קיצר, כל הדברים שאני אוהבת.. מן הסתם].

jaqui

New member
הנהההה

שם: ג'קלין גיל: 18 תאריך לידה: 9/8/86 מזל: אריה מספר מזל: 2 מקום מגורים: צפון יש לכם שרשרת או צמיד שאתם תמיד לובשים אותם? כן מה תמיד אבל תמיד אפשר למצוא אצלכם בתיק/בכיס? שפתון נגד יובש, עפרון לעיניים, משקפי שמש ו/או ראיה, ופלאפון. אם היו צריכים לקחת לכם משהו מה זה היה: פלאפון מחשב או טלוויזיה? פלאפון אתם מסוגלים לחייך מתי שרק תרצו? לא יודעת אתם מאמינים בגן עדן וגהנום? לא מאמינים באסטרולוגיה? לפעמים איזה שפות אתם דוברים? עברית ספרדית אנגלית אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? לא " " " התחתונים " ? לפעמים אתם אוהבים תינוקות? כן אתם אוהבים בעלי חיים?כן יש לכם אחים? כמה?2 איך תקראו לילדים שלכם? לא יודעת מה השם הכי מוזר שאי פעם שמעת עליו? ראובת (כמו ראובן רק לבת) איך בחיים לא תקראו לילדים שלכם? ראובת חח אתם אוהבים פרחים? כן אוהבים עצים?כן מה הצבע האהוב עליכם בבגדים?כחול בחורף אתם הולכים עם מטרייה? כן משפט שעולה לכם כרגע בראש: - אתם אוהבים להדליק נרות?כן מה/מי מעיר אותכם בבוקר?שעון מעורר או לבד גלידה או ארטיק? שניהם הראל מויאל או סקעת?סקעת בנים או בנות? - פלאפון או טלפון? פלאפון שחור או לבן? לבן קיץ או חורף? קיץ סתיו או אביב? אביב שמש או ירח? שמש קור או חום?חום בחורף: מזגן או תנור? תנור בקיץ: מזגן או מאוורר? מאוורר יש לכם דובי? כן עם כמה כריות אתם ישנים?אחת מה המאכל האהוב עליכם? הרבה אתם אוהבים לאכול? כן הייתה לכם פעם אובססיה? לא איזה? התמכרויות?לא אתם אוהבים להצטלם? כן אתם פוטוגנים?כן יש לכם כתב גדול? בינוני אתם אוהבים לכתוב?כן יש לכם כישרון? כן איזה כשרון הייתם רוצים שיהיה לכם? שירה דבר שאתם לא יכולים בלעדיו: משפחה אתם שקרנים?לא אובססיבים?לא חלמניים? לפעמים קמצנים? לא פרפקציוניסטים? לפעמים סאדיסטים? לא מזוכיסטים?לא אתם אוהבים שולחנות עם פינות או בלי?בלי משולש או משושה? משושה מקצועות: יש שאלה, אתם בוחרים את התשובה, ובסעיף הבא אתם עונים על השאלה שמתחילה בתשובה שכתבתם. מובן? ספרות או אנגלית? [הדרכה: אם בחרתם ספרות תענו על השאלה הבאה ואם בחרתם אנגלית תענו על השאלה שאחריה.] אנגלית ספרות או אומנות? אנגלית או הסטוריה? אנגלית אומנות או ערבית? הסטוריה או תנ"ך? תנ"כ ערבית או מדעים? תנ"ך או ערבית? ערבית ערבית או תנ"ך? ערבית או מדעים? ערבית תנ"ך או הסטוריה? מדעים או אומנות? אומנות משפט חכם: לא יודעת בדיחה: לא זוכרת דבר שנוא: סיגריות דבר אהוב: טלויזיה

