שלומלום לכולם

polly R

New member
שלומלום לכולם ../images/Emo140.gif

אז ככה: אני ל מתעסקת במאגיה ולא מבינה בזה... אבל מה שכן- מאמינה. רציתי לדעת אם יש כישוף כזה שגורם להתגבר על פחדים וכאלו. אני אתן לכם דוגמא: אני חסרת ביטחון. יש משהו שיעזור? או דוגמא אחרת- זוג חברים שלי רבו, שניהם אוהבים אחד את השני אך הבחור מדחיק (ככה כותבים?) את ריגשותיו... אני א מדברת על כישוף אהבה וכאלו... רק שיוציא הכל החוצה. מקוה שהבנתם אותי.....
שיהיה לכם סוף שבוע מדהים!

dark or

New member
../images/Emo145.gif

אמממ... יש, יש כישוף של אהבה אבל זה שונה,זה בעצם לגרום למישהו לאהוב אותך, אני לא שמעתי על כישוף שאפשר לחבר בין שאני אנשים שרבו, למרות שזו לא בעייה לבנות כישוף למי שמתעסק בזה הרבה. עכשיו יש כישופים של משאלות, את יכולה לבקש משאלה ולקוות שהיא תתגשם. אבל עם הביטחון העצמי, זו בעייה שאת צריכה לעבוד לבד ולא שום כישוף (כמה שכישופים טובים!) יסדרו את זה.

ebonyW

New member
שלום ../images/Emo13.gif

אני מצרפת קישור ל - Confidence Spell שנתקלתי בו בשיטוטי ברשת. לא בדקתי אותו, אז נא להפעיל שיקול דעת
יום קסום אבוני

BlaT©

New member
גם אני לא מבינה במאגיה...

אבל הבעיות שדיברת עליהן נשמעות כמו כאלה שצריך לעבוד עליהם ברובד הנפשי או הבין-אישי, ולא קשור בכלל במאגיה.

GReY DAY

New member
חח.... גמני לא מבינה שומדבר

אני חדשה פה... וזה פעם ראשונה שנכנסתי לפורום הזה....

RainBird

New member
ניתן להעזר במאגיה. אבל צריך להבין שברובד האישי המאגיה תורמת להוצאת דבר שכבר יש שם. למרות שבאמת לפי דעתי המאגיה צריכה להיות חלק מטיפול ולא הטיפול השלם.

Esmerallda

New member
מאגיה היא אף פעם לא הטיפול השלם

מאגיה לא יכולה לבוא במקום משהו, היא גם לא יכולה ליצור יש מאין. אם תעשה כישוף להצלחה בלימודים, ולא תלמד בכלל, נראה לך שתצליח? הידע לא יכול להופיע משום מקום, והמאגיה לא תביא אותו. המאגיה רק תעזור ללמידה להיות טובה יותר ותעזור לך להגיע למלוא ניצול הפוטנציאל. מאגיה היא תמיד רק חלק מהתהליך, במיוחד כשזה נוגע לשינוי פנימי. -הצוענייה.

ToryMaster

New member
אפילו בעוד מיליון שנה

לא הייתי יכולה לומר את זה טוב יותר

למעלה