שלומי ,

• פותח הנושא psa
  • פורסם בתאריך

psa

New member
שלומי ,

התחלתי שרשור חדש ... (אגב , ההודעה הזו נכתבת פעם שנייה
שאלה ראשונה: האם כל "המשחק " עם התמונה קשורה לקודים בHTML ? אם כן אני קצת אבודה בנושא זה...(מסמיקה...) תודה

psa

New member
אודי אני משיבה לך פה על מה שכתבת

בשרשור הארוך...(גם זו בפעם השנייה) אני מעתיקה כל הודעה לפני השליחה , אך תפוז חייב כבר לתקן את זה. הבעיות התחילו מאז הבירות ... ידוע "כששותים אז...." ברכות

שלומי

New member
מה כוונתך במשחק?

בוחרים תמונה ומאשרים.התוצאה היא טבלת הטעל. החיסרון היחידי הוא שאם לוקחים תמונה גדולה, הדף שמייצרת התוכנה שוקל טונה!(אז אי אפשר להעלות ולראות ברשת).

psa

New member
במשחק התכוונתי עבודה

אני עומדת בפינה מלאת בושה ....
בכל זאת אבקש עזרה. האם בקודי HTML קשורה התוכנה ? כי כבר כתבתי שבזה אני כמעט בורה גמורה....

udiyulis

New member
שלומי יקר, אני מגיבה כאן כי...

כמו שכתבתי לפסא - בשרשור השני עוד מעט נטבע בבירה! המון תודה על הפירוט ששלחת לי - הדפסתי ואפעל לפיו בינתיים אני מורידה עכשיו את הנורטון 2002 בגירסת evaluation ל-30 יום, כדי שתהיה לי הגנה זמנית, עד שארכוש את התוכנה. ו.....הצלחתי להפעיל את התוכנה והנה המוצר המוגמר אני מניחה שיש לי עוד לעשות מקצה שיפורים בבחירת תמונה מתאימה, ביצירת מסגרת לתמונה, אולי בשינוי צבעים, אך כהתחלה תסכים אתי שאני לא כל כך גרועה. האמת - תוכנה פשוטה וקלה להפעלה.

שלומי

New member
כל הכבוד!

עכשיו שימי לב!!! לגודל התמונה+רזולוציה יש חשיבות עליונה.כמה שקטנים יותר ורזים - כך יעבדו טוב יותר באינטרנט! עוד דבר מעניין - את יכולה להחליט על הטקסט המופיע למשל - udiyulis בכל הדף! למעשה האמת היא שמלבד הקוריוז שבדבר, אין לתמונות הללו שימוש ממשי.

psa

New member
בוקר טוב יומני היקר ולכולם../images/Emo42.gif

הידד!!!!בשעה 1:10 הצלחתי ליצור תמונה שעוד מעט תצליחו לראות (מקווה). בינתיים, בזק החליט שמספיק עם האינטרנט ונתק אותי. הלכתי לישון. קמתי עם המון סיפוק שאחרי מספר נסיונות הצלחתי לפענח תוכנה זו. הכל תלוי בגודל התמונה..... לשלומי התודות והסבלנות שאלה :התמונה ההתחלתית קטנה אך בשומרי אותה כHTM ,"גדלה" .איך נתן להקטינה שוב. ניסיתי שוב בדרכים השונות.... יום נפלא

שלומי

New member
פשוט ביותר...

הקטיני אותה באירפן לסופר קטנה! לאחר מכן הפכי אותה להטמל.(דרך התוכנה).

psa

New member
שלומי נסיון נוסף

העניין הגרפי נחמד מאוד...

udiyulis

New member
הידד פסא, מי בתמונה? מישהו מוכר?

הידד למתמידים עד שמצליחים! שבת שלום

psa

New member
איינשטיין .

קרוב לוודאי שלו לא היו ביעיות עם "תפוז" :O). ברכות

שלומי

New member
הרבה יותר מוצלח - עלה אצלי מהר מאוד

נסי להקטין אפילו עוד קצת - שהדף ישקול פחות.

psa

New member
שלומי , בחרתי תמונה לדוגמה

מאלה של המפגש . הקטנתי אותה עד כ-3KB . בתוכנה היא לא נפתחת .מעניין למה. השאלה באה מתוך סקרנות... שוב תודה על הכל ובעיקר על סבלנותך .

psa

New member
שלומי , אעלה אותה תמונה שאתה צירפת

בפעם הראשונה... אעלה את זו שהעליתי לארכיון עם כל שאר התמונות (היא כבר מוקטנת) ואת ה"מוקטנת" מאוד. תודה ושבת שלום

psa

New member
תאמין לי שניסיתי ולפי בקשתך ניסיתי

שוב עכשיו ויוק.

למעלה