NiKi†a

New member
../images/Emo142.gif../images/Emo142.gif../images/Emo142.gif

שם: שירן גיל: 16 תאריך לידה: 11.11.88 מזל: עקרב מספר מזל: 3 מקום מגורים:
השרון. יש לכם שרשרת או צמיד שאתם תמיד לובשים אותם? כן מה תמיד אבל תמיד אפשר למצוא אצלכם בתיק/בכיס? פלאפון. אם היו צריכים לקחת לכם משהו מה זה היה: פלאפון מחשב או טלוויזיה? טלויזיה. אתם מסוגלים לחייך מתי שרק תרצו? כן אתם מאמינים בגן עדן וגהנום? ממש לא מאמינים באסטרולוגיה? לא איזה שפות אתם דוברים? אנגלית ועברית אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? לא.. " " " התחתונים " ? לא..חח אתם אוהבים תינוקות? כןן אתם אוהבים בעלי חיים? כןןן יש לכם אחים? כמה? כן, 2. איך תקראו לילדים שלכם? בת- נגה, בן- אופק או תומר. מה השם הכי מוזר שאי פעם שמעת עליו? יש המון שמות מוזרים ששמעתי..לא זוכרת אחד כרגע. איך בחיים לא תקראו לילדים שלכם? שמות מהתנ"ך. אתם אוהבים פרחים? כן אוהבים עצים? כן מה הצבע האהוב עליכם בבגדים? שחור בחורף אתם הולכים עם מטרייה? מן הסתם.. משפט שעולה לכם כרגע בראש: "מה את עושה?! תמחקי את זה!" אתם אוהבים להדליק נרות? כן מה/מי מעיר אותכם בבוקר? המערכת גלידה או ארטיק? גלידה הראל מויאל או סקעת? שונאת אותם. בנים או בנות? בנים פלאפון או טלפון? פלאפון שחור או לבן? שחור קיץ או חורף? חורף סתיו או אביב? סתיו שמש או ירח? ירח קור או חום? חום בחורף: מזגן או תנור? תנור בקיץ: מזגן או מאוורר? מזגן יש לכם דובי? כן עם כמה כריות אתם ישנים? 1 מה המאכל האהוב עליכם? ספגטי ושניצל. אתם אוהבים לאכול? בטח הייתה לכם פעם אובססיה? אולי איזה? לא זוכרת התמכרויות? ברור אתם אוהבים להצטלם? כן אתם פוטוגנים? לפעמים. יש לכם כתב גדול? לא ממש אתם אוהבים לכתוב? כן יש לכם כישרון? אולי איזה כשרון הייתם רוצים שיהיה לכם? לשיר דבר שאתם לא יכולים בלעדיו: מוזיקה אתם שקרנים? לפעמים. אובססיבים? לפעמים חלמניים? לא קמצנים? לא פרפקציוניסטים? לא סאדיסטים? לא מזוכיסטים? חצי. אתם אוהבים שולחנות עם פינות או בלי? בלי משולש או משושה? משולש מקצועות: יש שאלה, אתם בוחרים את התשובה, ובסעיף הבא אתם עונים על השאלה שמתחילה בתשובה שכתבתם. מובן? ספרות או אנגלית? אנגלית אנגלית או הסטוריה? אנגלית אומנות או ערבית? אומנות ערבית או מדעים? ערבית ערבית או תנ"ך? ערבית תנ"ך או הסטוריה? שונאת את שניהם...אבל היסטוריה. משפט חכם: הכל נגמר בצלחת. בדיחה:
דבר שנוא: חצילים דבר אהוב: מוזיקה

