שלום

NIMASSLI

New member
שלום

אני צריך אינדיקציה בעיקר מאנשים שעשו פסיכומטרי מעל פעמיים . אני רשום למועד אפריל . הציון שאני צריך הוא 730 . ציוניי עד עתה : 450 פתיחה 568 מבדק אמצע 645 סימולציה מהיום בבוקר . החלק המילולי שלי נע סביב ה 28 תשובות . האנגלית סביב ה 22 והכמותי סביב ה 15 יש לי שבועיים שבהם אני יכול ללמוד 10 שעות פלוס ביום ומרתונים . השאלה שלי מה הסיכויים שלי להגיע ליעד במועד הקרוב . והאם דחייה משנה משמעותית את הסיכויים

Proteous11

New member
מצטער להיות ישיר אבל הסיכוי לא גדול

בשביל 730 אתה צריך ממוצע של 140 בפרקים .....אנגלית עם איזור ה22 אתה סביב ה124 אם מדובר על 29 שאלות לפרק 28 במילולי זה מעולה זה נותן לך בערך 140 וכמותי עם 15 תשובות נכונות זה בעייתי מאוד , זה אם אני מחשב נכון זה בערך 108 - 110 אתה חייב לשפר כמותי ולא נראה לי שזה אפשרי בטווח כזה קצר ... סורי אבל ככה זה ... גם אם תלמד כל היום לא בטוח שתשתפר הרבה ..... אם אתה רוצה 730 , אתה צריך לעמוד על מילולי של 1 - 3 לפרק , כמותי של 1 -2 לפרק ואנגלית של 1 -2 לפרק .. וזה ממש לא פשוט ... שיהיה בהצלחה .... אגב איזה סימולציה אתה עושה ? , לא כל הסימולציות של כל המכונים מוצלחות במיוחד ....

dasoona1

New member
היי

בשביל לקבל מעל 700, אתה צריך גג אבל גג שתי טעויות בכל פרק, לא כולל את האנגלית. אתה צריך להשתפר מאוד בחלק הכמותי ואני לא בטוחה כמה שבועיים מספיקים לכך.

Proteous11

New member
בשביל לקבל 700 אתה צריך ממוצע של

135 בפרקים וגם 3 טעויות בפרק יתנו לך את זה ..... ככה שאתה לא מדייק ...

ur shak

New member
למה לבאס

התחום שניתן לשיפור בהכי קלות הוא הכמותי. תתחיל פשוט לתרגל המון והשיפור לא יאחר לבוא.

dasoona1

New member
8H

זוהי בחינה שהייתה בערך לפני חמש שנים אם לא יותר, כך שאל תיקח אותה בתור אומדן לציון העתידי שלך.

למעלה