שלוןןןן [ארוך]

שלוןןןן [ארוך]

שם:
מזל:
מספר מזל:
מקום מגורים:
יש לכם שרשרת או צמיד שאתם תמיד לובשים אותם?
מה תמיד אבל תמיד אפשר למצוא אצלכם בתיק/בכיס?
אם היו צריכים לקחת לכם משהו מה זה היה: פלאפון מחשב או טלוויזיה?
אתם מסוגלים לחייך מתי שרק תרצו?
אתם מאמינים בגן עדן וגהנום?
מאמינים באסטרולוגיה?
איזה שפות אתם דוברים?
אתם מתאימים את הגרביים לבגדים?
" " " התחתונים " ?
אתם אוהבים תינוקות?
אתם אוהבים בעלי חיים?
יש לכם אחים? כמה?
איך תקראו לילדים שלכם?
מה השם הכי מוזר שאי פעם שמעת עליו?
איך בחיים לא תקראו לילדים שלכם?
אתם אוהבים פרחים?
אוהבים עצים?
מה הצבע האהוב עליכם בבגדים?
בחורף אתם הולכים עם מטרייה?
משפט שעולה לכם כרגע בראש:
אתם אוהבים להדליק נרות?
מה/מי מעיר אותכם בבוקר?
גלידה או ארטיק?
הראל מויאל או סקעת?
בנים או בנות?
פלאפון או טלפון?
שחור או לבן?
קיץ או חורף?
סתיו או אביב?
שמש או ירח?
קור או חום?
בחורף: מזגן או תנור?
בקיץ: מזגן או מאוורר?
יש לכם דובי?
עם כמה כריות אתם ישנים?
מה המאכל האהוב עליכם?
אתם אוהבים לאכול?
הייתה לכם פעם אובססיה?
איזה?
התמכרויות?
אתם אוהבים להצטלם?
אתם פוטוגנים?
יש לכם כתב גדול?
אתם אוהבים לכתוב?
יש לכם כישרון?
איזה כשרון הייתם רוצים שיהיה לכם?
דבר שאתם לא יכולים בלעדיו:
אתם שקרנים?
אובססיבים?
חלמניים?
קמצנים?
פרפקציוניסטים?
סאדיסטים?
מזוכיסטים?
אתם אוהבים שולחנות עם פינות או בלי?
משולש או משושה? מקצועות: יש שאלה, אתם בוחרים את התשובה, ובסעיף הבא אתם עונים על השאלה שמתחילה בתשובה שכתבתם. מובן?
ספרות או אנגלית? [הדרכה: אם בחרתם ספרות תענו על השאלה הבאה ואם בחרתם אנגלית תענו על השאלה שאחריה.]
ספרות או אומנות?
אנגלית או הסטוריה?
אומנות או ערבית?
הסטוריה או תנ"ך?
ערבית או מדעים?
תנ"ך או ערבית?
ערבית או תנ"ך?
ערבית או מדעים?
תנ"ך או הסטוריה?
מדעים או אומנות?
משפט חכם:
בדיחה:
דבר שנוא:
דבר אהוב: זהווו נגמררררר מקווה שנהנתם! =]

Piece of Wood

New member
יאייי...../images/Emo182.gif|אליהו|

שם:
שי גיל:
17 תאריך לידה:
16.11.87 מזל:
עקרב מספר מזל:
19 מקום מגורים:
צפון יש לכם שרשרת או צמיד שאתם תמיד לובשים אותם?
צמיד שעשיתי בכיתה ד' בערך והוא עדיין על הרגל שלי + הטבעת האחת שתמיד על האצבע
מה תמיד אבל תמיד אפשר למצוא אצלכם בתיק/בכיס?
פלאפון אם היו צריכים לקחת לכם משהו מה זה היה: פלאפון מחשב או טלוויזיה?
טלויזיה הכי פחות נחוצה אז אני משערת שאותה...
אתם מסוגלים לחייך מתי שרק תרצו?
לא אתם מאמינים בגן עדן וגהנום?
לא מאמינים באסטרולוגיה?
כן
איזה שפות אתם דוברים?
עברית ואנגלית אתם מתאימים את הגרביים לבגדים?
לא " " " התחתונים " ?
לא אתם אוהבים תינוקות?
תלוי אתם אוהבים בעלי חיים?
מאד יש לכם אחים? כמה?
אחת ואחות איך תקראו לילדים שלכם?
לא חשבתי על זה מה השם הכי מוזר שאי פעם שמעת עליו?
סנאית איך בחיים לא תקראו לילדים שלכם?
ככה אתם אוהבים פרחים?
הממ..לוידעת אוהבים עצים?
כן מה הצבע האהוב עליכם בבגדים?
שחור, כתום בחורף אתם הולכים עם מטרייה?
כשצריך משפט שעולה לכם כרגע בראש:
"I so tired to be in here"...
אתם אוהבים להדליק נרות?
לא מה/מי מעיר אותכם בבוקר?
פלאפון גלידה או ארטיק?
גלידה הראל מויאל או סקעת?
אפ'חד בנים או בנות?
תלוי פלאפון או טלפון?
פלא שחור או לבן?
שחור קיץ או חורף?
קיץ סתיו או אביב?
אביב שמש או ירח?
שמש קור או חום?
חום בחורף: מזגן או תנור?
תנור, מזגן מחניק
בקיץ: מזגן או מאוורר?
מזגן יש לכם דובי?
לא עם כמה כריות אתם ישנים?
2 מה המאכל האהוב עליכם?
יש הרבה אתם אוהבים לאכול?
כן הייתה לכם פעם אובססיה?
היא עדיין קיימת
איזה?
לא עניינכם
התמכרויות?
לא אתם אוהבים להצטלם?
לפעמים אתם פוטוגנים?
קורה פה ושם יש לכם כתב גדול?
כן אתם אוהבים לכתוב?
לפעמים יש לכם כישרון?
ציור? איזה כשרון הייתם רוצים שיהיה לכם?
המממ...לשיר/לשחק, זה בחיים לא יקרה... דבר שאתם לא יכולים בלעדיו:
סוסים אתם שקרנים?
לא אובססיבים?
כן חלמניים?
לא קמצנים?
לא פרפקציוניסטים?
כן
סאדיסטים?
לא מזוכיסטים?
לא אתם אוהבים שולחנות עם פינות או בלי?
עם! משולש או משושה?
משושה