figure

New member
dumdidum

שם: נעמה גיל: 14 תאריך לידה: 28.7.1990 מזל: אריה מספר מזל: 6 מקום מגורים: מודיעין מ"ר יש לכם שרשרת או צמיד שאתם תמיד לובשים אותם? לא, צמידים ושרשראות עושים לי פריחה :( מה תמיד אבל תמיד אפשר למצוא אצלכם בתיק/בכיס? פלאפון ארנק ומפתחות. אם היו צריכים לקחת לכם משהו מה זה היה: פלאפון מחשב או טלוויזיה? מחשב. אתם מסוגלים לחייך מתי שרק תרצו? כן. אתם מאמינים בגן עדן וגהנום? לא מאמינים באסטרולוגיה? לא, אבל זה עדיין חמוד. איזה שפות אתם דוברים? שוטף עברית ואנגלית, ערבית מבצפר, ספרדית מקטנטנות (אני עוד זוכרת מכיתה ו'. עצוב...), ויפנית מאנימה... אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? לא ^^' " " " התחתונים " ? כן!! אתם אוהבים תינוקות? מאוד :p אתם אוהבים בעלי חיים? חוץ מחרקים. יש לכם אחים? כמה? 2. איך תקראו לילדים שלכם? לבנות מאיה ואלכס, ולבנים אבא שלהם כבר יחליט. מה השם הכי מוזר שאי פעם שמעת עליו? אכזבה... 00' איך בחיים לא תקראו לילדים שלכם? גל או טל. אתם אוהבים פרחים? כן ^^ אוהבים עצים? כן ^^ אבל לא יותר מדי... כאילו לא שיעשו ~יותר מדי~ צל ואז הכל יהיה אפל ומפחיד. מה הצבע האהוב עליכם בבגדים? כחול. בחורף אתם הולכים עם מטרייה? תלוי - אם גשם חלש אז כן, אם גשם חזק אז לא. (לא, לא בלבלתי...) משפט שעולה לכם כרגע בראש: in the end, i've lost אתם אוהבים להדליק נרות? כן ^^ מה/מי מעיר אותכם בבוקר? הפלאפון גלידה או ארטיק? גלידה הראל מויאל או סקעת? הראל מויאל *על* הראל סקעת בboy on boy action ^.~ בנים או בנות? בנים. פלאפון או טלפון? פלאפון שחור או לבן? שחור קיץ או חורף? חורף סתיו או אביב? אביב שמש או ירח? ירח קור או חום? קור בחורף: מזגן או תנור? תנור. בקיץ: מזגן או מאוורר? מאוורר יש לכם דובי? כן! עם כמה כריות אתם ישנים? 4. שתיים מתחת, אחת על הצד של הקיר, ואחת באלכסון כזה מוזר... מה המאכל האהוב עליכם? משתנה כל הזמן. כרגע פשטידת ברוקולי. אתם אוהבים לאכול? מאוד. *מסתכלת על הכרס שלה בשנאה* הייתה לכם פעם אובססיה? היו לי הרבה. עדיין יש לי ^^' איזה? חוץ מכמה אובססיות מיותרות לכמה אנשים מסכנים, ואובססיות לפורומים, ואובססיה לאנימה, ואובססיה ללהקות מסויימות, ואובססיה לספרים... התמכרויות? היו, אפילו עוד יותר. טיק-טק, שירים מסויימים, שאלונים, אינטרנט, מחשב בכלל, סדרות מסויימות, וכן... די הרבה. אתם אוהבים להצטלם? מאוד. למרות שאני לא כל כך פוטוגנית ^^' אתם פוטוגנים? see above. יש לכם כתב גדול? לא ממש. אתם אוהבים לכתוב? כן! יש לכם כישרון? הייתי רוצה שיהיה לי... איזה כשרון הייתם רוצים שיהיה לכם? שירה, כתיבה, ציור, וכו'. דבר שאתם לא יכולים בלעדיו: אינטרנט, ביטורנט, וקריסטל פלייר is all i need in life. אתם שקרנים? לפעמים... *biting lip* אובססיבים? מאוווד. חלמניים? גם. קמצנים? לפעמים... ^^' כאילו אם יש משהו ממש ממש יקר כמו מפית שעולה 90 שקל רק כי יש עליה ציור של די אנ אנג'ל (וכן! ראיתי כזה!) אז אני אשאל אם יש משו יותר זול, אבל בגדול... פרפקציוניסטים? לא ממש, לא... סאדיסטים? כן ^^' מזוכיסטים? גם ^^' אתם אוהבים שולחנות עם פינות או בלי? הממ... בלי. משולש או משושה? משושה. צורה יותר חזקה בטבע. מקצועות: יש שאלה, אתם בוחרים את התשובה, ובסעיף הבא אתם עונים על השאלה שמתחילה בתשובה שכתבתם. מובן? ספרות או אנגלית? [הדרכה: אם בחרתם ספרות תענו על השאלה הבאה ואם בחרתם אנגלית תענו על השאלה שאחריה.] אנגלית. ספרות או אומנות? אנגלית או הסטוריה? הסטוריה. אומנות או ערבית? הסטוריה או תנ"ך? הסטוריה. ערבית או מדעים? תנ"ך או ערבית? אין פה היסטוריה 00' אבל מדעים. ערבית או תנ"ך? ערבית או מדעים? זאת אותה השאלה... תנ"ך או הסטוריה? מדעים או אומנות? למה יש את אותם השאלות שוב ושוב ושוב? :O ומדעים.. משפט חכם: אממ... 00' בדיחה: 0 זה 0 זה 40... משפט של המורה שלי למתמטיקה בכיתה ח' ^^' דבר שנוא: מתמטיקה. דבר אהוב: חיות מפרווה.

