שלוןןןן [ארוך]

swirrrly

New member
../images/Emo118.gif

שם: ששששששששששששששירלי גיל: 1111111111111111111116 תאריך לידה: מ מתישהו בשנת 1988 הרחוקה מזל: ג'ימיני^-^ מספר מזל: אין מקום מגורים: איפשהו בארץ ישראל הלא כל כך רחוקהX: יש לכם שרשרת או צמיד שאתם תמיד לובשים אותם? לא מה תמיד אבל תמיד אפשר למצוא אצלכם בתיק/בכיס? לכלוך אם היו צריכים לקחת לכם משהו מה זה היה: פלאפון מחשב או טלוויזיה? טלוויזיה;[ אתם מסוגלים לחייך מתי שרק תרצו? לא אתם מאמינים בגן עדן וגהנום? לא מאמינים באסטרולוגיה? לא איזה שפות אתם דוברים? תודה ששאלת. עברית אנגלית ואמ.. יפניתX: אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? לא " " " התחתונים " ? לא אתם אוהבים תינוקות? מדי פעם אתם אוהבים בעלי חיים? מדי פעם יש לכם אחים? כמה? 2 איך תקראו לילדים שלכם? לילית לילכית ולכלוכית;[ בן או בת
מה השם הכי מוזר שאי פעם שמעת עליו? סגולה[?] איך בחיים לא תקראו לילדים שלכם? היטלר[?] אתם אוהבים פרחים? לא אוהבים עצים? כן מה הצבע האהוב עליכם בבגדים? שחור בחורף אתם הולכים עם מטרייה? אם יש גשם0ס משפט שעולה לכם כרגע בראש:וואט איף גוד וור וואן אוב אס אתם אוהבים להדליק נרות? כן[?]]]]]] פטיש0ס.פריק0ס.וואקו0ס. מה/מי מעיר אותכם בבוקר? הציפוריייייייים והשמש הזורחת לה מבעד חלוני גלידה או ארטיק? גלידה הראל מויאל או סקעת? סקעת כי יש לו שם משפחה מגניב בטירוףףף זה כמו SKY כזה בנים או בנות? בנים$: פלאפון או טלפון? פלאפון (יש שם משחקים/אפשר לכבות) שחור או לבן? שאלה קשה. שחור. פילז לייק הום. :$ קיץ או חורף? קיץ:\ סתיו או אביב? אביב שמש או ירח? ירח:\ קור או חום? חום:\ בחורף: מזגן או תנור? מזגן:\ בקיץ: מזגן או מאוורר? מזגן יש לכם דובי? נוט רילי עם כמה כריות אתם ישנים? 1-2-3 מה המאכל האהוב עליכם? דבש|מרימגבה| אתם אוהבים לאכול? מאוד;[ הייתה לכם פעם אובססיה? לא איזה? התמכרויות? לא אתם אוהבים להצטלם? לא אתם פוטוגנים? ממש לא יש לכם כתב גדול? לא ממש אתם אוהבים לכתוב? די יש לכם כישרון? כן איזה כשרון הייתם רוצים שיהיה לכם? ציור דבר שאתם לא יכולים בלעדיו: לא יודעת... אתם שקרנים? לפעמים אובססיבים? לא חלמניים? כן קמצנים? כן פרפקציוניסטים? כן סאדיסטים? לא מזוכיסטים? לא (אבל זה היה עוזר לי בחיים אם הייתי כזאת
או משהו) אתם אוהבים שולחנות עם פינות או בלי? פעם הכוס נתקע לי בפינה של שולחן;[ משולש או משושה? משושה יותר נעים להגיד]; מקצועות: יש כל מיני מה יש שאלה, אתם בוחרים את התשובה, ובסעיף הבא אתם עונים על השאלה שמתחילה בתשובה שכתבתם. מובן? אחרי רפרוף בתשובות הבאות, כן! ספרות או אנגלית? [הדרכה: אם בחרתם ספרות תענו על השאלה הבאה ואם בחרתם אנגלית תענו על השאלה שאחריה.] [רגע עכשיו הסוגריים האלה בלבלו אותי לחלוטין.....] אני אענה איך שבא לי, ובדרך אעשה תיקונים משלי לשאלות
אה לא רגע!!!!! עכשיו הבנתי :$ יש 2 שאלות כל פעם!!! האאאאאאאא!!!!! טוב. אנגלית. ספרות או אומנות? אנגלית או הסטוריה? הסטוריה אומנות או ערבית? הסטוריה או תנ"ך? הסטוריה ערבית או מדעים? תנ"ך או ערבית? הסטוריה או ערבית, אתה מתכוון? הסטוריה כמובן. ערבית או תנ"ך? ערבית או מדעים? התבלבלת חבובי. שונאת אותך. לא עונה יותר. בלעלבלעללבללע אני לא אמא שלך שצריכה לנקות אחרי השאלות שלך|: תנ"ך או הסטוריה? מדעים או אומנות? משפט חכם: הידע הוא מהשטן בדיחה: איש אחד מת מת מת עלה עלה עלה הגיע לגן עדן. סתם עבדתי עליך אני תות שדה. דבר שנוא: הדבר הכי שנוא עליי בכללללללל היקוםםם זה זה -> |זה| דבר אהוב: כנ"לללללללל טוב בחזרה לשאלות שבלבלו אותי, בלי קשר להנחיות אני פשוט אענה לכל אחת בנפרד וזהו;| יא חולה נפש ספרות או אנגלית? אנגלית ספרות או אומנות? ספרות אנגלית או הסטוריה? הסטוריה אומנות או ערבית? אומנות הסטוריה או תנ"ך? הסטוריה ערבית או מדעים? מדעים תנ"ך או ערבית? (חחח בהתחלה חשבתי ערבית יעני תפילת ערבית-_-) תנ"ך ערבית או תנ"ך? המ ערבית או מדעים? מדעים תנ"ך או הסטוריה? מ מדעים או אומנות? מדעים