אני

שם:ויקה גיל:18 תאריך לידה:24.08.86 מזל:בתולה מספר מזל: מקום מגורים:חולון יש לכם שרשרת או צמיד שאתם תמיד לובשים אותם?שרשרת,צמיד מה תמיד אבל תמיד אפשר למצוא אצלכם בתיק/בכיס?מצית או מסטיק אם היו צריכים לקחת לכם משהו מה זה היה: פלאפון מחשב או טלוויזיה?טלוויזיה אתם מסוגלים לחייך מתי שרק תרצו?ברור אתם מאמינים בגן עדן וגהנום? לא ממש מאמינים באסטרולוגיה?אממממ לפעמים איזה שפות אתם דוברים?עברית,רוסית,אוקראינית,ערבית,אנגלית,מבינה גרמנית אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? אם רואים ת'גרביים אז כן.. " " " התחתונים " ? כן אתם אוהבים תינוקות? מאודדדדדד אתם אוהבים בעלי חיים? כןןןןן יש לכם אחים? כמה?אח אחד איך תקראו לילדים שלכם? ילדה ליטל או מלנה,ילד תומר או נועם.. מה השם הכי מוזר שאי פעם שמעת עליו? איך בחיים לא תקראו לילדים שלכם?יעקב או משה -לא שיש לי משהו נגד השמות האלה.. אתם אוהבים פרחים? כן אוהבים עצים? תלוי מה הצבע האהוב עליכם בבגדים? תכלת,כחול,אדום,שחור בחורף אתם הולכים עם מטרייה? לא משפט שעולה לכם כרגע בראש: משעמם לי חחחח אתם אוהבים להדליק נרות? כן מה/מי מעיר אותכם בבוקר? שעון מעורר גלידה או ארטיק? ארטיק הראל מויאל או סקעת?סקעת בנים או בנות?בנים פלאפון או טלפון? פלאפון שחור או לבן? שחור קיץ או חורף? חורף סתיו או אביב? אביב שמש או ירח? ירח קור או חום? קור בחורף: מזגן או תנור? תנור בקיץ: מזגן או מאוורר? מזגן יש לכם דובי? יש עם כמה כריות אתם ישנים? 1 מה המאכל האהוב עליכם? לא ממש אכפת לי..חחח אתם אוהבים לאכול? לפי מצב רוח הייתה לכם פעם אובססיה?לא איזה? התמכרויות? אתם אוהבים להצטלם? לא אתם פוטוגנים? אומרים שכן אבל אני לא אוהבת את עצמי בתמונות.. יש לכם כתב גדול? לא אתם אוהבים לכתוב? כןןן יש לכם כישרון? כן נראה לי איזה כשרון הייתם רוצים שיהיה לכם? דבר שאתם לא יכולים בלעדיו: חבר שלי
אתם שקרנים?לא אובססיבים? לא חלמניים? לא קמצנים? לא פרפקציוניסטים? לא סאדיסטים? חחחחחחחחח רוצים שאהיה? מזוכיסטים? לעעעעעעע מה קרה לכם אתם אוהבים שולחנות עם פינות או בלי? לא אכפת לי משולש או משושה?משולש מקצועות: יש שאלה, אתם בוחרים את התשובה, ובסעיף הבא אתם עונים על השאלה שמתחילה בתשובה שכתבתם. מובן? ספרות או אומנות? ספרות אנגלית או הסטוריה? היסטוריה אומנות או ערבית? ערבית הסטוריה או תנ"ך? תנ"ך ערבית או מדעים? ערבית תנ"ך או ערבית?תנ"ך ערבית או תנ"ך? תנ"ך ערבית או מדעים?ערבית תנ"ך או הסטוריה? תנ"ך מדעים או אומנות?מדעים משפט חכם: בדיחה: דבר שנוא:צביעות!!! דבר אהוב: דובון שלי.....

שלזינגר

New member
תשובות

שם:גיל גיל:12 תאריך לידה:יום שישי ה- 13 מזל:אריה מספר מזל:2 מקום מגורים:תל אביב והמרכז יש לכם שרשרת או צמיד שאתם תמיד לובשים אותם?לא מה תמיד אבל תמיד אפשר למצוא אצלכם בתיק/בכיס?כלום אם היו צריכים לקחת לכם משהו מה זה היה: פלאפון מחשב או טלוויזיה?מחשב אתם מסוגלים לחייך מתי שרק תרצו?כן אתם מאמינים בגן עדן וגהנום?כן מאמינים באסטרולוגיה?לא איזה שפות אתם דוברים?עברית, אנגלית אתם מתאימים את הגרביים לבגדים?לא!!! " " " התחתונים " ?לא... אתם אוהבים תינוקות?מאוד אתם אוהבים בעלי חיים?כן יש לכם אחים? כמה?כן, 2 איך תקראו לילדים שלכם?עידו, איתי, ועדי (בת) מה השם הכי מוזר שאי פעם שמעת עליו?גוני איך בחיים לא תקראו לילדים שלכם?נאווה אתם אוהבים פרחים?כן אוהבים עצים?כן מה הצבע האהוב עליכם בבגדים?שחור בחורף אתם הולכים עם מטרייה?כן משפט שעולה לכם כרגע בראש:"משפט...משפט...לחשוב על משפט...משפט..." אתם אוהבים להדליק נרות?כן מה/מי מעיר אותכם בבוקר?אמא גלידה או ארטיק?ארטיק הראל מויאל או סקעת?סקעת בנים או בנות?בנים (בעצם תלוי) פלאפון או טלפון?פלאפון שחור או לבן?שחור קיץ או חורף?חורף סתיו או אביב?אביב שמש או ירח?ירח קור או חום?קור בחורף: מזגן או תנור?תנור בקיץ: מזגן או מאוורר?מאוורר יש לכם דובי? לא עם כמה כריות אתם ישנים?1 מה המאכל האהוב עליכם?- אתם אוהבים לאכול?שרעבים הייתה לכם פעם אובססיה?עדיין יש: רכבות הרים!!!!!!! איזה?רכבות הרים!!!!!!!! התמכרויות?רכבות הרים!!!!!!!!!!! אתם אוהבים להצטלם?אין לי בעיה אם זה..... אתם פוטוגנים?מה זה לעזעזעל........... יש לכם כתב גדול?כן אתם אוהבים לכתוב?כן יש לכם כישרון?כן איזה כשרון הייתם רוצים שיהיה לכם?ריקוד דבר שאתם לא יכולים בלעדיו:צניעות!!!!! אתם שקרנים?לא אובססיבים?לא חלמניים?לא קמצנים?לא פרפקציוניסטים?מה זה לעזעזעל? סאדיסטים?מה לעזעזעל? מזוכיסטים?לא!!! אתם אוהבים שולחנות עם פינות או בלי?אם משולש או משושה?משושה מקצועות: יש שאלה, אתם בוחרים את התשובה, ובסעיף הבא אתם עונים על השאלה שמתחילה בתשובה שכתבתם. מובן? ספרות או אנגלית? [הדרכה: אם בחרתם ספרות תענו על השאלה הבאה ואם בחרתם אנגלית תענו על השאלה שאחריה.] ספרות או אומנות? אנגלית או הסטוריה? אומנות או ערבית? הסטוריה או תנ"ך? ערבית או מדעים? תנ"ך או ערבית? ערבית או תנ"ך? ערבית או מדעים? תנ"ך או הסטוריה? מדעים או אומנות? משפט חכם: בדיחה: דבר שנוא: דבר אהוב:

