שלום.....

r o n i1

New member
שלום.....

קוראים לי רוני ורציתי לדעת אם מישהי מכן או מכם...(אם יש כאן כאלה) שמוכנים לתת לי את כל אתרי הדוליז שאפשר לבנות דוליז..... במסר או באייסיקיו 98345636 או פה בתגובה אני ממש חייבת את זה..... אני אודה לכם מאוד רוני תענו בבקשה ומהר!!!!!

Mooa-Numi

New member
שלום רוני ../images/Emo8.gif ../images/Emo14.gif

אני מיכל, אני המנהלת, ואני כוסית!! (אין-אני מושפעת מרן...
) לכי למעלה בקישורים, יש שם אתרי דולמייקר (שבונים את הדוליז), אבל פה רוב חברות הפורום, עושות אותם לבד-ותאמיני או לא-בצייר! אניוואי-אני מבינה שאת לא תרצי לדעת איך עושים בצייר, ותעדיפי ללכת על הדרך הבטוחה בדולמייקר-אז אני אל אפרט לך.

ברוכה הבאה לסיוט הכי גדול שלך,רוני!

אני רואה שכבר הכרת את מיכל,השטן הראשית
את עוד תראי שיש לה הרבה סגניות,אבל אל תמהרי לברוח
נכון,אנחנו עושות את הדוליז שלנו בצייר. פירוט של "איך אנחנו מציירות דוליז בצייר" תוכלי למצוא בהודעה שלי וכדאי לך גם לנסות את כישורייך,מי יודע,אולי מתחבא בתוכך כישרון שמחכה לצאת..
אוי,אני מתחילה להפחיד את עצמי אז אני אשתוק. ושוב,ברוכה הבאה
דרך אגב,תראו את הדולי החדשה שלי

Mooa-Numi

New member
אני השטן הראשי?? ../images/Emo58.gif../images/Emo14.gif

ואת רוצה שאני יכניס לך את ההודעה לטאגליין?

../images/Emo3.gif בצחוק..

תני להפחיד חדשים בשקט
את יכולה להכניס אם את רוצה.. במילא נראה לי שיהיה אפשר להוריד את זה כשמישהי תעשה טוטריאל...

r o n i1

New member
טוב....

תודה רבה לשתיכן...... את האתר שיש בהודעה כבר יש לי אבל אני אשמח לקבל עוד אתרים תודה על הרעיון הנחמד לבנות לבד אני אנסה.... ואראה לכם עד כמה אני לא מוכשרת... רוני

r o n i1

New member
והנה אני שוב....

אני מנסה את הרעיון להכין בובה כזאת בעצמי ו..... אני מעתיקה את הפלטה ואני מעתיקה את הבובה עצמה אבל כשאני מגיעה לצייר הן נעלמוץת כאילו לא שמרתי אותן..... הצלחתי להעביר קודם בובה אבל המשקל שלה גדול מידי... איך אני שמה פה תמונות????. רוני

chatenoire

New member
קבצים לא נעלמים...

את צריכה לשמור את הדברים שאת מורידה כקבצים - לא יודעת מה את עושה איתם - ולזכור איפה שמרת אותם. אז בצייר את יכולה לפתוח אותם. אני לא סגורה על זה, אבל אני חושבת שצייר פותח רק קבצי BMP. מצד שני, יכול להיות שזה השתנה מאז ששיחקתי אותו (בחלונות 95). בקשר להעלאת קבצים - אם את משתמשת בצייר מומלץ להקטין את המסגרת של הציור כמה שיותר קרוב לבובה עצמה כדי לחסוך במקום - גם בציור עצמו וגם בגודל שלו. אני לא רואה שום סיבה שזה לא יעבוד - הרבה מהבנות כאן משתמשות בצייר ושומרות בBMP. ובלי קשר - הנה אחת שציירתי עכשיו על בייס שהכנתי לפני כמה זמן.

Mooa-Numi

New member
דבר ראשון- ../images/Emo14.gif

לשרשר! אין הרבה מקרים שאני דורשת לשרשר, אני לא פנאטית כמוכם בנות (וענבר..
|גראס|)
אוקיי, רוני חמודה-במקום ללחוץ על "הודעה חדשה" ולהגיב, תנסי ללחוץ למטה מתחת ההודעה על "הוסף תגובה" ולהגיב. טוף?

Mooa-Numi

New member
אופס שכחתי את הדברים האחרים ../images/Emo14.gif

דבר שני-לא כל כך הבנתי-אבל אני אנסה... אם את רוצה לעשות משו בצייר-את פותחת אותו שיש דף לבן, עושה: עריכה > הדבקה מתוך > ואז בוחרת קובץ. בדרך כלל זה מאה לך רק קבצי bmp ורוב הבייסים בקבצי gif אז בשביל לראות את כל הקבצים את הולכת למטה לאיפה שכתוב "קבצים מסוג" ובוחרת כל קבצי התמונה. טוב? ואם יש לך באנגלית-שמישו יתרגם את זה...
ונועה-בובה מקסימה!!! אבל אל אוהבת את הבייס...

r o n i1

New member
עזרה שוב

על החוצפנים האלה של הפורום (לא את (המנהלת)) הם לא נותנים לי לשים את הבובה כי היא יותר מ250 kb איך אני מקטינה????????? רוני

victorya

New member
נועה?../images/Emo97.gif... איכס!!!../images/Emo26.gif../images/Emo169.gif

ככה קוראים לך? (הזיכרון שלי פגום, למקרה שאתם לא מודעים לזה...) לאמשנה... אני חושבת שהבייס יפה אבל אני לא ממש אוהבת את הפנים... את מוכנה לשים את הבייס? אני אנסה לשפר את הפנים

Mooa-Numi

New member
אופסי ../images/Emo6.gif ../images/Emo14.gif

התבלבלתי בינך לבין נועה chocolategirl

למעלה