שלומות

Just Shani

New member
שלומות

שלום ב((ות וב((ים !! קוראים לי שני ו...אני אשמח להשתתף בפורום החמודי הזה..
אזזזזזז.. הנה כמה דוליז שהכנתי - לייתר דיוק 2. ו..זו הראשונה והשנייה שלי (כן, כן..) ואני מאוד (האומנם?) גאה להציג אותן בפניכן@ מקווה שזה יפה לדעתכן. ראיתי איזה 5,000 (הגזמההה) דוליז ורק אז הצלחתי להכין דוליז נורמליות. גם השתמשתי בטוריטאל של פופיקית, אז תודה לך כי רק אז הצלחתי לעשות דוליז נורמליות (כמו שכבר אמרתי....) למרות שבאמת אלה השנייה והשלישית שלי כי הפעם הראשונה שלי הייתה סופר דופר מכוערת. אז הנה השנייה שעשיתי בחיים.. מה דעתכן???? תודות רבותתתתתתתתת , שני.

Just Shani

New member
והשנייה..

שאני מראה וה3 שעשיתי.. לפי דעתי היא הרבה יותר יפה, חוץ מהקריצה המוזרה שעשיתי!

little fairy

New member
שני...

הדוליז שלך ממש אבל ממש יפות, את השער לא כל כך אהבתי בשתיהן אבל הבגדים ממש יפים בעיקר בראשונה וההצללה ממש טובה, את הרצועה של הנעל את צריכה לעשות יותר גבוה אני חושבת, דוליז מממממש יפות!!

Just Shani

New member
תודה

רבה! כן, אני יודעת שאני לא עושה שיער טוב, אבל ממש תודה. למרות שכמעט כולם עושים בגדים יפים מאוד
(יש בפורום בנים??)

תגובה לשני../images/Emo41.gif

שתי הדוליז שלך ממש מתוקות ויפות, אהבתי יותר את הראשונה מאשר את זאת עם הקריצה, הבגדים של הראשונה מהממים! ההצללה בחזה לא טובה, הבגדים של השניה(השמלה) ממש נחמד! הן ממש מתוקות,קבלי ח´´ח! בהצלחה בהמשך,מנועה

עושי טיוטיריאלז, לפה... ../images/Emo57.gif

באמ שהייתי עושה בעצמי אבל אני לא יודעת אך
. צריך לדעתי לעשות טיוטיריאל של "חבילת חזה". שלא יעשו כל, אר, ציצ? בנפרד... הדוליז שלך, אגב.... אהבתי את הראשונה. את השניה קצת פחות. אבל שתיהן יפות... הייתי מציעה לך לשפר את החזה של הראשונה... הוא די.... מפולג.

אח, אח, החדשים האלה..../images/Emo9.gif סתם..ע.../images/Emo13.gif

קאבלי את חבילת הציצים לאמוקיס 2002

Just Shani

New member
תודה על הציצים חיחי ../images/Emo13.gif

הכנתי עם חברה שלי דולי (לא משו) והנה היא... :

Just Shani

New member
אמממממ...

במחשבה שנייה אתן צודקות, הדולי השנייה לא יפה במיוחד!

Just Shani

New member
הנה בובה....

שהכנתי הרגע וווווו..אני מתה משיעמום
.. עשיתי מן סגנון שיער חדש.. מה דעתכן?

למעלה