אניי

שם: קרן גיל: 14 תאריך לידה: 27.4.90 מזל:שור מספר מזל: 27 מקום מגורים: קנדה
יש לכם שרשרת או צמיד שאתם תמיד לובשים אותם? לא מה תמיד אבל תמיד אפשר למצוא אצלכם בתיק/בכיס? כלום אם היו צריכים לקחת לכם משהו מה זה היה: פלאפון מחשב או טלוויזיה? מחשב אתם מסוגלים לחייך מתי שרק תרצו? כן אתם מאמינים בגן עדן וגהנום? לא מאמינים באסטרולוגיה? קצת איזה שפות אתם דוברים? ערבית, אנגלית ועברית אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? לפעמים " " " התחתונים " ? לא אתם אוהבים תינוקות? מאוד אתם אוהבים בעלי חיים? מאוד יש לכם אחים? כמה? כן 2 איך תקראו לילדים שלכם? עדי טל מה השם הכי מוזר שאי פעם שמעת עליו? יש הרבה כי אני גרה בחו"ל איך בחיים לא תקראו לילדים שלכם? מטי אתם אוהבים פרחים? כן אוהבים עצים? כן מה הצבע האהוב עליכם בבגדים? כחול
בחורף אתם הולכים עם מטרייה? לפעמים משפט שעולה לכם כרגע בראש:אין אתם אוהבים להדליק נרות?כן מה/מי מעיר אותכם בבוקר? אמא גלידה או ארטיק? גלידה הראל מויאל או סקעת? סקעת בנים או בנות? בנים פלאפון או טלפון? טלפון שחור או לבן? שחור קיץ או חורף? קיץ סתיו או אביב? אביב שמש או ירח? שמש קור או חום? בינוני בחורף: מזגן או תנור? מזגן בקיץ: מזגן או מאוורר? מאוורר יש לכם דובי? לא עם כמה כריות אתם ישנים? אחת מה המאכל האהוב עליכם? פיצה אתם אוהבים לאכול? בערך הייתה לכם פעם אובססיה? לא איזה?לא התמכרויות?לא אתם אוהבים להצטלם? רק כשאני מצלמת את עצמי אתם פוטוגנים? לא יש לכם כתב גדול? לא אתם אוהבים לכתוב?כן יש לכם כישרון?כן איזה כשרון הייתם רוצים שיהיה לכם? לשיר דבר שאתם לא יכולים בלעדיו: אין אתם שקרנים? לא אובססיבים? לא חלמניים? לא קמצנים? פעם הייתי עכשיו לא פרפקציוניסטים? מה זה?! סאדיסטים? לא מזוכיסטים? לא אתם אוהבים שולחנות עם פינות או בלי? עם משולש או משושה? משולש מקצועות: יש שאלה, אתם בוחרים את התשובה, ובסעיף הבא אתם עונים על השאלה שמתחילה בתשובה שכתבתם. מובן? לא הבנתי את החלק הזה ספרות או אנגלית? אנגלית ספרות או אומנות? אנגלית או היסטוריה אומנות או ערבית? הסטוריה או תנ"ך? ערבית או מדעים? תנ"ך או ערבית? ערבית או תנ"ך? ערבית או מדעים? תנ"ך או הסטוריה? מדעים או אומנות? משפט חכם: אין דבר יותר שלם מלב שבור בדיחה: אין דבר שנוא: שאומרים שאני יפה דבר אהוב: להיות על המחשב

