שלומלום..
נעים להכיר - רויטל
מה שלומכם ?
חייבת לציין ולומר ש.. לראשונה ביקרתי והתייעצתי עם הפורום
המקסים הזה לפני כמעט עשר שנים, כשטסתי פעם ראשונה להודו והנה היום - אתם עדיין פה.. פשוט לא ייאמן
אוטוטו - ביום ראשון הקרוב, אני לוקחת את בעלי בפעם הראשונה בחייו להודו, לטיול שורשים, נופים עוצרי נשימה ושאר חוויות מרתקות, ולתקופה של כמעט שלושה חודשים עם אופציה
להארכה עד אחרי חגי תשרי.
לי זו הפעם השישית, אבל מי סופר בכלל ?!?
ההורים שלנו ילידי הודו, ושנינו דוברי השפה הינדית ומאראטית (מחוז מהרשטרה).
קיבלנו, כמו רבים אחרים, ויזה לחצי שנה עם שתי כניסות. אנחנו מעוניינים לשלב עוד מדינה - נפאל או סינגפור. נוחתים במומבי, ב"ה ובלי נדר
בפעמים שאני הייתי בהודו, די חרשתי על דרום הודו - גואה, מייסור, בנגלור, אוטי, קודיקנאל, קארלה על כל פנינותיה ועוד ועוד ועוד
לאיי אנדמן ולקשודיפ - לא הגעתי
אני אשמח מאוד לקבל המלצות למסלול בהודו צפון ודרום.. לא משנה לנו המרחק, לא הדרך להגיע לאותו מקום (טיסה ו/או רכבת) ובטח שלא מזג האוויר
המלצות, הערות והארות ובעצם כל דבר - ייתקבלו בברכה ובשמחה רבה
אגב, איזו עוד מדינה כדאי לשלב - נפאל או סינגפור
(וכן, שמענו כבר ששבוע בסינגפור הוא יותר מידי כי אין הרבה מה לעשות שם)
תודה ענקית מראש
נעים להכיר - רויטל
מה שלומכם ?
חייבת לציין ולומר ש.. לראשונה ביקרתי והתייעצתי עם הפורום
אוטוטו - ביום ראשון הקרוב, אני לוקחת את בעלי בפעם הראשונה בחייו להודו, לטיול שורשים, נופים עוצרי נשימה ושאר חוויות מרתקות, ולתקופה של כמעט שלושה חודשים עם אופציה
להארכה עד אחרי חגי תשרי.
לי זו הפעם השישית, אבל מי סופר בכלל ?!?
קיבלנו, כמו רבים אחרים, ויזה לחצי שנה עם שתי כניסות. אנחנו מעוניינים לשלב עוד מדינה - נפאל או סינגפור. נוחתים במומבי, ב"ה ובלי נדר
בפעמים שאני הייתי בהודו, די חרשתי על דרום הודו - גואה, מייסור, בנגלור, אוטי, קודיקנאל, קארלה על כל פנינותיה ועוד ועוד ועוד
לאיי אנדמן ולקשודיפ - לא הגעתי
אני אשמח מאוד לקבל המלצות למסלול בהודו צפון ודרום.. לא משנה לנו המרחק, לא הדרך להגיע לאותו מקום (טיסה ו/או רכבת) ובטח שלא מזג האוויר
המלצות, הערות והארות ובעצם כל דבר - ייתקבלו בברכה ובשמחה רבה
אגב, איזו עוד מדינה כדאי לשלב - נפאל או סינגפור
תודה ענקית מראש