שלומלום תקשיבו

האבסורד הוא

ששתי התפילות משלימות אחת את השנייה. ולאותו אחד שהתפלל על בת פלוני, הגיבו, שימות הוא בחייה, משום דיש נספה ולא במשפט! ומעניין מה יגיע על כך הרמבם הלועג על בת פלוני-לפלמוני? בהיות ומתנגש הוא בבחירה החופשית.

אני יכול לארגן לך...

כניסה לגג של מגדלי עזריאלי נראה לי שזה יפתור לך הרבה צרות... סתם...סתם... תפסיקו כל הזמן לרדוף אחרי הבנות ואח``כ להשבר קח את החיים בקלות זאת הלכה מחר תבוא אחת יותר טובה כולם אותו דבר ואני בכלל נגד להתערבב עם בנות או להריץ את זה לשידוך ולסגור או לחתוך.

יש הרבה דגות בים עזוב אותה

שכח ממנה תחשוב שאם היא עזבה אותך אז היא אפס ואתה צריך למצוא את האחת שלך אחת אמיתית שתואב אותך ולא שתזרוק אותך על כל שטות תתפלל לה` שיתן לך את האחת שלך שתתאים לך באמת לא להתפלל על מישהי ספציפית...

חיהchaya

New member
אתץה באמת ילד כאפות!

זה שבחורה עוזבת מישו, לא עושה אותה אפס, כי אני מאמינה שהיא לא היתעוררה סתם בבוקר והחליטה לעשות את זה, אלא היו לה שיקולים שלה. וגם אם פשוט נימאס לה ממנו אז היא החליטה לחתוך, היא עדיין לא אפס, להפך כל הכבוד לה שהיא יודעת מה היא רוצה מעצמה ולא מושכת אותו סתם!

שומר 23

New member
הילדון ויוסלה

מדברים כמי שלא מודעים לקושי של מי שהיה תקופה ארוכה בקשר.. הילדון סתם מזלזל ויוסלה בענין המוסר אז אתה צודק שלא צריך להתחיל השאלה היא תכל`ס לאחר מעשה..

מבחינתה כן

אנו מדברים פה ושם אחי אני לא יכול אני פשוט מת על כל מה שבה אישיות מראה משפחה אין לי טעם לחיות וסתם להיזכר כל הזמן בזה זה הורג אותי

שומר 23

New member
ככה

אז אין מה לעשות בכיוון שאתה רוצה ואולי אפי` עדיף שלא תדבר איתה פה ושם כי זה פשוט מפתח אצלך ציפיות שווא. אני יודע שלבקש את זה ממך זה ברכה לבטלה אבל אנ`לא אומר לך מה לעשות. הצלחה.

למעלה