שלומות :)

sha na na revol

New member
a big *huh*

מה הכוונה ומי זה אריק גריפין? ורגע, מישהי שמעריצה את פלאסבו אמרה שבילי מזוייף???

kokain1

New member
יאפפ.. :)

אני מעריצה את פלאסבו וכשאת רואה את בילי מול המצלמות, ניראה לך שככה הוא במציאות? לא ולא. ואריק גריפין הוא האדם הכי מציאותי והאמיתי שראיתי מול המצלמות הוא מנגן בלהקה אחת, לא זוכרת את שמה, אבל למי אכפת?! =]

sha na na revol

New member
ואללה?

את לא זוכרת איך קוראים ללהקה ואת מעריצה מישהו מהלהקה? איך בדיוק הגעת אליו? שוב, את בטוחה שאמרת שבילי מרטין מזויף ואת מעריצה את פלאסבו? איך נראה לך שבריאן מולקו נראה במציאות? *חלחלה* בעצם, לפחות אני בטוח שבילי לא מקריח, יש לו עור פנים בסדר, והוא לא מדבר על עצמו כל הזמן. נפלאותיה של החשיפה המרובה של ג"ש, ונפלאות גילו של בילי.

kokain1

New member
../images/Emo2.gif

איך שהכרתי את אריק גריפין זה מפורם הייד פארק, הייתה שם אחת שמעריצה אותו והיא פירסמה תמונות שלו.. וכל זה ובדרך היא גם פירסמה עוד תמונות של אנשים בידיוק כמו בילי רק שהם הרבה יותר אמיתיים גם במציאות. ושוב כשאמרתי שבילי מזוייף לא היתכוונתי לזה באמת רק רמזתי שהוא לא באמת כזה כמו בטלויזיה

זה מתחיל להיות אפילו יותר מגוחך.

איך את יודעת שהוא לא באמת כזה כמו בטלויזיה? ולחלופין, איך את יודעת שהגריפין הזה הוא כן?!?!? אין לך שום יכולת להניח הנחות שכאלה, אלא אם כן פגשת אותם באופן אישי, דבר שאני מאוד מסופקת אם עשית עדיין. בת כמה אמרת שאת?

kokain1

New member
רק בלי הגזמות

לא צריך להיות דפוק בישביל להבין את זה. לכל אחד והדעות שלו ואת לא חייבת להישתתף בדעות שלי והכל התחיל שבילי סתם מזוייף! אז מותק בישבילי הוא מזוייף ואת לא חייבת לתקן אותי בזה!

sha na na revol

New member
יודעת משהו...

אז מה. כשאתה בטלוויזיה או כשאתה פוגש מעריצים יכול להיות שיש אנשים שמשתדלים להיות נחמדים, אבל הוא יודע שלמעריצים שקונים כרטיס להופעה או קנו את האלבום מגיע את זה. חוץ מזה, אם לא נהיה ציניים ונניח שהוא אומר את האמת. הוא אמר שהוא תמיד מסובב בקהל לפני הופעות ופוגש את המעריצים כי משעמם לו להיות לבד. אני לא רואה שום דבר מזויף בקצת נורמליות ונימוס, הוא מתנהל כמו שבנאדם במצבו צריך, זה נקרא מודעות עצמית. לא הייתי חושב שהוא יותר אמיתי אם הוא היה מתנהג כמו כריס מרטין מקולדפליי או כמו קורטני לאב, והם שני אנשים שאני לא סובל, אבל הם נורא נחשבים כאלה 'מדברים את שפת הרחוב' וישירים, לדעתי הם סתם מישהו עם מנטליות של ילד בן 4.

kokain1

New member
טוב הפעם קצת יותר מידיי הגזמתי

אני אישית לא מאמינה שידברתי ככה על בילי ): יש מש'ו בדבריך נכון.. אולי בילי אכן מיתחשב באחרים ובעיקר במעריצים אבל אני לא מעריצה שלו :) אני רק אוהבת אותו ואולי קצת יותר מזה. ואני בטוחה שהוא לא מושלם במציאות כמו שהוא בטלויזיה. אבל יתכן שיש לו חלק מציאותי שמתקשר לעולמיינו הקט. ובכול מיקרה אני אוהבת את בילי לא ביגלל האופי אלא ביגלל היופי שלו :) אז לא ממש אכפת לי איזה אופי יש לו.

RoCk StaR 1

New member
זה נשמע ממש דפוק..

מצד אחד- את אומרת שהוא מושלם באופי, ושאת אוהבת אותו גם בגלל האופי, ומצד שני- את אומרת שהוא מזויף והאופי שלו לא לטעמך..

kokain1

New member
הבנתי ת'קטע שלא מבינים אותי

בין אופי לזיוף אין קשר! יש לו אופי טוב אבל אותי לא מעניין זה בקשר לזיוף ואני חוזרת בפעם האלף, נגיד שאת תיראי את בילי בטלויזיה מעשן(חס ושלום טפו טפו טפו) אז ראית אותו בטלויזיה אם סיגרייה זה לא קובע ת'חיים שלו! אז איך שאת רואה את בילי בטלויזיה לא תמיד נכון!

RoCk StaR 1

New member
אם הוא מזויף..

זה חלק מהאופי שלו ! ואת גם פתאום אמרת שהאופי שלו לא לטעמך! אחרי שאמרתי שהוא מושלם..ועכשיו את אומרת שהאופי שלט לא מעניין אותך! אז אם האופי שלו לא מעניין אותך מה את אוהבת בו ? את המראה?

kokain1

New member
תמיד אמרתי שהאופי שלו לא לטעמי!

וכן כן מה שאני אוהבת אצלו זה רק המראה שלו ולא שום כולם אחר!

sha na na revol

New member
אבל זה בדיוק העניין

שזה ל-ג-מ-רי נורמלי. גם אם הוא עשה משהו שאני לא מסכים איתו זה עדיין נורמלי, אני לא מצפה ממנו שיתנהג כמו שאני רוצה שהוא יתנהג, בשביל זה יש לי את עצמי. ובאמת, מה אם הוא מעשן? Shock horror, איך הוא חי עם עצמו.

RoCk StaR 1

New member
אני יודעת את זה..

רק הערתי לה כי היא שנייה אהבה את האופי שלו ושנייה לא וכו'.. עזבו

kokain1

New member
אני לא זוכרת

מתי אמרתי שאני אוהבת ת'אופי שלו?! אני רק זוכרת שאמרתי שהאופי שלו לא לטעמי לא יותר מזה וגם אם אמרתי זה היה בטח בציניות.

kokain1

New member
אני אמרתי שזה לא נורמלי?

אני יודעת שזה נורמלי וזה ממש לא מפריע לי.

sha na na revol

New member
מה שאני אומר...

שאין כזה דבר לא אמיתי. זה הכל עניין של בגרות ומה השיקולים מאחורי זה. למשל כשאמינם מציג את עצמו כמאוד אמיתי, ויכול להיות שהוא מציג משהו נורא כנה, לא אומר שאין שיקולים של תדמית מאחורי זה, כי אני יודע שראפרים צריכים להראות כאילו הם באים מהעם. זה לא סותר. אף אחד לא בא כמו שהוא מהבית ומתנהג כמו שהוא טבעי, זה תקף לגבי כל אדם בחברה. השאלה למה הם עושים את זה, ואין כאן כוונה רעה לדעתי.

kokain1

New member
נכון נכון..

וזה מה שאני אומרת על בילי שלא תמיד מה שרואים זה נכון! לפעמים כולם חייבים להיות מיש'ו אחר כדי שיואהבו אותו.

למעלה