טוב , טוב *מחזירה את רותי* שנעיף את מיכל?
M Mooa-Numi New member 27/5/02 #46 מאסההה!? ככה!? מעיפים אותי?! ככה?! עם מוט ~מבט רותח בעיניים~ No One EVER יעיף אותי With a מוט רק עם אציטון, כאילו דה? בכלל, מה הטמטום בלהתעסק עם עז משוגעת...
מאסההה!? ככה!? מעיפים אותי?! ככה?! עם מוט ~מבט רותח בעיניים~ No One EVER יעיף אותי With a מוט רק עם אציטון, כאילו דה? בכלל, מה הטמטום בלהתעסק עם עז משוגעת...
T TuLiP wants PeAcE New member 27/5/02 #48 ומה עם תודה על ההקדשה דיר../images/Emo35.gif../images/Emo4.gif ו-רותי, דניאל. שלא תעיזו להעיף את מיכל
ומה עם תודה על ההקדשה דיר../images/Emo35.gif../images/Emo4.gif ו-רותי, דניאל. שלא תעיזו להעיף את מיכל
M Me 4eVer New member 27/5/02 #52 וקיבלת סימן יפה במצח למזכרת../images/Emo13.gif שלא יגידו שאני ורותי לא נדיבות...
T TuLiP wants PeAcE New member 27/5/02 #53 ולמה היא תשתמש במוט?../images/Emo12.gif../images/Emo123.gif *בורחת במהירות רבה*
M Mooa-Numi New member 27/5/02 #54 איזה כיף לי!!! יש לי מוט ויש יל מוט!!! ואיזה צורה בדיוק במצח? עוד ימכרו אותי בתור כוס בסופר ב1.90...
C ChocolateGirl New member 27/5/02 #56 לדעתי זה צריך להיות בצורת ענן... ככה זה יראה יפה ליד הצלקת של הארי פוטר... *בורחת אחרת מיכל תרביץ לי עם המוט*
לדעתי זה צריך להיות בצורת ענן... ככה זה יראה יפה ליד הצלקת של הארי פוטר... *בורחת אחרת מיכל תרביץ לי עם המוט*
M Me 4eVer New member 27/5/02 #57 צורה של... טא טה טא טה: בית עם פרחים, ילדים משחקים, עץ ששתי ציפורים עליו ו-בור בצד!!! איך אנחנו!?
M Mooa-Numi New member 27/5/02 #61 איך באמת? וכמה אתם שמים לי על המצח!? מה אני-ג´אנספורט!? *בדיחה אישית*
T TuLiP wants PeAcE New member 27/5/02 #63 ../images/Emo6.gif *נזכרת שהבדיחה היא לא איתי* אני בעד שהצלקת תהיה בצורת פרפר, (כמו במכתב מיכצ´ה )