tuty fruty

New member
תשובות:

שם:רנה גיל:17 תאריך לידה:29/9/87 מזל:מאזניים מספר מזל:6 מקום מגורים:איזור השרון יש לכם שרשרת או צמיד שאתם תמיד לובשים אותם: כן צמידים אחת שבת דודה שלי הכינה לי אחת שחברה שלי הכינה לי ואחת שקניתי בפולין. מה תמיד אבל תמיד אפשר למצוא אצלכם בתיק/בכיס?פלאפון אם היו צריכים לקחת לכם משהו מה זה היה: פלאפון מחשב או טלוויזיה?טלויזיה אתם מסוגלים לחייך מתי שרק תרצו?כן 99% מהזמן אני מחחיכת אתם מאמינים בגן עדן וגהנום?לא מאמינים באסטרולוגיה?לפעמים איזה שפות אתם דוברים?עברית אתם מתאימים את הגרביים לבגדים?לא " " " התחתונים " ?לא אתם אוהבים תינוקות?כן מאוד! אתם אוהבים בעלי חיים?כן יש לכם אחים? כמה?1 איך תקראו לילדים שלכם?איתי נועה וגילי מה השם הכי מוזר שאי פעם שמעת עליו?בשמת איך בחיים לא תקראו לילדים שלכם?שירלי זרובבל אתם אוהבים פרחים?כן אוהבים עצים?אפשר לחיות איתם! מה הצבע האהוב עליכם בבגדים?כחול בחורף אתם הולכים עם מטרייה?לא שונאת מטריות! משפט שעולה לכם כרגע בראש:"החיים קצרים נצלו אותם" אתם אוהבים להדליק נרות?לא תחביב שלי! מה/מי מעיר אותכם בבוקר?אמא גלידה או ארטיק?גלידה הראל מויאל או סקעת?סקעת! בנים או בנות?בנות! פלאפון או טלפון?פלאפון שחור או לבן?שחור קיץ או חורף?קיץ סתיו או אביב?אביב שמש או ירח?ירח קור או חום?קור בחורף: מזגן או תנור?תנור בקיץ: מזגן או מאוורר?מזגן יש לכם דובי? לא אבל יש לי כלבים עם כמה כריות אתם ישנים?4 מה המאכל האהוב עליכם?ספגטי פטריות ושמנת אתם אוהבים לאכול?כן הייתה לכם פעם אובססיה?עדיין יש! איזה?לעיינים כחולות התמכרויות?לשוקולד אתם אוהבים להצטלם?לא! אתם פוטוגנים?לא! יש לכם כתב גדול?כן אתם אוהבים לכתוב?כן יש לכם כישרון?אולי... איזה כשרון הייתם רוצים שיהיה לכם?לצייר דבר שאתם לא יכולים בלעדיו:ריקוד! אתם שקרנים?לא אובססיבים?תלוי למה... חלמניים?כן קמצנים?לא פרפקציוניסטים?לא סאדיסטים?לא מזוכיסטים?לא אתם אוהבים שולחנות עם פינות או בלי?אני תמיד נתקעת בהם אז בלי משולש או משושה?משושה מקצועות: יש שאלה, אתם בוחרים את התשובה, ובסעיף הבא אתם עונים על השאלה שמתחילה בתשובה שכתבתם. מובן? ספרות או אנגלית? [הדרכה: אם בחרתם ספרות תענו על השאלה הבאה ואם בחרתם אנגלית תענו על השאלה שאחריה.]ספרות ספרות או אומנות?אומנות אומנות או ערבית?אומנות ערבית או מדעים?מדעים ערבית או מדעים?מדעים מדעים או אומנות?אומנות משפט חכם:"החיים קצרים נצלו אותם" בדיחה:"איש אחד הלך למות שבר את הרגל ולא הלך" דבר שנוא:צביעות דבר אהוב:שוקולד

