שלוןןןן [ארוך]

תשובות

שם: באדי גיל: 35 מזל: דלי מספר מזל: 9 יש לכם שרשרת או צמיד שאתם תמיד לובשים אותם? לא מה תמיד אבל תמיד אפשר למצוא אצלכם בתיק/בכיס? סיגריות אם היו צריכים לקחת לכם משהו מה זה היה: פלאפון מחשב או טלוויזיה? מחשב אתם מסוגלים לחייך מתי שרק תרצו? כן אתם מאמינים בגן עדן וגהנום? לא מאמינים באסטרולוגיה? לא איזה שפות אתם דוברים? עברית ואנגלית אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? " " " התחתונים " ? כן אתם אוהבים תינוקות? לא אתם אוהבים בעלי חיים? כן יש לכם אחים? כן כמה? 2 מה השם הכי מוזר שאי פעם שמעת עליו? זך איך בחיים לא תקראו לילדים שלכם? שמות מהתנ"ך אתם אוהבים פרחים? כן אוהבים עצים? לא מה הצבע האהוב עליכם בבגדים? כחול בחורף אתם הולכים עם מטרייה? כן משפט שעולה לכם כרגע בראש: אם אני לי מי לי אתם אוהבים להדליק נרות? כן מה/מי מעיר אותכם בבוקר? שעון גלידה או ארטיק? גלידה הראל מויאל או סקעת? מויאל בנים או בנות? בנים פלאפון או טלפון? פלאפון שחור או לבן? לבן קיץ או חורף? קיץ סתיו או אביב? שניהם שמש או ירח? ירח קור או חום? חום בחורף: מזגן או תנור? מזגן בקיץ: מזגן או מאוורר? מזגן יש לכם דובי? לא עם כמה כריות אתם ישנים? 2 מה המאכל האהוב עליכם? גלידה אתם אוהבים לאכול? כן הייתה לכם פעם אובססיה? לא אתם אוהבים להצטלם? לא אתם פוטוגנים? לא יש לכם כתב גדול? לא אתם אוהבים לכתוב? כן יש לכם כישרון? כן איזה כשרון הייתם רוצים שיהיה לכם? שירה דבר שאתם לא יכולים בלעדיו: סיגריות אתם שקרנים? לא אובססיבים? לא חלמניים? לא קמצנים? לא פרפקציוניסטים? לא סאדיסטים? לא מזוכיסטים? לא ספרות או אנגלית? [הדרכה: אם בחרתם ספרות תענו על השאלה הבאה ואם בחרתם אנגלית תענו על השאלה שאחריה.] אנגלית אנגלית או הסטוריה? אנגלית אומנות או ערבית? אומנות הסטוריה או תנ"ך? היסטוריה ערבית או מדעים? מדעים ערבית או תנ"ך? תנ"ך תנ"ך או הסטוריה? היסטוריה משפט חכם: סייג לחכמה שתיקה דבר שנוא: שקרים דבר אהוב: שקט נפשי

gargamich

New member
תשובות [ארוכות]

שם: מיך גיל: 14 וחודשיים
תאריך לידה: 26.9 מזל: מאזניים מספר מזל: 31 מקום מגורים: רמת גן
יש לכם שרשרת או צמיד שאתם תמיד לובשים אותם? לא מה תמיד אבל תמיד אפשר למצוא אצלכם בתיק/בכיס? משאפים, ארנק, מפתחות (אם לא שכחתי
), כרטיסי ביקור של הפורומים, כרטיסי מנויים, כרטיס תלמיד וטיפות הרגעה...
אם היו צריכים לקחת לכם משהו מה זה היה: פלאפון מחשב או טלוויזיה? פלאפון
אתם מסוגלים לחייך מתי שרק תרצו? לא אתם מאמינים בגן עדן וגהנום? כן מאמינים באסטרולוגיה? קצת איזה שפות אתם דוברים? עברית, אנגלית, ספרדית וקצת מהבאות: צרפתית, איטלקית, פורטוגזית, רוסית, גרמנית, פולנית, יידיש, ערבית, סקנדינביות...
אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? לא " " " התחתונים " ? לא
אתם אוהבים תינוקות? כן
אתם אוהבים בעלי חיים? כן
יש לכם אחים? כמה? אחד, קטן בשנתיים
איך תקראו לילדים שלכם? בן= צפון\צדק\קרח\זהב, בת=ארגמן\דובדבן\חיטה\טבעת מה השם הכי מוזר שאי פעם שמעת עליו? חומלזרה וסורפין, שני אחים איך בחיים לא תקראו לילדים שלכם? זונות אתם אוהבים פרחים? כן אוהבים עצים? כן מה הצבע האהוב עליכם בבגדים? כחול בחורף אתם הולכים עם מטרייה? לפעמים משפט שעולה לכם כרגע בראש: בחתימה אתם אוהבים להדליק נרות? לא במיוחד
מה/מי מעיר אותכם בבוקר? אמא גלידה או ארטיק? תלוי במצברוח הראל מויאל או סקעת? מויאל בנים או בנות? תלוי לאיזה צורך
פלאפון או טלפון? טלפון שחור או לבן? שחור קיץ או חורף? חורף
סתיו או אביב? סתיו
שמש או ירח?
קור או חום? קור
בחורף: מזגן או תנור? מזגן, על קירור
בקיץ: מזגן או מאוורר? מזגן, על הקפאה
יש לכם דובי? כע
עם כמה כריות אתם ישנים? 1
מה המאכל האהוב עליכם? לוקשלך ושות' אתם אוהבים לאכול? כן
הייתה לכם פעם אובססיה? יש לי, לא רק הייתה...
איזה? כל מיני התמכרויות? יאפ- אוכל, תפוז, קרח ;[ אתם אוהבים להצטלם? תלוי אתם פוטוגנים? לא
יש לכם כתב גדול? כן אתם אוהבים לכתוב? כן יש לכם כישרון? קצת איזה כשרון הייתם רוצים שיהיה לכם? להינות דבר שאתם לא יכולים בלעדיו: מוסיקה אתם שקרנים? לפעמים אובססיבים? קצת חלמניים? כע קמצנים? חסכן
פרפקציוניסטים? כע
סאדיסטים? לא
מזוכיסטים? כע
אתם אוהבים שולחנות עם פינות או בלי?
משולש או משושה? משולש זהב
מקצועות: לא *פשוט עניתי על הכל, אני לא לומד ערבית אז שיניתי לצרפתית.* ספרות או אנגלית? אנגלית ספרות או אומנות? ספרות אנגלית או הסטוריה? אנגלית אומנות או צרפתית? צרפתית
הסטוריה או תנ"ך? היסטוריה צרפתית או כימיה?
|גומר|
תנ"ך או צרפתית? צרפתית
משפט חכם: בחתימה בדיחה: בחתימה
היה טוב וטוב שהיה