CatsEyes24

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

שם:CatsEyes גיל:19 תאריך לידה:נובמבר מזל:עקרב מספר מזל:24 מקום מגורים:דרום יש לכם שרשרת או צמיד שאתם תמיד לובשים אותם? כן, שרשרת שאני וחברה קנינו לכל החבר'ה שלנו שנסענו לפולין.. מה תמיד אבל תמיד אפשר למצוא אצלכם בתיק/בכיס? סיגריות, פלאפון, עטים וסיכת ביטחון אם היו צריכים לקחת לכם משהו מה זה היה: פלאפון מחשב או טלוויזיה? מחשב, כי טלוויזיה יש במחשב, ואפשר לשלוח SMS מהמחשב... אתם מסוגלים לחייך מתי שרק תרצו? לא. אתם מאמינים בגן עדן וגהנום? הלוואי והייתי מאמינה.. מאמינים באסטרולוגיה? תלוי אם זה אומר דבר טוב או לא... איזה שפות אתם דוברים? אנגלית ספרדית וקללות בצרפתית.. אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? לפעמים.. " " " התחתונים " ? לפעמים.. כשיש לי קריזה... אתם אוהבים תינוקות? מאד מאד מאד מאד לא!!!!! אתם אוהבים בעלי חיים? מאד מאד מאד כן!!!! יש לכם אחים? כמה? 6 איך תקראו לילדים שלכם? לא רוצה ילדים.. מה השם הכי מוזר שאי פעם שמעת עליו? ירושלים, יד האוחזת בעץ השקד, נשמה שירדה בערב שבת, עוד?! איך בחיים לא תקראו לילדים שלכם? על שמי.. אתם אוהבים פרחים? לא.. אוהבים עצים? לא.. מה הצבע האהוב עליכם בבגדים? וורוד, צהוב זועק, כתום, וכו.. בחורף אתם הולכים עם מטרייה? לא.. אני שונאת.. משפט שעולה לכם כרגע בראש: מה זאת השאלה הזאת?? אתם אוהבים להדליק נרות? כן.. גם לשחק איתם.. מה/מי מעיר אותכם בבוקר? שעון מעורר ואמא של חבר שלי.. גלידה או ארטיק? תלוי מה המצברוח שלי... הראל מויאל או סקעת? נינט בנים או בנות? בנים פלאפון או טלפון? פלאפון שחור או לבן? שחור קיץ או חורף? קיץ סתיו או אביב? סתיו שמש או ירח? ירח קור או חום? בינהם.. בחורף: מזגן או תנור? תנור.. בקיץ: מזגן או מאוורר? מזגן יש לכם דובי? לא עם כמה כריות אתם ישנים? 1 מה המאכל האהוב עליכם? אסאדו של אבא שלי, פיצה של אמא שלי והצ'יפס שלי.. אתם אוהבים לאכול? מאד.. הייתה לכם פעם אובססיה? לא.. איזה? התמכרויות? סיגריות אתם אוהבים להצטלם? לא אתם פוטוגנים? אומרים שכן.. יש לכם כתב גדול? קטן אתם אוהבים לכתוב? לא כל כך יש לכם כישרון? לודעת.. איזה כשרון הייתם רוצים שיהיה לכם? ציור דבר שאתם לא יכולים בלעדיו: טלוויזיה.. אתם שקרנים? לפעמים.. כולנו ככה... אובססיבים? אולי קצת... חלמניים? כן.. קמצנים? ממש לא.. פרפקציוניסטים? יותר מידי למה שאני יכולה לחיות איתו... סאדיסטים? לא מזוכיסטים? לא אתם אוהבים שולחנות עם פינות או בלי? ??????????????? משולש או משושה? ????????????????? מקצועות: יש שאלה, אתם בוחרים את התשובה, ובסעיף הבא אתם עונים על השאלה שמתחילה בתשובה שכתבתם. מובן? ספרות או אנגלית? ספרות ספרות או אומנות? אנגלית או הסטוריה? אומנות אומנות או ערבית? הסטוריה או תנ"ך? אומנות ערבית או מדעים? תנ"ך או ערבית? ערבית או תנ"ך? ערבית או מדעים? תנ"ך או הסטוריה? מדעים או אומנות? משפט חכם: לא יצא לכם כל כך השאלה הקודמת.... בדיחה: דבר שנוא: שוקולד דבר אהוב: החתולה שלי..

דנטל

New member
ישששששששששש שלוןןןן [ארוך]

נמאס לענות על שאלות "הצג את עצמך". יש לכם שרשרת או צמיד שאתם תמיד לובשים אותם? יש לי קעקוע צמיד וזה לתמיד מה תמיד אבל תמיד אפשר למצוא אצלכם בתיק/בכיס? מפתחות אם היו צריכים לקחת לכם משהו מה זה היה: פלאפון מחשב או טלוויזיה? טלויזיה אתם מסוגלים לחייך מתי שרק תרצו? לא אתם מאמינים בגן עדן וגהנום? לא מאמינים באסטרולוגיה? לא איזה שפות אתם דוברים? עברית, אנגלית אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? לא " " " התחתונים " ? לא אתם אוהבים תינוקות? לאאאאאאאא אתם אוהבים בעלי חיים? כן יש לכם אחים? כמה? 1 איך תקראו לילדים שלכם? לא יהיו ילדים מה השם הכי מוזר שאי פעם שמעת עליו? חמור איך בחיים לא תקראו לילדים שלכם? חמור אתם אוהבים פרחים? לאאאא אוהבים עצים? כן מה הצבע האהוב עליכם בבגדים? שחור בחורף אתם הולכים עם מטרייה? לא משפט שעולה לכם כרגע בראש: אני אנטי מטריות אתם אוהבים להדליק נרות? לא מה/מי מעיר אותכם בבוקר? כל פיפס גלידה או ארטיק? גלידה הראל מויאל או סקעת? מויאל בנים או בנות? בנים פלאפון או טלפון? פלאפון שחור או לבן? שחור קיץ או חורף? קיץ סתיו או אביב? אביב שמש או ירח? ירח קור או חום? חום בחורף: מזגן או תנור? מזגן בקיץ: מזגן או מאוורר? מזגן יש לכם דובי? לא עם כמה כריות אתם ישנים? שתיים מה המאכל האהוב עליכם? אננס אתם אוהבים לאכול? כן הייתה לכם פעם אובססיה? כן איזה? ליישר חוטי טלפון שהסתובבו התמכרויות? אוכל אתם אוהבים להצטלם? לא אתם פוטוגנים? לא יש לכם כתב גדול? בינוני אתם אוהבים לכתוב? לא יש לכם כישרון? לא איזה כשרון הייתם רוצים שיהיה לכם? שירה דבר שאתם לא יכולים בלעדיו: חתולים אתם שקרנים? לא אובססיבים? כן חלמניים? לפעמים קמצנים? כן פרפקציוניסטים? תלוי במה סאדיסטים? כן מזוכיסטים? קצת אתם אוהבים שולחנות עם פינות או בלי? לא משנה לי משולש או משושה? משושה מקצועות: יש שאלה, אתם בוחרים את התשובה, ובסעיף הבא אתם עונים על השאלה שמתחילה בתשובה שכתבתם. מובן? ספרות או אנגלית? [הדרכה: אם בחרתם ספרות תענו על השאלה הבאה ואם בחרתם אנגלית תענו על השאלה שאחריה.] ספרות או אומנות? אנגלית או הסטוריה? אנגלית אומנות או ערבית? הסטוריה או תנ"ך? תנ"ך ערבית או מדעים? תנ"ך או ערבית? תנ"ך ערבית או תנ"ך? ערבית או מדעים? תנ"ך תנ"ך או הסטוריה? מדעים או אומנות? תנ"ך משפט חכם: אל תעניש את עצמך על טמטום של אחרים בדיחה: שני משוגעים הולכים ברחוב ורבים מי ילך באמצע, בא שלישי ואומר "נלך בזוגות" דבר שנוא: אבוקדו דבר אהוב: חתולים

