שלומות לכולכם!

שלומות לכולכם!

אני דן, 14, ראשל"צ. במקרה הגעתי לפורום והוא ממש ממש נחמד... אז רציתי להראות לכם את הנסיון הראשון שלי... מה דעתכם?

victorya

New member
ראשונה?...

רואים. השיער נראה כמו אבק. יותר מדי צבעים ומפוזרים מדי. שיער לא נראה ככה. השמלה עשויה לא רע, אבל משום מה היא לא נראת טוב... תנסה לעשות הצללה מסודרת, והחלק התחתון שלה, הבהיר יותר, לא דרוש, לפחות כשהוא נראה ככה, הוא לא נראה משו. הנעלים נראות רע מאד, למרות שהרעיון בסדר גמור. העקב לא מוצלל, והחלק העליון עקום ולא הגיוני... לנסות לשפר לך? ו... ברוך הבא

NasTy GirL

New member
השמלה יפה...../images/Emo108.gif

השיער ממש לא...אבל אם תמשיך ככה עם הבגדים-יש מצב ל
חדש!

Larik

New member
מנצל, גם שם את הודלי הראשונה שלי

תרגישו חופשי לקטול!

victorya

New member
../images/Emo45.gifסחטיין

הקווים השחורים לא משו, אבל הבובה ממש יפה, במיוחד בתור בובה ראשונה. שיער טוב, אבל שוב הקווים השחורים.. אממ... לא.

Larik

New member
לכל מי שלא זיהה/תה

זאת INTEGRAL SAMA, מתוך סדרת האנימה HELLSING!

chatenoire

New member
דוקא אהבתי

אבל אני מצטרפת לקריאות לבטל את הקוים השחורים. הם טובים אם אתה רוצה ליצור מראה קרטוני (cartoon, לא cardboard), אבל בשביל זה אתה צריך שגם הבובה עצמה תהיה בסגנון הזה, אחרת זה נראה קצת טפשי. אהבתי את השיער. מנגאי משהו.

Larik

New member
אבל מה אני אמור לעשות במקום הקויים

מה? אני אמור להחילף אתזה לירוק אבל ככה היותר?

Larik

New member
שיפור!

אלא אם כן זה מושלם, תגידו מה עוד חסר! פליייז

Larik

New member
הנה עוד שיפור (אני מקווה)

אני לא אצא מפה עד שINTEGRAL שלי תהיה מושלמת, אז בבקשה תנו עוד רעיונות!

chatenoire

New member
הערות

מומלץ להצליל קצת את השיער (במיוחד החלקים שמוסתרים) ואת הפנים שמוסתרים ע"י השיער.

Larik

New member
מההה?

ניסיתי לדחוף לה עוד צללים לשיער ואי אפשר! אלה אם כן יוחלט אחרת, הדולי הראשונה שלי מושלמת! יאללה אני עובר לפרויקט הבא שלי! אני עושב דולי של ALUCARD!

למעלה