שלום

BlackCheshire

New member
שלום

אני בן 15 (עוד חודש 16). גר בנשר. לומד בקרית ביאליק. אני הומו, ורק החברים הטובים שלי יודעים את זה. לא הייתי באפילו מערכת יחסים אחת. וזהו פחות או יותר. [וואו, אני לא טוב בלספר על עצמי דברים.] אם אתם רוצים לדעת עוד משהו פשוט תשאלו. מקווה להשתלב פה.
-BlackCheshire.

gooligay

New member
שלום ...?

ברוך הבא לפורום שלנו! אני גלי בן 16 וחצי וגר במושב חרות. השתלבות מהירה ושיהיה לך רק כיף איתנו! ד"א אל תתבאס או משהו מכך שלא היית עדיין במערכת יחסים, אתה באמת צעיר ואני בטוח שעם הצטרפותך לפורום תכיר יותר אנשים ואולי גם יתפתח משהו... בכל מקרה, המשך יום מקסים!

טIcטי

New member
../images/Emo23.gif הלו הלו

ברוך הבא ^^ שחף, עוד מעט 19, חולון [: תהנה פה וכאלה.. ו.. היי.. חדל מרמרה, עם הזמן יבוא גם קשר ^^

טIcטי

New member
../images/Emo23.gif אל תגיד נואש!

[האופטימיות נוזלת ממני היום
]

OPENCLOSET

New member
היי

השתלבות נעימה וו..אם בא לך סתם להתכתב ויש לך אייסיקיו 448105668

Diary Of Dreams

New member
../images/Emo2.gifאההה אתה לומד בביאליק...

יש הומואים בביאליק! איפה אתה לומד דפנה אפק דרום?

ברוך הבא D:

שאלום [= אני גל בן 15 ו4 חודש! P: כיף לך שחברים שלך יודעים.. איך הם מקבלים את זה? :O וגמני לא הייתי במערכת יחסים אחת אפילו :( עצוב הא? חחח טוב ברוך הבא והשתלבנות נעימה [=

BlackCheshire

New member
../images/Emo13.gif

הן דווקא נורא אוהבות את זה. (בינתיים אין בנים שיודעים) לא יכולות לחכות שיהיה לי מישהו כי בעיניהן הומואים זה הדבר הכי שווה בעולם.

probably

New member
bien venue a la forum.

ce ne pas la vie. סתם, יאללה, מה אני חופר? בכל מקרה, שלום, אני בן 14 וחצי, קוראים לי ינאי, מת"א. מקווה שתהיה לך השתלבות נעימה ושתגיע למפג"צ הבא. אם בא לך לדבר איתי- [email protected] מיאומיאו. שיהיה לך יום נעים.

OPENCLOSET

New member
היי ברוך הבא

ורק..איפה זה נשר? סליחה על הבורות ואם סתם בא לך להתכתב אני בן 14 [בפסח 15] גר בבנימינה אם בא לך להתכתב תוסיף אותי 448105668

למעלה