שלומות לכולכם!

manga girl

New member
אז ככה

דן: השיער...יש מקום לשיפור השמלה יפה הצללה לא משו נעליים-נראה לי שהבנתי מה אתה רוצה לעשות אבל לא עשית את זה טוב... סה"כ-סחטיין לבובה הראשונה! השני(אני סנילית היום): הכול טוב ויפה אבל הקווים השחורים....בלע אני שירה דרך אגב

טוב, אני מוסיף תינוק...

אין שיער - כך שלא תוכלו לצחוק עליי... והנעליים, אני מסכים, מזעזעות (אני ינסה לשנות את זה אח"כ)...

BaMbA babe

New member
ניצולון קטון+תגובה..

התינוק חמוד אבל לא ממש מיוחד... ובאמת הנעליים
... והנה הבובה שלי! אל תקטלו כל-כל היא בסך הכל השלישית...

manga girl

New member
לא לקטול אבל....

שיער-
מאוד!! חצאית+חולצה-
אבל אם ניסית לעשות פחית לא יצא לך משו..אהבתי איך שהחצאית נגמרת! נעליים-
רק אין מספיק צבעים בהצללה.. אם תרצי אני אשפר לך סה"כ- yes! yes! yes! תרתי משמע חחח לפעמים אני נורא מצחיקה!! למי שלא הבין אני פנויה באיציק

manga girl

New member
ראיתי אבל עדיין לתקן לך? כי יש לך ש

ם כמה טעויות קטנות וזה יכול להיות יותר מבריק ד"א

tiptip4u

New member
מאוד חמודה :)

אבל לא אהבתי כול כך את החיבור בין החצאית לחולצה. נ.ב אפשר את הבייס? היא נרוא חמודה :) אני חדשה אז אני לא מעירה

motib4

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif../images/Emo181.gif../images/Emo180.gif../images/Emo24.gif

היי לשני הבנים החדשים../images/Emo13.gif

יצא לכם ממש טוב בתור דולי ראשון/ראשונה אממממ,הינה אחת שלי,איך היא? כבר שמתי אותה פעם ובקושי הגיבו עליה אז הינה היא שוב
מנועה

NasTy GirL

New member
נועה!!!../images/Emo2.gif../images/Emo108.gif

הדולי הזו..ממש ממש דומה לי!! בכל מקרה, היא עשוייה ממש טוב, ו
מכנס...השיער נחמד, למרות שאני באמת לא אוהבת את העיין הזה של הסרט... אבל קבלי ח"ח! והיא ממש דומה לי...חוץ מבפרצוף דההה...

yako

New member
ניצול!!!

תראו עשיתי אותה עכשיו... אני יודעת שהצבעים לא מתאימים אבל בכוונה עשיתי צבעים שונים ממש כדי שכל צבע יבליט את הצבע השני!!!... לא משנה! נ.ב. מה שיש לה באמצע השימלה זה שפתיים למי שלא הבין!

ליאקו/סקסי מאמה...

מה זה? נשק אותי ב פיפ.......******* ????? אבל בסך הכל היא יפה לא אהבתי את השיער

למעלה