../images/Emo13.gif

שם:אורנית גיל:13 תאריך לידה:9.9 מזל:בתולה מספר מזל:3 מקום מגורים:קריות יש לכם שרשרת או צמיד שאתם תמיד לובשים אותם?כן מה תמיד אבל תמיד אפשר למצוא אצלכם בתיק/בכיס?ממ.... אם היו צריכים לקחת לכם משהו מה זה היה: פלאפון מחשב או טלוויזיה?פלאפון אתם מסוגלים לחייך מתי שרק תרצו?כן אתם מאמינים בגן עדן וגהנום?לא יודעת.. מאמינים באסטרולוגיה?ככה ככה איזה שפות אתם דוברים?עברית,ערבית,אנגלית(קצת..) וספרדית(קצת...) אתם מתאימים את הגרביים לבגדים?לא " " " התחתונים " ?לא אתם אוהבים תינוקות?מאוד! אתם אוהבים בעלי חיים?ככה ככה יש לכם אחים? כמה?כן ,4 איך תקראו לילדים שלכם?ליאור,אור ועדי מה השם הכי מוזר שאי פעם שמעת עליו?ממ...אכזבה איך בחיים לא תקראו לילדים שלכם?אמ....לא יודעת אתם אוהבים פרחים?כן אוהבים עצים?כן מה הצבע האהוב עליכם בבגדים?שחור בחורף אתם הולכים עם מטרייה?אם יורד גשם אז כן משפט שעולה לכם כרגע בראש:all you need is love (משפט מהמםםם) אתם אוהבים להדליק נרות?כן מה/מי מעיר אותכם בבוקר?אימא גלידה או ארטיק?גלידה הראל מויאל או סקעת?מויאל בנים או בנות?בנות לא יכולות בלי בנים ובנים לא יכולים בלי בנות פלאפון או טלפון?טלפון שחור או לבן?לבן קיץ או חורף?קיץ סתיו או אביב?אביב שמש או ירח?שמש קור או חום?חום בחורף: מזגן או תנור?תנור נראה לי בקיץ: מזגן או מאוורר?מזגן יש לכם דובי? לא עם כמה כריות אתם ישנים?2 מה המאכל האהוב עליכם?פיצה אתם אוהבים לאכול?חחח כן הייתה לכם פעם אובססיה?לא איזה?לא הייתה התמכרויות?לא אתם אוהבים להצטלם?כן!! אתם פוטוגנים?לא ממש חחחח יש לכם כתב גדול?ככה ככה (לא ממש) אתם אוהבים לכתוב?כן יש לכם כישרון?ממ... איזה כשרון הייתם רוצים שיהיה לכם?אמ..שירה דבר שאתם לא יכולים בלעדיו:משפחה אתם שקרנים?לא אובססיבים?לא חלמניים?קצת קמצנים?לא פרפקציוניסטים? סאדיסטים? מזוכיסטים? אתם אוהבים שולחנות עם פינות או בלי?בלי משולש או משושה?ממ... שאלה קשה
מקצועות: יש שאלה, אתם בוחרים את התשובה, ובסעיף הבא אתם עונים על השאלה שמתחילה בתשובה שכתבתם. מובן? ספרות או אנגלית? [הדרכה: אם בחרתם ספרות תענו על השאלה הבאה ואם בחרתם אנגלית תענו על השאלה שאחריה.]ספרות ספרות או אומנות?אומנות אנגלית או הסטוריה? אנגלית אומנות או ערבית?אומנות הסטוריה או תנ"ך?תנ"ך ערבית או מדעים?ערבית תנ"ך או ערבית?ערבית מדעים או אומנות?אומנות משפט חכם:אל תאהב את מי שאתה משיג, תשיג את מי שאתה אוהב! בדיחה:ממ... דבר שנוא:סיגריות בעעעעע דבר אהוב:מחשב (LOL)

chompi2

New member
כיףכיףכיף

שם: ליאור גיל: 14 תאריך לידה: 10.11.90 מזל: עקרב מספר מזל: 5 מקום מגורים: השרון יש לכם שרשרת או צמיד שאתם תמיד לובשים אותם? טבעת חמודה ושרשרת מה תמיד אבל תמיד אפשר למצוא אצלכם בתיק/בכיס? פלאפון חוץ מבבית וברכיבה אם היו צריכים לקחת לכם משהו מה זה היה: פלאפון מחשב או טלוויזיה? פלאפון אתם מסוגלים לחייך מתי שרק תרצו? אמממ בדר"כ גם שאני מכריחה תעצמי אתם מאמינים בגן עדן וגהנום? נופ מאמינים באסטרולוגיה? נופ איזה שפות אתם דוברים? עברית אנגלית ערבית טיפה אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? חחחחחחחחחחחחחח " " " התחתונים " ? חחחחחחחחחחחחחחח אתם אוהבים תינוקות?מאוד[: אתם אוהבים בעלי חיים? אפקורס!!:) יש לכם אחים? כמה? אח ו2 אחיות איך תקראו לילדים שלכם? ג'ולי, פרדריק מה השם הכי מוזר שאי פעם שמעת עליו? שכחתי איך בחיים לא תקראו לילדים שלכם? אניטה? אתם אוהבים פרחים? יאפ אוהבים עצים? יאפ מה הצבע האהוב עליכם בבגדים? שחור, ירוק, אדום בחורף אתם הולכים עם מטרייה? יאפ שיש גשם>< משפט שעולה לכם כרגע בראש: הפי הפי ג'וי ג'וי אתם אוהבים להדליק נרות? יאאאאאאאאפ מה/מי מעיר אותכם בבוקר? שעון מעורר מחורבן שפלאפון גלידה או ארטיק? ארטיק הראל מויאל או סקעת? יאכי בנים או בנות? גרר בנים פלאפון או טלפון? שניהם שחור או לבן? שחור קיץ או חורף? חורףףף סתיו או אביב? סתיוו שמש או ירח? ירח קור או חום? קורררר בחורף: מזגן או תנור? תנור בקיץ: מזגן או מאוורר?מאווררר יש לכם דובי? יאפ:) עם כמה כריות אתם ישנים? אמממ אחת לשים תראש אחת לחבקק ועוד אלף לחיבוק וקישוט^_^ מה המאכל האהוב עליכם? אבוקדו וחציל מטוגן אתם אוהבים לאכול? ?!?! לא בכמויות ענק חח הייתה לכם פעם אובססיה? יאפפ איזה? לג'וני דפ>< ואמ לא זוכרת התמכרויות? אממממממממ לא זוכרת אתם אוהבים להצטלם? נופיייי אתם פוטוגנים? נופיי יש לכם כתב גדול? נופ אתם אוהבים לכתוב?אפ בערך קצת יש לכם כישרון? לא נדמה לי איזה כשרון הייתם רוצים שיהיה לכם? לא דעת דבר שאתם לא יכולים בלעדיו: לבוש?! אתם שקרנים? נופפפ אובססיבים? חח יאפפ ורי מאצ' חלמניים?יאפ קמצנים? לפעמים פרפקציוניסטים??? סאדיסטים? נהה מזוכיסטים?נופ אתם אוהבים שולחנות עם פינות או בלי?בלי:[ שהייתי קטנה דפקתי תראש בפינה משולש או משושה?משולש מקצועות: יש שאלה, אתם בוחרים את התשובה, ובסעיף הבא אתם עונים על השאלה שמתחילה בתשובה שכתבתם. מובן? ספרות או אנגלית? [הדרכה: אם בחרתם ספרות תענו על השאלה הבאה ואם בחרתם אנגלית תענו על השאלה שאחריה.] לא מובן ספרות או אומנות? ת אנגלית או הסטוריה? אומנות או ערבית? הסטוריה או תנ"ך? בהכל אומנות ערבית או מדעים? תנ"ך או ערבית? ערבית או תנ"ך? ערבית או מדעים? תנ"ך או הסטוריה? מדעים או אומנות? משפט חכם: נוו שכחתי מהשו שהפילוסופים טענו[: בדיחה: לא דעת דבר שנוא: לא דעת דבר אהוב: לא דעת זהווו נגמררררר מקווה שנהנתם! =] נהניתי:)

Jinx007

New member
../images/Emo12.gif איזה יופי....

