שלומלום לכולם!!

שלומלום לכולם!!

אני אומנם פעם ראשונה כותב פה...אבל אני קורא כבר די הרבה זמן את ההיתכתבויות שלכם פה ונהנה מהם...חיחי...הקיצר...אני בן 15.5 מגדרה...חולה על ג'ני מאז ימייה באנקונדה...יש לי את כל הדיסקים שלה ואת כל הדיוידים שלה מ"feeling so good" ועד לחדש שיצא עם כל הקליפים וראיון מיוחד איתה...היא מדהימה אותי כל פעם מחדש עם שירים מדהימים...ואם אתם שואלים אז את הדיסק הראשון הכי אהבתי...אני ישמח להיתכתב פה עם כולם על האימפריה המלכותית שלנו (ג'ני)... ודרך אגב...מישהו יכול לפרש את המילים של השיר escapemonos?? תודה מראש!!

Crunk Boy

New member
ברוך הבא../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif

אני מקווה שתהנה פה ושתכתוב הרבה...

תודה נשמה...כולם פה נשמות וכייפ פה

ובכלל כייפ לקרוא ת'הודעות שלכם...ודרך אגב...מאיפה אתם מוציאים את הנתונים על כמה השיר של ג'ני עשה בשבוע/יום???... ואפשר בקשה לשים קישור להצביע לה לטי אר אל??...כי המצב שלה לא משו שמה...אז עוד קול בטוח יעזור...אולי בקצת אפילו...תווווודה!!

Lopezit

New member
המצב שלה מצויין שם!!!

מה שאתה רואה בישראל זה באיחור זה שבועעים!! ג'ן פעם אחרונה הייתה מקום 2 ולפני זה.. מקום 1 יומיים ברצף

j e n n y lopez

New member
חחחח ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

חחחח כן אז עוד מעט היא תיהיה בישראל גם מקום ראשון.... וכאין לי תמילים....לליאת יש בטח לא

איזה חמווודים!!

ואני בטוח שאני יהנה פה... נ.ב: המחשב שלי נדפק...אז כרגע אני מיתכתב מהמחשב של אחי...אני מקוה שכמה שיותר מהר שלי יהיה בסיידר ואני יהיה פה כל יום!!..לאאאב יווו אווול!!

למעלה