שלומ..אני צכה עזרה=\

poma6969

New member
שלומ..אני צכה עזרה=\

היי לכולם.. אממ...אני אוהבת את שני המינים. יש לי בעייה =\ אני מאוהבת במישהי כבר 3 חודשים..ברגע שהבנתי שאני אוהבת אותה אמרתי לה,היא אמרה לי שגם היא דלוקה עלי בצורה כלשהי, ואני כמובן שמחה וכו'. אחרי יומיים היא אמרה שהיא מעדיפה שנישאר ידידות כי זה סתם יוצר מתח בנינו וכו'. בזמן הזה של היומיים לא הספקנו להיות יחד,כי היא לא גרה בעיר שלי =\ הייתי מבואסת כולי וחשבתי שיעבור לי...מתישהו ב-3 חודשים האלה אמרתי לה תא זה שוב,והיא רק הייתה בשוק ואמרהה: "מה? רציני?" ושהיא מצטערת שאני נפגעת מזה. עכשיו,לפני יומיים,ידיד שלי אמר לי שכדאי לי להגיד לה רק מה אני מרגישה,שתדע. בלי לבקש שום בקשה לקשר יותר מידידות. רק שתהיה מודעת לזה שאני אוהבת אותה וכואב לי. עשיתי את זה,בטיפשותי. לא חשבתי באותו רגע,הלכתי עם הראש בקיר הקשבתי למה שאמרו לי =\ כהרגלה היא שאלה: "מה? את רצינית?" אמרתי לה ללכת לבדוק אם היום אחד באפריל בלוח שנה,ושתחזור. אמרתי לה שאין לי עוד מה להגיד לה חוץ מזה שאני אוהבת אותה,שאני לא מבקשת שומדבר,שלא תגיד לא סליחה ולא מצטערת רק שאני אוהבת אותה,ושכואב לי מזה. כמובן שהיא אמרה מצטערת =\ ואמרה שזה קטע מביך ושאין לה ממש מה להגיד. לא שרציתי שתגיד. אבל היא ייחסה לזה כ"כ קצת חשיבות והייתה חסרת רגישות כלפיי אחרי 10 דק' של שתיקה,החלטתי שאני אומרת לה,אוקיי,אם אין לך מה להגיד אני אלך לי. אז היא ביקשה סליחה ואמרה שחברה שלה באה,ושאני לא אדאג שעוד נדבר על זה מתישהו. אמרתי אוקי,ליא ין יותר מה להגיד אבל אם לך יש בכייף.. והלכתי מאז עברו יומיים,אני יודעת שהיא הייתה על המחשב (השיחה הייתה באייסי) והיא אפילו לא טרחה לדבר איתי. והתייחסה לזה בחוסר רגישות לגמריי, =\ אני צכה לשכוח דחוף ואני יודעת את זה.. אבל נורא נורא נורא קשה לי.. =\ התחילו איתי בנות\בנים בכל מיני מקומות ולא נענתי לאפחד ...לא יודעת למה=\ כאילו אנל אמסוגלת להיות עם אף אחד כרגע וכל מי ששלאתי אמר לי שהפתרון הכי טוב לעשות עכשיו זה להיות עם מישו שיעזור לי לשכוח אותה. אבל אנלא מצליחה=\ מה עושים? =[[ סתם הייתי צריכה לפרוק קצת =\

SarcaSeriouS

New member
תני לעצך זמן להרגע ממנה....

אני לא סבור שהפתרון הוא לצאת עם מישהו אחר כדי לשכוח ממנה, כי כפי שאת רואה, את לא נענית לאף אחד. לדעתי תני לעצמך קצת זמן שקט, לחשוב ולהתגבר עליה. את חושבת שהיא אטומה לגמרי אליך אבל זה לא בהכרח נכון. רשמת "גם היא דלוקה עלי בצורה כלשהי" - באיזה אופן? האם היא מרגישה אליך רגשות אהבה? האם היא נמשכת אליך? האם היא בכלל לסבית? סטרייטית? תראי, את אומרת לה שאת אוהבת אותה ורוצה אותה, והיא מבחינתה כנראה לא מעוניינת אבל לא יודעת איך להגיד לך את זה. היא לא יודעת איך להתמודד עם הענין ובגלל זה היא מנסה כמה שיותר להמנע מלהתקל בך (כמו באיציק). את יכולה לכעוס עליה ואת יכולה גם להבין אותה. לדעתי, קחי את הימים הבאים לעצמך כדי להרגע ולהשלים עם העובדה שלפעמים צריך לוותר... בהצלחה!

resputin

New member
אין לזה ממש פתרון.

