שלומלום....

d a n i e l 18

New member
תחילף, ריגוש לגבר נשוי

היי אנשים קוראים לי דניאל וידיד שלי אלכס המליץ לי על הפורם שלכם. משהו שכתבתי אתמול... הוא סתם גבר נשוי זה הכול. היא סתם ילדה קטנה,זה לא סוד! הוא כל אשר יכול היה לחפוץ ליבה. הוא כל משוא נפשה. אך לו יש אישה, אך לו יש ילדה, אך לו יש חיים אחרים ומשפחה! והיא, היא סתם אחרת היא סתם ריגוש, סתם תחילף. היא רק יותר משוכללת מאישתו. היא דגם חדיש, שרק הרגע הונפק "לשוק". הוא סתם מתלהב, משחק מבטיח לרכוש, מבטיח לעזוב בשבילה את אישתו,את ילדתו... כי הוא סתם גבר נשוי, זה הכול!!! מגע שפתיו בשפתיה מעורר את כל גופה וחושיה. בהתחלה היא מתנגדת לו, אך בראשה מהדהד במשפט: "הוא סתם גבר נשוי, זה הכול" והיא נענת לו. היא מתאהבת בו, אך כעת הוא דוחה אותה "אני גבר נשוי" הוא אומר "וזה לא הכול! יש לי אישה, ילדה ואת, את סתם תחליף, סתם ריגוש לגבר נשוי"...

vk3

New member
שלום דניאל וברוכה הבאה... ../images/Emo70.gif

מה שכתבת מדהים
בעקבות מה זה

d a n i e l 18

New member
לצערי בעקבות מה שקרה לי

הוא שיקר לי והציג את עצמו כרווק ואז התברר שהוא נשוי ויש לו ילדים... אז הרגשתי נורא עם זה ופשוט לקחתי דף וכתבתי את מה שהרגשתי באותו הרגע

Evil Gremlin

New member
אוצ' מצטער על מה שקרה

בכל מקרה...ברוכה הבאה...אני דוד מחיפה...קרגע אני בטירונות של תותחים...והבינתים זהו...אז מקווה שתהני

d a n i e l 18

New member
תודה רבה ...

אין על מה להיצטער הוא בן **** ואני חושבת שהמקרה הזה רק חיזק ובנה אותי למרות שזה נתן לי להרגיש מפגרת ועשה לי ממש לא טוב בלב אבל אני ילדה "גדולה" ואני ישרוד מבטיחה!

Evil Gremlin

New member
תמיד פה בשבילך

טוב ...לא תמיד...כמעט רק כשאני יוצא הביתה....ככה אני די לא פה אני רחוק רחוק במקום קטן ומכוער (וחם(ביום) וקר(בלילה) ויש לנו הרבה אבנים וחול ו...אבנים ו..חול, כן יש לנו גם קצת אבנים עם חול בצד) שנקרא שיבטה

d a n i e l 18

New member
אוי לא נורא

אתה ממש מתאר לי את המקום שבו ידיד שלי משרת... תיהיה חזק אנחנו איתך....(ואני אישית אוהבת חילי, משהו במדים שלכם עושה לי את זה אישית)

qwerton

New member
דניאל כוונותיו רציניות ../images/Emo6.gif

דויד לך גהץ את המדים פעם אחת אחרונה

qwerton

New member
המשך קומי לפרקים הקודמים...

דניאל: אני אישית אוהבת חיילים.. משהו במדים שלכם עושה לי את זה אישית
. . . דויד:
. . . דניאל:
. . . דויד:
. . . דניאל:
. . . דויד:
. . . דניאל:
. . . דויד:
. . . דניאל:
. . . קיריל:
. . . דניאל:
. דויד:
. . מכאן הדברים הופכים למכוערים אז אני אחסוך ממכם את התאור..

vk3

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יואווווווווווו אני על הריצפההההההההה
אתה

AeroSlash

New member

רונלד!!!!!!!!!!!!!!!!

v o d k a

New member