BloodyRose

New member
Me Now

שם:
You can call me Bloody גיל:
19 תאריך לידה:
24.10 מזל:
עקרב מספר מזל:
לא'דע מקום מגורים:
נתניה יש לכם שרשרת או צמיד שאתם תמיד לובשים אותם?
הקעקוע שלי נחשב? מה תמיד אבל תמיד אפשר למצוא אצלכם בתיק/בכיס?
חוגר אם היו צריכים לקחת לכם משהו מה זה היה: פלאפון מחשב או טלוויזיה?
פלאפון? אתם מסוגלים לחייך מתי שרק תרצו?
לא אתם מאמינים בגן עדן וגהנום?
לא מאמינים באסטרולוגיה?
לא איזה שפות אתם דוברים?
אנגלית, עברית, ספרדית אתם מתאימים את הגרביים לבגדים?
לא " " " התחתונים " ?
לא אתם אוהבים תינוקות?
לא משהו אתם אוהבים בעלי חיים?
בייטח יש לכם אחים? כמה?
אחות אחת איך תקראו לילדים שלכם?
יהיו לי ילדים? מה השם הכי מוזר שאי פעם שמעת עליו?
לאחות של מישהי שמשרתת איתי קוראים כוכבית
איך בחיים לא תקראו לילדים שלכם?
כוכבית
אתם אוהבים פרחים?
רק ורדים
אוהבים עצים?
לא משהו מה הצבע האהוב עליכם בבגדים?
שחור בחורף אתם הולכים עם מטרייה?
לא משפט שעולה לכם כרגע בראש:
Nothing's gonna change my world (מה שמתנגן ברקע, מה לעשות) אתם אוהבים להדליק נרות?
הממ... נניח מה/מי מעיר אותכם בבוקר?
שני שעונים מעוררים, וגם זה בקושי גלידה או ארטיק?
גלידה הראל מויאל או סקעת?
מי אלה? בנים או בנות?
בנים פלאפון או טלפון?
פלאפון שחור או לבן?
שחור קיץ או חורף?
חורף סתיו או אביב?
סתיו שמש או ירח?
ירח קור או חום?
קור? בחורף: מזגן או תנור?
תנור רולז
בקיץ: מזגן או מאוורר?
שונאת את שניהם יש לכם דובי?
לא עם כמה כריות אתם ישנים?
אחת אורטופדית מה המאכל האהוב עליכם?
ניוקיז של סבתא
אתם אוהבים לאכול?
לא משהו הייתה לכם פעם אובססיה?
לונדוןלונדוןלונדוןלונדון איזה?
לונדוןלונדוןלונדוןלונדון התמכרויות?
לונדוןלונדוןלונדוןלונדון אתם אוהבים להצטלם?
ממש, אבל ממש לא אתם פוטוגנים?
לא יש לכם כתב גדול?
לא אתם אוהבים לכתוב?
לא במיוחד יש לכם כישרון?
Nada איזה כשרון הייתם רוצים שיהיה לכם?
הייתי רוצה לדעת לצייר... דבר שאתם לא יכולים בלעדיו:
כסף? אתם שקרנים?
לא אובססיבים?
לונדוןלונדוןלונדוןלונדון חלמניים?
לא קמצנים?
לא פרפקציוניסטים?
לא סאדיסטים?
לא מזוכיסטים?
אתם אוהבים שולחנות עם פינות או בלי?
שו? משולש או משושה?
שו? משפט חכם:
Nobody notices and nobody cares
בדיחה:
לא הצד החזק שלי דבר שנוא:
אביב גפן דבר אהוב:
קעקועים

Falling away with you..

.. שם: ליאור. גיל: 16. תאריך לידה: 2.10. מזל: מאזניים. מספר מזל: לא יודעת. מקום מגורים: ... יש לכם שרשרת או צמיד שאתם תמיד לובשים אותם? עונדים*. ולא. מה תמיד אבל תמיד אפשר למצוא אצלכם בתיק/בכיס? פלאפון, דיסקמן וטמפונים. אם היו צריכים לקחת לכם משהו מה זה היה: פלאפון מחשב או טלוויזיה? מחשב. אתם מסוגלים לחייך מתי שרק תרצו? מזוייף? כן.. אתם מאמינים בגן עדן וגהנום? לא. מאמינים באסטרולוגיה? לפעמים. איזה שפות אתם דוברים? עברית, אנגלית ומבינה ספרדית/ערבית לפעמים.. אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? לא. " " " התחתונים " ? לא. אתם אוהבים תינוקות? כשהם שקטים. אתם אוהבים בעלי חיים? יאפ. יש לכם אחים? כמה? 2. איך תקראו לילדים שלכם? לבנים - שחר, אייל, יותם. לבנות - אנערף. מה השם הכי מוזר שאי פעם שמעת עליו? ברית. איך בחיים לא תקראו לילדים שלכם? למעלה. אתם אוהבים פרחים? כן. אוהבים עצים? כן. מה הצבע האהוב עליכם בבגדים? שחור. בחורף אתם הולכים עם מטרייה? כן. משפט שעולה לכם כרגע בראש: "חולמת עליו וטוב לך עכשיו.."? עולה לי בווינאמפ. אתם אוהבים להדליק נרות? לא. מה/מי מעיר אותכם בבוקר? שעון מעורר/אמא/התעוררות טבעית. גלידה או ארטיק? גלידה. הראל מויאל או סקעת? סקעת. בנים או בנות? בנים. פלאפון או טלפון? טלפון. שחור או לבן? תלוי. קיץ או חורף? חורף. סתיו או אביב? אנערף. שמש או ירח? אנערף. קור או חום? תלוי. בחורף: מזגן או תנור? מזגן. בקיץ: מזגן או מאוורר? מזגן. יש לכם דובי? כן. עם כמה כריות אתם ישנים? 2. מה המאכל האהוב עליכם? לאדעת. שוקולד ? אתם אוהבים לאכול? יאפ. הייתה לכם פעם אובססיה? כן. איזה? מה אכפת לכם. התמכרויות? מה אכפת לכם!1! אתם אוהבים להצטלם? לא. אתם פוטוגנים? לא. :\ יש לכם כתב גדול? פיצי. אתם אוהבים לכתוב? כן. יש לכם כישרון? חושבת. איזה כשרון הייתם רוצים שיהיה לכם? ציור. דבר שאתם לא יכולים בלעדיו: שקט. אתם שקרנים? לא. אובססיבים? לפעמים. חלמניים? כן. קמצנים? לא. פרפקציוניסטים? כן. סאדיסטים? לא. מזוכיסטים? כן. אתם אוהבים שולחנות עם פינות או בלי? עם. משולש או משושה? משולש. מקצועות: יש שאלה, אתם בוחרים את התשובה, ובסעיף הבא אתם עונים על השאלה שמתחילה בתשובה שכתבתם. מובן? - אין לי כוח לזה. ספרות או אומנות? ספרות. אנגלית או הסטוריה? מבחן - אנגלית, היסטוריה - שיעור. אומנות או ערבית? אמנות. הסטוריה או תנ"ך? מבחן - תנ"ך, היסטוריה - שיעור. ערבית או מדעים? מדעים. תנ"ך או ערבית? תנ"ך. מדעים או אומנות? מדעים. משפט חכם: "אני יכול, אבל אני לא רוצה". בדיחה: אין. חבל. דבר שנוא: האנושות. דבר אהוב: מוזיקה.

