S s h u r i k New member 2/10/04 #66 גברים יכולים ליבכות גם אניי תמיד בוכה.... אני פוסי וסיסי בו זמנית =//
D d a n i e l 18 New member 2/10/04 #67 לבכות זה בריא אבל ולן משגע אותי כי הוא בוכה לעיתים קרובות ובגלל דברים שלא משמעותים! וזה שאתה בוכה לא הופך אותה לסיס, לפחות לא מבחינתי
לבכות זה בריא אבל ולן משגע אותי כי הוא בוכה לעיתים קרובות ובגלל דברים שלא משמעותים! וזה שאתה בוכה לא הופך אותה לסיס, לפחות לא מבחינתי
L l1zard New member 3/10/04 #78 אהבה זה גועל נפש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! גרררררררר..... יופי. התעצבנתי רק מהמחשבה... מצויין... ברר ברררר... אוף איתי :/
אהבה זה גועל נפש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! גרררררררר..... יופי. התעצבנתי רק מהמחשבה... מצויין... ברר ברררר... אוף איתי :/
L l1zard New member 3/10/04 #81 זה לא משנה איזה סוגים יש וכמה סוגים.... (חחחח.... נשמע כאילו שזה איזה סבון) העיניין הוא שתמיד נפגעים... בין אם זה לפני שהקשר מתחיל (אם בכלל) או בין אם זה קשר ארוך ומדהים ומהמם (בסוף נפרדים אתה יודע.. :/) זה סתם גועל נפש.. לא אוהבת את החרא הזה..
זה לא משנה איזה סוגים יש וכמה סוגים.... (חחחח.... נשמע כאילו שזה איזה סבון) העיניין הוא שתמיד נפגעים... בין אם זה לפני שהקשר מתחיל (אם בכלל) או בין אם זה קשר ארוך ומדהים ומהמם (בסוף נפרדים אתה יודע.. :/) זה סתם גועל נפש.. לא אוהבת את החרא הזה..