שלומות...

שלומות...../images/Emo96.gif

פורום נחמד פתחתם לכם פה
.. כל הכבוד... בתור מישהי שלא מבינה הרבה בקפה אבל בהחלט רוצה ללמוד...יש לי שאלה... מה הוא המקום המומלץ ביותר לשתות בו קפה בת"א??

וכן.. עוד שאלונת קטנטנה...

במה להתחיל??? אספרסו? לטה? מקיאטו? (נו.. סתם אני זורקת שמות מגניבים בלי לדעת מה פרושם
)

שנינה778

New member
... מורה נבוכים (קטן)

אספרסו= מנת קפה המופקת מקפה טחון בצורה מסויימת... אספרסו כפול= מנת אספרסו מכמות כפולה של קפה--> יותר חזק אספרסו ארוך= מנת אספרסו יותר גדולה ויותר מדוללת במיים--> יותר חלש הפוך= שליש חלב חם, שלישמנת אספרסו, שליש קצף חלב (מתקבל קפה ב3 שכבות) לטה= הפוך חלש עם מעט קצף מקיאטו= מנת אספרסו עם מעט קצף חלב וכמובן שיש עוד... אבל זה הבסיס... מקווה שכתבתי נכון.

carmonle

New member
במאמרי הפורום ובעזרת מנוע החיפוש

ניתן לאתר מידע רב. את מוזמנת להשתמש בכלים אלו. ערן

carmonle

New member
אני לא מבלה הרבה בבתי קפה אולם

כל בית קפה מהרשתות בארץ: ארקפה, אווה, גו', ארומה, אילנס וכד' נראה לי כמקום מתאים להתחיל להתנסות ואת העדפותיך תפתחי בהמשך. בהצלחה ערן

evgi ram

New member
בתי קפה

ישנם כמה בתי קפה המתמחים בקליית קפה יומית במקום וכן מכירה מקצועית של קפה במשקל, מן הסתם רמת ציוד המזיגה ותחזוקתו, מקצועיות הברמנים וכו' במקומות אלה הינה מהגבוהות ביותר (=תמורה כספית). בהנחה שאת תלאביבית תוכלי להוסיף לרשימת הכתובות את "אפרטו" בר'ח איבן גבירול פינת רמברנדט,(מול כיכר רבין) קופי האוס דיזינגוף 88 (פינת בר כוכבא), מקום עם מבחר עשיר של תערובות וקפה זני מקליית המקום. סי קפה רח הברזל למת החייל. סיור מהנה, רם.

למעלה