שלומלום....

AeroSlash

New member
נו ברור....

הוא הרי אחי

v o d k a

New member
אוי... מכירה את המצב מקרוב

כל כך מבינה את הסרט של "גבר מבוגר" שנראה מושלם בדיוק כמו כל מה שחיפשת הייתי בסרט הזה לצערי
... למזלי לא הגיע רחוק מדיי

AeroSlash

New member
דניאל ../images/Emo70.gif

ברוכה הבאה!! ואני אצנל את השרשור הזה כדי לצער אתכם רשמית בהודעה הבאה:חזרתי לפורום
אחרי העדרות של יומיים אני רואה שאתם פשוט מתגעגעים אלי למוות ולא יכולים בלעדיי ובלי הצניעות השופעת שלי אז חזרתי ואני שוב פה!! ביומיים האלה, אגב, גיליתי הרבה דברים חדשים כמו: כישרון הכתיבה של נסטיה שהתגלה כבר בכיתה ג' ועוד כמה דברים. נ.ב. הסיפורים של נסטיה יועלו (באישורה) לפורום ואתם יקיריי תראו את חוכמת החיים החסרת גבולות שבסיפורים של נסטיה אותם כתבה בכיתה ג'...

ברוכה השווה../images/Emo8.gif

בטח שהתגעגענו אליי אלצ'קה יופי שחזרת!!!!!!!!!!!!!!!!
איך היה ביומיים האלו?? איפה היית??מה עשית???

AeroSlash

New member
טנקיו סונצ'קה!!!!

עשיתי כל מיני דברים, הייתי בחדרה וכמו שאמרתי גיליתי את כישרון הכתיבה החסר תקדים של נסטיה.. לא הייתי בשומקום מיוחד, הייתי תקועה בחורדיירה אבל בחברה טובה

AeroSlash

New member
לא רק נסטיה...

אני נמצאת בחברת נסטיה משהו כמו 25 שעות ביממה אז אין בחברתה שום דבר מיוחד :)) למרות שאני עדיין חולה ומטורפת עליה.. ונסטיה!! שוב-אני אוהבת אותך המווווווווןןןןןןן אני חייבת לך בגדול!! רק תגידי ואני ארד על 4 וארוץ אחרייך, למרות שאחרים כבר עשו את זה

ברוכה הבאה דניאל!!

אני סוניה מחיפה:) מקווה שתהני פה :) יש פה חבר'ה מדהימים!!:))))))))))

Zot ani 1

New member
היי דניאל....

ברוכה הבאה אלינו....! מצטערת שהית צריכה לחוות את היצירה שלך על בשרך... אבל כל ירידה היא לצורך עליה וכנראה זה היה צריך לחזק ולבגר אותך באיזה שהיא דרך.... בכל מקרה, ברוכה הבאה שוב!

d a n i e l 18

New member
גם אני מצטערת...ככה זה בחיים תמיד

יהיה שם משהו שיהרוס לך את ההרמוניה ויפוצץ לך את הבועה הזאת שהחיים טובים ואין אנשים מגעילים בעולם שרוצים רק לפגוע... הם בעצם האנשים שגורמים לנו להתבגר. תודה רבה על העידוד

qwerton

New member
לא להתבגר../images/Emo70.gif ../images/Emo46.gif

ושלום וברוכה הבאה, אני רון

למעלה