מסטולית

New member
אניייייייייייייייייי

שם: גילי גיל: 17 וחודש תאריך לידה: 29.10 מזל: עקרב מספר מזל: 2 מקום מגורים: רמת צ'אי יש לכם שרשרת או צמיד שאתם תמיד לובשים אותם? כה יש לי כמה צמידים על היד באופן קבוע... מה תמיד אבל תמיד אפשר למצוא אצלכם בתיק/בכיס? פלאפון
אם היו צריכים לקחת לכם משהו מה זה היה: פלאפון מחשב או טלוויזיה? פלאפון אתם מסוגלים לחייך מתי שרק תרצו? כן אתם מאמינים בגן עדן וגהנום? לא ממש מאמינים באסטרולוגיה? לפעמים איזה שפות אתם דוברים? עברית? אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? חחח לא " " " התחתונים " ? לא אתם אוהבים תינוקות? לא את כולם אתם אוהבים בעלי חיים? יאק לא יש לכם אחים? כמה? אח גדול אחות קטנה איך תקראו לילדים שלכם? טל מעיין ועדן מה השם הכי מוזר שאי פעם שמעת עליו? נבות חחחחחחחחחחחחחחחחחח איך בחיים לא תקראו לילדים שלכם? נבות! אתם אוהבים פרחים? כע! אוהבים עצים? מה
מה הצבע האהוב עליכם בבגדים? שחור\אדום בחורף אתם הולכים עם מטרייה? לא משפט שעולה לכם כרגע בראש: "אין שכל - אין גבות"
אתם אוהבים להדליק נרות? לא.. מה/מי מעיר אותכם בבוקר? אמא והשעון בפלאפון גלידה או ארטיק? ארטיק הראל מויאל או סקעת? מויאל בנים או בנות? בנים פלאפון או טלפון? פלאפון שחור או לבן? שחור קיץ או חורף? חורף סתיו או אביב? אביב שמש או ירח? ירח קור או חום? קור בחורף: מזגן או תנור? תנור יותר כיף בקיץ: מזגן או מאוורר? מזגן יש לכם דובי? לא... יש לי תפותות! עם כמה כריות אתם ישנים? אחת מה המאכל האהוב עליכם? לויודעת אתם אוהבים לאכול? חחחח מה?! הייתה לכם פעם אובססיה? כן, לאסוף פקקים של קוקה קולה! איזה? ראה שאלה למעלה התמכרויות? לא נראה לי אתם אוהבים להצטלם? לא אתם פוטוגנים? לא יש לכם כתב גדול? סביר אתם אוהבים לכתוב? כן יש לכם כישרון? לא חחחחחחח איזה כשרון הייתם רוצים שיהיה לכם? ממממ לדעת לנגן על משהו דבר שאתם לא יכולים בלעדיו: אמא אתם שקרנים? לא אובססיבים? לא חלמניים? קצת קמצנים? לא חחחח פרפקציוניסטים? מזה לא סאדיסטים? חחחחחח לא מזוכיסטים?
אתם אוהבים שולחנות עם פינות או בלי? אלוהים ישמור איזה שאלות... עדיף שבלי משולש או משושה? משולש! מקצועות: יש שאלה, אתם בוחרים את התשובה, ובסעיף הבא אתם עונים על השאלה שמתחילה בתשובה שכתבתם. מובן? לא
ספרות או אנגלית? [הדרכה: אם בחרתם ספרות תענו על השאלה הבאה ואם בחרתם אנגלית תענו על השאלה שאחריה.] ספרות ספרות או אומנות? אנגלית או הסטוריה? אומנות או ערבית? הסטוריה או תנ"ך? ערבית או מדעים? תנ"ך או ערבית? ערבית או תנ"ך? ערבית או מדעים? תנ"ך או הסטוריה? מדעים או אומנות? סלחו לי לא עניתי על כל החלק הלא-ברור הזה. משפט חכם: "זו לא חובה לחיות - זו זכות להיות חיים" בדיחה: איש אחד הלך עם גזר באוזן..... דבר שנוא: עגבניות דבר אהוב: פיסים
זהווו נגמררררר מקווה שנהנתם! =] היה נחמד :]

Atza

New member
וואי שאלון מקסים תודה !

שם:דנה גיל:- תאריך לידה:יולי מזל:סרטן מספר מזל: 2 מקום מגורים: לא עניינינו
יש לכם שרשרת או צמיד שאתם תמיד לובשים אותם?כן
צמיד חברות שלי ושל חברה הכי טובה שלי . זה צמיד מחנות עתיקות בארהב והוא מחליף צבעים בשמש בדרך מאוד לא מובנת . מה תמיד אבל תמיד אפשר למצוא אצלכם בתיק/בכיס? מסטיקים
אם היו צריכים לקחת לכם משהו מה זה היה: פלאפון מחשב או טלוויזיה? פלאפון שאפחד לא ידע לי בטלויזיה ובמחשב כי הוא מחוסל
אתם מסוגלים לחייך מתי שרק תרצו?אפשר בכוח ..אבל חיוך מאושר יש רק שאני מאושרת
אתם מאמינים בגן עדן וגהנום? לא ברור לי מאמינים באסטרולוגיה? לא איזה שפות אתם דוברים?אנגלית עברית אתם מתאימים את הגרביים לבגדים?ממש לא
אבל לא תמצאו אותי עם גרביים אדומות\אדומים ומכנס כחול
יש גבול לכל גועל נפש " " " התחתונים " ? לא .. זה כיף שלא יהיה מתאים
פה ושם כן אתם אוהבים תינוקות? בטח
אתם אוהבים בעלי חיים? מאוד ... מאוד מאוד מאוד ... אני אמות בשבילם יש לכם אחים? כמה? יש . חסוי . איך תקראו לילדים שלכם?שיהיו לי , אני מבטיחה לחזור לכאן ולהודיע לכם
מה השם הכי מוזר שאי פעם שמעת עליו? אכזבה איך בחיים לא תקראו לילדים שלכם?אכזבה ..
אתם אוהבים פרחים?בטח
אוהבים עצים?יאפפפ! מה הצבע האהוב עליכם בבגדים? לבגדים ? אני יודעת?...כחול שחור ירוק מה שלא יהיה .. בחורף אתם הולכים עם מטרייה? אם יש מבול מבול ... אם יש טפטוף אני אוהבת ללכת בגשם
משפט שעולה לכם כרגע בראש:Im human and i need to be loved just like everybody else - אני שומעת את שיר הנושא של מכושפות. אתם אוהבים להדליק נרות?כן ... כיף להצית דברים ולשחק עם נרות וגפרורים
כמה לא חינוכי
מה/מי מעיר אותכם בבוקר?אמא
גלידה או ארטיק?גלידה... הראל מויאל או סקעת?מויייייייייייאל
בנים או בנות?התחלנו עם השטויות
? פלאפון או טלפון? טלפון ... יותר נוח ..אבל פלאפון זה יותר פרטיות ..נייטרלי .. שחור או לבן?שניהם ....אבל שחור יותר קצת .. שחור שולט
קיץ או חורף?חורף סתיו או אביב?אביב שמש או ירח?ירח ושמש . שניהם
קור או חום?קור! מכורה לקור! בחורף: מזגן או תנור?מזגן בקיץ: מזגן או מאוורר?מזגן יש לכם דובי? בטח 100000 .. עם כמה כריות אתם ישנים?אחת ..אבל לידי עוד שתיים שאני לא נוגעת בהן מה המאכל האהוב עליכם?אוווו
הרבה אתם אוהבים לאכול?בטח
אני גוש אוכל . זה תחביב אצלי
הייתה לכם פעם אובססיה?כן ... איזה?לא עניינינו התמכרויות?כן אתם אוהבים להצטלם? לא ממש
מביך נורא אתם פוטוגנים?לפעמים יש תמונות בסדר ולפעמים לא ..כמו כולם ... יש לכם כתב גדול?לא אתם אוהבים לכתוב?כן יש לכם כישרון? כישרון בכלליות ? איזשהו בטח שיש לי ... כללי מדי .. איזה כשרון הייתם רוצים שיהיה לכם? שירה\משחק\ריקוד\ציור\וכו' דבר שאתם לא יכולים בלעדיו:מוזיקה,משפחה,גומיה לשיער
. אתם שקרנים?לא ! לא לא ... לשקר זה רע. אובססיבים?כן חלמניים?ברור קמצנים? פה ושם
פרפקציוניסטים? כן מזוכיסטים? חחח קצת אתם אוהבים שולחנות עם פינות או בלי? עם. משולש או משושה?לא ממש עקרוני אבל נו מילא מקצועות: יש שאלה, אתם בוחרים את התשובה, ובסעיף הבא אתם עונים על השאלה שמתחילה בתשובה שכתבתם. מובן? ספרות או אנגלית? [הדרכה: אם בחרתם ספרות תענו על השאלה הבאה ואם בחרתם אנגלית תענו על השאלה שאחריה.]אנגלית ספרות או אומנות? אנגלית או הסטוריה? אנגלית אומנות או ערבית? הסטוריה או תנ"ך? תנך ערבית או מדעים? תנ"ך או ערבית?תנך ערבית או תנ"ך? ערבית או מדעים?מדעייייים תנ"ך או הסטוריה? מדעים או אומנות?מדעייים משפט חכם:לא עולה לי בזה הרגע. מעיד על טיפשות
? בדיחה:לא חוזרים על בדיחה פעמיים כך שאין לי משהו לכתוב שיצחיק אותי . מובן ?
דבר שנוא: לחץ\מבחנים\אנשים קרציות וכו' דבר אהוב: מוזיקה אוכל טלויזיה משפחה וכו' נגמר
?

