שלומי הצילו!!!!!!!!!!!!!

מיכלי ו

New member
שלומי הצילו!!!!!!!!!!!!!

נכנסתי עכשיו למחשב וגיליתי סרגל מוזר - כמו של הוטבר אבל בשחור וכתוב הפוך {מצרפת תמונה- אני מתכוונת לשורה שמתחת לשורת הכתובת.} כשלחצתי על האיקון של הבית {מצד ימין בסרגל} זה הוביל אותי לדף שניתן לראות בצילום. מברור בין בני המשפחה אף אחד לא היה {כנראה} באינטרנט היום ובטח לא התקין משהו ואתמול הייתי האחרונה במחשב. ידוע לך מה זה ומאיפה זה הגיע? ניסתי להכנס להסרת תוכניות אבל לא מצאתי מה השם. תודה רבה

udiyulis

New member
מיכלי, לא שלומי אבל...

אצלי היום, כשפתחתי את הפורום של תפוז, כל הזמן קפץ אתר דומה לזה, וכמה שסגרתי אותו - הוא קפץ ועלה שוב. בסוף השארתי אותו ממוזער למטה, ואז הוא הפסיק לקפוץ. מה שכן - לא לחצתי על שום קישור באתר הזה. מחקתי את כל הקוקיס ואת כל הקבצים הזמניים, וזה לא עזר. האמת לא נדבק לי סרגל כמו שלך, אבל אולי אם הייתי לוחצת על קישור כלשהו באתר שקפץ - גם לי זה היה קורה. נראה די מפחיד, לשלומי הפתרונים!

שלומי

New member
הדפדפן - "נחטף"

ואין דבר כזה שלא הייתם באינטרנט. זו אינה יד ה'. אני גם רואה שאת מתעסקת עם איי סי קיו, קאזה ועוד סיכונים. חפשי טוב, אפשר להוריד את הסרגל.יש לך ברשימה אולי 500 תוכנות.ראי מה לא מוכר לך שם.

לירון2000

New member
כנסי לאקספלורר - תצוגה

סרגלי כלים - ומחקי משם את כל התוספות שאת לא משתמשת בנוסף לזה הריצי את תוכנת ספי בוט (תוכנה נגד תוכניות ריגול) ודבר נוסף, כנסי להוספה והסרת תוכניות והסירי משם תוכנה שאינך מכירה, והתווספה לך בימים האחרונים

מיכלי ו

New member
שלומי, אודי ולירון- תודה רבה זה ירד

לבד. ולא לחצתי על שום קישור בדף שגם לי כל פעם עלה {הסרגל עלה לפני זה} מצטערת שלא הגבתי לפני פשוט לא הייתי מאז במחשב...{לא להאמין אבל כן!!!} תודה רבה רבה ונקווה שלא יחזור שוב

למעלה