שלומלום לכולם ../images/Emo9.gif
עוברת עלי תקופה לא קלה ואני כמעט ולא כאן לצערי. לא מספיקה אפילו להתעדכן ולעבור על שרשורים, מרוב שיש לי כ"כ הרבה להשלים
איך? איך פיתום הפורום הפך להיות כ"כ פעיל? זה בגלל שאני לא כאן?
אוקצור, מבטיחה בקרוב לחזור לעצמי קצת ולשיגרה ואוכל להיות כאן יותר
ועכשיו - יש לי שאלה. אנחנו מתעתדים לעבור לאזור המרכז - כנראה זה יהיה פ"ת. בעלי רוצה כבר עכשיו, ואני אומרת לו שבדיוק באמצע השנה, עד שהבנות התרגלו לגנים, לגננות ולכל השאר - לא רוצה לעשות להן את זה שוב ולהעביר אותן עכשיו. תחילת שנה היא מספיק קשה, ולעבור למקום חדש, כששום דבר מסביב לא מוכר ועוד להתחיל גם גנים חדשים נראה לי מידי קשה בשבילן וזה יכול להדחות לחופש הגדול. בעלי טוען שהבנות קטנות והן תתרגלנה מהר ולי קשה עם זה מאוד. בפרט שזה לא פיקוח נפש ואין סיבה לקטוע כך את השנה. מה אתם הייתם עושים במקרה כזה? ממש קשה לי! גם לי עצמי זה יהיה מקום חדש, סביבה חדשה, שום דבר לא מוכר. אגב, כל סיבת ההעברה היא בגללו, כי הוא לא מוצא כאן את עצמו. אז אוקי, אני מוכנה לעשות הכל בשביל שלו יהיה טוב. השאלה היא רק אם זה אכן מצדיק לעשות צעד כזה באמצע שנה או לחכות עד לסיומה. מצטערת שיצא ארוך, אכנס יותר מאוחר
עוברת עלי תקופה לא קלה ואני כמעט ולא כאן לצערי. לא מספיקה אפילו להתעדכן ולעבור על שרשורים, מרוב שיש לי כ"כ הרבה להשלים