../images/Emo136.gif גרביים זה לא באמת מחמם

שם: לא בא לי הפעם גיל: 18 תאריך לידה: 19/11 מזל: עקרב מספר מזל: 7 מקום מגורים: תל אביב יש לכם שרשרת או צמיד שאתם תמיד לובשים אותם? יאפ. שרשרת עמוסה בלבבות פלסטיק צבעוניים, מזכרת מהסדנא. מה תמיד - אבל תמיד - אפשר למצוא אצלכם בתיק/בכיס? פתקה ועט, תמיד בתיק, אלא אם כן שכחתי אותם איפהשהו ((לא בבית)) אם היו צריכים לקחת לכם משהו מה זה היה: פלאפון, מחשב או טלוויזיה? טלוויזיה. אתם מסוגלים לחייך מתי שרק תרצו? לחייך תמיד אפשר, השאלה אם זה אמיתי... אתם מאמינים בגן עדן וגהנום? כן מאמינים באסטרולוגיה? רק של תפוז. אבל בעצם אני במילא לא זוכרת מה כתוב שם אף פעם. איזה שפות אתם דוברים? עברית ואנגלית אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? לא, במילא לא רואים את זה, אז למה לטרוח? אתם מתאימים את התחתונים לבגדים? א. כנ"ל, וב. כולם שחורים אצלי. אתם אוהבים תינוקות? הם חמודים יותר כשהם בני שנה כזה ורק לומדים את העולם. אתם אוהבים בעלי חיים? יש ויש. יש לכם אחים? כמה? אח אחד. איך תקראו לילדים שלכם? ענבל / ג'רמי / שחר מה השם הכי מוזר שאי פעם שמעת עליו? בלהט ((אשתו של עדי אזר המנוח)) איך בחיים לא תקראו לילדים שלכם? אכזבה אתם אוהבים פרחים? כן
אוהבים עצים? כן, למה לא
מה הצבע האהוב עליכם בבגדים? אין. בחורף אתם הולכים עם מטרייה? אם יש לי כוח לסחוב אותה... משפט שעולה לכם כרגע בראש: יש לי חולשה לרקדנים / נה נה נה נה נה נה נה הריקוד שלי... אתם אוהבים להדליק נרות? לא ממש... מה/מי מעיר אותכם בבוקר? אבא, ואם הוא לא בבית אז השעון של הפלאפון. גלידה או ארטיק? ממ, תלוי במצב רוח. הראל מויאל או סקעת? בחירה קשה, אבל מויאל. בנים או בנות? בנות ((אני לא לסבית, אבל)) פלאפון או טלפון? פלאפון. אבל לא של פלאפון. שחור או לבן? שחור. קיץ או חורף? קיץ. סתיו או אביב? אביב. שמש או ירח? ירח
קור או חום? חום. בחורף: מזגן או תנור? מזגן. בקיץ: מזגן או מאוורר? מזגן. יש לכם דובי? הרבה
עם כמה כריות אתם ישנים? אחת, תודה רבה. מה המאכל האהוב עליכם? תפוחי אדמה אפויים. אתם אוהבים לאכול? כן
הייתה לכם פעם אובססיה? איזה? היו לי המון, בעיקר לאנשים. עדיין יש לי, למען האמת. עכשיו אני קצת אובססיבית לשיניים שלי. התמכרויות? לאינטרנט. אתם אוהבים להצטלם? כן, למה לא
אתם פוטוגנים? בדרך כלל לא. יש לכם כתב גדול? לפעמים כשממש בא לי, אבל בעיקרון לא. אתם אוהבים לכתוב? כן. יש לכם כישרון? לא מצליחה לחשוב על משהו רציני כרגע. איזה כשרון הייתם רוצים שיהיה לכם? לצייר דברים כמו שהם במציאות, אבל בדיוק כזה. דבר שאתם לא יכולים בלעדיו: קליפס לשיער. מחשב. אתם שקרנים? לא. אובססיבים? לפעמים
חלמניים? בהחלט. קמצנים? אני משתדלת שלא. פרפקציוניסטים? אכן כן. פרפקציוניזם הורג. סאדיסטים? לא! מזוכיסטים? לא! אתם אוהבים שולחנות עם פינות או בלי? בלי פינות, כלומר עגולים? ממש לא אכפת לי, כל עוד הפינות לא במיקום כזה שהברך שלי תכנס בהן כל הזמן... משולש או משושה? משולש. איזו שאלה מוזרה!
מקצועות: יש שאלה, אתם בוחרים את התשובה, ובסעיף הבא אתם עונים על השאלה שמתחילה בתשובה שכתבתם. מובן? נראה לי... |הדגש ספרות או אנגלית? [הדרכה: אם בחרתם ספרות תענו על השאלה הבאה ואם בחרתם אנגלית תענו על השאלה שאחריה.] אנגלית. ספרות או אומנות? אנגלית או הסטוריה? אנגלית. לאן עכשיו? אומנות או ערבית? הסטוריה או תנ"ך? ערבית או מדעים? תנ"ך או ערבית? ערבית או תנ"ך? ערבית או מדעים? תנ"ך או הסטוריה? מדעים או אומנות? ניסיון יפה, אבל
משפט חכם: נחמד להיות חשוב. יותר חשוב להיות נחמד. בדיחה: ילד קניבל בא לאימא קניבל ואומר לה, "אימא, בא לי דני." האימא עונה, "אין דני, יש יוסי."
דבר שנוא: סיגריות וכל מה שקשור לזה. דבר אהוב: פו הדוב
זהווו נגמררררר מקווה שנהנתם! =]

