אפשר לומר...
W WizMaster New member 17/4/02 #12 לפי דעתי היא עשתה טעות שהיא עזבה בראיון שקראתי, היא אמרה שהיא רוצה להתפתח לתחומים אחרים במשחק, ושהיא חושבת שהתפקיד שלה באי-אר מיצה את עצמו, לפי דעתי, לדמות שלה היה עוד הרבה למה להתפתח ואני בטוח שהתסריטאים המעולים של הצוות היו מפתחים את הדמות... חבל.
לפי דעתי היא עשתה טעות שהיא עזבה בראיון שקראתי, היא אמרה שהיא רוצה להתפתח לתחומים אחרים במשחק, ושהיא חושבת שהתפקיד שלה באי-אר מיצה את עצמו, לפי דעתי, לדמות שלה היה עוד הרבה למה להתפתח ואני בטוח שהתסריטאים המעולים של הצוות היו מפתחים את הדמות... חבל.
Q QuEeN oF mE New member 17/4/02 #13 טוב.. אז אני לא ממש חושבת שהיא מיצתה את הדמות. אבל כנראה שהיו לה סיבות לעזוב.
G ~*~gaL New member 17/4/02 #14 דווקא לפי מה שאני זוכרת היא רצתה לחזור ללמוד או מש´ו כזה.. אני אנסה לבדוק את זה מתישהו..
D Dont Panic New member 17/4/02 #15 תגידו לי בבקשה שמלוצ´י לא עוזב! בבקשה בבקשה בבקשה אהה כן... שחכתי להציג את עצמי שלום! אני חדש כאן! ואני ERA (E.R. Addicted) ובחזרה לנושא למה הוא עוזב????? שיחזור שיחזור!!!
תגידו לי בבקשה שמלוצ´י לא עוזב! בבקשה בבקשה בבקשה אהה כן... שחכתי להציג את עצמי שלום! אני חדש כאן! ואני ERA (E.R. Addicted) ובחזרה לנושא למה הוא עוזב????? שיחזור שיחזור!!!
G ~*~gaL New member 17/4/02 #16 יובל??? טוב, נרגעתי.. (אתה צופה בזה באמת? כל הזמן חשבתי שזה היה בצחוק. או שאולי זה עדיין בצחוק?) בכל מקרה אין יותר מלוצ´י. יש רק עוד קצת.
יובל??? טוב, נרגעתי.. (אתה צופה בזה באמת? כל הזמן חשבתי שזה היה בצחוק. או שאולי זה עדיין בצחוק?) בכל מקרה אין יותר מלוצ´י. יש רק עוד קצת.
D Dont Panic New member 18/4/02 #17 זה לא בצחוק!!!! ולמה לכל הרוחות העיפו אותו או שהוא עזב אני לא יודע למה???? למה???? מה עשינו להם רע?????
זה לא בצחוק!!!! ולמה לכל הרוחות העיפו אותו או שהוא עזב אני לא יודע למה???? למה???? מה עשינו להם רע?????
G ~*~gaL New member 18/4/02 #18 המממ איט מייקס אס ת´רי! הא! 3 אנשים שרואים אי. אר. בבית הספר! אני גאה! ואין לי מושג למה.. חבל!