פאקינג צפרדע ירוקה
New member
מ
שם: גיל: תאריך לידה: מזל: מספר מזל: מקום מגורים: יש לכם שרשרת או צמיד שאתם תמיד לובשים אותם?כן הצמידים שילי..לא יורדים אפעם מה תמיד אבל תמיד אפשר למצוא אצלכם בתיק/בכיס?מפתח (במקרה שלא נאבד) אם היו צריכים לקחת לכם משהו מה זה היה: פלאפון מחשב או טלוויזיה? מחשב אתם מסוגלים לחייך מתי שרק תרצו?כן אתם מאמינים בגן עדן וגהנום?גיהנום רולז מאמינים באסטרולוגיה?כן איזה שפות אתם דוברים?אנגלית עברית אתם מתאימים את הגרביים לבגדים?אם מתחשק לי " " " התחתונים " ?כנ"ל אתם אוהבים תינוקות?איכככככככ אתם אוהבים בעלי חיים?כןןןןןןןןן יש לכם אחים? כמה?1 איך תקראו לילדים שלכם?מממ..אם זאת ילדה אז לא עולה ליי עכשיו מה השם הכי מוזר שאי פעם שמעת עליו? שכחתי אבל זה היה מוזר איך בחיים לא תקראו לילדים שלכם? ממ שמות שאני לא אוהבת אולי? אתם אוהבים פרחים?כן אוהבים עצים?מממ מה הצבע האהוב עליכם בבגדים?שחור בחורף אתם הולכים עם מטרייה?כן
בשיא הגשם אני אלך לי בלי מטריה נכון?אז זהו שלא.. משפט שעולה לכם כרגע בראש:לכו להזדיין בחמולות
אתם אוהבים להדליק נרות?כן מה/מי מעיר אותכם בבוקר?הפלאפון שלי גלידה או ארטיק?גלידה הראל מויאל או סקעת?פחחחחח אף אחד בנים או בנות?בנים פלאפון או טלפון?פלאפון שחור או לבן?שחור קיץ או חורף?חורף סתיו או אביב?סתיו שמש או ירח?ירח קור או חום?קור בחורף: מזגן או תנור?מזגן בקיץ: מזגן או מאוורר?מזגן יש לכם דובי? כן עם כמה כריות אתם ישנים?2 מה המאכל האהוב עליכם?הכל..סתם ממ כל מיני אתם אוהבים לאכול?כן
הייתה לכם פעם אובססיה?כן איזה?
הסמיילי מדבר בעד עצמו התמכרויות?כן אתם אוהבים להצטלם?לא אתם פוטוגנים?לא יש לכם כתב גדול?לא אתם אוהבים לכתוב?לא יש לכם כישרון?מאיפה לי איזה כשרון הייתם רוצים שיהיה לכם?ממ לאדעת דבר שאתם לא יכולים בלעדיו:אוכל אתם שקרנים?לפעמים שצריך
אובססיבים?לא חלמניים?כן קמצנים?אני קמצנית רק של דפי A4 מה מסכנים העצים עוברים התעללות..רק בזה נו באמת אני לא קמצנית
פרפקציוניסטים?שזה? סאדיסטים?כן מזוכיסטים?כן אתם אוהבים שולחנות עם פינות או בלי?עם משולש או משושה?משולש מקצועות: יש שאלה, אתם בוחרים את התשובה, ובסעיף הבא אתם עונים על השאלה שמתחילה בתשובה שכתבתם. מובן? ספרות או אנגלית? [הדרכה: אם בחרתם ספרות תענו על השאלה הבאה ואם בחרתם אנגלית תענו על השאלה שאחריה.] ספרות או אומנות? אנגלית או הסטוריה? אומנות או ערבית? אומנות- הסטוריה או תנ"ך? היסטוריה ערבית או מדעים? תנ"ך או ערבית? ערבית או תנ"ך? ערבית או מדעים? תנ"ך או הסטוריה? מדעים או אומנות? משפט חכם:אל תסתכל על הקנקן-גנוב אותו! בדיחה:פעם היה איש שהלך ואז אחד אמר לו "סליחה אפשר שקל" ואז האיש אמר לו "לא" והרג אותו דבר שנוא:גוייבות דבר אהוב:
שם: גיל: תאריך לידה: מזל: מספר מזל: מקום מגורים: יש לכם שרשרת או צמיד שאתם תמיד לובשים אותם?כן הצמידים שילי..לא יורדים אפעם מה תמיד אבל תמיד אפשר למצוא אצלכם בתיק/בכיס?מפתח (במקרה שלא נאבד) אם היו צריכים לקחת לכם משהו מה זה היה: פלאפון מחשב או טלוויזיה? מחשב אתם מסוגלים לחייך מתי שרק תרצו?כן אתם מאמינים בגן עדן וגהנום?גיהנום רולז מאמינים באסטרולוגיה?כן איזה שפות אתם דוברים?אנגלית עברית אתם מתאימים את הגרביים לבגדים?אם מתחשק לי " " " התחתונים " ?כנ"ל אתם אוהבים תינוקות?איכככככככ אתם אוהבים בעלי חיים?כןןןןןןןןן יש לכם אחים? כמה?1 איך תקראו לילדים שלכם?מממ..אם זאת ילדה אז לא עולה ליי עכשיו מה השם הכי מוזר שאי פעם שמעת עליו? שכחתי אבל זה היה מוזר איך בחיים לא תקראו לילדים שלכם? ממ שמות שאני לא אוהבת אולי? אתם אוהבים פרחים?כן אוהבים עצים?מממ מה הצבע האהוב עליכם בבגדים?שחור בחורף אתם הולכים עם מטרייה?כן