שלום.

שלום.

מקווה שזה המקום המתאים. בקרוב אתחיל ללמוד לנגן על גיטרה, ואני רוצה המלצות לגיטרה קלאסית, בסביבות ה800 ש"ח. תודה :)

babar1

New member
800 ש"ח זה יחסית הרבה

לגיטרה קלאסית בשביל ההתחלה. לדעתי את היכול להשיג בקלות גיטרות קלאסיות לא רעות בכלל גם בסביבות 400 ש"ח. בשלב הזה, אתה פשוט לא תבחין בהבדל בין גיטרה איכותית לבין גיטרה "לא רעה", אז סתם חבל להוציא סתם כסף. אחרי כמה חודשים, אם תרגיש שאתה רוצה משהו קצת יותר מקצועי (וזה בהנחה שעדיין תרצה קלאסית ולא חשמלית או אקוסטית) אז יהיה לך כדאי לקנות משהו יותר איכותי, אבל בשלב הזה הייתי ממליץ להתחיל מדגמים די פשוטים.

ממ..

קודם כל, אני בת P: אני חושבת שלא כדאי לי לקנות גיטרה "זמנית", מבאס להתחיל ככה, וחוץ מזה - אם אקנה גיטרה פשוטה ובשלב מסויים אחליף אותה באחת טובה יותר, העסק יצא יקר יותר מלקנות גיטרה איכותית מלכתחילה. יש המלצות לגיטרות מסויימות? :] תודה

Caraya

New member
לדעתי זה דווקא בול הסכום

חבל סתם לקנות גיטרה ב-400 ש"ח שאחרי חודשיים כבר תוכל להרגיש כמה שהיא לא איכותית. המלצה שלי ב-800 ש"ח: לך ל'מרום' ברמת-גן ותבקש לנסות גיטרות של Arambel.

Mr MAG

New member
../images/Emo45.gif

אם יש תקציב כזה ואת מוכנה להוציא אותו על גיטרה ראשונה זה מאוד טוב כי א' כל יהיה נעים יותר ללמוד עליה וב' כל לאחר שלב ההתחלה לא תתבאסי ממנה וגם אם תעברי לסוג אחר, חשמלית למשל, תהני לנגן על הקלאסית. בסכום הזה המומלצות בד"כ הן אדמירה פאלומה וקורט (שאני לא זוכר מה שם הדגם אבל יש רק אחת). הפאלומה היא מחברה ספרדית והיא מעולה בתור גיטרה להתחלה אבל החסרון שלה היא שהיא די שבירה. הקורט היא אמנם מחברה קוריאנית ויש לה פחות שם אבל היא עמידה יותר ויש לה צוואר דק יחסית לקלאסית והיא מאוד, מאוד נוחה. כדאי להשוות ולבחור את זו שתאהבי יותר !

תודה../images/Emo140.gif

אני חיפאית, תהיה בעיה כרגע להגיע לרמת גן. יש לך המלצה לגיטרה שאוכל להשיג באיזור חיפה? אפשר לשאול את דעתך על גיטרות יד שניה? כדאי?

אדמירה פלומה,

למרות שיהיו כאלה שלא יסכימו איתי, יש לי אותה ואני אוהב אותה מאוד :]. כלי זמר - זו הכתובת למציאתה :p. דברי איתי במסרים, יש לי עוד הצעה
.

כנראה שאלך עליה.

היא יקרה, אצטרך לחסוך מעט כסף, אבל זה יסתדר בסופו של דבר. תודה D:

Virons

New member
האדמירה פלומה מדהימה! והיא נפוצה מאד

אם אני לא טועה האדמירה פלומה עולה בסביבות ה800 שקל אבל היא שווה כל גרוש :) זה הגיטרה שאני התחלתי איתה והיא בין האהובות עליי

eran377

New member
יש גם סניף של מרום בקרית מוצקין

בכל מקרה אני ממליץ בחום על האדמירה פאלומה בכלי זמר (לב המפרץ)

../images/Emo121.gifדווקא קניתי ב-400 במרום ירושלים

גיטרה של ארמנדו ואני מרוצה ממנה, נוחה ונשמעת אחלה

יאמה C80

קניתי אותה בכלי זמר בקצת פחות מ-800, ניסיתי שם את כל הגיטרות שהיו בטווח המחירים של עד 800, והיא נשמעה לי הכי טוב...

Gigantic Boots

New member
אין סיבה שבעולם לקנות גיטרה יקרה.

נגיד שאת מבחינה בין גיטרה איכותית ללא. אבל את לא יכולה להשתמש באלמנטים שבגיטרה איכותית הם יופיעו.

sheepeH

New member
בגיטרות יקרות יש כפתורים שהופכים אותה לחללית?

מה זה אלמנטים.. גיטרה זאת גיטרה.. יקרה או זולה אותו דבר. עדיף להתחיל עם גיטרה יקרה. הרבה יותר כיף לנגן עליה. עזוב צליל.. נוחות

YogevLevi

New member
לא רק נוחות

יש לי מונטנה זולה שהתלתי לנגן איתה (ברוך השם שבוע הבא אני קונה אקוסטית חדשה) ולא רק שאני ממש לא מתלהב מהצליל היא לא נוחה ויש לה כל מיני דברים מעצבנים כמו אקשן גבוה מדי וכו'........

למעלה