שם: אנה. גיל: 16, חודש ו-5 ימים. תאריך לידה: 21/10/1988 מזל: מאזניים. מספר מזל: 3 מקום מגורים: אריאל. יש לכם שרשרת או צמיד שאתם תמיד לובשים אותם? כן. שרשרת עם מגן דוד.. מה תמיד אבל תמיד אפשר למצוא אצלכם בתיק/בכיס? פלאפון, כרטיסיית אוטובוס, מסרק, פינצטה, פלסטרים ועט. אם היו צריכים לקחת לכם משהו מה זה היה: פלאפון מחשב או טלוויזיה? טלויזיה. אתם מסוגלים לחייך מתי שרק תרצו? לא. אתם מאמינים בגן עדן וגיהנום? לא. מאמינים באסטרולוגיה? כן. איזה שפות אתם דוברים? אנגלית, עיברית, רוסית. אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? לא. למה? " " " התחתונים " ? רוב הזמן כן. אתם אוהבים תינוקות? כן. אתם אוהבים בעלי חיים? כן. יש לכם אחים? כמה? כן, אח אחד. איך תקראו לילדים שלכם? אין לי מושג!! מאיפה אני אמורה לדעת עכשיו? מה השם הכי מוזר שאי פעם שמעת עליו? אחשדרפניא (תתעלמו משגיאות כתיב) איך בחיים לא תקראו לילדים שלכם? ראה שאלה קודמת. אתם אוהבים פרחים? כן. אוהבים עצים? כן. מה הצבע האהוב עליכם בבגדים? שחור, אדום, כחול ולבן. בחורף אתם הולכים עם מטרייה? רק כשאני יודעת שבטוח ירד גשם. משפט שעולה לכם כרגע בראש: "הא?" (זה משפט?) אתם אוהבים להדליק נרות? לא. מה/מי מעיר אותכם בבוקר? השעון בדר"כ, ימי שבת זו החתולה שדורכת עלי... גלידה או ארטיק? גלידה! הראל מויאל או סקעת? לינקין פארק שולטים...
בנים או בנות? לכל אחד יש מטרה שונה..
פלאפון או טלפון? פלאפון. שחור או לבן? שחור. קיץ או חורף? חורף. סתיו או אביב? סתיו. שמש או ירח? ירח. קור או חום? קור..כי אז אפשר להתחמם..
בחורף: מזגן או תנור? תנור כמובן.. בקיץ: מזגן או מאוורר? רק מזגן. יש לכם דובי? איפשהו כן.. עם כמה כריות אתם ישנים? אחת מתחת לראש עוד 7 זרוקות על הרצפה. מה המאכל האהוב עליכם? פיצות, פסטות...ממ..לא עולה לי כרגע עוד. אתם אוהבים לאכול? כן. הייתה לכם פעם אובססיה? כן. ועדיין יש. איזה? פשוט הרגלים רעים שאני לא יכולה לעבור את היום בלי... התמכרויות? חתולים? אתם אוהבים להצטלם? לא ממש. אתם פוטוגנים? פעם בשנה. יש לכם כתב גדול? יש לו נטייה להיות גדול. אתם אוהבים לכתוב? כן. יש לכם כישרון? כן. איזה כשרון הייתם רוצים שיהיה לכם? יש לי את כל מה שאני צריכה. תודה. דבר שאתם לא יכולים בלעדיו: מוסיקה, הפלאפון שלי והחתולה שלי. אתם שקרנים? זו שאלה מכשילה? אובססיבים? תלוי למה.. חלמניים? לעתים. קמצנים? לא. פרפקציוניסטים? בדר"כ. סאדיסטים? תלוי באיזה מצב.. מזוכיסטים? לא. אתם אוהבים שולחנות עם פינות או בלי? זה משנה? משולש או משושה? משולש. מקצועות: יש שאלה, אתם בוחרים את התשובה, ובסעיף הבא אתם עונים על השאלה שמתחילה בתשובה שכתבתם. מובן? כן, בטח..
ספרות או אנגלית? [הדרכה: אם בחרתם ספרות תענו על השאלה הבאה ואם בחרתם אנגלית תענו על השאלה שאחריה.] ספרות או אומנות? אנגלית או הסטוריה? אומנות או ערבית? הסטוריה או תנ"ך? ערבית או מדעים? תנ"ך או ערבית? ערבית או תנ"ך? ערבית או מדעים? תנ"ך או הסטוריה? מדעים או אומנות? קיצר, חינוך גופני הכי טוב... משפט חכם: "החיים הם כמו אופניים. אם קשה לך - סימן שאתה בעליה." בדיחה: "-טוק טוק. -מי שם? -"פו" -איזה "פו"? - קונג פו!" אח....
טוב, נניח..
דבר שנוא: גברים שבוגדים... דבר אהוב: להתעורר ביום שבת, בחוץ יורד מבול ואני רואה סרט על הבוקר עם החתולה שלי, הפוך וארוחת בוקר במיטה. אח...
מה אין עוד?

