שלומות ../images/Emo13.gif.
טוב אז קודם כל ברצוני להציג את עצמי בפני הפורום
, שמי שלומי, בן 18 מרחובות >.< (מרגיש כמו איזה אתר הכרויות אבל זה עדיף כך). לפני זמן מה קפצתי כאן וראיתי כי מתקיימים כאן דיונים נורא מעניינים ומלאי תוכן. בנוסף אחלה אנשים כאן על פי רוב ההודעות שקראתי. שיוכי לאומנויות הלחימה הוא הטאקוונדו, אני מתאמן בזה מכבר 3-4 שנים (החגורה שלי עדיין לא נקבעה חחח, המבחן האחרון שעשיתי היה באותה השנה שהצטרפתי וקפצתי לחגורה צהובה), מן הסתם המאמן לא שם דגש על החגורות כי הוא מאמן אותנו מאוד קשה ובצורה מאסיבית ואפילו מקדיש מאימונים שלא במסגרת התשלום. הבעיה היא שטאקוונדו נעשה מאוד תחרותי לאחרונה ואינני מבין האנשים שאוהבים להתחרות, בנוסף עליי לעבור דרך קשה בשביל להגיע לחגורות הגבוהות יותר (אני מניח כרגע כי אני בחגורה השלישית מהחגורה השחורה). טוב מספיק עם הזיבולי שכל ותודה לכל מי שקרא את הודעתי עד לכאן ולא התעייף. מטרתי העיקרית בכל הזיבול מוח לעיל היא לאיזה כיוון ללכת(היום נגמר סיוט הפסיכומטרי יש לי הרבה יותר זמן פנוי). מכיוון וtdk הוא מאוד תחרותי המאמן שלנו שם דגש יותר על התחרויות וזה משגע אותי. חשבתי על משו יותר בסגנון קונג פו ולחימה עם מקל(בו). טוב אז מה יש לכם, אנשים להציע לי ?
טוב אז קודם כל ברצוני להציג את עצמי בפני הפורום