W3ndy

New member
תשובות

שם:וונדי גיל:כמעט 18 תאריך לידה:9.2 מזל:דלי מספר מזל:3 מקום מגורים:שרון יש לכם שרשרת או צמיד שאתם תמיד לובשים אותם? צמיד מה תמיד אבל תמיד אפשר למצוא אצלכם בתיק/בכיס? אורביט אם היו צריכים לקחת לכם משהו מה זה היה: פלאפון מחשב או טלוויזיה? פלאפון אתם מסוגלים לחייך מתי שרק תרצו? בדרך כלל כן אתם מאמינים בגן עדן וגהנום? כן מאמינים באסטרולוגיה? לפעמים (תלוי מה כתוב בהורוסקופ..) איזה שפות אתם דוברים? עברית ואנגלית אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? כן " " " התחתונים " ? לא אתם אוהבים תינוקות? מאד אתם אוהבים בעלי חיים? תלוי איזה. בכללי כן יש לכם אחים? כמה? שתי אחיות ואח איך תקראו לילדים שלכם? אמממ שי/תומר/שוהם/שחר/נועה...משהו בסגנון מה השם הכי מוזר שאי פעם שמעת עליו? יש הרבה איך בחיים לא תקראו לילדים שלכם? מלכישוע,אני יודעת..? אתם אוהבים פרחים? כן מאד אוהבים עצים? כן מה הצבע האהוב עליכם בבגדים? טורקיז בחורף אתם הולכים עם מטרייה? כן משפט שעולה לכם כרגע בראש: אתם אוהבים להדליק נרות? כן מה/מי מעיר אותכם בבוקר? הפלאפון גלידה או ארטיק? ארטיק הראל מויאל או סקעת? סקעת בנים או בנות? אמממ תלוי למה.. פלאפון או טלפון? פלאפון שחור או לבן? לבן קיץ או חורף? קיץ סתיו או אביב? אביב שמש או ירח? כוכבים קור או חום? משהו נעים באמצע בחורף: מזגן או תנור? תנור בקיץ: מזגן או מאוורר? מזגן יש לכם דובי? לא עם כמה כריות אתם ישנים? אחת מה המאכל האהוב עליכם? צ'יפס אתם אוהבים לאכול? לא הייתה לכם פעם אובססיה? לא איזה? התמכרויות? לא אתם אוהבים להצטלם? לא כל כך אתם פוטוגנים? כן יש לכם כתב גדול? לא אתם אוהבים לכתוב? לא ממש יש לכם כישרון? כן איזה כשרון הייתם רוצים שיהיה לכם? משחק דבר שאתם לא יכולים בלעדיו: מסטיק אתם שקרנים? לא אובססיבים? לא חלמניים? לא קמצנים? לא פרפקציוניסטים? מאד.. סאדיסטים? לא מזוכיסטים?לא אתם אוהבים שולחנות עם פינות או בלי? בלי משולש או משושה?משושה מקצועות: יש שאלה, אתם בוחרים את התשובה, ובסעיף הבא אתם עונים על השאלה שמתחילה בתשובה שכתבתם. מובן? ספרות או אנגלית? [הדרכה: אם בחרתם ספרות תענו על השאלה הבאה ואם בחרתם אנגלית תענו על השאלה שאחריה.] אנגלית ספרות או אומנות? אנגלית או הסטוריה? אנגלית אומנות או ערבית? הסטוריה או תנ"ך? הסטוריה ערבית או מדעים? תנ"ך או ערבית? תנ"ך ערבית או תנ"ך? ערבית או מדעים? מדעים תנ"ך או הסטוריה? מדעים או אומנות? אמנות משפט חכם: לא נזכרת עכשיו במשהו בדיחה: ארוך מדי דבר שנוא:ריח של קלמנטינות... דבר אהוב:שוקולד לבן

