שלומלום לכולם

liat ליאת

New member
שלומלום לכולם ../images/Emo9.gif

עוברת עלי תקופה לא קלה ואני כמעט ולא כאן לצערי. לא מספיקה אפילו להתעדכן ולעבור על שרשורים, מרוב שיש לי כ"כ הרבה להשלים
איך? איך פיתום הפורום הפך להיות כ"כ פעיל? זה בגלל שאני לא כאן?
אוקצור, מבטיחה בקרוב לחזור לעצמי קצת ולשיגרה ואוכל להיות כאן יותר
ועכשיו - יש לי שאלה. אנחנו מתעתדים לעבור לאזור המרכז - כנראה זה יהיה פ"ת. בעלי רוצה כבר עכשיו, ואני אומרת לו שבדיוק באמצע השנה, עד שהבנות התרגלו לגנים, לגננות ולכל השאר - לא רוצה לעשות להן את זה שוב ולהעביר אותן עכשיו. תחילת שנה היא מספיק קשה, ולעבור למקום חדש, כששום דבר מסביב לא מוכר ועוד להתחיל גם גנים חדשים נראה לי מידי קשה בשבילן וזה יכול להדחות לחופש הגדול. בעלי טוען שהבנות קטנות והן תתרגלנה מהר ולי קשה עם זה מאוד. בפרט שזה לא פיקוח נפש ואין סיבה לקטוע כך את השנה. מה אתם הייתם עושים במקרה כזה? ממש קשה לי! גם לי עצמי זה יהיה מקום חדש, סביבה חדשה, שום דבר לא מוכר. אגב, כל סיבת ההעברה היא בגללו, כי הוא לא מוצא כאן את עצמו. אז אוקי, אני מוכנה לעשות הכל בשביל שלו יהיה טוב. השאלה היא רק אם זה אכן מצדיק לעשות צעד כזה באמצע שנה או לחכות עד לסיומה. מצטערת שיצא ארוך, אכנס יותר מאוחר

bali

New member
מנהל
לדעתי גם עדיף לחכות לחופש הגדול...

צריך תקופת הסתגלות לרעיון בכלל, ובטח שלהוציא את הבנות מהגן באמצע השנה זה יהיה קשה... אפילו אם הן מסתגלות מהר, עדיין, זה להיכנס לגן באמצע שנה, להתחבר עם הילדים, וגם להיםפרד מחברים נוכחיים... אני הייתי מחכה עד החופש... מבינה גם אותך עם הקושי שלך לעבור ככה פתאום...

sjarjar

New member
מבחינה כלכלית

עכשיו טוב מאד לקנות דירה חדשה.

מירבלי

New member
נשמונה ../images/Emo99.gif לעבור רק בסוף השנה

לא באמצע אל תעשי אוול לילדות הם אכן קטנות אך מבינות הכל ויהיה להם דיי קשה להתרגל מחדש באמצע השנה ואם את זקוקה לעזרה או כל דבר אחר את יודעת את
שלי

מריני

New member
הי ליאתי, התגעגעתי אלך...../images/Emo24.gif

תראי, קודם כל אני מסכימה איתך...עדיף לחכות לשנה שתיגמר ולא להוציא את הבנות באמצע השנה מהגן, למרות שהן מסתגלות מהר... מעבר דירה לילדים קטנים הוא לא פשוט: דירה חדשה סביבה חדשה, עוזבים חברים מוכרים, אז כדי להקטין את טראומה (יש ילדים שמעבר דירה הוא טראומה עבורם, לא מחייב כמובן) עדיף שלא להעבירן גן באצמע השנה, הרווח יהיה כולו שלהן ושלכם. חוץ מזה, הרי לוקח זמן למכור דירה ולרכוש אחרת, ויש לכם 9 חודשים לעשות את זה (עד ספטמבר), וזה לא הרבה זמן...על בעלך לקחת גם את זה בחשבון. יצא לי קצת מבולבל, אז בקיצור, אני איתך

liat ליאת

New member
תודה לכולכם ../images/Emo24.gif

מעודד אותי לשמוע שכולכם חושבות כך, כי קשה לי לשכנע אותו בנושא הזה. אתן לו יותר מאוחר לקרוא את השרשור ומקווה שהוא ירגע קצת מהעניין.

הוא יכול לקרוא גם את מה שאני כתבתי

עדיף להמתין לסוף השנה אז גם מתפנות רוב הדירות להשכרה...

ליאתוש ...

אתם יכולים אולי גם לשתך את הקטנות בשאלה הזאת .... את יודעת לילדים לפעמים יש את הראש הכי טוב ... המחשבות שלהם את יודעת הכי טבעיות שיש ...

liat ליאת

New member
לא נראה לי שבגיל שלהן יש להן דעה

הן די קטנות. אבל אני זו שראיתי כמה קשה היה להן להסתגל בתחילת השנה, והקטנה רק ממש לא מזמן נכנסה לעניינים. אז פתאום לקטוע את הכל ולעשות ריסטרט - קשה לי מאוד וכואב לי לעשות לה את זה. סוף סוף היא נהנית והולכת בשמחה, למה להתחיל הכל מהתחלה אם אפשר לחכות עם זה?

liat ליאת

New member
דווקא פתח תקווה....

כי בעלי הוא בן אדם של חֶבְרָה וחברים, ואם הוא מגיע לשם יגיעו לשם עוד כמה שרק מחכים לאוקיי שלו. כאן בעיר אין לו אפילו חבר אחד וזה כמעט עולה לו בריאות. למרות שאני ממש נותנת לו חופשיות, כמו היום למשל - כל יום שני קבוע הוא באזור המרכז מבלה עם חברים. שלא לדבר על ימים אחרים, שכל סיבה הכי קטנה הוא לא כאן. אבל חסר לו חבר קרוב לידו. במידה ואנו עוברים, חבר הכי טוב שלו גם עובר לגור לידנו וזה מה שמלהיב אותו. מקווה שאצליח להרגיע אותו ולמשוך את הסיפור עד לחופש הגדול. במידה ולא - נעבור לקראת פסח, ובתקופה שבין פסח לחופש הגדול אני אהיה במשך השבוע אצל אמא שלי <גרה כאן באשדוד>, ורק בסופי שבוע אגיע עם הבנות או ההיפך. כבר אמרתי לכם - מה לא עושים בשביל בעל?

למעלה