retroel2

New member
תשובות.. פיי זה ארוווווך!

שם: אלעד גיל: 16 תאריך לידה: 4.7.88 מזל: סרטן מספר מזל: ? לא ממש חשבתי על זה.. אין לי מושגגג מקום מגורים: מרכז יש לכם שרשרת או צמיד שאתם תמיד לובשים אותם? שרשרת. מגן דוד כסוף, לא ערסי! מה תמיד אבל תמיד אפשר למצוא אצלכם בתיק/בכיס?פאלפון/ארנק? חח אם היו צריכים לקחת לכם משהו מה זה היה: פלאפון מחשב או טלוויזיה? טלויזיה! אתם מסוגלים לחייך מתי שרק תרצו? ברור אתם מאמינים בגן עדן וגהנום? לא מאמינים באסטרולוגיה? לא איזה שפות אתם דוברים? אנגלית ועברית אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? לא ממש " " " התחתונים " ? לא אתם אוהבים תינוקות? כן אתם אוהבים בעלי חיים? כן יש לכם אחים? כמה? 2 איך תקראו לילדים שלכם? לא יודע. וזה לא רק החלטה שלי. יש זמן. מה השם הכי מוזר שאי פעם שמעת עליו? יש המון חח. ברית? איך בחיים לא תקראו לילדים שלכם? ברית אתם אוהבים פרחים? כמו כולם.. לא מתלהב אוהבים עצים? לא מה הצבע האהוב עליכם בבגדים? כחול בחורף אתם הולכים עם מטרייה? רק מתי שממש חובה. לרוב לא. משפט שעולה לכם כרגע בראש: אני פוחד אתם אוהבים להדליק נרות? תלוי לאיזה מטרה.. סתם להדליק נרות? לא. מה/מי מעיר אותכם בבוקר? אמא. גלידה או ארטיק? גלידה הראל מויאל או סקעת? לא עקרני. שניהם אותו חרא בנים או בנות? בנות :) פלאפון או טלפון? פאלפון זמין יותר. שחור או לבן? לבן קיץ או חורף? קיץ סתיו או אביב? אביב שמש או ירח? שמש קור או חום? קור בחורף: מזגן או תנור? תנור בקיץ: מזגן או מאוורר? מזגן יש לכם דובי? לא פחח עם כמה כריות אתם ישנים? 2 מינימום מה המאכל האהוב עליכם? לא יודע.. אבל ממש נדלקתי על חמין בזמן האחרון! אתם אוהבים לאכול? לא ממש. הייתה לכם פעם אובססיה? לא. אהבה זה אובססיה? איזה? למישהי.. חשבתי עליה כל היום! התמכרויות? קולה. מודה. אתם אוהבים להצטלם? מממממממממממממממממממממממממש לא! אתם פוטוגנים? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאא יש לכם כתב גדול?לא אתם אוהבים לכתוב? לא יש לכם כישרון? חשיבה.. הגיון. איזה כשרון הייתם רוצים שיהיה לכם? שאני אהיה הומני. וידע להתבטא בכתב. דבר שאתם לא יכולים בלעדיו: חברים אתם שקרנים? לא במה שחשוב... חח אולי קצת. אובססיבים: לא חלמניים? תלוי מתי. לרוב לא קמצנים? תלוי מול מי? פרפקציוניסטים? לא. ממש לא סאדיסטים? קצת :) מזוכיסטים? לא. מה הכיף פה? אתם אוהבים שולחנות עם פינות או בלי? בלי. משולש או משושה? משושה.. יותר מגוון. אחלה שאלון!