Kerenushi

New member
:)

קורל,18, 4/11/86, עקרב, 3, חסוי, 3 טבעות וחוט אדום, שפתון מסטיקים ופלאפון, טלויזיה, מסוגלת אבל עם המון ריכוז, לא מאמינה, מאמינה באסטרולוגיה, עברית ואנגלית, בדרל כלל כן, את התחתונים לחזיה אך לא לבגדים, אוהבת תינוקות, אוהבת בע"ח, 2 אחים ואחות, נוגה אלמוג שגיא זוהר ודניאל, השם אכזבה, שרה הגר נועה נוי, אוהבת פרחים, אוהבת עצים, ורוד/ סגול, בלי מטריה, "חורף הגשם מטפטף על העורף חורף וקר",אוהבת להדליק נרות, שעון מעורר בקול של צפרדע, גלידה, סקעת, בנים, פלאפון, לבן, חורף, סתיו, ירח, קור, תנור, בקיץ מזגן, יש דובי, כרית אחת, שוקולד, אוהבת לאכול, אובססיה לסדר, סיגריות ומסטיקים, לא אוהבת להצטלם, מאד פוטוגנית, כתב רגיל, אוהבת לכתוב, יש כישרון, שירה, לא יכולה בלי מוזיקה, לא שקרנית, לא אובססיבית, לא חלמנית, לא קמצנית, לא פרפקטיוניסטית, מעט סאדיסטית, מעט מזוכיסטית, בלי פינות, משושה. אנגלית, הסטוריה, הסטוריה, מדעים, מדעים, אל תסתכל על הקנקן אלא במה שיש בו, להזיע, חיבוק.

netaK

New member
אני עונה ../images/Emo6.gif

שם: נטע גיל: 18 וחצי תאריך לידה: 24.5 מזל: תאומים מספר מזל: 5 מקום מגורים: ת"א יש לכם שרשרת או צמיד שאתם תמיד לובשים אותם? היה לי צמיד צדפות שהיה עליי איזה 4 שנים, אבל אז הגיעה הטירונות ונאלצתי להוריד אותו, שעה בכיתי עליו
מה תמיד אבל תמיד אפשר למצוא אצלכם בתיק/בכיס? פלאפון
אם היו צריכים לקחת לכם משהו מה זה היה: פלאפון מחשב או טלוויזיה? טלויזיה, אני פשוט אוריד את התוכניות למחשב
אתם מסוגלים לחייך מתי שרק תרצו? לא
אתם מאמינים בגן עדן וגהנום? לא יודעת מאמינים באסטרולוגיה? לא תמיד איזה שפות אתם דוברים? עברית ואנגלית אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? הממ אין לי ממש הרבה אפשרויות בחירה לגרביים כי אני בצבא
" " " התחתונים " ? מהזה תחתונים?
סתם, הממ, לא
אתם אוהבים תינוקות? כן ^^ אתם אוהבים בעלי חיים? מאוד יש לכם אחים? כמה? יאפ, אח אחד איך תקראו לילדים שלכם? "בואו כבר יא @#$%^&*)(" מה השם הכי מוזר שאי פעם שמעת עליו? המף, מורל
איך בחיים לא תקראו לילדים שלכם? טעות
אתם אוהבים פרחים? זה לא כזה מרגש
אוהבים עצים? איו, יש להם שרף מה הצבע האהוב עליכם בבגדים? הממ שחור
בחורף אתם הולכים עם מטרייה? המממ רוב הזמן יש לי מטרייה זמינה, לא מבטיחה שאני אשתמש בה
משפט שעולה לכם כרגע בראש: tomorrow tomorrow i love you tomorroooow אתם אוהבים להדליק נרות? אני מפחדת מאש :| מה/מי מעיר אותכם בבוקר? פאבריציו הפלאפון שלי גלידה או ארטיק? ארטיק הראל מויאל או סקעת? אפחד מהם :| בנים או בנות? בנים פלאפון או טלפון? פלאפון
שחור או לבן? שחור קיץ או חורף? חוררררררררררררף סתיו או אביב? סתיו שמש או ירח? ירח
קור או חום? קורררררררר בחורף: מזגן או תנור? תנור
בקיץ: מזגן או מאוורר? מזגן יש לכם דובי? רק אחד? יש מלא
עם כמה כריות אתם ישנים? 2 לראש ואחת שסתם מסתובבת במיטה
מה המאכל האהוב עליכם? לנשק את החתול שלי
אתם אוהבים לאכול? כן
הייתה לכם פעם אובססיה? הייתה? ועוד רק אחת? פחחחחחחחחח יש יותר מדי
איזה? אין לי כוח להיזכר
החתול מסיח את דעתי
התמכרויות? נו יש אתם אוהבים להצטלם? לא
אתם פוטוגנים? פחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא
יש לכם כתב גדול? לא אתם אוהבים לכתוב? כן
יש לכם כישרון? בערך
איזה כשרון הייתם רוצים שיהיה לכם? שירה דבר שאתם לא יכולים בלעדיו: החתול שלי אתם שקרנים?
לא אובססיבים? כן
חלמניים? כן קמצנים? לא פרפקציוניסטים? לא ממש סאדיסטים? קצת
מזוכיסטים? קצת
אתם אוהבים שולחנות עם פינות או בלי? עם
משולש או משושה? משושה
מקצועות: יש שאלה, אתם בוחרים את התשובה, ובסעיף הבא אתם עונים על השאלה שמתחילה בתשובה שכתבתם. מובן? ספרות או אנגלית? הו, אנגלית
ספרות או אומנות? אנגלית או הסטוריה? עדיין אנגלית
אומנות או ערבית? הסטוריה או תנ"ך? היסטוריה
ערבית או מדעים? תנ"ך או ערבית? תנ"ך אני מניחה
ערבית או תנ"ך? ערבית או מדעים? מדעים
תנ"ך או הסטוריה? מדעים או אומנות? אומנות
משפט חכם: people will never know anything beyond what they see with their own two eyes
בדיחה: איש אחד בא לילד ושאל אותו "סליחה ילד מה השעה?" והוא ענה "אני לא ילד אני תות שדה"
דבר שנוא: אנשים שמתעללים בחיות דבר אהוב: החתול שלי