AndreaCorr ©

New member
~~~>

שם: שרון גיל: 16 וקצת תאריך לידה: 25/8 מזל: בתולה מספר מזל: אין מקום מגורים: הרצליה יש לכם שרשרת או צמיד שאתם תמיד לובשים אותם?לא מה תמיד אבל תמיד אפשר למצוא אצלכם בתיק/בכיס?עפרון שחור אם היו צריכים לקחת לכם משהו מה זה היה: פלאפון מחשב או טלוויזיה?טלוויזיה אתם מסוגלים לחייך מתי שרק תרצו?כן, אבל זה יהיה מזוייף אתם מאמינים בגן עדן וגהנום? לא מאמינים באסטרולוגיה?לא איזה שפות אתם דוברים?עברית, אנגלית, צרפתית בערך, קצת אירית, קצת ערבית, קצת פרסית וקצת ספרדית. אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? לפעמים " " " התחתונים " ?לפעמים אתם אוהבים תינוקות?לא אתם אוהבים בעלי חיים? כשהם לא שלי יש לכם אחים? כמה? 2 אחים ואחות איך תקראו לילדים שלכם? אופק ואופיר מה השם הכי מוזר שאי פעם שמעת עליו? אכזבה, בהמה [ברוך הבא מלך המשיח] איך בחיים לא תקראו לילדים שלכם? אכזבה, בהמה
אתם אוהבים פרחים? כן אוהבים עצים? כן מה הצבע האהוב עליכם בבגדים? שחור בחורף אתם הולכים עם מטרייה? כן משפט שעולה לכם כרגע בראש: ללב שלי אין בית אתם אוהבים להדליק נרות? תלוי מתי מה/מי מעיר אותכם בבוקר? אמא גלידה או ארטיק?גלידה הראל מויאל או סקעת?same shit בנים או בנות?בנים פלאפון או טלפון?טלפון שחור או לבן?שחור קיץ או חורף?חורף סתיו או אביב?שנייהם שמש או ירח?ירח קור או חום?קור בחורף: מזגן או תנור?מזגן בקיץ: מזגן או מאוורר?מזגן יש לכם דובי? לע עם כמה כריות אתם ישנים?2 מה המאכל האהוב עליכם?צנוברים אתם אוהבים לאכול?לצערי הייתה לכם פעם אובססיה?כן איזה?איזו*. לתקן טעויות לשוניות. התמכרויות?יש אתם אוהבים להצטלם?כל כך לא. אתם פוטוגנים?
יש לכם כתב גדול?תלוי במצברוח אתם אוהבים לכתוב?כן יש לכם כישרון?אין הנחתום מעיד על עיסתו איזה כשרון הייתם רוצים שיהיה לכם?ציור דבר שאתם לא יכולים בלעדיו:מוזיקה אתם שקרנים?לא אובססיבים? כן חלמניים? בזמן האחרון יותר. קמצנים? מקווה שלא פרפקציוניסטים? לא סאדיסטים? קצת מזוכיסטים?כן אתם אוהבים שולחנות עם פינות או בלי?O___________O משולש או משושה?מה לעזאזל מקצועות: יש שאלה, אתם בוחרים את התשובה, ובסעיף הבא אתם עונים על השאלה שמתחילה בתשובה שכתבתם. מובן? ספרות או אנגלית? ספרות [הדרכה: אם בחרתם ספרות תענו על השאלה הבאה ואם בחרתם אנגלית תענו על השאלה שאחריה.] ספרות או אומנות? אנגלית או הסטוריה? אומנות או ערבית? הסטוריה או תנ"ך? ערבית או מדעים? תנ"ך או ערבית? ערבית או תנ"ך? ערבית או מדעים? תנ"ך או הסטוריה? מדעים או אומנות? אפשר לתמצת את זה? המקצוע האהוב עליי זה פילוסופיה. משפט חכם: "קשה יש רק בלחם וגם אותו אוכלים" בדיחה: הפנס של גולדה מאיר אבל של יעקב הכי מאיר דבר שנוא: חוסר טאקט דבר אהוב: טאקט

victoria777

New member
באמת ארוך...

שם:ויקטוריה גיל:16 תאריך לידה: 9-7-88 מזל:סרטן מספר מזל: לא יודעת מקום מגורים: דרום יש לכם שרשרת או צמיד שאתם תמיד לובשים אותם?לא מה תמיד אבל תמיד אפשר למצוא אצלכם בתיק/בכיס? נייר טואלט אם היו צריכים לקחת לכם משהו מה זה היה: פלאפון מחשב או טלוויזיה? טלויזיה אתם מסוגלים לחייך מתי שרק תרצו? לא אתם מאמינים בגן עדן וגהנום? לא מאמינים באסטרולוגיה?כן איזה שפות אתם דוברים? עברית,רוסית ואנגלית אתם מתאימים את הגרביים לבגדים?לאאאא " " " התחתונים " ? חחחחחח ממש לא אתם אוהבים תינוקות? כן אתם אוהבים בעלי חיים? מאוד יש לכם אחים?אחיות כמה? 2 איך תקראו לילדים שלכם?לא יודעת מה השם הכי מוזר שאי פעם שמעת עליו? כל השמות האפרו אמריקאיים המוזרים האלה כמו שאניקווה למשל איך בחיים לא תקראו לילדים שלכם?אסתר אתם אוהבים פרחים? כן אוהבים עצים?כן מה הצבע האהוב עליכם בבגדים?הכל כמעט בחורף אתם הולכים עם מטרייה? כן משפט שעולה לכם כרגע בראש:"תדליקי ג'קאס אתם אוהבים להדליק נרות?לא מה/מי מעיר אותכם בבוקר? סבתא גלידה או ארטיק? גלידה הראל מויאל או סקעת?אף אחד מהם בנים או בנות?הבנות לשלטון פלאפון או טלפון? טלפון שחור או לבן? שחור קיץ או חורף? קיץ אם כבר(אוהבת גופיות ספגטי) סתיו או אביב? אביב שמש או ירח? ירח קור או חום? חום בחורף: מזגן או תנור?מזגן בקיץ: מזגן או מאוורר?מזגן יש לכם דובי?יש ארנב במקום עם כמה כריות אתם ישנים?2 מה המאכל האהוב עליכם? גלידת וניל אתם אוהבים לאכול?ברוררררר הייתה לכם פעם אובססיה?אממ...לא נראה לי איזה? שום סוג התמכרויות?חלילה אתם אוהבים להצטלם?אני מאוד לא פוטוגנית(אבל כן) אתם פוטוגנים? לא יש לכם כתב גדול?קטנצ'יק ליתר דיוק אתם אוהבים לכתוב? לא יש לכם כישרון?כן אני מציירת יפה איזה כשרון הייתם רוצים שיהיה לכם?אני לא יודעת לשיר וחבל דבר שאתם לא יכולים בלעדיו:קרם לחות אתם שקרנים?באופן כללי לא אובססיבים? לא חלמניים? כן קמצנים? קצת פרפקציוניסטים? די סאדיסטים? לא מזוכיסטים?לא ממש אתם אוהבים שולחנות עם פינות או בלי? עם משולש או משושה?משושה לשלטון ספרות או אנגלית?אנגלית(אמנם משעמם אבל חשוב) אנגלית או הסטוריה?היסטוריה הסטוריה או תנ"ך?אני נשארת עם היסטוריה משפט חכם:ההנאה האמיתית שבחיים היא לא להרוג אלא לתת לחיות בדיחה: איך יודעים שלא היה דיאודורנט בתקופת המקרא?כי כתוב:"וירם משה ידיו וימותו העמלקים" דבר שנוא:רוע דבר אהוב:יש יותר מאחד..

