שלומלום....

d a n i e l 18

New member
היי רון

אני דניאל (כידוע לך כבר) ואין על מה להתעצבן באמת ובמיוחד לא על מניאיק כמוהו!!!

Angel lips

New member
דינאל ברוך הבא!../images/Emo140.gif

אתה כותב ממש יפה, בעקבות מה כתבת את השיר הזה?! ודרך אגב אני חן בת 17 וחצי ממעלות נעים מאוד :)

wildgirl1

New member
ברוכה הבאה דניאל!!!

מאיפה את? איזה אלכס? אגב אני יאנה מהרצליה

LiLush PiKa

New member
WELCOME GIRL

ברוכה הבאה :) בלי להעליב פה אף אחד... ואני גם לא מכלילה חס וגראס! בנים- חראות בנות - כלבות אבל תמיד יש יוצאי דופן! ד"א אני לילי בת 16 מכרמיאל.

ברוכה הבאה...../images/Emo39.gif

אני ויקה מחולון בת 18.. בטוחה שתהני פה.....

v o d k a

New member
אוי... כל כך מסכימה איתך שזה מצחיק

ברוכה הבאה לילי יש לך שם יפהפה! כמו של האחיינית שלי... היא בת שנתיים והיא בניו יורק הרחק ממני

v o d k a

New member
היי דניאל... ברוכה הבאה../images/Emo8.gif

שוב אגיד לך, כמו שאמרתי בשרשור אחר- המון כל הכבוד
על זה שאת מסוגלת לפרסם חומר כתוב שלך ואישי כל כך באינטרנט או בכלל לכל אחד אחר שהוא לא את
אני חושבת שחווית חוויה חשובה... זה בלי ספק ביגר אותך והבנת המון אחרי זה, יותר מרוב האנשים שלא עברו חוייה כזאת
טוב שהבנת מה הוא שווה... אוי! שכחתי
אני ליזה מעכו בת 17... ושוב ברוכה הבאה
אל תשכחי להמשיך לשלוח חומר שלך

vali האחת

New member
שלומלום....

ישבתי פה.. וחשבתי... איזה נחמד זה יהיה לפתוח שירשור של שירוני אהבה... יענו משו בסגנון: שומעת את דפיקות ליבך ממרחקים, גם את פניך אזכור בעוד מיליון שנים. רואה את עיניך למרות שאתה לא מולי, הצחוק שלך מהדהד ואני רועדת כולי. ידיך עוד עוטפות אותי בדימיוני, שפתיך מנשקות אותי בחלומי. אתה מופיע מולי ומתגרה בי, אך גופך כבר לא אמיתי. רוצה לבוא וליהות איתך בעננים, לא רוצה לחכות שנים,רק לגעת לך בפנים. מנסה הכל בכדי להגיע אליך, והם לא נותנים, אותי הם עוצרים. הם אומרים שאני עוד אתגבר, עם השנים. אך הם לא מבינים שאהבה כמו שלנו זה לכל החיים. עכשיו אני יושבת בשירותים וחותכת את הורידים, הפעם אהיה שלך לעולמים. למרות שהם אוהבים הם עוד יתגברו עם השנים, ויבינו שאם היתי נשארת- החיים שלי לא היו שווים כי אתה שם והבטחנו שנאהב לעד, לעולמים!

AeroSlash

New member
די נו :(

מה זה כל האהבה הזאת שתקועה בכל חור ופינה בזמן אחרון...

v o d k a

New member
יפהפה... ../images/Emo99.gif

תראי לי מישהו שבאמת היה עושה את זה...........

d a n i e l 18

New member
שיר על אהבה שאבדה...

עקבות/דניאל יהוד עקבות הם כל הנותר בחול... עקבות. שרידים. חלקים. זיכרונות נשיקות שלוש נקודות... מחפשת. מגששת, אך לא מוצאת... זיכרונות. זיכרונות מתוקים על תכלת. עננים. שמים כחולים. אני ואתה מחובקים. חולמים. חולמים על חיים משותפים ואפילו ילדים. לבן. ורד לבן. הצעת נישואין. שמלת כלה לבנה. לבנה המאירה לבנה את דרכו חזרה לביתו, לאהובתו... מילואים. פיצוץ. צעקה אחרונה. חלקים. האם משהו ראה את אהובה?! אלוהים. אלוהים לוקח לו... הוא לוקח לו מאיתנו את הבנים! את האהובים... עקבות הם כל הנותר בחול, עקבות...

למעלה