פליפוט

New member
אוקה.. תורי

שם: טל גיל: 18 תאריך לידה: אוקטובר 86 מזל: עקרב מספר מזל: 3 מקום מגורים: השפלה יש לכם שרשרת או צמיד שאתם תמיד לובשים אותם? כן. שרשרת כזאתי עם אבן כחולה בצורת לב, ו11 צמידים שכל אחד קיבלתי ממישהו אחר.. מה תמיד אבל תמיד אפשר למצוא אצלכם בתיק/בכיס? פלאפון אם היו צריכים לקחת לכם משהו מה זה היה: פלאפון מחשב או טלוויזיה? צריכים לקחת? טלויזיה אתם מסוגלים לחייך מתי שרק תרצו? כן אתם מאמינים בגן עדן וגהנום? פחות או יותר מאמינים באסטרולוגיה? דיי איזה שפות אתם דוברים? עברית, אנגלית, ספרדית, קצת רוסית אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? לעיתים " " " התחתונים " ? לרוב אתם אוהבים תינוקות? לא אתם אוהבים בעלי חיים? כן יש לכם אחים? כמה? 2 ו2 חורגים איך תקראו לילדים שלכם? שקד, פלג, לטם ואגם מה השם הכי מוזר שאי פעם שמעת עליו? קיסרית, ילון איך בחיים לא תקראו לילדים שלכם? מני.. כי בתור שם חיבה - מנוש זה לא שם סימפטי אתם אוהבים פרחים? שושנים אוהבים עצים? לחבק אותם.. מה הצבע האהוב עליכם בבגדים? שחור, כחול כהה, סגול כהה.. בחורף אתם הולכים עם מטרייה? לעיתים נדירות ביותר משפט שעולה לכם כרגע בראש: אין לי ארץ אחרת [!?] אתם אוהבים להדליק נרות? לא משו מה/מי מעיר אותכם בבוקר? השעון גלידה או ארטיק? קרטיב הראל מויאל או סקעת? לוידת לומכירה בנים או בנות? בנים בנים פלאפון או טלפון? טלפון שחור או לבן? שחור קיץ או חורף? חרף סתיו או אביב? סתיו שמש או ירח? ירח קור או חום? קור בחורף: מזגן או תנור? מזגן בקיץ: מזגן או מאוורר? מאוורר יש לכם דובי? כמה עם כמה כריות אתם ישנים? יש 2 על המיטה אבל אני מעיפה אותן בלילה מה המאכל האהוב עליכם? סושי אתם אוהבים לאכול? בתקופות הייתה לכם פעם אובססיה? מניחה שכן. איזה? לא זוכרת התמכרויות? לא אתם אוהבים להצטלם? לרוב לא אתם פוטוגנים? אומרים שכן. לדעתי לא יש לכם כתב גדול? לא אתם אוהבים לכתוב? כן יש לכם כישרון? כן איזה כשרון הייתם רוצים שיהיה לכם? הלחנה דבר שאתם לא יכולים בלעדיו: שקט אתם שקרנים? לא אובססיבים? רק לגביי משהו אחד חלמניים? כן קמצנים? ממש לא פרפקציוניסטים? תלוי סאדיסטים? ככה מזוכיסטים? ככה אתם אוהבים שולחנות עם פינות או בלי? שיהיה עם.. משולש או משושה? משולש. משושה זה חרא של מצולע מקצועות: ספרות או אנגלית? ספרות ספרות או אומנות? לוידת.. שיהיה אמנות.. אומנות או ערבית? אמנות ערבית או מדעים? מדעים ערבית או תנ"ך? תנ"ך תנ"ך או הסטוריה? תנ"ך משפט חכם: אם אין אדם אוהב אותך כפי שאתה רוצה שיאהב אותך, אין זה אומר כי אין הוא אוהב אותך בכל יכולתו בדיחה: אמא, איזה סוג של דג אמרת שיש לי בראש? לא דג חמודי.. סרטן דבר שנוא: שקרנים דבר אהוב: נשיקות