ווינגז

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo26.gif

שם:
תאריך לידה: 11.03.1989
מזל: דגים
מספר מזל: אין.
מקום מגורים: אין.
יש לכם שרשרת או צמיד שאתם תמיד לובשים אותם? כן. צמיד שחברה הכינה לי.
מה תמיד אבל תמיד אפשר למצוא אצלכם בתיק/בכיס? פלאפון
אם היו צריכים לקחת לכם משהו מה זה היה: פלאפון מחשב או טלוויזיה? מחשב
.
אתם מסוגלים לחייך מתי שרק תרצו? אני מחייכת גם כשאני לא רוצה
.
אתם מאמינים בגן עדן וגהנום? לא.
מאמינים באסטרולוגיה? לא.
איזה שפות אתם דוברים? עברית, אנגלית (חצי משפחה מארה"ב, לא אני
).
אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? לא.
" " " התחתונים " ? לא.
אתם אוהבים תינוקות? מאווווד
.
אתם אוהבים בעלי חיים? החיים שלי.
יש לכם אחים? כמה? כן. אח ואחות.
איך תקראו לילדים שלכם? לא חשבתי על זה.
מה השם הכי מוזר שאי פעם שמעת עליו? תירס
(נשבעת).
איך בחיים לא תקראו לילדים שלכם? שמות שאפשר לצחוק עליהם קשות (כמו תירס
).
אתם אוהבים פרחים? כן.
אוהבים עצים? כן.
מה הצבע האהוב עליכם בבגדים? כתום, כחול, שחור, לבן, אדום.
בחורף אתם הולכים עם מטרייה? רק אם ממש חייבים.
משפט שעולה לכם כרגע בראש: אם אין אני לי, מי לי.
אתם אוהבים להדליק נרות? כן
.
מה/מי מעיר אותכם בבוקר? אבא שלי.
גלידה או ארטיק? גלידה.
הראל מויאל או סקעת? *מתעלמת נחרצות*.
בנים או בנות? בשביל סגנון החבר/ה הכי טוב/ה-בנות. חברים חברים? בנים.
פלאפון או טלפון? טלפון.
שחור או לבן? שחור.
קיץ או חורף? בגלל שכרגע חורף, אני אגיד קיץ. בקיץ ,אם תשאלו, אני אגיד חורף.
סתיו או אביב? אביב.
שמש או ירח? ירח.
קור או חום? שוב, תלוי מתי.
בחורף: מזגן או תנור? מזגן.
בקיץ: מזגן או מאוורר? מזגן.
יש לכם דובי? מכשהייתי ילדה קטנה.
עם כמה כריות אתם ישנים? אחת.
מה המאכל האהוב עליכם? אין משהו ספציפי.
אתם אוהבים לאכול? לא. אוכל זה תמיד יהיה רק משהו הכרחי.
הייתה לכם פעם אובססיה? עדיין יש לי
איזה? סוסיםסוסיםסוסיםסוסיםסוסיםסוסיםסוסיםסוסיםסוסים!!!!! (+חיות בכללי, צמחונות)
התמכרויות? כנ"ל+אינטרנט.
אתם אוהבים להצטלם? לא.
אתם פוטוגנים? לא
.
יש לכם כתב גדול? בדיוק ההפך.
אתם אוהבים לכתוב? לכתוב מה? שירה וזה? כן.
יש לכם כישרון? לא.
איזה כשרון הייתם רוצים שיהיה לכם? רכיבה, כתיבה.
דבר שאתם לא יכולים בלעדיו: החיות שלי
.
אתם שקרנים? משקרת מידי פעם, כמו כולם.
אובססיבים? כן.
חלמניים? כן.
קמצנים? לא חושבת.
פרפקציוניסטים? יותר מידי
.
סאדיסטים? לא.
מזוכיסטים? לא.
אתם אוהבים שולחנות עם פינות או בלי? בלי, במיוחד בגלל הכשרון שלי להתקע בהם
.
משולש או משושה? משולש. מקצועות: (אני עונה על הכל, סתם כי בא לי).
ספרות או אנגלית? ספרות.
ספרות או אומנות? ספרות.
אנגלית או הסטוריה? אנגלית.
אומנות או ערבית? ערבית.
הסטוריה או תנ"ך? היסטוריה.
ערבית או מדעים? ערבית.
תנ"ך או ערבית? ערבית.
תנ"ך או הסטוריה? הסטוריה.
מדעים או אומנות? מדעים.
משפט חכם: חיה ותן לחיות.
בדיחה: אני מצחיקה
(זה הזמן לצחוק).
דבר שנוא: רחמנות, התנשאות.
דבר אהוב: חיות
.

Dancing mad

New member
תשובות:

שם: אור. גיל:16. תאריך לידה:9.8 מזל:אריה. מספר מזל:3 מקום מגורים: אזור ת"א. יש לכם שרשרת או צמיד שאתם תמיד לובשים אותם? לא. מה תמיד אבל תמיד אפשר למצוא אצלכם בתיק/בכיס? פלאפון, מפתחות. אם היו צריכים לקחת לכם משהו מה זה היה: פלאפון מחשב או טלוויזיה? פלאפון. אתם מסוגלים לחייך מתי שרק תרצו? כן. אתם מאמינים בגן עדן וגהנום? לא. מאמינים באסטרולוגיה? לא. איזה שפות אתם דוברים? עברית, אנגלית, ערבית (קצת). אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? לא. " " " התחתונים " ? לא. אתם אוהבים תינוקות? מאוד. אתם אוהבים בעלי חיים? לא ממש. יש לכם אחים? כמה?3 אחיות. איך תקראו לילדים שלכם? שלי ע"ש סבתא וקורל (בחו"ל=קרול) ע"ש סבא לבנות, לבנים אין לי רעיון מוחלט. מה השם הכי מוזר שאי פעם שמעת עליו? אוחזת-ענף-עץ-השקד. איך בחיים לא תקראו לילדים שלכם? כל שם עם סיומת Xאל, או כל הכלאה של שני שמות אחרים (אורטל,חמוטל, אוזבקיסטל, ירחמיאל,דניאל, הראל) אתם אוהבים פרחים? לא, זה מושך דבורים, אבל אם כבר, אז פיטנה (הפרח הלבן עם הריח המתוק ומגע משי כזה). אוהבים עצים? רק כאלה שלא מפילים פרות קטנים (לדוגמא: זית,פיקוס). מה הצבע האהוב עליכם בבגדים? אדום. בחורף אתם הולכים עם מטרייה? כשחייבים. משפט שעולה לכם כרגע בראש: לא הביישן למד. אתם אוהבים להדליק נרות? לא. מה/מי מעיר אותכם בבוקר? אני. גלידה או ארטיק? גלידה. הראל מויאל או סקעת? שניהם וגם נינט וגם צביקה הדר חרא. בנים או בנות? בנים. פלאפון או טלפון? פלאפון. שחור או לבן?