את צריכה קצת Time out, זמן ללקק את הפצעים בצד. להרגע, להפסיק להרגיש אליה רגשות ואז לחזור למשחק. ומי יודע, אולי ניתוק וקצת ריחוק ממנה יעשה לך רק טוב. אח"כ תחזרי לדבר איתה.

m Cris

New member
אז ככה,

למה את חושבת שאם תיהיי עם מישהו אחר את תשכחי ממנה ? למה להשלות מישהו אחר ולהיות עם מישהו, לא מרצון להיות איתו אלא מרצון לשכוח ממנה - את חושבת שזה הוגן כלפיו ?? לא !!! קחי לך קצת זמן לחשוב האם שווה לך להיות בדיכי בגלל מישהי שלא רוצה אותך.... סליחה על הישירות, אבל ככה זה, היא לא נמשכת אלייך... זה לא אומר שאת לא יפה, זה לא אומר שאת לא טובה וזה גם לא אומר שאף אחד לא ירצה אותך.... הטעם שלה פשוט שונה... לכי לבלות עם חברים/חברות, תהני לך תשכחי אותה לאט לאט, ואל תעלי שוב את הנושא הזה איתה... חבל לך להמשיך להיפגע.... אם את מרגישה שקשה לך להיות בקירבתה, אז קחי פסק זמן... אף אחד לא שופט אותך.... תחייכי ילדה
החיים יותר מידי יפים שלך... אלעד

poma6969

New member
אממ..כע,אז ככה

היא רצתה אותי,לפני 3 חודשים.. היא הייתה דלוקה עלי..או משו ואז כנראה החליטה שהי לא רוצה ... לא יודעת,אני צכה זמן לעצמי ואולי לא הבנת נכון.. =\ אני לא חושבת שלהיות עם מישהו אחר גורם לשכיחה של מישהו מסויים ככה הציעו לי לעשות.. ולא רק שאין לי לב לעשות את זה לאף אחד,אני גם לא חושבת שזה נכון לעשות דבר כזה. נכון,לא שווה לי להיות בדיכי בגלל זה..אבל אנלא שולטת בזה=\ היא ממש ממש ממש פגעה בי... באמת אני צכה לקחת פסק זמן,מתישהו אני אשכח אותה,לא? הקטע,שהיא אמרה שהיא תחזור לדבר איתי על הנושא מתישהו (מעניין מתי זה מתישהו) וזה מה שמציק לי,מה היא תגיד לי כבר? הרי,אני אמרתי את שלי,וביקשתי שלא תגיד כלום,רק שתדע. והיא אמרה שיש לה מה להגיד.. =\ אז אני אחכה שהיא תדבר איתי,ואם היא לא תדבר איתי (תשכח,או משו) אנלא אעלה את זה. אנלא רוצה להעלות את זה, זה פשוט ממשיך לפגוע בי ככל שאני מבדרת על זה יותר. אני רק צריכה קצת קצת תמיכה אצל החבר הכיטוב =[ למרות שהוא לא מבין אותי כ"כ.קשה לו =\ אני מנסה לחייך,קצת קשה תודה לכולכם.

אני כועסת עליך...

למה נתתי לך ת'איציק שלי? כדי לדבר, אבל זה בלתי אפשרי אם לא הוספת אותי.

James Hammerton

New member
נראה כאילו היא אמרה את זה

כדי לא לצאת מגעילה או חסרת רגש ("לא אכפת לי, אין לי מה להגיד לך"). אני לא יודע אם תשכחי אותה, אבל ללא ספק זה לא יטריד אותך ולא תעסיקי את עצמך במחשבות עליה. אני חושב שהיא לא פונה אליך כי אין לה מה להגיד, והיא מעדיפה שלא לדבר על זה כי זה לא כ"כ נוח לה. בסך הכל, אם היא לא רוצה אותך ההפסד הוא שלה, וכנראה שעדיף ככה. אל תתני לזה להפריע לך בשגרת החיים, תצאי, תבלי, תעשי מה שאת אוהבת. ככה שוכחים ומתגברים

poma6969

New member
אמממ...