אני אני אני אני

שם: חיה גיל: 15 תאריך לידה: 23/6/89 מזל: סרטן מספר מזל:12 מקום מגורים: השרון יש לכם שרשרת או צמיד שאתם תמיד לובשים אותם? שרשרת,טבעת וצמיד מה תמיד אבל תמיד אפשר למצוא אצלכם בתיק/בכיס?פלאפון אם היו צריכים לקחת לכם משהו מה זה היה: פלאפון מחשב או טלוויזיה? טיוי אתם מסוגלים לחייך מתי שרק תרצו? לא אתם מאמינים בגן עדן וגהנום?
מאמינים באסטרולוגיה?
איזה שפות אתם דוברים? עברית, אידיש ואנגלית אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? כן " " " התחתונים " ? לא אתם אוהבים תינוקות? תלוי אתם אוהבים בעלי חיים? מאוד יש לכם אחים? כמה? אח 1 איך תקראו לילדים שלכם? כשזה ייקרה אחליט מה השם הכי מוזר שאי פעם שמעת עליו? סנאית, טג'יטו ואצ'שמן איך בחיים לא תקראו לילדים שלכם? בשמות גנאי
אתם אוהבים פרחים? לא אוהבים עצים? כן מה הצבע האהוב עליכם בבגדים? שחור וכחול כהה בחורף אתם הולכים עם מטרייה? כשצריך משפט שעולה לכם כרגע בראש: "I cant read u"... אתם אוהבים להדליק נרות? כן מה/מי מעיר אותכם בבוקר? אימא
גלידה או ארטיק? גלידה הראל מויאל או סקעת? אף אחד מהם
בנים או בנות? בנים...... פלאפון או טלפון? פלאפון שחור או לבן? שחור קיץ או חורף? חוררררף סתיו או אביב? אביב שמש או ירח? ירח........ קור או חום? קווורררררר בחורף: מזגן או תנור? תנור. בקיץ: מזגן או מאוורר? מזגן יש לכם דובי? כן עם כמה כריות אתם ישנים? 1 מה המאכל האהוב עליכם? יש הרבה אתם אוהבים לאכול? כן הייתה לכם פעם אובססיה? היא עדיין קיימת איזה? דניאל בדינגפילד התמכרויות? דניאל בדינגפילד נחשב? אתם אוהבים להצטלם? לפעמים אתם פוטוגנים? לא תמיד....... יש לכם כתב גדול? לא אתם אוהבים לכתוב? לפעמים יש לכם כישרון? אולי איזה כשרון הייתם רוצים שיהיה לכם? המממ נגינה בגיטרה, למרות שאני יודעת פה ושם אקורדים........ דבר שאתם לא יכולים בלעדיו: אינטרנט אתם שקרנים? לא אובססיבים? כן חלמניים? לא קמצנים? לא פרפקציוניסטים? לא סאדיסטים? לא!!!!!!!!!! מזוכיסטים? לא!!!!!!!!! אתם אוהבים שולחנות עם פינות או בלי? עם........ משולש או משושה? מש''ש

Dor F

New member
גם אני../images/Emo186.gif

שם: דור גיל: 16 תאריך לידה: מזל: מספר מזל:3 מקום מגורים: יש לכם שרשרת או צמיד שאתם תמיד לובשים אותם? צמיד כסף ושרשת של כוכב מה תמיד אבל תמיד אפשר למצוא אצלכם בתיק/בכיס? פלאפון , ארנק, אודם ומברשת. אם היו צריכים לקחת לכם משהו מה זה היה: פלאפון מחשב או טלוויזיה? פלאפון. אתם מסוגלים לחייך מתי שרק תרצו? ממש לא. אתם מאמינים בגן עדן וגהנום? לא סגורה על זה. מאמינים באסטרולוגיה? כן,די. איזה שפות אתם דוברים? אנגלית ועברית אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? לא " " " התחתונים " ? לא אתם אוהבים תינוקות? כן! אתם אוהבים בעלי חיים? רובם יש לכם אחים? כמה? 3 איך תקראו לילדים שלכם? מה השם הכי מוזר שאי פעם שמעת עליו? עמוד איך בחיים לא תקראו לילדים שלכם? משי, עדן, קורל... אתם אוהבים פרחים? כן אוהבים עצים? בערך מה הצבע האהוב עליכם בבגדים? כחול בחורף אתם הולכים עם מטרייה? אם יורד גשם כמובן משפט שעולה לכם כרגע בראש: אין אתם אוהבים להדליק נרות? כן מה/מי מעיר אותכם בבוקר? הפלאפון גלידה או ארטיק? גלידה הראל מויאל או סקעת? לא זה ולא זה בנים או בנות? בנים פלאפון או טלפון? טל שחור או לבן? לבן קיץ או חורף? חורף סתיו או אביב? אביב שמש או ירח? ירח קור או חום? \ בחורף: מזגן או תנור? תנור בקיץ: מזגן או מאוורר? מזגן יש לכם דובי? כן עם כמה כריות אתם ישנים?2 מה המאכל האהוב עליכם? חמין אתם אוהבים לאכול? כן הייתה לכם פעם אובססיה? כן איזה? אישית מדי... התמכרויות? כנל אתם אוהבים להצטלם? לא אתם פוטוגנים? לפעמים יש לכם כתב גדול? כן אתם אוהבים לכתוב?לא יש לכם כישרון? כן איזה כשרון הייתם רוצים שיהיה לכם? שירה דבר שאתם לא יכולים בלעדיו: מראה אתם שקרנים? כן אובססיבים? כן חלמניים? לרוב קמצנים? לפעמים פרפקציוניסטים? כן סאדיסטים? לא מזוכיסטים? לפעמים אתם אוהבים שולחנות עם פינות או בלי? בלי משולש או משושה? משולש דבר שנוא: רוח, גשם , בלגן דבר אהוב: אסתטיקה, חום, טלוויזיה