EROTOMANIA

New member
WHOOPY

שם: קים גיל: 17 תאריך לידה: 6.8.1987 מזל: אריה, ראררר מספר מזל: 2 מקום מגורים: אורלינס, מסצ'וסטס, ארה"ב יש לכם שרשרת או צמיד שאתם תמיד לובשים אותם? השרשרת של החבר
ורוב הזמן צמיד שאמא שלו נתנה לי מה תמיד אבל תמיד אפשר למצוא אצלכם בתיק/בכיס? חשבתי שכתוב כוס. פלאפון, מסטיק, ליפגלוס אם היו צריכים לקחת לכם משהו מה זה היה: פלאפון מחשב או טלוויזיה? מחשב אתם מסוגלים לחייך מתי שרק תרצו? רוב הזמן כן אתם מאמינים בגן עדן וגהנום? כן מאמינים באסטרולוגיה? לא ממש איזה שפות אתם דוברים? עברית אנגלית ספרדית אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? פחחחח לא " " " התחתונים " ? לא אתם אוהבים תינוקות? לפעמים אתם אוהבים בעלי חיים? כן! יש לכם אחים? כמה? אח איך תקראו לילדים שלכם? לילדה מאיה, לילד לא יודעת מה השם הכי מוזר שאי פעם שמעת עליו? PRY איך בחיים לא תקראו לילדים שלכם? קריסטין אתם אוהבים פרחים? כן אוהבים עצים? כן מה הצבע האהוב עליכם בבגדים? לבן בחורף אתם הולכים עם מטרייה? תלוי לאן אני הולכת משפט שעולה לכם כרגע בראש: im singing in the rain אתם אוהבים להדליק נרות? כןןןן מה/מי מעיר אותכם בבוקר? שעון מעורר גלידה או ארטיק? גלידה הראל מויאל או סקעת? מהההה? בנים או בנות? בנים פלאפון או טלפון? פלאפון שחור או לבן? לבן קיץ או חורף? קיץ סתיו או אביב? אביב שמש או ירח? שמש קור או חום? חום בחורף: מזגן או תנור? תנור בקיץ: מזגן או מאוורר? מזגן יש לכם דובי? לא עם כמה כריות אתם ישנים? 1 מה המאכל האהוב עליכם? שוקולד אתם אוהבים לאכול? כן הייתה לכם פעם אובססיה? כן איזה? עגילים התמכרויות? שוקולד אתם אוהבים להצטלם? לא אתם פוטוגנים? לא יש לכם כתב גדול? לא אתם אוהבים לכתוב? לא יש לכם כישרון? כן איזה כשרון הייתם רוצים שיהיה לכם? להצחיק דבר שאתם לא יכולים בלעדיו: חיבוקים אתם שקרנים? לא אובססיבים? כן חלמניים? בהחלט קמצנים? לפעמים פרפקציוניסטים? כן סאדיסטים? לא מזוכיסטים? לא אתם אוהבים שולחנות עם פינות או בלי? בלי משולש או משושה? משולש מקצועות: מצטערת, נמחק לי הקטע הזה
משפט חכם: NO PAIN NO GAIN בדיחה: אמא שלך כל כך עניה, מישהו נכנס לבית שלה ודרך על סיגריה אז היא שאלה מי הדליק את החימום. דבר שנוא: שקרים דבר אהוב: אנטוני

lolly1

New member
|מתחבא מנטע|

שם: אירית גיל: 18 תאריך לידה: 9.9 מזל: בתולה מספר מזל: 9 מקום מגורים: עכו יש לכם שרשרת או צמיד שאתם תמיד לובשים אותם? אהא, צמיד מחוטים בצבעי הקשת מה תמיד אבל תמיד אפשר למצוא אצלכם בתיק/בכיס? הממ סוכריה על מקל?
אם היו צריכים לקחת לכם משהו מה זה היה: פלאפון מחשב או טלוויזיה? טלוויזיה... אפשר להוריד פרקים במחשב
אתם מסוגלים לחייך מתי שרק תרצו? הממ לא תמיד אתם מאמינים בגן עדן וגהנום? הממ לא יודעת מאמינים באסטרולוגיה? לא יודעת איזה שפות אתם דוברים? עברית ואנגלית אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? לא o_O " " " התחתונים " ? לא o_O אתם אוהבים תינוקות? לפעמים אתם אוהבים בעלי חיים? כן יש לכם אחים? כמה? כן, 2 ואני באמצע :| איך תקראו לילדים שלכם? אין לי מושג מה השם הכי מוזר שאי פעם שמעת עליו? אוחזת בענף עץ השקד איך בחיים לא תקראו לילדים שלכם? הממ יש הרבה שמות.. אבל לא משנה P: אתם אוהבים פרחים? לפעמים אוהבים עצים? אין לי שום דבר נגדם מה הצבע האהוב עליכם בבגדים? כחול כהה ושחור בחורף אתם הולכים עם מטרייה? לפעמים משפט שעולה לכם כרגע בראש: :| אתם אוהבים להדליק נרות? כן מה/מי מעיר אותכם בבוקר? הפלאפון גלידה או ארטיק? הממ |לא יכול להחליט על כלום| שניהם P: הראל מויאל או סקעת? סקעת
בנים או בנות? תלוי למה פלאפון או טלפון? שוב, תלוי למה
שחור או לבן? שחור קיץ או חורף? חורף סתיו או אביב? סתיו שמש או ירח? ירח קור או חום? קור אבל כשקר אני רוצה חום
בחורף: מזגן או תנור? מזגן בקיץ: מזגן או מאוורר? מזגן יש לכם דובי? ראש של Bubbles עם כמה כריות אתם ישנים? 2 מה המאכל האהוב עליכם? אממ נו אין דבר אחד
אתם אוהבים לאכול? לפעמים הייתה לכם פעם אובססיה? הממ לא שזכור לי איזה? לא אמרתי :| התמכרויות? טוב נו, שכחתי כמה פעם שעברה אז.. פרישייקים D:, שמיכות פליז
, כפפות צעיפים ועוד
אתם אוהבים להצטלם? בעעעע לא אתם פוטוגנים? לא יש לכם כתב גדול? תלוי עם איזה עט
אתם אוהבים לכתוב? אממ יש לכם כישרון? לא
איזה כשרון הייתם רוצים שיהיה לכם? אממ זכרון יעזור לי, תודה
דבר שאתם לא יכולים בלעדיו: הממ מחשב
|מחבק| אתם שקרנים? לא אובססיבים? לפעמים חלמניים? כן קמצנים? לא פרפקציוניסטים? לפעמים :| סאדיסטים? לא מזוכיסטים? לא אתם אוהבים שולחנות עם פינות או בלי? עם
משולש או משושה? משושה מקצועות: יש שאלה, אתם בוחרים את התשובה, ובסעיף הבא אתם עונים על השאלה שמתחילה בתשובה שכתבתם. מובן? אהא D: ספרות או אנגלית? אנגלית ספרות או אומנות? אנגלית או הסטוריה? אנגלית אומנות או ערבית? אומנות הסטוריה או תנ"ך? הסטוריה ערבית או מדעים? מדעים
תנ"ך או ערבית? אממ זה קשה :| ערבית כי היה מורה מצחיק
מדעים או אומנות? אומנות לא למדתי מכיתה ו' אז מדעים
משפט חכם: אין בדיחה: גם אין P: דבר שנוא: קיץ
דבר אהוב: ביל
חורף