לבן. קיץ או חורף? קיץ. סתיו או אביב? אביב. שמש או ירח? שמש. קור או חום? קור. בחורף: מזגן או תנור? תנור. בקיץ: מזגן או מאוורר? מזגן. יש לכם דובי? לא. עם כמה כריות אתם ישנים?1. מה המאכל האהוב עליכם? פסטה. אתם אוהבים לאכול? לא בכמויות. הייתה לכם פעם אובססיה? לא. איזה? X התמכרויות? קולה. אתם אוהבים להצטלם? לא. אתם פוטוגנים? בניסוח עדין, אני נראה כמו מוטנט גרעיני בתמונות. יש לכם כתב גדול? בינוני. אתם אוהבים לכתוב? רק בערבית. יש לכם כישרון? שפות. איזה כשרון הייתם רוצים שיהיה לכם? מתמטיקה. דבר שאתם לא יכולים בלעדיו: אמא. אתם שקרנים? לא. אובססיבים? לא. חלמניים? לא. קמצנים? לא. פרפקציוניסטים? לפעמים. סאדיסטים? לא. מזוכיסטים? לא. אתם אוהבים שולחנות עם פינות או בלי? בלי. משולש או משושה? משולש. מקצועות: יש שאלה, אתם בוחרים את התשובה, ובסעיף הבא אתם עונים על השאלה שמתחילה בתשובה שכתבתם. מובן? ספרות או אנגלית?אנגלית. אנגלית או הסטוריה? אנגלית. אומנות או ערבית?ערבית. ערבית או מדעים? ערבית. ערבית או תנ"ך? ערבית. מדעים או אומנות? מדעים (לא ביולגיה, זה כבר ספרות
) משפט חכם:Forewarned is forearmed. בדיחה: מה זה אדום מבפנים ירוק מבחוץ ומתחיל בא'? אבטיח. " " " " " " ומתחיל בח'? חצי אבטיח. דבר שנוא: מתחסדים,גזענים,טיפשים,צבועים,שקרנים. דבר אהוב: לחיות, להתבטל,הומור בריטי.

אחח איזה שאלונים נחמדים../images/Emo9.gif

שם:נוֹמי גיל: עוד מעט 20 תאריך לידה:7.12 מזל:קשת מספר מזל:לא בטוחה מקום מגורים:מרכז יש לכם שרשרת או צמיד שאתם תמיד לובשים אותם?כרגע כן..צמידים שחורים ושעון מה תמיד אבל תמיד אפשר למצוא אצלכם בתיק/בכיס? פלאפון ארנק נראה לי אם היו צריכים לקחת לכם משהו מה זה היה: פלאפון מחשב או טלוויזיה?מחשב.. אפשר לשלב בו גם את ה2 האחרים אתם מסוגלים לחייך מתי שרק תרצו?אה.. אולי אבל כל פעם זה יראה טיפה אחרת חח (זה תלוי במצברוח) אתם מאמינים בגן עדן וגהנום? לא בדיוק מאמינים באסטרולוגיה?מעדיפה שלא איזה שפות אתם דוברים? עברית אנגלית רומנית ספרדית אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? לא ממש " " " התחתונים " ? לא ממש אתם אוהבים תינוקות?יאפ אתם אוהבים בעלי חיים?ורי ורי יש לכם אחים? כמה?1 איך תקראו לילדים שלכם? כרגע אולי משו עם נטע או ניצן מה השם הכי מוזר שאי פעם שמעת עליו? ממ נהרה ורעמה? (הן אחיות חח) יש יותר מוזרים בתכלס איך בחיים לא תקראו לילדים שלכם? ממ אינלי דוגמא כרגע.. שמות ארוכים ומיושנים כמו יששכר או משו וכל מיני דברים שאני יודעת שיגרמו להם לחטוף מכות בבצפר חח אתם אוהבים פרחים?כה למה לא אוהבים עצים?כה מה הצבע האהוב עליכם בבגדים? ורוד\שחור חח בחורף אתם הולכים עם מטרייה?כה משפט שעולה לכם כרגע בראש:"אולי גם סגול? לא ידעת בעצם נשאיר ככה" אתם אוהבים להדליק נרות? לפעמים"
מה/מי מעיר אותכם בבוקר?אני חח .. ולפעמים אמא גלידה או ארטיק? תלוי הראל מויאל או סקעת? סקעת בנים או בנות?שניהם פלאפון או טלפון?לא ידעת אולי פלא בגלל האסאם אסים שחור או לבן? לבן קיץ או חורף?חורף סתיו או אביב?שניהם שמש או ירח?ירח למרות שאני אוהבת יום
קור או חום?קור מתון בחורף: מזגן או תנור? מזגן בקיץ: מזגן או מאוורר? מזגן! יש לכם דובי? כה חח
עם כמה כריות אתם ישנים? 1 מה המאכל האהוב עליכם? ממ ג'אנק פוד ומקרונים אתם אוהבים לאכול? יאפ] למה לא הייתה לכם פעם אובססיה?כהחח איזה? אה.. התמכרויות?גם אתם אוהבים להצטלם?כה למה לא אתם פוטוגנים?די יש לכם כתב גדול?ממ לפעמים אתם אוהבים לכתוב?כה יש לכם כישרון?אפשר להגיד איזה כשרון הייתם רוצים שיהיה לכם? אולי לשיר יותר טוב ?חח
דבר שאתם לא יכולים בלעדיו:משפחה אתם שקרנים?לא אובססיבים?תלוי באיזה מובן אבל לא חלמניים?כה קמצנים?לא חח פרפקציוניסטים? קצת סאדיסטים? ממש לא מזוכיסטים?ממ.. אתם אוהבים שולחנות עם פינות או בלי?פינות? לא ידעת לא היו לי עגולים למרות שכואב כשדופקים בהם תברך או המרפק.. אאוץ' משולש או משושה?משושה? לא ידעת אפחד מקצועות: יש שאלה, אתם בוחרים את התשובה, ובסעיף הבא אתם עונים על השאלה שמתחילה בתשובה שכתבתם. מובן? ספרות או אנגלית? [הדרכה: אם בחרתם ספרות תענו על השאלה הבאה ואם בחרתם אנגלית תענו על השאלה שאחריה.] ספרות ספרות או אומנות?אומנות אנגלית או הסטוריה? אומנות או ערבית?אומנות הסטוריה או תנ"ך? ערבית או מדעים? תנ"ך או ערבית? תנ"ך ערבית או תנ"ך? תנ"ך ערבית או מדעים? תנ"ך או הסטוריה? מדעים או אומנות?אומנות <זה לא יצא לי טוב אז עשיתי מה שהתאים> משפט חכם:"תלמדו לקבל את עצמכם" לי לפחות זה משפט חשוב בדיחה:אינלי כח לחשוב אז נלך על משו פשוט ממ.. מהזה אבא גרוזיני עם הילד על הכתפיים? טלויזיה+ממיר חהחה.. בלה דבר שנוא:שקרים.. צביעות.. חוסר נאמנות וכיוצא בזה דבר אהוב:

....!!!!!!!!!!!!!111