adamsplit

New member
אוקי

שם:אדם ספליט גיל:18 תאריך לידה:16.10.1986 מזל:מאזניים מספר מזל:אין לי אחד שאני מודע לו מקום מגורים:הרצליה יש לכם שרשרת או צמיד שאתם תמיד לובשים אותם?לא מה תמיד אבל תמיד אפשר למצוא אצלכם בתיק/בכיס?בד אם היו צריכים לקחת לכם משהו מה זה היה: פלאפון מחשב או טלוויזיה?מחשב אתם מסוגלים לחייך מתי שרק תרצו?לא אתם מאמינים בגן עדן וגהנום?לא בצורה המסורתית של המובן מאמינים באסטרולוגיה?לא איזה שפות אתם דוברים?עברית,אנגלית,יידיש(יש עוד אבל לא הכי משהו) אתם מתאימים את הגרביים לבגדים?לא " " " התחתונים " ?לא אתם אוהבים תינוקות?תלוי כמה קרובים הם =+) אתם אוהבים בעלי חיים?מאד יש לכם אחים? כמה?שניים גדולים ואחת קטנה איך תקראו לילדים שלכם?אני לא יודע... מה השם הכי מוזר שאי פעם שמעת עליו?אממ,לא זוכר אחד כזה איך בחיים לא תקראו לילדים שלכם?המוות השחור,אבא שנא אותי, אלכוהוליסט,בנזין,רוע,שנאה(יש לי עוד הרבה) אתם אוהבים פרחים?לא הכי אוהבים עצים?מאד מה הצבע האהוב עליכם בבגדים?שחור,או לבן בחורף אתם הולכים עם מטרייה?לא משפט שעולה לכם כרגע בראש:מי יתן שלום עולמי לגמדי הגינה? אתם אוהבים להדליק נרות?כן מה/מי מעיר אותכם בבוקר?שעון מעורר גלידה או ארטיק?תלוי מתי הראל מויאל או סקעת?אף אחד מהם(שונא תוכניות ריאלטי בגרוש) בנים או בנות?בנות(בנים הם חארות) פלאפון או טלפון?טלפון שחור או לבן?לבן קיץ או חורף?קיץ סתיו או אביב?אביב שמש או ירח?ירח קור או חום?חום בחורף: מזגן או תנור?תנור בקיץ: מזגן או מאוורר?מאוורר יש לכם דובי? כן(לא ברור) עם כמה כריות אתם ישנים?1 מה המאכל האהוב עליכם?פיצה אתם אוהבים לאכול?אם מדברים על פיצה... הייתה לכם פעם אובססיה?יש לי הרבה איזה?לספור,סימטריה,אושר של אחרים, סדר,וכו',וכו' התמכרויות?ריח שיער של האישונת שלי בבוקר אתם אוהבים להצטלם?לא אתם פוטוגנים?לפי מה שאומרים עלי או לפי מה שאני חושב? יש לכם כתב גדול?כן אתם אוהבים לכתוב?כן יש לכם כישרון?גם תלוי את מי תשאלו(אם תשאלו אותי אז אני חושב שנולדתי בלי) איזה כשרון הייתם רוצים שיהיה לכם?כתיבה דבר שאתם לא יכולים בלעדיו:אהבה אתם שקרנים?אממ,משתדלים מאד שלא להיות אובססיבים?לא דיברנו על זה כבר? חלמניים?מאד קמצנים?לא פרפקציוניסטים?לא בדיוק סאדיסטים?חס וחלילה מזוכיסטים?אולי קצת(הרבה) אתם אוהבים שולחנות עם פינות או בלי?עם(בלי זה כל כך חסר..) משולש או משושה?משושה משפט חכם:יש אחד שאני מאד מאמין בו בחתימה שלי בדיחה:אממ,אני? דבר שנוא:כאב דבר אהוב:עזרה

למעלה