netaK

New member
ממה את מתחבאת אגב?../images/Emo6.gif ../images/Emo3.gif

אפילו לא הייתי בבית

ady18

Well-known member
תשובות

שם: גיל:20 וחצי תאריך לידה:17.3.84 מזל:דגים מספר מזל:6 מקום מגורים:מרכז הארץ יש לכם שרשרת או צמיד שאתם תמיד לובשים אותם?כן מה תמיד אבל תמיד אפשר למצוא אצלכם בתיק/בכיס?פלאפון כסף מפתחות אם היו צריכים לקחת לכם משהו מה זה היה: פלאפון מחשב או טלוויזיה?פלאפון אתם מסוגלים לחייך מתי שרק תרצו?לא אתם מאמינים בגן עדן וגהנום?כן מאמינים באסטרולוגיה?כן איזה שפות אתם דוברים?עברית ואיפה אנגלית אתם מתאימים את הגרביים לבגדים?כן " " " התחתונים " ?לא אתם אוהבים תינוקות?כן אתם אוהבים בעלי חיים?כן יש לכם אחים? כמה?בת יחידה איך תקראו לילדים שלכם?גיא ולבת לא יודעת מה השם הכי מוזר שאי פעם שמעת עליו?לידור אושר איך בחיים לא תקראו לילדים שלכם?שמות של פעם כמו יהושוע אתם אוהבים פרחים?לא אוהבים עצים?לא מה הצבע האהוב עליכם בבגדים?כחול לבן אדום כתום בחורף אתם הולכים עם מטרייה?כן משפט שעולה לכם כרגע בראש:לחייך אתם אוהבים להדליק נרות?לא מה/מי מעיר אותכם בבוקר?הפלאפון גלידה או ארטיק?גלידה הראל מויאל או סקעת?מואיל בנים או בנות?בנים פלאפון או טלפון?פלאפון שחור או לבן?לבן קיץ או חורף?קיץ סתיו או אביב?אביב שמש או ירח?שמש קור או חום?חום בחורף: מזגן או תנור תנור בקיץ: מזגן או מאוורר?מגן יש לכם דובי? לא עם כמה כריות אתם ישנים?2 או 1 מה המאכל האהוב עליכם?הרוב אתם אוהבים לאכול?כן הייתה לכם פעם אובססיה?כן איזה?אינטרנט תוכנית רדיו התמכרויות?היום אין אתם אוהבים להצטלם?לא אתם פוטוגנים?ככה ככה יש לכם כתב גדול?לא אתם אוהבים לכתוב?לא יש לכם כישרון?כן איזה כשרון הייתם רוצים שיהיה לכם?שירה ציור דבר שאתם לא יכולים בלעדיו:מחשב פלאפון מוזיקה אתם שקרנים?לפעמים אובססיבים?פו ושם חלמניים?כן קמצנים?לא פרפקציוניסטים?לא סאדיסטים?לא מזוכיסטים?לא אתם אוהבים שולחנות עם פינות או בלי?עם משולש או משושה?משלוש מקצועות: יש שאלה, אתם בוחרים את התשובה, ובסעיף הבא אתם עונים על השאלה שמתחילה בתשובה שכתבתם. מובן? ספרות או אנגלית? [הדרכה: אם בחרתם ספרות תענו על השאלה הבאה ואם בחרתם אנגלית תענו על השאלה שאחריה.] ספרות או אומנות? אנגלית או הסטוריה?ספרות אומנות או ערבית? הסטוריה או תנ"ך? אומנות ערבית או מדעים?מדעים תנ"ך או ערבית? ערבית או תנ"ך? ערבית או מדעים?מדעים תנ"ך או הסטוריה?היסטוריה מדעים או אומנות?אומנו משפט חכם:לא לגעת בסמים בדיחה:אין דבר שנוא:לסדר את הבית דבר אהוב:מוזיקה ועוד אין קיצורי דרך לשום מקום שכדאי להגי+ הוספת תגובה

pitput1

New member
עונהה

שם:**** גיל:19 תאריך לידה:15.7.85 מזל:סרטן מספר מזל:7 מקום מגורים:אזור השרון יש לכם שרשרת או צמיד שאתם תמיד לובשים אותם?כבר לא מה תמיד אבל תמיד אפשר למצוא אצלכם בתיק/בכיס?לא יודעת.. אם היו צריכים לקחת לכם משהו מה זה היה: פלאפון מחשב או טלוויזיה?וואי.. טלוויזיה אתם מסוגלים לחייך מתי שרק תרצו? כמעט אתם מאמינים בגן עדן וגהנום?לא ממש מאמינים באסטרולוגיה? טיפה איזה שפות אתם דוברים?עברית, אנגלית אתם מתאימים את הגרביים לבגדים?לפעמים :) " " " התחתונים " ?לפעמים. :) אתם אוהבים תינוקות?נ ככה אתם אוהבים בעלי חיים?כן יש לכם אחים? כמה?3 איך תקראו לילדים שלכם? לא יודעת מה השם הכי מוזר שאי פעם שמעת עליו?אכזבה איך בחיים לא תקראו לילדים שלכם?אכזבה אתם אוהבים פרחים?קצת אוהבים עצים?קצת מה הצבע האהוב עליכם בבגדים?כחול, שחור בחורף אתם הולכים עם מטרייה?כשחייבים משפט שעולה לכם כרגע בראש:לא עולה אתם אוהבים להדליק נרות?לפעמים מה/מי מעיר אותכם בבוקר?השעון, בעע גלידה או ארטיק?גלידה הראל מויאל או סקעת?סקעת בנים או בנות?בנים נראה לי פלאפון או טלפון?טלפון שחור או לבן?שחור קיץ או חורף?קיץ סתיו או אביב?אביב שמש או ירח?ירח קור או חום?חום בחורף: מזגן או תנור?תנור בקיץ: מזגן או מאוורר?מזגן יש לכם דובי? כלב עם כמה כריות אתם ישנים?2 מה המאכל האהוב עליכם?סיני אתם אוהבים לאכול?אפשר להגיד הייתה לכם פעם אובססיה?לא חושבת איזה?... התמכרויות?נופ אתם אוהבים להצטלם?לא ממש אתם פוטוגנים?לאא יש לכם כתב גדול?מכוער אתם אוהבים לכתוב?לפעמים יש לכם כישרון?לא הייתי קוראת לזה ככה איזה כשרון הייתם רוצים שיהיה לכם?משחק? דבר שאתם לא יכולים בלעדיו:אמא אתם שקרנים?לא אובססיבים?לא חלמניים?כן קמצנים?לא פרפקציוניסטים?לא סאדיסטים?לא מזוכיסטים?לא אתם אוהבים שולחנות עם פינות או בלי?הממ.. בלי משולש או משושה?שה מקצועות: יש שאלה, אתם בוחרים את התשובה, ובסעיף הבא אתם עונים על השאלה שמתחילה בתשובה שכתבתם. מובן? ספרות או אנגלית? [הדרכה: אם בחרתם ספרות תענו על השאלה הבאה ואם בחרתם אנגלית תענו על השאלה שאחריה.]ספרות ספרות או אומנות?אומנות אנגלית או הסטוריה? אומנות או ערבית?אומנות הסטוריה או תנ"ך? ערבית או מדעים?מ תנ"ך או ערבית? ערבית או תנ"ך? בעע ערבית או מדעים? תנ"ך או הסטוריה? יאקק מדעים או אומנות?או משפט חכם:יש דבר כזה? בדיחה:ארוך דבר שנוא:אני? דבר אהוב:משפחנה, חברים, הכלב הבוןבון שלי זהווו נגמררררר מקווה שנהנתם! =]

JamicaniT

New member
איןליכחלחשובעלנושא. אה הא.