שם: נופר גיל: 14 וחצי תאריך לידה: אע מזל: סרטן מספר מזל: 12 מקום מגורים: פ"ת יש לכם שרשרת או צמיד שאתם תמיד לובשים אותם? טבעת מזהב לבן שהיא תמיד עליי וצמיד מעור חום כזה מה תמיד אבל תמיד אפשר למצוא אצלכם בתיק/בכיס? פלאפון ומפתחות אם היו צריכים לקחת לכם משהו מה זה היה: פלאפון מחשב או טלוויזיה? מחשב,כי דרך המחשב אפשר גם לבצע שיחות וגם לראות טלויזיה אתם מסוגלים לחייך מתי שרק תרצו? כן,אבל אפשר לראות מתי אני באמת מחייכת ומתי אני סתם אתם מאמינים בגן עדן וגהנום? לא מאמינים באסטרולוגיה? לא איזה שפות אתם דוברים? ערבית,אנגלית,קצת רומנית,רוסית ועברית P: אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? לא " " " התחתונים " ? לא אתם אוהבים תינוקות? לא אתם אוהבים בעלי חיים? לא יש לכם אחים? כמה? 3 איך תקראו לילדים שלכם? ליודעת,יש עוד זמן מה השם הכי מוזר שאי פעם שמעת עליו? לאמשנה P: איך בחיים לא תקראו לילדים שלכם? גיל אתם אוהבים פרחים? כן אוהבים עצים? לא מה הצבע האהוב עליכם בבגדים? סגול בחורף אתם הולכים עם מטרייה? לא תמיד,אני אוהבת להרטב משפט שעולה לכם כרגע בראש: "לא חשבתי שהיא בת 13" ליודעת למה. אתם אוהבים להדליק נרות? לא מה/מי מעיר אותכם בבוקר?אמא גלידה או ארטיק? גלידה הראל מויאל או סקעת? סקעת בנים או בנות? בנות פלאפון או טלפון? פלא שחור או לבן? שחור קיץ או חורף? קיץ סתיו או אביב? אביב שמש או ירח? שמש קור או חום? קור בחורף: מזגן או תנור? מזגן בקיץ: מזגן או מאוורר? מאוורר יש לכם דובי? אה הא עם כמה כריות אתם ישנים?1 מה המאכל האהוב עליכם? כלום אתם אוהבים לאכול? אורז הייתה לכם פעם אובססיה? כן,עד היום איזה? אני פראנואידית יותר מדיי התמכרויות? סיגריות אתם אוהבים להצטלם? כן אתם פוטוגנים? כן יש לכם כתב גדול? כן אתם אוהבים לכתוב? כן יש לכם כישרון? איפושהו איזה כשרון הייתם רוצים שיהיה לכם? לשיר דבר שאתם לא יכולים בלעדיו: אמא שלי אתם שקרנים? לא אובססיבים? כן ולא חלמניים? כן קמצנים? לא פרפקציוניסטים? מזע? סאדיסטים? לא מזוכיסטים? כן אתם אוהבים שולחנות עם פינות או בלי? עם משולש או משושה? איכס משולש,שוב גאומטריה? מקצועות: יש שאלה, אתם בוחרים את התשובה, ובסעיף הבא אתם עונים על השאלה שמתחילה בתשובה שכתבתם. מובן? לא ספרות או אנגלית? [הדרכה: אם בחרתם ספרות תענו על השאלה הבאה ואם בחרתם אנגלית תענו על השאלה שאחריה.] אנגלית ספרות או אומנות? אנגלית או הסטוריה? הסטוריה אומנות או ערבית? הסטוריה או תנ"ך? ערבית ערבית או מדעים? תנ"ך או ערבית? ביולוגיה ערבית או תנ"ך? ערבית או מדעים? ערבית תנ"ך או הסטוריה? מדעים או אומנות? הסטוריה משפט חכם: לא עולה לי בדיחה: שניצל דבר שנוא: שניצל דבר אהוב: שניצל תירס זהו?:|

flowers girl

New member
../images/Emo4.gif

שם: נעה
תאריך לידה: 14.1
מזל: גדי
מספר מזל: 14
מקום מגורים: ת"א
יש לכם שרשרת או צמיד שאתם תמיד לובשים אותם? לא
מה תמיד אבל תמיד אפשר למצוא אצלכם בתיק/בכיס? פלאפון
אם היו צריכים לקחת לכם משהו מה זה היה: פלאפון מחשב או טלוויזיה? וואי.. ממהממ.. זה היה מחשב
אתם מסוגלים לחייך מתי שרק תרצו? כן
אתם מאמינים בגן עדן וגהנום? לא
מאמינים באסטרולוגיה? כן
איזה שפות אתם דוברים? אנגלית, עברית וקצת ספרדית
אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? לא
" " " התחתונים " ? כן
בד"כ
אתם אוהבים תינוקות? תלוי באיזה גיל. בעיקרון כה
אתם אוהבים בעלי חיים? תלוי איזה.. בעיקרון כן
יש לכם אחים? כמה? שתי אחיות
איך תקראו לילדים שלכם? לבנות- איימי ואשלי, לבנים- גיא ועידו
מה השם הכי מוזר שאי פעם שמעת עליו? כינור, צדף, אכזבה
איך בחיים לא תקראו לילדים שלכם? אכזבה, כינור, צדף
אתם אוהבים פרחים? כע
אוהבים עצים? לא
מה הצבע האהוב עליכם בבגדים? ורוד, לבן, תכלת, ירוק, כחול
בחורף אתם הולכים עם מטרייה? לפעמים, כע. למרות שאני לא אוהבת
משפט שעולה לכם כרגע בראש: I'm Gonna Live Every Day Like It's My Last Day
אתם אוהבים להדליק נרות? אהמ... לא תחביב אבל כע
מה/מי מעיר אותכם בבוקר? אמא שלי
גלידה או ארטיק? גלידה
הראל מויאל או סקעת? סקעת
בנים או בנות? תלוי למה
פלאפון או טלפון? וואי.. מממ פלאפון
שחור או לבן? לבן
קיץ או חורף? קיץ
סתיו או אביב? אפחד.. אבל אם מכריחים.. אביב.. יותר קרוב לקיץ
שמש או ירח? שמש
קור או חום? חום
בחורף: מזגן או תנור? מזגן על חימום
בקיץ: מזגן או מאוורר? מזגן
יש לכם דובי? כלב שאני קוראת לו דובי
עם כמה כריות אתם ישנים? 3
מה המאכל האהוב עליכם? ג'אנק פוד
אתם אוהבים לאכול? לא ממש
הייתה לכם פעם אובססיה? יש לי אובססיה לאנשים שאני אוהבת.. אני חושבת עליהם נונסטופ
גם על חברות שלי
איזה? טוב אמרתי
התמכרויות? קצת סיגריות
אתם אוהבים להצטלם? כן
אתם פוטוגנים? כן, נראה לי
יש לכם כתב גדול? לא ממש
אתם אוהבים לכתוב? כן
יש לכם כישרון? נראה לי שכע.. משחק, שירה, קצת ריקוד
איזה כשרון הייתם רוצים שיהיה לכם? יותר ריקוד, יותר שירה
דבר שאתם לא יכולים בלעדיו: פלאפון וחברות שלי
אתם שקרנים? לא
אובססיבים? בקשר למה
חלמניים? לא
קמצנים? קצת
פרפקציוניסטים? לא
סאדיסטים? לא
מזוכיסטים? לא
אתם אוהבים שולחנות עם פינות או בלי? עם. יותר נוח
משולש או משושה? משולש לא הבנתי את הקטע עם המקצועות, לא עושה את זה
משפט חכם: I'm Gonna Live Every Day Like It's My Last Day.. חוכמת חיים אדירה
בדיחה: איכ. בדיחות. לא אוהבת בדיחות. אוהבת דברים שמצחיקים אבל בדיחות-בדיחות.. שונאת
דבר שנוא: בדיחות
דבר אהוב: כשמתקשרים אלי

למעלה