שלומות :)

Billy4

New member
זה ליד קולומביה...ברזיל

כל המדינות הברזילאיות האלה...זה מה שאני יודעת ומרילנד היא מדינה בעצמה...

kokain1

New member
אה.. אוקיי..

זה רחוק מישראל או קנדה? (סתם יש לי צפיות ליפגוש אותו בעתיד
)

Billy4

New member
חחח גם לי יש תאמיני לי

מממ..נראה שזה די רחוק מישראל.. מה יש לך מקנדה? את כל הזמן מזכירה ת'מדינה הזאת...

kokain1

New member
אננ וואלה :)

אני בקרוב עוברת לקנדה ויש די הרבה להקות רוק שאני אוהבת והם מקנדה.. (יאי לי) אז חשבתי שאולי גם בילי בדרך לקנדה, או מש'ו כזה

Billy4

New member
איזה כיף לך!

אני מתה לעבור לשם.....אבל איזה...הייתי שם מלא פעמים אני מתה על המקום הזה והואגר ממש רחוק משם..לא נורא בטח יבואו להופעה ותפגשי אותו

kokain1

New member
צודקת :)

קנדה זה מקום ניפלאא! ואני מקווה כמה שיותר מהר להיפטר מהארץ הזאת (למרות שזה יהיה קשה) תגידי יש לך אייסי או מסנג'ר, מש'ו? ואפשר להתחיל ציטוט/שרשור (או איך שלא תיקראו לזה) אחד חדש.. למה כי זה כבר מעצבןן!

Billy4

New member
חח כן....

יש לי מסנג'ר[email protected] גם אני שונאת את ישראל! ארץ מחורבנת ואף אחד לא בא לכאן! אפילו לא בילי

Billy4

New member
אוף

לא פייר... ארץ מחורבנת וואי איזה כיף לך איך אני מקנאה

kokain1

New member
אממ שאלה טובה ../images/Emo4.gif

לפי מה שאני הבנתי בטח יש לו אופי סתם חרא או יותר נכון לא לטעמי

../images/Emo122.gif

• מה פיתאום!!ו kokain1 ו 20:35 | 05/11/04 המראה לא קובע תאדם עצמו! אסור לאהוב אדם רק ביגלל היופי. אבל לבילי יש גם אופי מושלם! יש לי הקלטע של בערך 5 דקות עליו.. הוא מדבר שם והוא מספר על קורות חייו וזה מספר לי הכל על האופי שלו! (יאי יש לו קול הומו) את כתבת, לא אני.

kokain1

New member
../images/Emo12.gif

אמרתי שיש לו אופי מושלם.. אבל לא לטעמי.

ואני חשבתי

שאת נתת את 'אופי מושלם' בתור עוד סיבה לאהוב אותו מעבר למראה החיצוני. אז מה בעצם עוד יש בו חוץ מזה שהוא 'כוסון-על'? אם האופי המושלם שלו לא לטעמך, ובעצם הוא כולו זיוף אחד גדול?

kokain1

New member
ממ נכון

אבל זה מה שכיף בלהעריץ, להעריץ אדם מושלם מול המצלמות.. מתי בפעם האחרונה הערצת מיש'ו מהשכונה.. או חבר..אין אין כזה דבר.. וחוץ מזה אין שום גבר רע בזה בלתת תלונות על בילי

אולי אצלך אין כזה דבר.

ואולי זו רק אני שהערצה לא חייבת להסתכם אצלה בכמה פוסטרים ופוסטים בפורום על כמה שהוא נראה טוב (אע"פ שגם את הקטעים האלו יש לי). לא אמרתי שיש רע בלהתלונן על בילי, אבל לפחות שיהיה לך גיבוי לדברים שאת אומרת. עד עכשיו כל מה שקראתי פה גרם לי רק לגחך ולרחם על גוד שארלוט, שזו הרמה של המעריצים שלהם. אני מעולם לא טענתי שבילי מושלם. מבחינה פיזית, ההרחבות באזניים שלו גורמות לי לצמרמורת בכל פעם מחדש. מבחינת אופי, אף פעם לא פגשתי את הבנאדם ורוב הסיכויים אומרים שגם לעולם לא אפגוש, אז אני לא יכלה לתת ביקורת אובייקטיבית אבל על סמך מה את קובעת שההתנהגות שלו לפני המצלמות היא זיוף?? ההתרשמות האישית שלי היא שההתנהגות שלהם היא מאוד טבעית. בהופעות למשל, נראה שהם ממש נהנים, קופצים, מסתובבים, צוחקים עם הקהל. כבר יצא לי לראות להקות (גם בהופעות חיות) שבהן הכותבים מאוד מתלהבים ואנרגטיים ושאר חברי הלהקה סתם עומדים ומנגנים ונראים כאילו הם נרדמים כל שנייה. בגוד שארלוט הם כולם חלק מזה על הבמה. אם תשימו לב, כולם גם שרים את המילים, אפילו אם לא לתוך מיקרופון. הם אוהבים את המוסיקה שהם עושים, וזה משהו שאני מאוד מעריכה. בקיצור, זה די מובן מי אני חושבת שמזויף פה, נכון? "עכשיו מעוווווווונן............."

brody armstrong

New member
אין לי כוח לניכנס לדיון....אבל-

->מוקדש לך ממני. למרות שיש עוד המון דברים להוסיף על הנושאים שציינת (לא נגדך)...אבל אין לי כוח =| --יום טוב--

למעלה