שלומלום....

Vrock

New member
אבל אני אוהב את כולם.

זה מעולם לא פגע בי רק עזר לי להיות שמייח. אני חושב שגם את יכולה להיות שמייחה, ולמצוא את האושר הפנימי שלך. המסע למציאת האושר הפנימי הוא קצר מאוד-כי האושר כבר בתוכנו.

vali האחת

New member
אני עוד אפפעם לא אהבתי אהבה הדדית

כאילו תחשבו על זה כשאתה אוהב מישהי אז המישהי הזאת אוהבת מישהו אחר והמישהו אחר אוהב אחרת. ככה זה בחיים. יש אחוז מאוד קטן כשזה יוצא הדדי... נראה לי עניין של מזל... והמזל לא קורץ לי!

Vrock

New member
סיכוי קטן מאוד.

אבל פוגשים כ"כ הרבה אנשים שהסיכי שלעולם לא תאהב אהבה הדדית קטן מאוד. ברור שהמזל לא "קרץ" לך עדיין. את רק בת 14-15 לא? רק אמאשלי פגשה את אהבת חייה בגיל 15.

vali האחת

New member
14..

נו מה אסור לאהוב בגיל 14? אני לא עד כדי כך קטנה. הנה יש לך דוגמא חיה: אני אוהבת אותו והוא לא שם עליי חצי מבט ואוהב מישהי אחרת שלא שמה עליו

l1zard

New member
חחחחחחחחח

זה לא משנה מה הגיל... לדעתי ם כבר אז זה מגיע בכל גיל... דודה שלי התחתנה עם אחד שהיא מכירה מגיל 9 :/ לא משנה העובדה שהם התגרשו ואז חזרו ואז שוב התגרשו.. ולא משנה שהוא כבר מת :/ התכוונתי לזה שזה לא משנה באיזה גיל אתה מוצא מישו.. אלא מה אתה מרגיש.. :/ אני הייתי מאוהבת במישו שנתיים... אם הוא היה נדלק עלי ולא על חברה שלי אז הייתי מוכנה לחיות איתו כל החיים.. טוב שהוא לא נדלק עלי :/ הוא כזה מפגר :/ גרררררר..... ולריה.... אם זה כל כך חשוב לך.. אז אל תתייאשי.. זה יגיע בזמן שזה צריך להגיע... תראי את עומרינה שלנו :] איזה מאושרים הם עכשיו :] זה יגיע.. אל תדאגי :]

vali האחת

New member
חחחחח

עצובי לי אבל איזה חבל זה... והוצאת לי את המילים מהפה בקשר לגיל... ואם את שואלת אותי אז האהבה זה הדבר החשוב ביותר בחיים. איך אפשר ליהות מאושר בלי אהבה????????????? מאוד מקווה שזה יגיעה...........................ומהר

Vrock

New member
התכוונתי מבחינה סטטיסטית..

אני הייתי מזה עצוב כשהייתי מאוהב ואז נמאס לי.... ואם הוא היה נדלק עלייך אז את היית איתו ואז היה נמאס לך.

dj snoopy1

New member
לא יודע כולם צוחקים אז גם אני צוחק

לא יודע כולם צוחקים אז גם אני צוחק

l1zard

New member
לא..

אם הוא היה נדלק עלי לא הייתי קולטת כמה דברים בקשר לחיים ולא הייתי לומדת את הלקח שלי...

M a r U s k A

New member
יאנה :|

אל תביאי אות בתור דוגמה לאחרים אני הבן אדם האחרון שמתאים לכך

M a r U s k A

New member
היי דניאל

אני מרישה בת 17 מנס ציונה =[ כבר אמרתי לך שאת כותבת יפה בשרשור אחר... ובהתייחסות למה שכתבת... עד שמצאתי את האחד שלי שאני מוכנה לעשות הכל למענו עברתי הרבה .. הכרתי הרבה בנים וגברים ונפגעתי המון אבל לדעתי זה חלק מהחיים שנותנים ניסיון ומובילים לבגרות. (
) ואני נורא מקווה שתישארי איתנו ולא תפרשי אחרי יומיים כמו שחדשים רבים עושים =[

למעלה