שלומלום..

The T Shirt

New member
תשובות:

1. כנראה שאם אתה שופך את השיקוי, הוא חוזר חזרה - אל תשכח, יש קסם בעולם. 2. דמבלדור הוא בנאדם מיוחד - למה שלא יהיה לו מוות מיוחד, אל תשכח שיש לו כוח קסם אדיר, יכול ליהיות שהקסם שלו הגיב ככה, ויכול ליהיות שבאמת יש מאחורי זה - וגם העלו תאוריות בנושא (דמבי לא מת, וכדומה.) את התשובה נקבל בספר השביעי, ככל הנראה. 3. אני בטוח ב-100%, כמו רוב האחרים, שדמבלדור באמת בטח בסנייפ לאורך כל הדרך, השאלה המתבקשת היא האם סנייפ נאמן לדמבלדור או לוולדמורט (למען האמת, כל הנושא הזה הוא מעין סיפור צד עם השלכות רבות על העולם שלנו, ומכיל ביקורת חברתית לגבי נאמנות.) אני אישית בטוח לגמרי שסנייפ נאמן לדמבלדור (נו, זה כזה מתאים לסגנון של רולינג,) ולא לוולדמורט (כמו שהרבה אחרים חושבים,) והיו הרבה תאוריות בנושא. אולם את התשובה הסופית נקבל רק בספר השביעי. 4. יש יסוד להניח שרא"ב השמיד את כל ההורקרקסים, אבל יש גם יסוד להניח שאין בכלל הורקרקסים (טוב זה קצת לא סביר,) או שיש רק 2-3. אל תשכח שכל הנושא זה השערה אחת גדולה של דמבלדור, והדרך היחידה של הארי לדעת, היא לנסות לוודא, ועד כמה שאנחנו יודעים - אולי בכלל יש לו 100 הורקרקסים, או שהוא מצא עוד דרך להגיע לאלמוות - אי אפשר באמת לדעת. רא"ב - לא ידוע מי הוא, אבל התאוריות הנפוצה ביותר היא רגולוס בלק, אני לא אכנס לסיבות, אבל התאוריות מאוד הגיונית. בנוגע למערה - דמבי לא היה בטוח שההורקרקס במערה, כמו שהוא לא היה בטוח שיש 6 הורקרקסים, הוא מנחש שזה נקודה טובה, ואחרי הרבה חיפושים - החליט שכמעט בטוח שיש שם הורקרקס. אבל איך הוא אמור לדעת שההורקרקס מזויף..? בתכל'ס, אין לו שום דרך לדעת. בנוסף, יש תאוריות שמדברות על זה שכל הסיפור היה סתם אימון מזויף שדמבי הכין להארי, אבל זה לא אמין במיוחד, כי דמבי לא יעזוב את בית הספר רק בשביל זה. 5. סביר להניח שהארי ידבר איתו בשלב מסוים. בכל מקרה, דיוקן הוא לא בנאדם, הוא רק מכיל חלק רדוד ושטחי מהבנאדם, ואין לדעת עד כמה הדיוקן יוכל לעזור. 6. רולינג הכריזה שהארי לא יחזור לבית הספר לשנתו השישית. באמת, יש הרבה דברים לא פטורים, אבל רולינג הודיעה שהיא מתכוון לסגור את כל הקצוות שנשארו פתוחים מהספרים הקודמים בספר האחרון. סביר להניח שהיא לא תשאיר סוף לא ברור, כי זה פשוט לא סגנון הכתיבה שלה. חוץ מזה, הפרקים האחרונים כבר כתובים אצלה (למרות שהיא תשתכב אותם) והיא הודיעה שהפרק האחרון מספר מה קרה לכולם אחרי שהם סיימו את בית הספר, אז סביר להניח שנקבל סיום כולל להכל, ולא איזה סיום פתוח שנותן לך לחשוב "מה קורה מכאן"

למעלה