.::ולסיכום::. גם בילי לפעמים מנסה להיות מיש'ו אחר ואין שום דבר רע בזה.
K kokain1 New member 6/11/04 #81 .::ולסיכום::. גם בילי לפעמים מנסה להיות מיש'ו אחר ואין שום דבר רע בזה.
B Billy4 New member 6/11/04 #92 אני לא מבינה על מה אתם מתכווחים בילי חמוד איך שהוא ואף אחד מכם לא מכיר את האופי שלו אז אין לכם מה לדבר על זה. בילי לא מנסה להיות מישהו אחר ומה אתם מתכווחים על מישהו שאתם אפילו לא מכירים?!
אני לא מבינה על מה אתם מתכווחים בילי חמוד איך שהוא ואף אחד מכם לא מכיר את האופי שלו אז אין לכם מה לדבר על זה. בילי לא מנסה להיות מישהו אחר ומה אתם מתכווחים על מישהו שאתם אפילו לא מכירים?!
ב ב ר ב ר ו ס ה New member 6/11/04 #88 ../images/Emo80.gif|מטקה| בילי שולט ../images/Emo99.gif וסורי שלא הייתי, המחשב היה בתיקון מליון שנה
מ מישמשונית New member 6/11/04 #38 נממ ברוכה הבאה? לא נראה לי שזה המקום שאת צריכה ליהיות בו אם את מעריצה רק את בילי.. אבל.. נממ וואטבר.. ברוכית.
נממ ברוכה הבאה? לא נראה לי שזה המקום שאת צריכה ליהיות בו אם את מעריצה רק את בילי.. אבל.. נממ וואטבר.. ברוכית.
J Just Angel New member 6/11/04 #43 ברוכההההההההההה../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif תהני ו...............בילי רולז!!!!!!