שלומות!!

joey 666

New member
שלומות!!../images/Emo153.gif

מה קורה?? אני חדשה פה!! קוראים לי ג'ואי אני בת 15 מכרמיאל.. מתה על cky 4 ואני הכי אוהבת את ראב הימסלף!!! מקווה להסדר פה!

AdShEaTaKoRe

New member
שלום לום וברכה כה...

אגב מסתדר לך טוב הניק - ג'ואי 666 (ג'ואי מתופף האגדי של סליפנוטו 666 - טוב לא צריך להוסיף...) מה עם שאר סרטי הסי קיי וואי? לא אהבת? וכן ראב הימסלף קלוע... אז ספרי על עצמך... מה הקשר שלך לג'קאס?? (בואנה מזה... אני לא בפורום הזה כבר שמונים שנה ופתאום אני מופיע ורושם שמונים הודעות)

bobby6killer

New member
דבר ראשון ברוכים הבאים

ודבר שני, הזכרת לי קטע מאוד מצחיק, זשאני ואור-גוב ראינו תסרט ג'קאס מתורגם אז כתוב שם:ראב בעצמו חחחח

BiAAcH

New member
שלום וברוכה הבאה לפורום...

ובאמת, מה, רק את cKy 4 אהבת?? אני אישית, אוהב את כולם...

VVEE MAN

New member
סקר או יותר נכון פעילות חברתית

דרגו את כל הסרטים של סיקייוואי ג'קאס והגרד וכל זה לפי מה שהכי אהבתם 1 הכי אהבתי אחרון-הכי פחות אהבתי 1)cky3 2)cky2k 3)cky4 4)haggard 5)cky1 6)jackass the movie

zoeilovebam

New member
אמממ

ג'קאסס אממ אני ממש אהבתי את cky4 הצחיק אותי בטירווףף!! haggard היה משעמם כי לא יודעת לא מתאים לבאם ולחברה שלו לביים ככה סרט עם עלילה והכל.. לא אהבתי כ"כ... וזהווווווווו

VVEE MAN

New member
יוו את רוצה מכות???????

איפה אמרת שאת גרה? כפר יונה? סבבה אני זוכר את מה שכתבת עכשיו!!!

zoeilovebam

New member
מה עשיתי ??????

"כי כהמצב חרא חייבים להתפנות" =] לקח קצת זמן אבל הבנתי בסוףף....

מ מ מיתר

New member
שלי...

הסרט שהכי אהבתי זה הגרד אחר כך cky2k אחר כך ck3 ואז cky 4 ואז ג'קאסס הסרט.. ו cky 1 לא אהבתי כל כך... ומה זה cky 16 זה לא לאנספיד?

AdShEaTaKoRe

New member
תורי תורייייייי

טוב אז ככה... כל סרטי cky מעולים!!! אם לדרג אותם אז: 1. cky2k 2. cky3 3.cky4 4. camp kiil yourself 1 ומסדרת סטיב או: 1.the career ender 2.d.t.t.a.h 3. steve-o on hawared stern 4. steve-o on times square ומסדרת ג'קאס: 1.ג'קאס דה movie חחחחח אבל אף אחד מהם לא משתווה ל.... jky the never-ending movie!!!!!!!!!!!!!!

omni96

New member
שלום לום !

דבר ראשון ברוכה הבאה ! אני אור המנהל הוירטואלי של הפורום חח סתם תגידי משו את מכירה במקרה את נטלי כהן ?!?! את חייבת להכיר ! או אולי את מיכאל ? אם כן תמסרי לשניהם ש"ד חם ! והסרטים 1) CKY3 2) Jackass the Movie 3) CKY2K ואת השאר לא ראיתי !!! ארבל תעבור אצלי גם חחח !

למעלה