שם: מוורניי גיל: 17 ו11 חודשים ו20 ומשו ימים. תאריך לידה: 1.12.86 מזל: קשת
מספר מזל: 8 מקום מגורים: ראשל"צ. יש לכם שרשרת או צמיד שאתם תמיד לובשים אותם? כן 5, לא יורדים ממני :) מה תמיד אבל תמיד אפשר למצוא אצלכם בתיק/בכיס? כסף, מסטיק, שטויות [?!] אם היו צריכים לקחת לכם משהו מה זה היה: פלאפון מחשב או טלוויזיה? פלאפון .. אתם מסוגלים לחייך מתי שרק תרצו? תמיד :) אתם מאמינים בגן עדן וגהנום? תלוי. מאמינים באסטרולוגיה? רק במזל שלי. איזה שפות אתם דוברים? אנגלית. אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? לא . " " " התחתונים " ? לא. אתם אוהבים תינוקות? רק אלה שאני לא שומרת עליהם. אתם אוהבים בעלי חיים? כה. יש לכם אחים? כמה? 2. אחיות. איך תקראו לילדים שלכם? שחר. ואנאערף . מה השם הכי מוזר שאי פעם שמעת עליו? לוידעת. איך בחיים לא תקראו לילדים שלכם? לוידעת. אתם אוהבים פרחים? תלוי איזה P: אוהבים עצים? נו מה . כן. מה הצבע האהוב עליכם בבגדים? שחור. בחורף אתם הולכים עם מטרייה? רק אם ממש ממש ממש גשום. משפט שעולה לכם כרגע בראש: איזה כיף יהיה להירדם עכשיו. אתם אוהבים להדליק נרות? כה. מה/מי מעיר אותכם בבוקר? כלום. אבל בצהריים זה משו אחר. גלידה או ארטיק? ארטיק [קרח
] אבל גם גלידה .. הראל מויאל או סקעת? סקעת. בנים או בנות? בנות. פלאפון או טלפון? לא זה ולא זה. שחור או לבן? שחור. קיץ או חורף? שניהם. סתיו או אביב? אביב :) שמש או ירח? שמש. קור או חום? בין לבין. בחורף: מזגן או תנור? תלוי. בקיץ: מזגן או מאוורר? מזגן. יש לכם דובי? יש לי בובה צהובה. עם כמה כריות אתם ישנים? יש 4, כל פעם זה משתנה. מה המאכל האהוב עליכם? כרגע, מלוואח ;[ בא לי. אתם אוהבים לאכול? כה ! הייתה לכם פעם אובססיה? עדיין.. איזה? קרח P: התמכרויות? כנ"ל. אתם אוהבים להצטלם? לפעמים. אתם פוטוגנים? לא. יש לכם כתב גדול? לא. אתם אוהבים לכתוב? לפעמים. יש לכם כישרון? אולי. איזה כשרון הייתם רוצים שיהיה לכם? לתופף. דבר שאתם לא יכולים בלעדיו: חברים. אתם שקרנים? לא. אובססיבים? לא ממש. חלמניים? אוהו.. קמצנים? לא. פרפקציוניסטים? לא ממש. סאדיסטים? P: מזוכיסטים? נהה. אתם אוהבים שולחנות עם פינות או בלי? מה זה ?! עם ? משולש או משושה? משושה. מקצועות: אני אוותר על החלק הזה, יותר מדי חשיבה לפנות בוקר P: משפט חכם: יש הרבה. בדיחה: \ דבר שנוא: שמשעמם לי. דבר אהוב: שלא משעמם לי P:

LovesGirl

New member
תשובה :]

שם: שיר גיל: 18 תאריך לידה: 29.09.86 מזל: מאזניים מספר מזל: ? מקום מגורים: רמת גן יש לכם שרשרת או צמיד שאתם תמיד לובשים אותם? לא מה תמיד אבל תמיד אפשר למצוא אצלכם בתיק/בכיס? כסף/פלאפון אם היו צריכים לקחת לכם משהו מה זה היה: פלאפון מחשב או טלוויזיה? טלוויזיה אתם מסוגלים לחייך מתי שרק תרצו? כן אתם מאמינים בגן עדן וגהנום? כן מאמינים באסטרולוגיה? כן איזה שפות אתם דוברים? עברית אנגלית אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? לא " " " התחתונים " ? כן אתם אוהבים תינוקות? לא אתם אוהבים בעלי חיים? כן יש לכם אחים? כמה? 3 איך תקראו לילדים שלכם? מלודי ודניאל מה השם הכי מוזר שאי פעם שמעת עליו? אכזבה איך בחיים לא תקראו לילדים שלכם? מור וניר אתם אוהבים פרחים? כן אוהבים עצים? כן מה הצבע האהוב עליכם בבגדים? שחור וכחול בחורף אתם הולכים עם מטרייה? לא משפט שעולה לכם כרגע בראש: סתמו כבר אתם אוהבים להדליק נרות? כן מה/מי מעיר אותכם בבוקר? אמא גלידה או ארטיק? גלידה הראל מויאל או סקעת? סקעת בנים או בנות? בנים פלאפון או טלפון? פלאפון שחור או לבן? שחור קיץ או חורף? חורף סתיו או אביב? סתיו שמש או ירח? ירח קור או חום? קור בחורף: מזגן או תנור? מזכן בקיץ: מזגן או מאוורר? מאוורר יש לכם דובי? כן עם כמה כריות אתם ישנים? 1 מה המאכל האהוב עליכם? שמנת עם תותים ובננות אתם אוהבים לאכול? כן הייתה לכם פעם אובססיה? כן איזה? לאהוב מישהו התמכרויות? כן אתם אוהבים להצטלם? לא אתם פוטוגנים? לא יש לכם כתב גדול? כן אתם אוהבים לכתוב? לא יש לכם כישרון? כן איזה כשרון הייתם רוצים שיהיה לכם? שירה דבר שאתם לא יכולים בלעדיו: אהבה אתם שקרנים? לא אובססיבים? כן חלמניים? כן קמצנים? לא פרפקציוניסטים? לא סאדיסטים? לא מזוכיסטים? כן אתם אוהבים שולחנות עם פינות או בלי? עם משולש או משושה? משולש

