שלום...

סבא בוס

New member
שלום...

אני צריך להגיש פעולה בנושא גשש בלש... למישהו יש רעיון לפעולה... שהמטרות שלה הן- * החניך יעסוק בתכונות החשובות לבלש: כושר הבחנה בפרטים, זיכרון . * החניך יפתח את יכולת ההבחנה חשיבה הגיונית והסקת מסקנות . החניכים בכיתה ו',בנים. תודה לכולם=]]

yaeltyl

New member
אתה יכול לעשות להם..

בשבט כזה פתרון תעלומה.. תעשה כאילו מצאו גופה איפשהו ממש תצייר על הרצפה בגיר כמו בסרטים ותגדר בסס"ל.. והרמזים לפתרון יגרמו להסקת מסקנות..תנסה לפתח..

סבא בוס

New member
סליחה על הבקשות...

למישהו יש את החידה הזו עם האנשים מעדות שונות חיות מחמד שונות בתים בצבעים שונים ושתייה אהובה שונה??? והחניכים צריכים להתאים ביניהם עד שהם מגלים את התשובה??

דורסבג

New member
אחי יש ל רעיון ממש טוב בשבילך!!

אני מדריך ז' משבט דותן ולפני איזה 3 חודשים עשינו (אני והצוות) ערב לחניכים שהוא היה כמו המשחק "הרמז" אמיתי בשבט... שקרה רצח והוא התרחש באחד מחדרי השבט, יש כלי רצח ויש רוצח...והחניכים עוברים בין החדרים (רצוי אפילו שתחלק את הקבוצה למס' קבוצות קטנות של 3-4 חניכים...)וזה תחרות בין הקבוצות, וזהו והם עברו בחדרים ובכל חדרה היה איזה מישו, חבר שכב"ג ששיחק איזה דמות שקשורה לאחוזה (כאילו השבט זה אחוזה...) ובכל חדר יש איזו משימה לעשות או חידה ואם הם עונים נכון אז הרוצח נותן להם רמז או על החדר או על הרוצח או על כלי הרצח...כמו כן כל דמות מספרת לנחיכים סיפור קצ על מה היא עשתה בזמן הרצח וגם תוך כדי הסיפור משלבת רמזים שונים על הרוצח, המקום או הכלי. גם הקטע שלכל חדר יש תפאורה משלו, ולכל דמות יש תחפושת משלה... וזהו בגדול...אם תרצה עוד מידע...שלח איזה מסר אישי... ולכל מי שקורא את זה אני ממליץ לעשות יום אחד לחניכים שלכם ערב כזה בשבט...החניכים שלי ממש ממש נהנו מזה...מומלץ בחום...אם עושים את זה משמ מושקע, אם תפאורות ותחפושות, ומשימות מושקעות, וחידות ורמזים טובים זה יכול להיות אחד הערבים הטובים, ברצינות! ושוב, אם מישו רוצה עוד פרטים אז בכיף:)

R o t e m G

New member
נשמע ממש מגניב!

אין לנו בתכנון ערב או משהו כזה אבל בהחלט הייתי שמחה לעוד פרטים. ככה, שיהיה כי זה ממש מגניב.

cohen shir

New member
זה אחד המשחקים החזקים בהחלט!!!! ../images/Emo67.gif

ואווו אני מתה עליו! שיחקנו אותו לא מזמן בערב צוות הדרכה היה כ"כ טוב!!!! אגב, דורסבג, אם אתה משבט דותן אתה בטוח מכיר את נועה רוט, ראשג"דית ד'... תמסור לה ד"ש משיר כהן משבט אלון, הנהגת שרון צפון. הייתי איתה בקורס ראשג"דים.

cohen shir

New member
אגב אני מכירה גרסא קצת שונה של המשחק.........

אני אחפור עליה מחר כי אני צריכה ללכת עכשיו......

ויזן

New member
זה גם לשכבה ז' ועל אותו עיקרון

של משחק הרמז בנינו מלא ביתנים בשבט שיצר מראה של "שוק" ובכל בסטה עמד שכבגיסט שהיה אחראי על המקום שלו והיו עוד מלא שכבגיסטים שסתם היו כל מיני תפקידים כמו עני.ירקן וכו... והם היו צריכים למצוא מי רצח את בשחץ (שכב"צ-שכבה צעירה..עשינו לזה עיוות) והיה החלק מהכניסה שלהם לשכבת הנעורים

s h a r o n 7

New member
נצל"ש - יש פה מישו מהנהגת ת"א בכיתה ז'??../images/Emo126.gif

תגידו מהררררררר!!

למעלה