שלומי אלישע

טלי ב

New member
שלומי אלישע

אני עובדת על פרויקט גדול בין בתי ספר בנושא איכות הסביבה קיבלתי היום מצגת שבה 16 תמונות שעוסקות בפרויקט תמונות באיכות גבוהה מאד הכניסו אותן למצגת המצגת שוקלת 25.8 מגה איך מעבירים את התמונות האלה לסקירות המצולמות , איך מעלים אותן לאתר עזרה בבקשה , עיצה גם תואיל טלי

טלי ב

New member
ומה עם המצגת הפנורמית

אתם באמת לא יודעים איך ליצור רצף מתמונות אחדות כדי ליצור מצגת פנורמית נכון זה לא הפרויקט , אבל יש לי גם תמונות של בחירות למועצת תלמידים שאני רוצה להעלות בצורת מצגת פנורמית לא תעזרו לי בבקשה?

שלומי

New member
טלי

1. לגבי התמונות; אי אפשר להעלות נפח כזה לרשת.את חייבת להוריד רזולוציה ונפח.דעי לך שעבור אינטרנט, לא צריך רזולוציה גבוהה מאוד.מספיק שכל תמונה תשקול לא יותר מ100 ק"ב.יש במחסן את תוכנת האירפן ויו לצורך העניין. 2.לגבי המצגת הפנורמית,תוכנת האירפן מייצרת אימאג´ פנורמי.אם אני זוכר נכון, תוכנת ההוט מדיה שאלישע הראה במפגש הראשון, עושה מצגת פנורמית. יש תוכנות אחרות, אבל שיתופיות. לעניין אחר;זה שאני לא עונה אומר שאני "מפנה" את הבמה למשתתפים אחרים על מנת ליצור אוירת פורום נכונה.זו אינה במה של שאלות לשלומי ושלומי עונה.הרעיון שכל מי שיודע משתתף.אם אין תשובות אז לא יודעים.

Elishabb

New member
טלי - מצרף מדריך ליצירת מצגת

פנורמית מהקורס של ליאנה. אלישע

Elishabb

New member
טלי - לא ניתן לעלות לסקירות

המצולמות קבצי תמונה שנפחן גדול מ 200k. יש להקטין את גודל התמונות ומידת ה dpi שלהם כך שיגיעו לפחות מנפח. פעולה זאת תוכלי לעשות בעזרת תוכנת psp3 בצורה הבאה- הקטנת גודל התמונה: image - resize – maintain aspect ratio דחיסה: color– decrease color – ומקטינים ל- 16 ביט אח"כ ניתן לשמור כ- jpg. לאחר שהוגדר סוג הקובץ נפתחת אופציית האפשרויות – options. אין צורך ביותר מ- dpi75. אלישע

למעלה