לימור1977

New member
עונה

שם: לימור. גיל: 27. תאריך לידה: 09/05/77. מזל: שור. מספר מזל: 9. מקום מגורים: ב"ש. יש לכם שרשרת או צמיד שאתם תמיד לובשים אותם? יש לי כמה שרשראות. מה תמיד אבל תמיד אפשר למצוא אצלכם בתיק/בכיס? מסטיק בזוקה. אם היו צריכים לקחת לכם משהו מה זה היה: פלאפון מחשב או טלוויזיה? פלאפון. אתם מסוגלים לחייך מתי שרק תרצו? כן. אתם מאמינים בגן עדן וגהנום? כן. מאמינים באסטרולוגיה? כן. איזה שפות אתם דוברים? עברית, אנגלית. אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? לפעמים. התחתונים? לפעמים. אתם אוהבים תינוקות? כן. אתם אוהבים בעלי חיים? כן. יש לכם אחים? כן. כמה? 3. איך תקראו לילדים שלכם? סתיו, מאי. מה השם הכי מוזר שאי פעם שמעת עליו? אנוש. איך בחיים לא תקראו לילדים שלכם? שרגא. אתם אוהבים פרחים? כן. אוהבים עצים? כן. מה הצבע האהוב עליכם בבגדים? כחול. בחורף אתם הולכים עם מטרייה? כן. משפט שעולה לכם כרגע בראש: אם אין אני לי מי לי. אתם אוהבים להדליק נרות? לא. מה/מי מעיר אותכם בבוקר? השעון המעורר. גלידה או ארטיק? גלידה. הראל מויאל או סקעת? הראל מויאל. בנים או בנות? בנים. פלאפון או טלפון? פלאפון. שחור או לבן? שחור. קיץ או חורף? קיץ. סתיו או אביב? אביב. שמש או ירח? שמש. קור או חום? חום. בחורף: מזגן או תנור? מזגן. בקיץ: מזגן או מאוורר? מאוורר. יש לכם דובי? לא. עם כמה כריות אתם ישנים? 1. מה המאכל האהוב עליכם? קבב. אתם אוהבים לאכול? כן. הייתה לכם פעם אובססיה? לא. איזה? התמכרויות? אני חולה על קולה. אתם אוהבים להצטלם? לא. אתם פוטוגנים? לא. יש לכם כתב גדול? כן. אתם אוהבים לכתוב? כן. יש לכם כישרון? אני כותבת שירים בחרוזים. איזה כשרון הייתם רוצים שיהיה לכם? ציור. דבר שאתם לא יכולים בלעדיו: מחשב. אתם שקרנים? לא. אובססיבים? לא. חלמניים? כן. קמצנים? לא. פרפקציוניסטים? לא. סאדיסטים? לא. מזוכיסטים? לא. אתם אוהבים שולחנות עם פינות או בלי? עם פינות. משולש או משושה? משולש. מקצועות: יש שאלה, אתם בוחרים את התשובה, ובסעיף הבא אתם עונים על השאלה שמתחילה בתשובה שכתבתם. מובן? ספרות או אנגלית? אנגלית. [הדרכה: אם בחרתם ספרות תענו על השאלה הבאה ואם בחרתם אנגלית תענו על השאלה שאחריה.] ספרות או אומנות? אנגלית או הסטוריה? אנגלית. אומנות או ערבית? הסטוריה או תנ"ך? ערבית או מדעים? תנ"ך או ערבית? ערבית או תנ"ך? ערבית או מדעים? תנ"ך או הסטוריה? מדעים או אומנות? משפט חכם: מי שטרח בערב שבת יאכל בשבת. בדיחה: למה אתיופי אוכל שוקולד לבד? בשביל ללקק את האצבעות. דבר שנוא: גשם. דבר אהוב: בריכה.

ל א ק י

New member
נוסעים לגולן עוד מעט יה :X

שם: גיל: 15 תאריך לידה: 13.8.89 מזל: אריה מספר מזל: 13 מקום מגורים: איכ יש לכם שרשרת או צמיד שאתם תמיד לובשים אותם? לא מה תמיד אבל תמיד אפשר למצוא אצלכם בתיק/בכיס? דיסקמן מפתחות כסף פלאפון וקלפים אם היו צריכים לקחת לכם משהו מה זה היה: פלאפון מחשב או טלוויזיה? טלוויזיה.. יש יותר טלוויזיות בבית מאשר מחשבים
אתם מסוגלים לחייך מתי שרק תרצו? חיוך צבוע.. אתם מאמינים בגן עדן וגהנום? לא מאמינים באסטרולוגיה? לא איזה שפות אתם דוברים? אנגלית עברית רוסית אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? לא " " " התחתונים " ? לא אתם אוהבים תינוקות? את חלק מהם אתם אוהבים בעלי חיים? כן יש לכם אחים? כמה? לא יודעת אני מאומצת. איך תקראו לילדים שלכם? נו מה השם הכי מוזר שאי פעם שמעת עליו? אכזבה איך בחיים לא תקראו לילדים שלכם? אבל לא יהיו לי ילדים :< אתם אוהבים פרחים? לאיודעת אוהבים עצים? בטח מה:< מה הצבע האהוב עליכם בבגדים? כחול בחורף אתם הולכים עם מטרייה? לא משפט שעולה לכם כרגע בראש: האמת - לא מייחסים לה חשיבות רבה מידי אתם אוהבים להדליק נרות? כה ואז לשרוף את עצמי
מה/מי מעיר אותכם בבוקר? אמא גלידה או ארטיק? תלוי מתי הראל מויאל או סקעת? סקעת >: בנים או בנות? בנים פלאפון או טלפון? פלאפון שחור או לבן? שחור קיץ או חורף? קיץ סתיו או אביב? אביב שמש או ירח? ירח קור או חום? קור בחורף: מזגן או תנור? מזגן [אנחנו לא טחונים, אין תקציב למזגן] בקיץ: מזגן או מאוורר? מאורר בדר"כ [שוב, אנחנו לא טחונים :< אין תקציב להדליק מזגן:$] יש לכם דובי? יש לי כלב :X עם כמה כריות אתם ישנים? 1 מה המאכל האהוב עליכם? בשר אתם אוהבים לאכול? כן הייתה לכם פעם אובססיה? כן איזה? מה אכפת לכם. התמכרויות? כן..השאלה הבאה "איזה?":X אתם אוהבים להצטלם? לא. איכס. דיי :| אתם פוטוגנים? לא שקט!!!! מצלמות לא מתקרבות אלי
יש לכם כתב גדול? אם אני עצבנית :X אתם אוהבים לכתוב? לא יש לכם כישרון? הכישרון לגרום לאנשים לחסום אותי.
איזה כשרון הייתם רוצים שיהיה לכם? כל כשרון :X דבר שאתם לא יכולים בלעדיו: אוויר :X אתם שקרנים? לא אובססיבים? לא חלמניים? לא קמצנים? כן פרפקציוניסטים? לא סאדיסטים? כן מזוכיסטים? כן
אתם אוהבים שולחנות עם פינות או בלי? בלי משולש או משושה? משושה יותר מגניב. מקצועות: יש שאלה, אתם בוחרים את התשובה, ובסעיף הבא אתם עונים על השאלה שמתחילה בתשובה שכתבתם. מובן? מה
ספרות או אנגלית? [הדרכה: אם בחרתם ספרות תענו על השאלה הבאה ואם בחרתם אנגלית תענו על השאלה שאחריה.] אנגלית ספרות או אומנות? אנגלית או הסטוריה? אנגלית אומנות או ערבית? הסטוריה או תנ"ך? תנ"ך ערבית או מדעים? תנ"ך או ערבית? תנ"ך ערבית או תנ"ך? ערבית או מדעים? ערבית. כל עוד המורה מביאה לי שליפים למבחן יום לפני.. וזה ערבית מדוברת וזה הקבצה ב' :X תנ"ך או הסטוריה? מדעים או אומנות? אומנות[??] משפט חכם: האמת - לא מייחסים לה חשיבות רבה מידי בדיחה: איש אחד הלך דבר שנוא: אני דבר אהוב: שוקי

למעלה