Lost Lullaby

New member
משעמם לי../images/Emo9.gif

שם: ליבי
תאריך לידה:10.06.1989
מזל: תאומים
מספר מזל: אין
מקום מגורים:נתניה
יש לכם שרשרת או צמיד שאתם תמיד לובשים אותם? פעם הייתה לי שרשרת כזאת אבל אני כבר לא שמה אותה..
מה תמיד אבל תמיד אפשר למצוא אצלכם בתיק/בכיס? פלאפון, ארנק, ודיסקמן או נגן MP3
אם היו צריכים לקחת לכם משהו מה זה היה: פלאפון מחשב או טלוויזיה? תלוי לאן...
אתם מסוגלים לחייך מתי שרק תרצו? כן אבל זה צבוע
אתם מאמינים בגן עדן וגהנום? ח לא
מאמינים באסטרולוגיה? ח לא
איזה שפות אתם דוברים? אנגלית עברית רוסית
אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? לא
" " " התחתונים " ?לא, לא עד כדי כך משעמם לי בחיים
אתם אוהבים תינוקות? כשהם לא בוכים
אתם אוהבים בעלי חיים? אמ כן
יש לכם אחים? כמה? אח ואחות
איך תקראו לילדים שלכם? לא
מה השם הכי מוזר שאי פעם שמעת עליו? ח אמ אני אשתוק
איך בחיים לא תקראו לילדים שלכם? לא יהיו לי ילדים :^)
אתם אוהבים פרחים? אמ מה [?]
אוהבים עצים? מה
מה הצבע האהוב עליכם בבגדים? שחורררררררר
בחורף אתם הולכים עם מטרייה? אמ אם יש תיק אז דוחפים לתוכו מטריה
משפט שעולה לכם כרגע בראש: מה
אתם אוהבים להדליק נרות? כע!
מה/מי מעיר אותכם בבוקר? שעון מעורר
גלידה או ארטיק? גלידה דה
הראל מויאל או סקעת? ח לא ראיתי כוכב נולד
זה כ"כ לא מעניין אותי
בנים או בנות? בנות
פלאפון או טלפון? תלוי לאיזו מטרה P:
שחור או לבן? שחור
קיץ או חורף? סתיו
סתיו או אביב? ח
שמש או ירח? ירח
קור או חום? קור
בחורף: מזגן או תנור? תנור
בקיץ: מזגן או מאוורר? מזגן
יש לכם דובי? אמ כע
עם כמה כריות אתם ישנים? 3 חח
מה המאכל האהוב עליכם? מה
אתם אוהבים לאכול?מה
הייתה לכם פעם אובססיה? כן
איזה? הייתה לי אובססיה כלפיי מישהו :X אמ וכלפיי לעשות דברים מסויימים
התמכרויות? כע
אתם אוהבים להצטלם? לא אבל אוהבת לצלם אובייקטים
אתם פוטוגנים? חחחח לא ממש
יש לכם כתב גדול? בינוני
אתם אוהבים לכתוב? לכתוב כאילו, שירה וכאלו.. לא אוהבת לכתוב יעני אמ פעולת הכתיבה:X
יש לכם כישרון? אני מקווה מה
איזה כשרון הייתם רוצים שיהיה לכם? אמ לוידעת
דבר שאתם לא יכולים בלעדיו: יש כמה דברים
אתם שקרנים? לא]:
אובססיבים? ח אמ לפעמים
חלמניים? לא ממש
קמצנים? לא
פרפקציוניסטים? לא
סאדיסטים? לא
מזוכיסטים? כע
אתם אוהבים שולחנות עם פינות או בלי? מה זאת השאלה הזאת :S
משולש או משושה? מה?!
מקצועות: יש שאלה, אתם בוחרים את התשובה, ובסעיף הבא אתם עונים על השאלה שמתחילה בתשובה שכתבתם. מובן? האמת היא שלא. נענה על הכל [?] ספרות או אנגלית? [הדרכה: אם בחרתם ספרות תענו על השאלה הבאה ואם בחרתם אנגלית תענו על השאלה שאחריה.] ספרות או אומנות? אומנות אנגלית או הסטוריה? אנגלייייייית
אומנות או ערבית? לא לומדעת ערבית :X אמ אומנות הסטוריה או תנ"ך? ח שומדבר ערבית או מדעים? מדעים? מה אני בכיתה ז'? :S תנ"ך או ערבית? איכ ערבית או תנ"ך? איכ ערבית או מדעים? מה מדעים?! תנ"ך או הסטוריה? איכ מדעים או אומנות? אומנות
משפט חכם? There's a time to play the king and a time to be a theif
בדיחה: מה
דבר שנוא: העולם הזה
דבר אהוב: איכ שומדבר :X

