שלום,,,,

omer87

New member
שלום,,,,

אני ניגש לפסיכומטרי ביום חמישי, בפעם הראשונה.... אני חייל, כך שהלמידה שלי הייתה דלה מדי.... בכל מקרה, שבוע שעבר הלמידה עלתה הילוך.... שלשום אתמול והיום עשיתי 3 סימלולציות, בכולן קיבלתי את הציון 560....(דווקא נחמד יחסית לרמת הלמידה שלי בתקופה זו של החיים) במילולי אין הרבה בעיות, ולרוב הציון לא נופל מ 24-25 נקודות לפרק... באנגלית הציון מרקד לו בין גבולות העלוב לממוצע אבל דווקא בכמותי הציון מאכזב(אם להיכנס לפרטים, הבעיה היא אלגברה) את רוב שאלות הגיאומטריה אני מצליח, בבעיות אני ממוצע אבל שאר הנושאים האלגבריים דופקים אותי.... הבעיה שלי היא בעיקר הזמנים בפרק הכמותי(כמו בכולן,) לוקח לי הרבה זמן לענות על כל שאלה... מה אתם ממליצים לי לעשות? לנחש מראש את השאלות בתחומים בהם אני מתקשה, או לא יודע מה? לגבי אנגלית, בכל שלושלת המבחנים הגעתי לקטע הקריאה האחרון כשלרשותי יתרה של דקה אחת בלבד... הניחוש לא הועיל לציון. אשמח לקבל המלצות לגבי ארגון הזמנים בפרקי הבחינה השונים, תודה

Rastayuv

New member
אלגבה - לפי התשובות !

השיטה הכי פשוטה, קלה, וחוסכת מלא זמן ! לך לפי התשובות !! אם התשובות במספרים, לרוב תוכל לפסול 2 תשובות בלי כל חישוב, אלא על סמך נתוני השאלה בלבד ! את שאר התשובות הנותרות, תנצה להציב בתרגיל ! הכי פשוט, והכי קל ! (ואם בכל זאת אין לך זמן, תיאלץ להמר רק בין 2 תשובות לרוב, ולא בין 4, הקפצת לעצמך את סיכויי ההצלחה) אם התשובות בנעלמים, פשוט תציב מספרים במקום הנעלמים ! הרעיון באלגברה (ובפסיכומטרי בכלל) , הוא לעבוד יחד עם התשובות, כאילו הן חלק בלתי נפרד מהשאלה. חבל שנזכרת בזה רק עכשיו, כי לוקח קצת זמן להתרגל לעבוד ככה, אבל זה תמיד אפשרי ! בהצלחה !

omer87

New member
תודה,

גם אם אני אקבל ציון שנמוך מזה של הנבחן שניחש את כל התשובות, גם(ולא רק
) אז אני לא אהיה מאוכזב... סה"כ התנסות.... כששילמתי למרכז הארצי את התשלום לבחינה בפברואר 2006.... חשבתי שאוכל ושיהיה לי כח לתרגל הרבה... אבל לא, לא נורא... תודה רבה
רק אם היו לי עוד 20 שניות לכל שאלה....

לגבי הכמותי

אם תסתכל למטה יש שירשור שחלקו הגדול עוסק בנושא. בנוגע לאנגלית, לפי מה שאתה מספר אני מניח שאתה מצליח לפתור את הניסוחים מחדש אבל לא בהכרח נכון, מה שאומר שאתה מבזבז על זה זמן יקר. אולי תנסה להתחיל בקטעי קריאה מיד לאחר ההשלמת משפטים, השאלות בדר"כ יותר קלות, אמנם לא תגיע ל150 ככה אבל זה עדיף מלנחש. מה שגם כדי לשפר תוצאות בניסוחים מחדש צריך הרבה עבודה, יותר ממה שאפשר לדחוס בשבוע, קטעי קריאה לעומת זאת הם דיי חוזרים על עצמם ואין יותר מידי סוגי שאלות.

omer87

New member
מה שמפחיד אותי בלדלג...

זה לטעות בסימון על גבי טופס התשובות.... כבר קרה לי פעם:-S ולגבי ההצעה שלך, נקודה מעניינת! אנסה אותה מחר.... תודה

omer87

New member
../images/Emo208.gif חלוקת זמנים,

אשמח אם עוד מישהו ישתף אותי בטיפים לחלוקתת הזמנים בבחינה, תודה

למעלה