שלום!!

QuEeN oF mE

New member
שלום!!

מזל טוב על הפורום!
אני ויקי! ואני מאוד אוהבת איאר..חברים..וכל שאר הסדרות.
אמממ.. בקשר לפרק של שבוע שעבר- יא! קרי העיפו את ד"ר מלוצ´י שיחזור! מה שכנראה יקרה..(*מקווה ומחזיקה אצבעות*

viki2002

New member
קודם כל אני חייבת לציין ש...

יש לך שם יפה
וגם אני חדשה פה... בעיקרון, נראה לי שכולם חדשים פה, הרי זה פורום חדש... ואני חולה על איאר... איאר היא הסדרה היחידה שאני רואה בערוץ 3... ... ... ויקי

~*~gaL

New member
ברוכות הבאות! ../images/Emo58.gif

למי ששאלה - אני אכתוב את זה שוב: יש רק עוד קצת מלוצ´י בפרק הבא. מאד קצת. אמממ.. אתן קארביות (קרטר/אבי)?..

QuEeN oF mE

New member
מה?

אוף..לאא!
אבי או קרטר? קרטר. חחח..ויקי- תודה,גם לך יש שם מאוד יפה

Gloria_Nathan

New member
קארבי זה...

מישהו שרוצה את קרטר ואבי ביחד. לפי מה שאני יודעת יש שני מועדני "קרטר ו..." גדולים. יש ג´ינטרים, שזה קרטר וג´ינג-מאי, וקארבים. (ויש אותי, נשמה בודדה בעולם הזה שרוצה את לוסי!)

QuEeN oF mE

New member
חחחחח ../images/Emo13.gif

על ההסבר..! ידעתי שטעיתי בקשר לזה.. האמת..שגם אני הייתי רוצה את לוסי..הם היו כ"כ חמודים..
אבל..בגלל שזה לא כ"כ אפשרי נלך על אבי וקרטר..

Gloria_Nathan

New member
בעניין לוסי...

מצד אחד הם היו חמודים ביחד, מצד שני אם היא לא היה מתה לא היינו רואים את קרטר בוכה (ועוד פעמיים!) ובתור המקימה הרשמית של רלב"ב יש לי קצת בעיות עם זה.

QuEeN oF mE

New member
יאפ.

חוץ מזה..אם היא לא הייתה מתה..לא היינו רואים עוד הרבה דברים..

~*~gaL

New member
תגובות לכולכן..

יופי! כולכן כמוני! אני שמחה! נו, ג´ן? הלחץ החברתי משפיע עלייך כבר?.. לוסי - היא הייתה חמודה, היא מתה, זהו. עלילת המוות שלה הוסיפה המון לסדרה, בהחלט. את קרטר ולוסי דיי קשה לי לראות יחד. כי חוץ מאבי, יש לי חיבה לקרטר/אנה וקרטר/מגי. אולי פעם, אבל ממש ממש פעם, כשרק התחלתי לראות את הסדרה, רציתי אותם ביחד. אבל זה לא אומר כלום. פעם רציתי אותו אפילו עם קרול (!). אבל אחר כך לומדים את הדמויות, ואת האישיות שלהן, ומבינים יותר..

QuEeN oF mE

New member
כן..

היה טוב וטוב שהיה.. שחקנים מתחלפים..גם העלילה השתנתה המון.. אני מניחה שרוב השינויים בסדרה הם לטובה. אני רק מקווה שאיאר תמשיך להיות סדרה מעולה כמו שהיא בינתיים ולא תהיה דומה למשמרת שלישית וכו´..

mgirl

New member
נכון מאוד...

רוב העונה השנייה הייתה משעממת. ואתם שומעים (קוראים) את זה מפיה (ממקלדתה) של פריקית משמרת שלישית מדופלמת! הייתי חולה על הסדרה! אז לא לזלזל...

Dont Panic

New member
משמרת שלישית רולס!

אחת הסדרות הטובות בטלויזיה ליד אי.אר. ועוד כמה אחרים העונה השניה גם טובה אבל הראשונה היתה באמת יותר מוצלחת בלי פאניקה! יובל

Dont Panic

New member
אממממם... לא הרבה למען האמת

משמרת שלישית (רולס!) ג´ונתן קריק (כשיש) רצח מאוד לשחור (כשהיה) ועוד כל מני סדרות בריטיות למיניהן

~*~gaL

New member
מממ.. באיזה ערוץ זה ג´ונתן קריק?..

ובאיזו שעה?.. מוכר לי מאיפשהו..

Dont Panic

New member
אין את זה כרגע

הם סיימו לשדר את זה עוד מעט תהיה עונה חדשה זה היה בערוץ 11 ב - 10:30 נראה לי... זה על הבלש האנגלי הזה שגר בתחנת קמח סדרה מגניב לאללה!

למעלה