שלומלום:):):):):):):):):):)

galitinlove

New member
שלומלום:):):):):):):):):):)

שלום לכם אנשים:) שמתי לב שהרבה חדשים הצטרפו והציגו את עצמם:) אז גם אני מציגה את עצמי:) אני גלית בת 17:) נעים מאוד.. ואני עדיין לא סגורה עם עצמי על העדיפיות המיניות שלי:) בנתיים אני מתנסה, ולומדת, על עצמי ובכלל וזהו..:) שמחה להכיר אתכם:)

SarcaSeriouS

New member
ברוכה הבאה "גלית ../images/Emo99.gif+את"

בתקופה האחרונה מצטרפים אלינו כל כך הרבה חדשים שזו כמו הרשמה לקייטנה של ילדים בחופש הגדול
. שקית
ולחמניה לכולם בהפסקה! וואו, אני נרגש. מישהי שלא סגורה על העדפותיה...עכשיו אפשר לעצב אותך כאוות נפשנו
(let the game begin
...) תראי, אין הרבה אפשרויות: זה או להיות מסופקת מבנים או להיות מסופקת מ
+ות. "קחי אותו לאט את הזמן (הילוך איטי) העולם עוד יחכה בחוץ (עד האוטובוס האחרון) קחי עוד שאיפה מן הזמן (הסיגריה שאחרי, כמובן...) שתי דקות לפני ההתנסות" (הנה זה מגיע...) אוקצור, תתנסי, תלמדי והכי חשוב ...תהני! ברוכה הבאה לפורום, יש לך במקרה סיפור קורע לשתף אותנו בו? עכשיו אתם רואים למה התכוונתי בשרשור של חדש? ? ? ד"ש.

Xboy123

New member
אחחח SarcaSerious איך שאני מעריץ

את התגובות שלך.. אתה מצחיקול!!
ועכשיו שהזכרת לי את השיר היפה הזה... אני הולך לשמוע אותו

וולקאאאםםם!!!

מה להכיר? תתפשטי אה... לא אמרתי כלום *שורקת בתמימות* אז... ספרי על עצמך אין לי כוח לגל השאלות הרגיל אבל אם קראת כמה אני כבר בטח מכירה אותם
אבל יש אחד חדש, את אוכלת פלאפל ביחד או בקבוצות *קריצה* *קריצה*?

וולקאאאםםם!!!

מה להכיר? תתפשטי אה... לא אמרתי כלום *שורקת בתמימות* אז... ספרי על עצמך אין לי כוח לגל השאלות הרגיל אבל אם קראת כמה אני כבר בטח מכירה אותם
אבל יש אחד חדש, את אוכלת פלאפל ביחד או בקבוצות *קריצה* *קריצה*?

תפוזית3

New member
פחחחחחחחחחחחחח........ ../images/Emo24.gif

הרגת אותי(מחפשת אמת)....... וגליתושש ב-ר-ו-כ-ה ה-ב-א-ה תרגישי כמו בבית!!

Zenith87

New member
ברוכה הבאה

הידעת? ההורים שלי לא רצו לדעת אם אוולד בן או בת לפני הלידה, אז הם בחרו לי איזה כמה שמות לבחור מהם מכל מין. אקיצר, אם באיזה תא זרע של אבא שלי לפני 17 שנה היה כרומוזום X ולא Y, אז יש מצב שהיית עכשיו קוראת הודעה של גלית ולא של אביב. זה היה עוד סיפור הזוי ומטורף מאת Zenith87. חזרו אלינו בשבוע הבא, באותו היום, אותה השעה, לסיפורים נוספים שיגרמו לכם לתהות: "!?What the fuck".

למעלה