שלומלום תקשיבו

שלומלום תקשיבו

לשאול למה לא אשאל כי ככה ה` רוצה וזה מה שטוב בשבילי אבל קשה להאמין בזה מכל הלב במצב של פרידה אני נפרדתי מבחורה שאני אוהב אותה יותר מכל לא אומר שהיא פצצת יופי אבל יש בה מידות ואופי שאני כל כך אוהב אבל היא אחרי שנה ומשהו החליטה להיפרד מסיבה לא מוצדקת סיבה שאפילו לא קשורה בי אבל אני לא יכול להכריח או ללחוץ כשהיא מתעקשת. ה` יכול להיות שזה טוב בשבילי אבל אין בי לא חשק ולא רצון ממש לכלום אז אנא עשה שהיא תחזור אלי או שתיקח אותי קרוב אליך הניסיונות לא נגמרים והכוחות שבי כבו.

שומר מאמין שיחזרו אה?

אווווווווו שיש לה מישהו אחר אווווווו שדפק לה הראש בביהס שצריך להתחזק וכאלה אווווווו שסתם בא לה הפסקה אווווווווווווווווווווווווווווווווווווו שהיא לא מספיק אוהבת אותך אווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו שיש לך מומולדת והיא פשוט עושה הפתעה

שומר 23

New member
לא !

אני מאמין שהכל יכול לקרות אבל דבר אחד ברור.. הזמן הוא הרופא הכי טוב ולזה התכוונתי.

tixi

New member
../images/Emo201.gifרעיון?

חרדי לא-חרדי, ספר טוב, מוזיקה טובה אוכל טוב או זמן עם חבר טוב, ואז שינה טובה - והלב קצת פחות כואב. בהצלחה עם זה.

שומר 23

New member
אין ספק.

ועל זה אמרתי ואני חוזר ואומר שהזמן הוא הרופא הטוב ביותר השאלה מה עושים בנתיים ... ספר טוב וכו` וכו`

שומר 23

New member
אלוקים יצר

מנגנון השכחה שבדרך כלל אנחנו רוצים לזכור ומתעצבנים על ששכחנו אבל קצת שימת לב ואנו מבינים איזה חסד עשה עימנו הבורא.

שומר 23

New member
אם את אומרת

שמניסיונך זה לא תמיד עובד לא אחלוק על כך רק אציין שניסיוני מראה שהשכחה וואחד מועילה.

הזמן

הוא התרופה הטובה ביותר!! אז תהיה חזק,כי עם הזמן זה יעבור! יהיה טוב..

אלוקים לא יעשה מה שאתה רוצה

אלוקים מה שטוב לך. אני במקומך הייתי מתפלל שאצליח להרגיע את עצמי ולהבין! להתפלל שיעשה דבר שאינו נכון או לא לחיות זה האבסורד הגדול ביותר.

למעלה