nolie

New member
אני! ../images/Emo185.gif

שם: אפרת גיל: 18 מזל: אריה מספר מזל: 4 יש לכם שרשרת או צמיד שאתם תמיד לובשים אותם? טבעת מה תמיד אבל תמיד אפשר למצוא אצלכם בתיק/בכיס? מסטיק אם היו צריכים לקחת לכם משהו מה זה היה: פלאפון מחשב או טלוויזיה? פלאפון אתם מסוגלים לחייך מתי שרק תרצו? כן אתם מאמינים בגן עדן וגהנום? לא מאמינים באסטרולוגיה? לא איזה שפות אתם דוברים? עברית ואנגלית אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? לפעמים
" " " התחתונים " ? כנ"ל.. אתם אוהבים תינוקות? אמממ... אתם אוהבים בעלי חיים? כן
יש לכם אחים? כמה? 2 איך תקראו לילדים שלכם? לא חשבתי על זה עדיין מה השם הכי מוזר שאי פעם שמעת עליו? תקווה באמהרית איך בחיים לא תקראו לילדים שלכם? תקווה באמהרית אתם אוהבים פרחים? כן, לא, למה לא?! אוהבים עצים? לא מה הצבע האהוב עליכם בבגדים? שחור בחורף אתם הולכים עם מטרייה? כן
משפט שעולה לכם כרגע בראש: "not a thing to do..." אתם אוהבים להדליק נרות? כן
מה/מי מעיר אותכם בבוקר? כלום1 גלידה או ארטיק? גלידה הראל מויאל או סקעת? סקעת בנים או בנות? תלוי בהקשר למה
פלאפון או טלפון? פלאפון שחור או לבן? לבן
קיץ או חורף? חורף
סתיו או אביב? סתיו שמש או ירח? ירח
קור או חום? קור
בחורף: מזגן או תנור? תנור בקיץ: מזגן או מאוורר? מזגן יש לכם דובי? כן עם כמה כריות אתם ישנים? 3
מה המאכל האהוב עליכם? שוקולד אתם אוהבים לאכול? כן הייתה לכם פעם אובססיה? לא איזה?............. התמכרויות? כן אתם אוהבים להצטלם? בערך.. אתם פוטוגנים? בערך... יש לכם כתב גדול? לא אתם אוהבים לכתוב? לא יש לכם כישרון? כן איזה כשרון הייתם רוצים שיהיה לכם? להיות יותר יצירתית דבר שאתם לא יכולים בלעדיו: אתם שקרנים? לא אובססיבים? לא חלמניים? כן קמצנים? לא פרפקציוניסטים? כן סאדיסטים? לא מזוכיסטים? לא אתם אוהבים שולחנות עם פינות או בלי? לא משנה... משולש או משושה? מקצועות: יש שאלה, אתם בוחרים את התשובה, ובסעיף הבא אתם עונים על השאלה שמתחילה בתשובה שכתבתם. מובן? ספרות או אנגלית? [הדרכה: אם בחרתם ספרות תענו על השאלה הבאה ואם בחרתם אנגלית תענו על השאלה שאחריה.] ספרות או אומנות? אנגלית או הסטוריה? אומנות או ערבית? הסטוריה או תנ"ך? ערבית או מדעים? תנ"ך או ערבית? ערבית או תנ"ך? ערבית או מדעים? תנ"ך או הסטוריה? מדעים או אומנות? ***סיימתי כבר בי"ס**** משפט חכם: החתימה שלי
בדיחה: הומור שחור.. דבר שנוא: להתעטש! דבר אהוב: אני!

