שלומות משולמות!

שלומות משולמות!

היי קוראים לי זהר ואני חדשה... אני בת 14 ואני מרעות.. חברה שלי סיפרה לי על הפורום והחלטתי שאני מתחילה להיות מעריצה נלהבת! אז שלום לכם וזהו...

greeneye

New member
אההההההה זוהר!

הצטרפת רק כי את רוצה להגיע לארץ נהדרת! נעעעעע עלייך. *חברה שלי* מי חברה שלך?!?! -סתם. סתם. זו אני. וזו רק אני או שהפורום הזה גדל מיום ליום?! זה לא טובב! איך נמסור ד"ש לכולם ברדיו?!

greeneye

New member
אגב, תזהרי

אנשים פה נושכים. ואני רצינית. לגמרי. *נכון מתן? אל תשקרי! תגלי לה את מי נשכת שבוע שעבר ושמו אותך במכלאה בגלל זה!*

luli pop

New member
איזה זהר? איזה כיתה..?../images/Emo22.gif

ו..אני ספיר! ט'8. לשרותך

~*~gaL

New member
זהר, ברוכה הבאה!../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

אני מבינה שאת חברה של גל וספיר... :))) בכל אופן - מקווה שתהני כאן! כל תשלום על כתיבת הודעה יש להעביר לי.

פIלי

New member
ברכות ../images/Emo187.gif

ברוכה הבאה לפורום, עדיף להיצמד לזה עם החרב הגדולה ביד, זה הכי בטוח. אני יער אגב. נ.ב - עוד מישהו שם לב שהבצפר של גל וספיר (וזוהר) משתלט עלינו?

greeneye

New member
לא....

זה פשוט.... זוהר וספיר לא שייכות לפה! הא! אני לבדדדד אני ורק אניייי *עניים משוגעות וריר בצד הפה* געעעעעע אני אוהבת אותם! לא ספיררררררררררר ולא זוהרררר! במיוחד לא זוהר!!! בעצם ספיר כן... אבל זוהר לא! האאאאא רק אני! *בעעעעעעעע עכשיו גם תגנבי לי פה את מתן הא זוהר? את אישתי היקרה? ואת אישתי השניה ליהי? כן???? ואת התוכי מחמד שלנו פורסט?? לא!!! פוי!*

kfm

New member
חיחיחי......./images/Emo6.gif

ברוכה הבאה לפורום.....(:) וכן, הפורום גדללללללל הוא עכשיו פשוט עצום!! מיליונים של אנשים בפורום הגדול הזה! (ואני ראיתי פורומים..
) ובהזדמנות חגיגית זו: 1-גל- מאוהב| 2- זוהר, אל תאמיני לגל!! אני לא נושכת!! (למרות שיכוליות שלא מומלץ כלכך להיות לידי בצוואר חשוף אחרי 12 בלילה
. אבל בלי רמיזות.) 3-בעצם אין 3....אבל יש אייקונים חדשים ויפים לחורף. אז חורף שמח לכולכולכולכולם. (;

mati88

New member
שלום וערב טוב!!

אל תאמיני למתן, היא לא ראתה פורומים, היא נושכת- ולא רק כלבים, (חחח תודו שקרעתי אתכם) וזהו.. אני קוראים אותי מתי, יום טוב שיהיה לכם וחורף נעים...

kfm

New member
מה לא ראיתי?? פרומואים?!?!

תהיי פיסי, תהיי מקינטוש, תהיי פוליטיקלי קורקט.... אל תגידי פרומואים תגידי אגזוזנים. תגידי נושכי כריות.תגידי מאותגרים סטרייטית.... מנקי ארובות, חברים טובים מאוד של בניזרי,מעריצים של אילנה אביטל, רואים משמר המפרץ רק בגלל דייויד הסלהוף,קונים פלייבוי בשביל המאמרים, רקדנים מעולים, מבזבזים חצי מהמשכורת על חנות כלי בית, לא רואים את הפרצוף של הבנזוג שלהם בקיום יחסי מין, ממריאים....חלילנים, אבל לא פרומואים... יש להם המון ידידות, רגישים, לובשים תחתוני בוקסר הפוך, מדברים למיקרופון וואן טו וואן טו....

lishhhh

New member
זהרררר! הנה זהרררר!

ברוחה הבעה!
תהני לך איתנו! שאנחנו רוצים, אנחנו יכולם (להיות נחמדים)! ואל תחשבי שלא ראיתי שעשית לי עיניים...אבל אני של גל! סורי!

Yuvalenko

New member
טוב מה הולך כאן?? אפשר לדעת!??

נראה לי שהפורום הזה הופך מפורום קיציס ופרידמן, לפורום גאים גאות..... ואגב, אל תשכחו לצלם את עצמכן ביחד, כדי שיהיה תיעוד לזה. זה חשוב. תודה.

פIלי

New member
כן ..

תכלס אין לי בעייה עם הגאות, אבל שזה מגיע לכזה שפל (קלטתם? גאות, שפל.. גדול אה? קחו, קחו 2 דקות. עליי) שגל מספרת לנו עם בחורים עם חולצות בטן סגולות, זה מתחיל להוות בעייה. נ.ב - אני רציני, אין לי בעייה עם הגאות. באמת שלא. אני אפילו בעד זה.

Yuvalenko

New member
נ.ג - אתה בעד זה כל כך שהחלטת

להצטרף לשורותיהם?... אל תגיד את זה!! אתה אמרת עכשיו פרומואים???..

למעלה