שלומלום..

revitm

New member
שלומלום..

נעים להכיר - רויטל

מה שלומכם ?

חייבת לציין ולומר ש.. לראשונה ביקרתי והתייעצתי עם הפורום
המקסים הזה לפני כמעט עשר שנים, כשטסתי פעם ראשונה להודו והנה היום - אתם עדיין פה.. פשוט לא ייאמן

אוטוטו - ביום ראשון הקרוב, אני לוקחת את בעלי בפעם הראשונה בחייו להודו, לטיול שורשים, נופים עוצרי נשימה ושאר חוויות מרתקות, ולתקופה של כמעט שלושה חודשים עם אופציה
להארכה עד אחרי חגי תשרי.
לי זו הפעם השישית, אבל מי סופר בכלל ?!?
ההורים שלנו ילידי הודו, ושנינו דוברי השפה הינדית ומאראטית (מחוז מהרשטרה).

קיבלנו, כמו רבים אחרים, ויזה לחצי שנה עם שתי כניסות. אנחנו מעוניינים לשלב עוד מדינה - נפאל או סינגפור. נוחתים במומבי, ב"ה ובלי נדר

בפעמים שאני הייתי בהודו, די חרשתי על דרום הודו - גואה, מייסור, בנגלור, אוטי, קודיקנאל, קארלה על כל פנינותיה ועוד ועוד ועוד

לאיי אנדמן ולקשודיפ - לא הגעתי

אני אשמח מאוד לקבל המלצות למסלול בהודו צפון ודרום.. לא משנה לנו המרחק, לא הדרך להגיע לאותו מקום (טיסה ו/או רכבת) ובטח שלא מזג האוויר

המלצות, הערות והארות ובעצם כל דבר - ייתקבלו בברכה ובשמחה רבה

אגב, איזו עוד מדינה כדאי לשלב - נפאל או סינגפור
(וכן, שמענו כבר ששבוע בסינגפור הוא יותר מידי כי אין הרבה מה לעשות שם)

תודה ענקית מראש

קרלטון

New member
רק לגבי הסיפא

להגיע מכמה חודשים בהודו לכמה ימים בסינגפור זה נראה לי מעבר די קשה... משהו ברמה של פטיש 5 קילו על הראש. הייתי אומר נפאל או לחילופין סרי לנקה.

revitm

New member
קרלטון לקחתי לתשומת ליבי, תודה O

עוד תשובות בבקשה! ! בהזדמנות זו מקפיצה

prizman

New member
נפאל היא בהחלט רעיון טוב,

רק לקחת בחשבון שהעונה הטובה שם היא בערך מסוף ספטמבר ולאורך אוקטובר
מבחינת הזמנים שלכם.

revitm

New member
הרבה תודה Prizman !!

עוד תגובות בבקשה

הטיסה מחר

toni007jp

New member
אני היתי משלב את סינגפור

לטעמי אחרי סיבוב בהודו עם הנופים המיוחדים, האנשים ושאר הדברים כדאי לעשות סוויץ ולפני הגלישה חזרה לארץ לבקר במקום חדשני, מתקדם, עם סוגי אטרקציות שונות מאשר הודו
מאפשרת.

לא ציינת מהיכן אתם חוזרים, אבל אם מהודו אתם טסים לסינגפור לשלושה ימים ומשם (שעתיים טיסה) לבנגקוק עם שהייה של יומיים ומשם לישראל זה יהיה נחמד לסיים את הטיול
יש כאלו שיגידו שעדיף להיות במקום אחד, לטעמי כדאי לראות מספר מקומות ובטח להחליף אווירה בטיול שכזה .

kogawa

New member
אני מציע לשלב את שוודיה

אם אתם חושבים לשלב בטיול בהודו את סינגפור, ואם מציעים לכם לעשות זאת כדי לשנות אווירה, מציע את אותו מרחק בחזרה מהודו לנסוע דרך שבדיה שגם היא מוסיפה רק 5 שעות טיסה לכל כיוון, וגם היא שינוי מרענן לאחר הודו.

חברה תתאפסו!! בסינגפור יש מה לעשות הרבה יותר משבוע, אבל היא לא בדרך לשום מקום פרט לטיסה לאוקייניה.
היא לא קרובה להודו - זו כמעט יבשת אחרת!

למעלה