Eden McFadden

New member
התשובות שלי....

שם: עדן גיל: 19 תאריך לידה: 17-08-1985 מזל: אריה מספר מזל: 5 מקום מגורים: אשדוד יש לכם שרשרת או צמיד שאתם תמיד לובשים אותם? כן מה תמיד אבל תמיד אפשר למצוא אצלכם בתיק/בכיס? פלאפון וחוגר אם היו צריכים לקחת לכם משהו מה זה היה: פלאפון מחשב או טלוויזיה? טלוויזיה אתם מסוגלים לחייך מתי שרק תרצו? לא אתם מאמינים בגן עדן וגהנום? כן מאמינים באסטרולוגיה? לא איזה שפות אתם דוברים? עברית, אנגלית וספרדית אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? לא " " " התחתונים " ? לא אתם אוהבים תינוקות? כן, מאוד! אתם אוהבים בעלי חיים? כן, אבל שלא יקפצו עליי יש לכם אחים? כמה? כן, ביחד איתי, אנחנו שישה (שלושה בנים ושלוש בנות) איך תקראו לילדים שלכם? יאיר ומור מה השם הכי מוזר שאי פעם שמעת עליו? ערגה איך בחיים לא תקראו לילדים שלכם? בשמות מוזרים, בשמות ישנים ובשמות של מתים אתם אוהבים פרחים? כן אוהבים עצים? אמממ... נראה לי שכן... מה הצבע האהוב עליכם בבגדים? לבן, שחור וכחול כהה בחורף אתם הולכים עם מטרייה? לא משפט שעולה לכם כרגע בראש: אין לי... אתם אוהבים להדליק נרות? לא, אבל אני אוהבת להדליק גפרורים עד הסוף שלהם... מה/מי מעיר אותכם בבוקר? השעון המעורר גלידה או ארטיק? גלידה הראל מויאל או סקעת? סקעת רולזזזזזזזזז!!!! בנים או בנות? בנים פלאפון או טלפון? פלאפון שחור או לבן? שחור קיץ או חורף? קיץ!!! סתיו או אביב? אביב שמש או ירח? שמש קור או חום? חום בחורף: מזגן או תנור? מזגן, אבל על חימום! בקיץ: מזגן או מאוורר? מזגן יש לכם דובי? לא עם כמה כריות אתם ישנים? אחת מה המאכל האהוב עליכם? ספגטי בולונז וכל דבר עם תפוחי אדמה אתם אוהבים לאכול? כן הייתה לכם פעם אובססיה? כן, עדיין יש איזה? לשוקולד התמכרויות? לשוקולד אתם אוהבים להצטלם? לא ממש, אבל אני אוהבת הכי הרבה לצלם אתם פוטוגנים? לא נראה לי... יש לכם כתב גדול? לא אתם אוהבים לכתוב? כן יש לכם כישרון? כן איזה כשרון הייתם רוצים שיהיה לכם? לציור דבר שאתם לא יכולים בלעדיו: הפלאפון שלי אתם שקרנים? לא נראה לי... אובססיבים? לא חלמניים? כן קמצנים? לא פרפקציוניסטים? ממש לא! סאדיסטים? לא מזוכיסטים? לא אתם אוהבים שולחנות עם פינות או בלי? זה ממש משנה? אבל אני אוהבת שולחנות עגולים... משולש או משושה? משולש? מקצועות: יש שאלה, אתם בוחרים את התשובה, ובסעיף הבא אתם עונים על השאלה שמתחילה בתשובה שכתבתם. מובן? סיימתי כבר לימודים לפני שנה, אבל... שיהיה... ספרות או אנגלית? אנגלית אנגלית או הסטוריה? אנגלית אומנות או ערבית? אומנות הסטוריה או תנ"ך? תנ"ך ערבית או מדעים? ערבית תנ"ך או ערבית? תנ"ך מדעים או אומנות? |אומנות משפט חכם: התייחס לאנשים שאותה הדרך בה היית רוצה שיתייחסו אליך בדיחה: דבר שנוא: אנשים סנוביים, וכאשר אנשים יורדים על אנשים מסכנים דבר אהוב: האדם שאני אוהבת, יאיר

למעלה