אולי אצלך אין כזה דבר.
ואולי זו רק אני שהערצה לא חייבת להסתכם אצלה בכמה פוסטרים ופוסטים בפורום על כמה שהוא נראה טוב (אע"פ שגם את הקטעים האלו יש לי). לא אמרתי שיש רע בלהתלונן על בילי, אבל לפחות שיהיה לך גיבוי לדברים שאת אומרת. עד עכשיו כל מה שקראתי פה גרם לי רק לגחך ולרחם על גוד שארלוט, שזו הרמה של המעריצים שלהם. אני מעולם לא טענתי שבילי מושלם. מבחינה פיזית, ההרחבות באזניים שלו גורמות לי לצמרמורת בכל פעם מחדש. מבחינת אופי, אף פעם לא פגשתי את הבנאדם ורוב הסיכויים אומרים שגם לעולם לא אפגוש, אז אני לא יכלה לתת ביקורת אובייקטיבית אבל על סמך מה את קובעת שההתנהגות שלו לפני המצלמות היא זיוף?? ההתרשמות האישית שלי היא שההתנהגות שלהם היא מאוד טבעית. בהופעות למשל, נראה שהם ממש נהנים, קופצים, מסתובבים, צוחקים עם הקהל. כבר יצא לי לראות להקות (גם בהופעות חיות) שבהן הכותבים מאוד מתלהבים ואנרגטיים ושאר חברי הלהקה סתם עומדים ומנגנים ונראים כאילו הם נרדמים כל שנייה. בגוד שארלוט הם כולם חלק מזה על הבמה. אם תשימו לב, כולם גם שרים את המילים, אפילו אם לא לתוך מיקרופון. הם אוהבים את המוסיקה שהם עושים, וזה משהו שאני מאוד מעריכה. בקיצור, זה די מובן מי אני חושבת שמזויף פה, נכון? "עכשיו מעוווווווונן............."