היא לא אמרה שלא אכפת לה אבל ככה זה היה נראה.. אז כנראה זה באמת היה ככה. פשוט לא היה לה מה להגיד,הייתה בשוק,מבינה אותה =\ בהחלט אנלא אשכח אותה לגמריי,פשוט זה לא יטריד לי את המוח. כנראה שזה באמת לא נוח לה,הארת לי ת'עיניים בנקודות שלא ממש חשבתי עליהן. ההפסד שלה? יכוליות. אני בניסיון לחזור לשגרת חיים. =\ ושוב תודה.

פיסטוק6

New member
גם זה קורה לפעמים...

בובה...תראי לפי דעתי את פיתחת יותר מידי ציפיות... ואז עכשיו קשה לך לרדת מעץ הפנטזיות שבנית לך ולידידה שלך כי ברגע שסיפרת לה בפעם הראשונה אז היא גם אמרה שהיא מאוהבת בך ולכן זה נתן לך הרגשה של יחס הדדי ואז התאהבת בה כניראה יותר (רק את יודעת מה קורה לך בלב) ואחרי תקופה מסויימת היא אמרה שהיא מעדיפה שתהיו ידידות...תראי...לפי דעתי או שהיא נבהלה קצת מהקטע ומפחדת מההשלכות היא בשלב כזה שהיא לא מקבלת את עצמה ואחרי כל המילים שלה שהיא לא מעוניינת יכול להיות שהיא דווקא כן אבל היא נורא מפחדת לכן אולי כדאי שתבדקי את זה איתה ותגרמי לה להבין מה היא באמת רוצה כי זה פשוט לא נראה לי הגיוני שהיא אמרה שהיא מאוהבת בך בדרך מסויימת.... אבל מצד שני...ואני מקווה שהוא לא הנכון,(בשבילך כמובן) זה שהיא הבינה שהיא בעצם נורא אוהבת אותך בטור ידידה וזהו... ואם זה באמת ככה אני מציעה לך פשוט לשכח אותה ...נכון.. זה קשה...אבל בכל פעם שאת חושבת על זה תחשבי כמה שהיא פגעה בך...והתיחסה אליך בזלזול וכו וכו...והיא בכלל לא ראויה להיות סתם ידידה שלך...כי ככה בשום מצב לא מתנהגים... ומגיעה לך מישהי יותר טובה ממנה... אז בפעם הבאה שיש לך הזדמנות של בן...או בת...אז תגידי לעצמך שלמה לא בעצם...תמשיכי הלאה ...תתגברי על כל הרגשות...שאני בטוחה שיש לך את הכח!!! אז בובה... בהצלחה מתוקה ...היא לא שווה את זה!!!

poma6969

New member
ממ..תודה רבה על העזרה

אין לי מושג מה הקרה לה אחרי יומיים שהיא אמרה לי שהיא התאהבה בי=\ עדיף לי לא לדעת כרגע,ופשוט לשכוח כי גם אם היא תגיד לי עכשיו שהיא רוצה להיות איתי אנלא ארצה היא פגעה בי מספיק =\ אני בתהליכים של לשכוח עכשיו והיום סיפרתי לחברה שלי מה קרה והכל... והאמת שיש מישהי שהיא המון זמן רוצה להכיר בנינו אנחנו מכירות,אבל באופן יותר אישי ואינטימי היא גם דו..ממש מתוקה (ממה שאני מכירה אותה) וברג ע שהיא אמרה אמרתי לא ולא,אני לא רוצה קשר ואז חשבתי על זה,כמה הי אפגעה בי,וכמה עשתה לי רע. שאני צכה להמשיך הלאה ושסתם ממש כמו שאמרת פיתחתי ציפיות יותר מידי אמרתי לה שאין לי בעייה בכייף,היא אמרה שהיא תדבר איתה ובלה בלה.ותשלח אותה באייסי בקיצור...לא נראה לי שיהיה רע להכיר קצת בנות מחדש=] אהמ.ותודה רבה שוב לכולללםםם =]]] עזרתם לי המון

פיסטוק6

New member
:)

אני ממש שמחה שככה זנ נגמר בסוף... את תראי שבסוף יהיה לך טוב!!! תהני בייב!!

poma6969

New member
חח גמני שמחה שזה נגמר ככה=]]

מקווה שיגמר עוד יותר טוב בקרוב.. =] מתישהו חייב להיות לי טוב לא?

למעלה