שלומותתתתתת

Jackass Girl

New member
שלומותתתתתת

אני חברה של שיירה ושל מור מהפורום הזה ואני החלטתי גם להצטרף...אני גם די אוהבת את ג'ניפר... טוב אין לי מה להגיד עוד...חחחחחח אז תגיבו בה ביי!!!

QueIronia

New member
../images/Emo39.gifהיי../images/Emo70.gif

נכון שאדום זה יפה
ד"א, אני ארז

All I Have

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifלא!

אדום זה לא יפה!!!אדום זה בעעע טוב זה לא אבל לא משנה חחח וכרמן?!זאת את חחח? הצטרפת לפורום לפני מלא זמן ועכשיו הצטרפת שוב חחחח ואנשים!כנסו לצ'אט!לאיזשהו צ'אט!חחח

אדום זה בעעעעעעעעעעעעע

טוב טוב זה לא... רק כי זה הצבע האהוב על בריאןןןןןן כפרה עליווווווווווווווווווווווווווווווווווו כרמןןןןןן ממצבבבב????? ברוכה הבאההההההה

QueIronia

New member
את יודעת, היום אני ויגאל

דיברנו למה לעזאזל ההורים שלי קנו ספות ירוקות.

All I Have

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifירוקות../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

פפפפחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יכול להיות זה ירוק יפה ובגלל זה הם קנו ספות ירוקות...?! אבל רגע...גם למור יש ספה ירוקה לא?!??!?!?

QueIronia

New member
אצלי בבית הסלון יהיה אדום כהה

(לא, לא בורדו. אדום כהה). אפשרות אחרת: כחול כהה וכורסא כתומה.

יאפפפפפפ הם חצי ירוקות

זה יותר חום איכסי כזה חחחחחחחחחחח אנחנו צריכים ספות בצבע ירוק כזה.. נו את יודעת.. של הדגל שלנו חחחחחחח

QueIronia

New member
אתם יודעים שאין לי אף חולצת

כפתורים אדומה חלקה
זה לא הגיוני לי. יש לי אחת מ- Kenvelo, אבל היא לא חלקה. צריך לעשות משהו בעניין...

אם זה מעודד אותך...

גם לי אין חולצת כפתורים אדומה חלקה חחחחחחחחחח גם לא בראש שלי לקנות כזאת.. היום גיליתי שהגופייה הלבנה הבריטית שלי *יאפפפפ אותה אחת שלבשתי בהופעה של ווסטלייף בלונדון* מתפוררתתתתתתתתתת גרררררררררררררר לא פייררררררר פשוט לא פייררררררררררררררר

Jackass Girl

New member
חחחחחחח..

הספות שלנו הם כחולות כאלה... ודרך אגב מור ספה של חברה שלי היא בצבע ירוק כתום אבל בהיר כזה...פסטלי לא כהה...סבתא שלה שלחה להם את זה מאירלנד!

אמאלההההה ספה איריתתתתתתתתתתתתתתתתת

גמני רוצההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה יייאאאא בטח יש לה סלון מזה מושלםםםםםםם

Jackass Girl

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...

באמת יש לה...יש לה מע' קולנוע ביתית וספות "איריות" (חחחח כמו שאת אומרת)... מה את היית שמה ספות "איריות" בבית שלך?

רגע לא הבנתייייייי

הם באמת מאירלנד או שהם רק כתומות ירוקות?? ובטח שהייתי שמה ספות איריות בביתתתתתתתתתתתת לא רק ספותתת מבחינתי עכשיו לצבוע את כל הבית בכתום ירוק לבן ולשים שלט בכניסה: welcome 2 Ireland חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואז לפוצץ אותו בפוסטרים של ווסטלייףףףףףףףףףףףףף יאפפפפפפפ אירלנד מלאה בשלטים שלהם חיחיחי

אמאלההההה ספה איריתתתתתתתתתתתתתתתתת

גמני רוצההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה יייאאאא בטח יש לה סלון מזה מושלםםםםםםם

למעלה