אגב מסתדר לך טוב הניק - ג'ואי 666 (ג'ואי מתופף האגדי של סליפנוטו 666 - טוב לא צריך להוסיף...) מה עם שאר סרטי הסי קיי וואי? לא אהבת? וכן ראב הימסלף קלוע... אז ספרי על עצמך... מה הקשר שלך לג'קאס?? (בואנה מזה... אני לא בפורום הזה כבר שמונים שנה ופתאום אני מופיע ורושם שמונים הודעות)
דרגו את כל הסרטים של סיקייוואי ג'קאס והגרד וכל זה לפי מה שהכי אהבתם 1 הכי אהבתי אחרון-הכי פחות אהבתי 1)cky3 2)cky2k 3)cky4 4)haggard 5)cky1 6)jackass the movie
ג'קאסס אממ אני ממש אהבתי את cky4 הצחיק אותי בטירווףף!! haggard היה משעמם כי לא יודעת לא מתאים לבאם ולחברה שלו לביים ככה סרט עם עלילה והכל.. לא אהבתי כ"כ... וזהווווווווו
טוב אז ככה... כל סרטי cky מעולים!!! אם לדרג אותם אז: 1. cky2k 2. cky3 3.cky4 4. camp kiil yourself 1 ומסדרת סטיב או: 1.the career ender 2.d.t.t.a.h 3. steve-o on hawared stern 4. steve-o on times square ומסדרת ג'קאס: 1.ג'קאס דה movie חחחחח אבל אף אחד מהם לא משתווה ל.... jky the never-ending movie!!!!!!!!!!!!!!
דבר ראשון ברוכה הבאה ! אני אור המנהל הוירטואלי של הפורום חח סתם תגידי משו את מכירה במקרה את נטלי כהן ?!?! את חייבת להכיר ! או אולי את מיכאל ? אם כן תמסרי לשניהם ש"ד חם ! והסרטים 1) CKY3 2) Jackass the Movie 3) CKY2K ואת השאר לא ראיתי !!! ארבל תעבור אצלי גם חחח !