שלומי מבקש עזרה

zivelca

Member
שלומי מבקש עזרה

שלומי מבקש עזרה מצרף תמונה איך פותרים את הבעיה בתודה מראש זיו

zivelca

Member
וינדוס 98 גירסה 2

כן כמו שאתה אומר 98 מהדורה שניה

שלומי

New member
טוב אני רואה שאתה לא מקוון אז אני

מנחש שכן! אז ככה: אתה יוצא לדוס, אתה מקליד: c:\scanreg /restore (בין הסקנרג' לסלאש צריך להיות רווח אחד!) אתה בורר את אחד מחמשת הרישומים של הרג'יסטרי שתראה, מאשר ומקווה שהוא היה טוב ומאתחל את המחשב. אם אף אחד מהם לא היה טוב ("טוב" זה הגדרה של מערכת ההפעלה - לא שלי), יש לך בעיה קטנה. במקרה הזה אתה חייב להתקין את המערכת מחדש - התקנה על הקיימת ולא פירמוט!!!(זה לא יקח הרבה זמן).

zivelca

Member
לא הצליח

לצערי לא הצליח וגם התקנה חוזרת לא פתרה את הבעיה ממה זה יכול להיות?

שלומי

New member
תחשוב אם התקנת משהו לאחרונה

או התעסקת עם הרג'יסטרי. ישנה עוד אופציה אבל אני ממש בספק אם זה יצליח לך - אני ממש לא יודע מה עשית למערכת ההפעלה. כשאני אומר עשית... אני מתכוון לכך שכל הבעיות (99%) מהן - נגרמות על ידי המשתמש עצמו(התעסקות לא נכינה עם מערכת ההפעלה, התקנה והסרת תוכנות לא טובה וכיו"ב). נסה: בדוס, הקלד: c:\scanreg /fix שוב פעם רווח בון הסקנרג' לסלאש. לו המחשב היה שלי, הייתי מצליח לבסוף לסדר כי אני לא פוחד לגעת ברג'יסטרי. לך אני לא רוצה להסביר מה לעשות שמא תשאר לבסוף (אם תטעה), ללא מערכת הפעלה בכלל!!! אם לא יעבוד...

zivelca

Member
שאלה

לאחר הכניסה לדוס ורישןם c:\scanreg /fix ולחיצת הנטר מה לעשות

zivelca

Member
לא השתנה כלום

לא השתנה כלום עשה את הסריקה וכתב בסוף שהכול סודר אך הרג'סטרי לא נפתח וישנה אותה הודעה

zivelca

Member
רציתי לבדוק

רציתי לבדוק תוכנה שלא עובדת עם המפתחות שלה ברג'סטרי בטעות שלחתי את זה גם במסר אישי סליחה

zivelca

Member
האם יש דרך

שלום שלומי רציתי לשאול האם יש דרך לסדר את הריג'סטרי כי משם אני יודע להוריד את המפתח של התוכנה שלא ישאר זכר להתקנה ואז אני יכול להתקין את התוכנה מהתחלה ולפתור את הבעיה שיש לי כרגע בתוכנה אך ראשית אני מקווה לפתור את הבעיה שהרג'סטרי לא נפתח שאלתי האם יש דרך לסדר שהריגסטרי יפתח בתודה מראש זיו

שלומי

New member
יש תוכונת לתיקון הרג'יסטרי

אבל אני לא אמליץ לך עליהן כי הן גם מאוד מסוכנות - במיוחד עם רג'סטרי שכבר נדפק. הסיבה היא שעל מנת לשמור רגיסטרי טוב, יש לבצע גיבויים כל הזמן(לא משנה איזה גיבוי - הרג'יסטרי לבד או כל המערכת ע"י גוסט למשל). התוכנות האלה מנטרות כל הזמן את המערכת ועובדות ברקע. הן למעשה "מצלמות" את המערכת ברגע נתון שאתה קובע(בהנחה שהמערכת עובדת חלק). כשיש בעיה אתה פשוט מורה לתוכנה לשלוף את ה"צילום" הטוב ולדרוך על הרישום הנוכחי הדפוק.

zivelca

Member
אז באיזה דרך

אז באיזה דרך אני יכול לפתור את הבעיה של התוכנה שלא עובדת

שלומי

New member
למה אתה צריך את התוכנה בכלל?

אני לא מבין! למה אתה מתעסק עם מערכת הרישום אם אתה לא מבין אותה ב-100%. אתה כל הזמן משחק באש. בסוף צריך לקחת אחריות על זה! המחשב עובד?! התוכנות האחרות בסדר?! יש לך כל כך הרבה זמן לנושא הזה? רד מזה כבר! למשל: אתה מתלונן על כאב גרון ואני בתור רופא אף אוזן גרון - לא יכול לתת לך סתם תרופה בלי לראות את הגרון!(ואם אתה חושב שזו דוגמה טיפשית אז כל רופא יגיד לך שאולי הבעיה בגרון או בלוע או באף או סתימה בסינוסים, ניקוז גרוע של נוזלים בחלל האף וכיו"ב... וכל אלה עלולים לגרום לאותה תופעה של חולי וסימפטומים שונים דומים).

zivelca

Member
התוכנה הזאת חשובה לי

התוכנה הזאת חשובה לי קוראים לה BlindWrite

שלומי

New member
אני מציע לך לפנות לתמיכה של היצרן

כמובן שרק במידה והתוכנה חוקית...

למעלה