שלום.

שלום.

אני מחפש גיטריסט-חשמליסט שאוהב באך אני פסנתרן, בעקרון אני מעדיף לנגן יצירות עם הכלים המקוריים שלהם נכתבו אבל כנרים תמיד כאלה עסוקים ואובר מקצועיים ולי בא לנגן רק לכיף... אז צירפתי תוים של ההתחלה של החלק ה 4 של הסוטנה לכינור וצ'מבלו/פסנתר בדו מינור (1017) ואם למישהו בא לנגן אותה... לכיף... (להעלות ליוטיוב ולקבל 5 מיליארד צפיות) אז יאללה... אני גר בראשון. עופר.

Kfitzi

New member
אהלן עופר!

לא שכחתי אותך - אני אצור איתך קשר בקרוב.

wish i was here

New member
חחח זה גיטריסטים פה הרוב

גיטריסט שיודע תווים זה טיפה הרבה לבקש :) נגינתי את זה הרגע בסקסופון בקצת פחות מהטמפו המקורי...אבל אולי אני אשתפר :)

Xirus

New member
אל תשמיץ !!!

בתור גיטריסט של ההרכב שלי - אני היחיד שקורא תווים - וקורא דיי טוב ... (נו טוב - במפתח פה אני קצת מתקשה - אבל רק בגלל שאף פעם כמעט לא היה לי צורך להיתקל בו).

מה באמת הבעיה בקריאת תווים?

למה רוב הגיטריסטים היום נמנעים מקריאת תווים, ברמות שהם לא יודעים אפילו לזהות בקריאה איטית (שלא נדבר על מורים מסויימים שמלמדים גם תאוריה בטאבים...)

Master Jewish

New member
הופה! לא יפה ללכלך!

יש גם גיטריסטים שיודעים תווים!! אבל בעצם לומר על גיטריסט שהוא יודע תווים זה ללכלך עליו??!

ran 15

New member
אני יודע לקרוא תווים , ויודע להמיר את זה

לצוואר , אבל זה לוקח לי ש-ע-ו-ת ... על האורגנית זה רץ
...

jazzisco

New member
אחי, עצם העובדה שאתה מתגאה

בכך שאתה יודע "להמיר את התווים לצוואר", כבר אומר שאתה במצב על הפנים.

ran 15

New member
אף פעם אל אמרתי שלא..

זה בעייתי לי , והאמת אני לא מחפש להיות מקצועי , אני נהנה מעצם הנגינה עצמה....הגיטרה זה *עוד* תחביב שיש לי ולא התחביב היחידי...ולנווט בין כל מה שאני עושה זה בעייתי , אבל כל עוד אני נהנה זה מספיק לי...

אח"כ מתפלאים למה יש את סטיגמה...

שגיטריסטים זה עם של מטומטמים... (בלי להעליב, פשוט על זה היה השרשור שלפני ההודעה שלי) לנגן ולא לדעת תוים, זה כמו לדבר ולא לדעת לכתוב... ויש לזה מילה לא מחמיאה: אנאלפאבתיות. גם אני לא תמיד קורא מהר בקריאה ראשונה... , אבל ללמוד קטע כתוב (גם אם זה ייקח שבועיים...) זה יכולת בסיסית שכל גיטריסט שמנגן מעבר לאקורדים צריך לדעת... ולא רק לגיטריסטים יש לי טענות... גם זמרים מקצועיים שלא יודעים לשיר מתוים זה מקומם... כבודו של אלתור במקומו מונח אבל אי אפשר... טוב נו, אתם יודעים את ההמשך, אין לי כח לכתוב... http://imslp.org/images/d/d1/Bach_-_BGA_-_BWV_1017.pdf קישור לכל היצירה, אני מנגן את החלק ה 4 ועכשיו לומד את ה 2... אני גם לא מנגן בקצב המקורי... זה יותר יפה לאט... אם בא לך לנסות לנגן ביחד, זה יכול להיות מעניין עם סקסופון... [email protected] עופר.

למעלה